תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי, אחרי שכבר השלמתי עם העובדה שחלונות רק מודיע שהוא נכבה ושאח"כ צריך לכבות ידנית (בעקבות כך,עם הזמן, פיתחתי שליטה מפליאה בבוהן רגל שמאל) - סוף סוף קיבלתי הסבר ממביני דבר - לפחות בחלונות 2000 זה לא מתרחש ברגע שמנתקים את קו הטלפון מהמחשב. ועכשיו מה שמעניין אותי הוא למה זה קורה, האם זה קשור ל-ISDN והאם יש אפשרות לפתור את הבעייה בתוכנה כך שהמחשב ייכבה כמו שצריך. אני לא מחשיב את עצמי כבעל ניסיון רב, ודאי יש מי מכם שיש להם את התשובות... תודה מראש! "מחכה להארה"... mc
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מצלמה של סמסונג עם המותג TRUTION מדגם TWC-7000X התקנתי חלונות XP64 והמערכת אינה מזהה אותה.אין לה דרייבר 64.מישהו יודע יש פיתרון או דרייבר 64 תקני למצלמות עם בעיה כזו. אני מקווה שלא אצטרך לפרמט חזרה ל 32...... קיים זיהוי שהיא מחוברת אבל לא מעבר לזה.היא מזוהה עם סימן שאלה וסימן קריאה.המערכת אומרת שהיא לא רואה דרייבר תואם ל 64 ביט. תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מחשב חדש, מערכת הפעלה חוקית.עובד מצויין כבר שבועיים ללא שום תקלות. שלשום התקנתי סימס3 מקורי, עבד מצויין גם לאחר מכן. אתמול בערב כיביתי, ומאז רק ניתקנו מהחשמל היום בשביל לנתב בצורה יפה את הכבלים, ומאז כשאני מפעיל אותו עולה מתחיל לטעון במסך הראשון של הלוח אם MSI, ואז מבקש דיסק BOOT או משהו כזה, עשיתי רפייר לשלשום לפני הסימס.. עדיין אותו הדבר. הרצתי את בדיקת הזיכרון.. ושום דבר.. הוא עולה רק כשהדיסק של הבוט בפנים... reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key שמתי את הדיסק.. ורק איתו המחשב עולה... בלי זה זה נתקע במסך הזה וזהו... רעיון? בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
התקנתי על מחשב חדש את חלונות 7. ההתקנה עברה ללא בעיות וכל ההתקנים בסדר. הבעייה היא שלאחר כיבוי והדלקה מחדש של המחשב, חלונות לא עולה - מיד לאחר מסך ה- BIOS אני מקבל מסך שחור, מבלי שחלונות אפילו התחיל את הטעינה. אין שום הודעה בדרך, והכיתוב היחיד על המסך הנו האותיות EB בפינה הימנית התחתונה של המסך. לעומת זאת כאשר אני מדליק את המחשב כאשר דיסק ההתקנה בכונן, חלונות עולה ללא שום בעייה. חשבתי שאולי משהו בהתקנה לא היה בסדר, פירמטתי את הכונן והתקנתי את חלונות שוב. הבעייה חזרה. ניתקתי את הכבל האדום של הכונן וחיברתי אותו ליציאה אחרת (במחשבה שאולי הבעייה עם הכונן, SAMSONS F3 1TB SATA2), ללא הצלחה. פירמטתי שוב את הכונן והתקנתי את חלונות על הכונן הקשיח השני (SEAGATE BARRACUDA SATA2), לא…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני ממש זקוק לעזרתכם עם בעיה מוזרה ביותר. ראשית אציין שאומנם אינני מחשיב עצמי מומחה בתחום, אך אינני מתחיל, הרכבתי מחשבים, פירקתי והתקנתי מערכות הפעלה של מייקרוסופט מגרסה 3.1 ועד היום. לפני מספר חודשים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. לקח לו 10 דקות או יותר לעלות, ואחרי זמן מה הפסיק לעלות. פרמטתי את חלונות 7 32 ביט שהיו לי, וזה לא באמת עזר. החלטתי שהגיע זמן להחליף מחשב. קניתי מחשב חדש מבוסס i5 מדור רביעי, עם 8 גיגה זיכרון, לוח אם מכובד ודיסק של 1 טרה בייט. מחשב טוב לעבודה, לא לגיימרים. מה שעוד קניתי, ומצטייר כטעות, זה חלונות 8.1. מאז רכישת המחשב לפני כשלושה חודשים, פירמטתי את המחשב 4 פעמים. לא כי אני נהנה מזה, אלא כי כל כמה שבועות, גם ללא שימוש אינטנסיבי, אלא בסיסי …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מיד בהתחלת הבוט רשום לי שם מתחת לכל הכוננים שהוא מזהה פרימי סקנדרי וכ"ו הודעת שגיאה שהיא cmos checksum error -defalt loaded והוא ממשיך לעלות את המחשב עד חלונות מסך ראשי אחרי שניה כשהמסך הראשי ברקע אם האיקונים המחשב נכבה מיד ומופיע מסך כחול לשניה ומיד נכבה ואז המחשב עושה ריסטארט ושוב אותו דבר . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המחשב נהיה איטי, המחשב נתקע ואז יש BSOD. לפעמים אחרכך יש בוט של 10 דקות או אין בוט בכלל (אומר לי משהו של DISK BOOT FAILURE), בכל מקרה, אתמול בדקתי והיה לי רק 500 מגה פנוי בC. בדקתי בתוכנה שמראה לי את זה וויזואלית ומה ראיתי? הקובץ ההכי גדול על הכונן הוא הלוג של דוקטור וואטסון. 2 פאקינג ג'יגה. קובץ טקסט. אז לא רק שאני לא יודע לפענח מה אומר הלוג, אני גם לא יכול לפתוח אותו בשום תוכנה שיש לי על המחשב. אני הזזתי אותו לכונן אחר, אבל, מה לעשות? יש לי הרגשה שהלוג המפלצתי קשור לBSODים, אבל לא יודע איך לבדוק את זה. קשה לי להאמין גם שהבעיה קשורה לחומרה, כי בדרך כלל עד כמה שאני יודע זה אמור להיות קשור לזיכרון ויש לי רק סטיק אחד ולא נגעתי בו מעולם. אבל אני אבדוק אחרכך בMEMTEST.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
במחשב שלי יש שני כוננים SSD למערכת הפעלה וכונן אחסון מכני רגיל של 250 GB . עתקתי את כל המידע מכונן האחסון 250GB לכונן של 1TB,נתתי לו אותו אות של הכונן אחסון והחלפתי בין הכוננים כאשר המצב החדש הוא כונן SSD למערכת ו1TB לאחסון עכשיו כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב במצב החדש המחשב עולה אך מעלה את הביוס במקום להגיע למערכת הפעלה. אין שום הודעת שגיאה אך כאשר אני מחליף את הכונן של 1TB בחזרה ל250GB הכל עובד רגיל . המערכת הפעלה שלי היא חלונות 8.1 . מה לעשות ?
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
פתאום (מנפלאות ה-XP) אני מגלה (הערב לאחר הדלקת המחשב ממנוחת השבת) בכל פעם שאני בוחר לפתוח חלון חדש (קליק ימני על הודעה או כל קישור אחר) נפתח רק חלון קטנטן ממש זעיר (מצורפת תמונה). היכן משחזרים למצב הקודם שיפתח בחלון גדול (אופצית הקליק ימיני) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. מותקן אצלי Windows 7 64bit SP1 מעל לשנה ולאחרונה יש לי בעיה שמתרחשת מדי פעם. לאחרונה החלק העליון של החלונות הפתוחים מרצד ותוקע את החלונות האלה ל-10 שניות בערך. ב"חלק העליון" אני מתכוון לחלק שבו כתובה הכותרת של החלון. המסך עצמו לא מרצד ולכן זו לא יכולה להיות בעיה בכרטיס המסך. ניסיתי לבטל את ה-Aero theme, אבל ללא הועיל. מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, קשה להסביר את הבעיה הכותרת... קיצר בוא נגד שעושים התחל - תוכניות , אז זה אמור להפתח לבד איך שאתה שם את הסמן על התוכניות נכון? קיצר אצלי זה לא נפתח לבד אלה צריך ללחוץ בשביל זה... וזה לא רק בתפריט התחל גם אם עושים על הדסקטופ לחצן ימני --- חדש , גם אז צריך ללחוץ קיצר בכל המחשב אין יותר שבמקרה ויש לך חץ לעוד חלון הוא יפתח אוטומטי איך שתשים עליו את הסמן צריך ללחוץ. מחפש פתרון... תודה. זה קרה אחרי שעשיתי בתוכנה system mechanic טוויקים לווינדוס. (לא נדעתי בכלל בחלק הזה רק ב- improve xp משהו כזה...) קיצר גם שעשיתי הכל על החזק לברירת מחדל , זה לא עזר... ד'א - (2 פתרונות שלא עבדו) שעושים מקש ימני על התחל ואז מאפינים ושם התאמה אישית מתקדם וזה... ולסמן את - פתח חלון משני כאשר א…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, אבל יש לי כמה בעיה כשאני גורר חלונות הם נמרחים על המסך, גם אם אני ממזער חלון הוא מתמזער עם תקיעות ולא בצורה חלקה, בנוסף לכך שמתי לב שבחלקו העליון של המסך ישנו גוון ורוד שלא היה שם לפני כן... איך אפשר למצוא את הבעיה ? כרטיס מסך: Sapphire R9 290 Tri-X OC. מסך: hanns g hu191d לא משהו טוב במיוחד וגם ישן. עריכה: הגוון הוורוד הופיע כי אחד מהחיבורים בכרטיס לא תקין כנראה, למרות שניסיתי מסך אחר באותו חיבור והוא לא הראה את הגוון הוורוד... החלונות עדיין נמרחים ומתמזערים עם תקיעות, יכול להיות חוסר תאימות בין המסך לכרטיס ? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה, לא ידעתי בדיוק איפה למקם את הבעיה אך מכיוון שהנושא קשור במישרין או בעקיפין (נדמה לי בכל מקרה) למקלדת, אז אני פותח את התר'ד כאן, אז ככה: משום מה, כל פעם שאני לוחץ על כפתור מסוים במקלדת, לא תמיד אבל לעיתים די קרובות המחשב מתפקד כאילו הוראתי עליו, למשל אני לעיתים לוחץ על כפתור מסוים הוא פותח לי את חלון ה Search של ווינדוס, פותח לי את הווינאמפ (ד"א הווינאמפ שלי משום מה נפתח כל פעם יחד עם ה Task Manager) , אני מנסה לרשום אות מסוימת זה רושם לי לפנייה # או כל קישקוש אחר כנ"ל בצ'אטים במשחקים, אני לפעמים רושם באותיות גדולות אז אוטומאטי זה מצרף לי אות לפני האות שאני מקליד וכדומה... מי שלא הבין מדובר במערכת הפעלה Xp Pro, מקלדת של Vivanco למרות שהבעיה לא במקלדת לד…
-
- 10 תגובות
- 14k צפיות
-
-
מחשב שמותקן עליו חלונות 10 פרו כבר מעל שנתיים, פתאום אחרי עדכון החליט שדרוש אקטיביישן. כנראה החנות שהרכיבה אותו השתמשה ברשיון OEM כלשהו שפג תוקף כעת האם יש אפשרות לקנות רשיון עדכני במחיר שפוי ? כמובן שאין לי כל רצון לעשות התקנה חדשה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחלונות 10 במחשב הנייח שלי לוקח 10-20 דקות לעלות )נתקע על הלוגו של חלונות אבל בסוף עולה). התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה וזה לא עזר. פתרונות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה של חלונות קופצים,בין היתר מאתרים מפוקפקים. התקנתי ad block plus וזה חסם אבל לא הכל.התקנתי בנוסף superantispyware בגירסה החינמית וזה ניקה לי את המחשב אבל עדיין יש לי חלונות קופצים,מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
זה קופץ כל כמה דקות, ניסיתי לנקות את זה עם תכונות כאלה ואחרות וזה לא יורד, אני לא יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה, כל פעם שאני מדליק מחשב החולונות מתחילים לעלות רגיל (רואים את המסך של האנימציה שבוא עולה בחלונות) ואז ממש רגע לפני שרואים את מסך המשתמשים, המסך הופך לשחור ואז יש הפעלה מחדש. ברגע זה שש מסך כחול של משהו שקשור לזיכרון ואז המחשב מאותחל. כמו שציינתי בפעם השניה המחשב עולה ללא בעיה בפעם השניה ועובד כרגיל מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שמפריעה לי, וזה חלונות קופצים ופרסומות שקופצות בצד ימין למטה של המסך איך אפשר להפטר מהפרסומות האלה תודה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שאלה קלה... קניתי מחשב חדש עליו כונן ssd בנפח 500gig ssd. עד היום, הייתי מחלק את הכוננים לשתי מחיצות: אחת בת 100-200גיגה לטובת מערכת ההפעלה והשאר לדטה. האם לדעתכם המלומדת, עליי לבצע זאת גם בכונן החדש? איך כונני ה ssd מתנהגים כשמחלקים אותם למחיצות? בתודה מראש, תומר
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי וינדוס על כונן C שהוא הארד דיסק חדש SSD ומשום מה הוא עשה לי מחיצה נוספת בכונן F כמו בתמונה: http://jpg.co.il/view/5615066363a83.jpg/ כרגע המצב הוא שמותקנת מערכת על C ולדעתי לא מספיק מהר זה עובד,משהו לא תקין מופעל SECURE BOOT אבל אני לא יודע אם זה הקינפוג הכי מהיר שאפשר בביוס,אשמח לעזרתכם תודה
-
- 35 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
חברה הcpu שלי על 60 70 ואני רק עם איסי שירים וסנוקר בבקשה תעזרו לי..!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-