תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני שומע קולות מתוך המחשב בתכיפות. הרעשים דומים לרעשים של הכנסת דיסק לתוך הכונן והתחלת הפרוצדורה של הסיבוב שלו, או של הפעלת הארדיסק. למרות שהרעשים מזכירים רעשים של Cd-Rom כשמכניסים דיסק אני חושד שזה בא מההארדיסק. כשזה קורה, המחשב מתחיל קצת לקרטע, הסמן של העכבר משתנה לסמן עם דיסק שמסתובב (כאילו נכנס דיסק לכונן), וזה נפסק תוך כמה שניות. יש לציין שזה קורה גם אם הצורב פתוח. יש מצב שזה הספק שלא סוחב עם החשמל, וגורם 'למיני ניתוקים' של ההארדיסק והסידירום? יש דרך לעשות לספק בדיקת מאמץ? (Antec 350SL בן שנתיים+) זה קורה, בכל המצבים, כשגולשים באינטרנט, רואים סרטים, שומעים מוזיקה, ומשחקים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב, היום נשרף לי מסך CRT ישן והלכתי לקנות מסך LCD של סמסונג, מדובר במסך הבא: Samsung 931BF לאחר מכן חיברתי אותו למחשב והכל עובד בסדר, אבל יש לי בעיה קשה בצפייה במסך הוא פשוט בוהק מידי וזה מפריע לעין במיוחד שהעבודה העיקרית שלי מול המחשב היא תוכנות ניהול חשבונות ולא צפייה בסרטים או משחק. אשמח לדעת אם ניתן לשנות את ההגדרות בצורה שתתקן את הבעיה, או שממומלץ להחליף את המסך, ראיתי בתגובות באתר זאפ שישנם עוד אנשים שסובלים מאותה בעיה. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע אם השאלות שלי קשורות לפורום הזה ואם לא אז תכוונו לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש ... ורציתי לדעת מספר דברים כדי לוודקא שבעיקרון הכל תקין . אז ככה : - קראתי בפורום למפרטי מחשב ,שחלק מהחנויות עושות בדיקת הרצה 24 שעות : מה זה ? גם אני יכול לעשות את זה ? - אמרו לי בחנות שיעשו לי OC לכרטיס מסך , האם אני יכול לבדוק האם זה נעשה ? - אני יודע שקיימות תוכנות שמפרטות על כל הרכיבים שנמצאים במחשב ומראות את הביצועים ... יש אחת ממולצת ? תודה......
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אוקיי אני לא כ"כ בטוח אם זה קשור לפורום הזה ספציפית, ואם זה לא קשור אני מתנצל מראש (: יש לי את המעבד הזה אוקיי הבאתי תמונה כי בתאכלס אני לא יודע ממש מה יש לי ... נכון לעכשיו יש לי GeForce 7300 GT אני רוצה לשדרג ל8800GTS. עכשיו לשאלה האם הדבר אפשרי בגלל המעבד שיש לי. אני לא יודע ממש מה לעשות או לאן לפנות בנושא ואני בעצמי לא ממש מבין. בכל אופן תודה מראש וצר לי אם טעיתי בפורום..
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אתמול ניתקתי את הצורב שלי מהמחשב כי הייתי צריך להלוות אותו לחבר... היום הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב בחזרה ( אם אני לא טועה יש 2 כבלים שמתחברים) וכשאני מפעיל את המחשב הצורב לא נמצא במחשב שלי.. מישהו יכול להגיד לי איך לתקן את זה? וגם שאני מכניס דיסק המחשב לא קורא אותו.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס מסך GF7600GT של ASUS ... הוא ניסה לחבר אותו לטלויזיה וזה פשוט לא עבד אני לא יודע יותר מדי וכך גם הוא. הוא יודע פשוט איך אמורים להשתמש בזה . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה די חדשה שאין לה חיבור S-video אלא רק חיבורים של RCA עכשיו איזה כבל אני צריך לקנות בשביל שאני יוכל לראות דרך הטלויזיה את המחשב. כבל מ s-video to rca? אם כן אז איזה rca אני צריך רק את הבננה הצהובה ששולטת על הוידיאו ? למה סאונד יש לי מחובר לקולנוע ביתי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בצהרים אחי הקטן זרק בטעות כדור על המחשב, כשהפעלתי אותו הוא לא הציג כלום על המסך והיה רעש כזה מוזר, כאילו שמשהו במחשב לא מחובר כמו שצריך, עכשיו בגלל שאני לא מבין במחשבים אני צריך אתר שמסביר את הצליל הזה (כלומר איזה חלק לא מחובר טוב) בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי עבודה גדולה לעשות
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שרציתי להוסיף לו זיכרון מ2G ל 4 הוספתי את אותו סוג זיכרון, אבל אחרי ההוספה הוא עובד כמה שעות ונתקע או שעושה ריסטרט אני דיי בטוח שהבעיה היא הזיכרון החדש כי הוא עבד מעולה לפני וגם שמתי לב שבגלל שהזיכרונות עבים הם נוגעים אחד בשני, וכנראה מחממים אחד את השני. הזיכרונות הם DDR2 800 האם כדי להוריד ל 667 ? או האם יש למישהו פיתרון אחר מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם ds3 של gigabyte והוא אומר שגם כשהמחשב שלו כבוי ה dok מקבל מתח מהחיבור usb האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי, כבר זמן רב יש לי בעייה שהמחשב שלי עושה הרבה רעש יחסית למחשבים אחרים והחלפתי מאווררים לשקטים יותר ועכשיו רק נשאר לטפל במאוורר של הכרטיס מסך. הכרטיס- Nvidia GeForce FX 5500. לא מזמן קניתי לו מאוורר אחר שבאריזה שלו כתוב רמת רעש 26 דציבל. לא יודע אם זה הרבה, כנראה שכן כי המאוורר הזה עושה יותר רעש מהקודם. איזה מאוורר יש לכם להמליץ לי שעובד שקט מאוד (מומלץ מאוד שאני בכלל לא ישמע אותו גם כשמארז המחשב פתוח), אם אפשר לדעת גם כמה רעש בדציבל כל מאוורר שאתם ממליצים עליו עושה, והכי חשוב- איפה אני משיג מאוורר כזה. בתודה, רועי.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני כחודש כמה רכיבים חדשים למחשב, ביניהם לוח אם מדגם ASUS P5K, אליו חיברתי בין היתר את הרמקולים (Logitech S-20, 2+1). מאז השדרוג אני שומע מתי פעם קירטועים בסאונד בזמן נגינה של שירים לדוגמא, ומעין "עקצוצים" בזמן משחק. כרטיס הקול שעל הלוח הוא Realtek ALC883, כרגע עם דרייבר גרסא R1.80. זו בעיה ידועה? יש איזה דרייבר או משהו שמתקן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מצרף את הקובץ אשמח לקבל עזרה תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזל ביש מכה בי לאחרונה. החלפתי מארז מחשב לSONATA III מלפני שבוע ומאז הבעיות באות בצרורות. הכרטיס מסך Leadtek 8800gts 320MB שבק חיים (כרגע בהחלפה בחנותת אני עם כרטיס חלופי בינתיים) עכשיו הפסיק לעבוד לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם. מדובר בלוח אם של אינטל DP35DP. ניסיתי להתקין את הדרייברים של SIGMATEL שמגיעים עם הCD של הMOTHERBOARD לא עזר, ניסיתי גם דרייברSIGMATEL חדש מהאתר של אינטל לא עזר. שידרגתי BIOS ושידרגתי CHIPSET דרייברים - לא עזר. הוצאתי את הבטריה של הCMOS - לא עזר עשיתי DISABLE ואח"כ ENABLE לAUDIO דרך הBIOS - לא עזר דרך DEVICE MANAGER לא רואים שום התקן עם סימן קריאה, פשוט כאילו הוא לא קיים ולא שחסר דרייבר. שאני מנסה להתקין את הדרייבר של SIGMATEL אני מקבל ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שפועל על Vista בהתחלה הוא היה מפעיל לי את הכונן הנייד אבל עכשיו הוא לא מקצה לי אות כונן ואני לא יכול לגשת אליו בכלל.. מישהו יכול לעזור לי בנושא?.. אני חייב את זה כי יש לי שם דברים חשובים..
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מרגע שהוא נדלק הוא עושה זמזומים כאלו אינסופיים המחשב והכל עובדים כאילו משהו במאוורר נוגע במשהו יש למישהו מושג על הבעיה הזאת הספק הוא ENERMAX LIBERTY 400W
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
עשיתי היום מודינג למחשב (החלפת גוף קירור למעבד והוספת מאווררים למארז). כחלק מהעבודה הוצאתי את כל החלקים מהמחשב. סיימתי לעבוד, הכנסתי את הלוח אם, חיברתי את כל הכרטיסים והחיבורים והדלקתי את המחשב. הכל עובד מצויין, אבל המחשב הפסיק לזהות את כרטיס הקול Creative X-Fi. כאילו הכרטיס לא קיים. בדקתי חיבורים והכל בסדר. הכנסתי את הכרטיס ליציאת PCI אחרת, אבל הוא עדיין לא מזהה אותו. ייתכן שהכרטיס נשרף?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. המחשב המדובר בן שבועיים. המצב הוא שלאחר עבודה של כמה שעות המחשב ניכבה לבד סתם ככה פיתאום בלי שום סיבה. (ניכבה לא עושה ריסט) הטמפרטורה תקינה לחלוטין. 30-32 מעלות. המפרט הוא: E4500 965P-DS3 8500GT 2GB DDR2 667MHZ 160GB HDD HEC 400W TRT-F ממה יכולה להיווצר הבעיה? מה גורם לכיבוי פיתאומי של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לפעמים אני גולש סתם באינטרנט אקספלורר, וללא כל מעשה מיוחד או זמן קצוב מופיעה הודעת שגיאה כזאת פתאום והאקספלורר נסגר: מישהו יודע מה הבעיה? או למה זה קשור ואיך אפשר לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מדליק את המחשב או עושה RESTART מופיעה לי השורה הזאת: 1394GUID are invalid in both CMOS and Flash Press F1 to Resume ואז אני יכול להכנס: bios, boot menu או ללחוץ אפ-1 ואז עולה המחשב. הבעיה נוצרה כשבטעות ניתקתי תכבל של המתאם מהלוח -אם וחיברתי מחדש ונכון אבל לא עזר, עידכנתי ביוס וחיברתי מחדש וכלום לא עזר.... במנהל ההתקנים מופיעה לי סימן קריאה ליד מתאם 1394 וניסיתי למצוא תדריבר ואין. וזה מזה משגע אותי יש לכם פתרון? תודה לכל העוזרים מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קודם כול שבת שלום השמח לקבל עזרה בנושא שלי ואני בלי OC ואני על הדרייבר של נוודיה 69.71 אמרו לי שהוא הכי יציב לכרטיסים של סידרת 7 תראו שיחקתי אתמול ב FEAR COMBAT ואחרי 15 דקות של משחק חלק ככה מופיעים לי ארטיפקטים ואני לא יכול לשחק ככה ואז שאני יוצא ומנסה להכנס ל FIFA זה גם שם עושה את זה ורק ריסטרט פותר את זה! וגם לפני חודדשיים בערך שיחקתי גם FEAR וגם שם זה עשה ארטיפקט מה שאני רוצה להגיד במשחקים אחרים כמו NBA 08 FIFA 08 אין ארטיפקטים והמשחקים רצים לי חלק והכרטיס בכלל לא חם מדובר על 7600GT AGP במנוחה 43 מעלות +- במאמץ 47 ככה מה אני יכול לעשות? ללכת לחנות שקניתי את הכרטיס SKYPC? יש לי עוד אחריות של שנה בערך מה להגיד להם שיש לי ארטיפקטים? הנה המפרט שלי P4 2.40 GHZ 7600GT 1G R…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אמממ קרתה לי בעיה גדולה מאוד... התקנתי אצל אח שלי True image 10 לאחר קצת משחק (אני מודה) עם התוכנה, אומנם לא סימנתי את הכונן שנעלם (F;/) בחיים אלה רק את C:\, אך להפתעתי הרבה כונן F פשוט נעלם כלא היה. זאת אומרת שגם 50 ג'יגה הלכו מהמחשב. עכשיו אני צריך 2 אפשרויות: או להחזיר את הכונן, או ליצור כונן חדש. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הקירור הנ"ל, בהתחלה חיברתי אותו כמו שצריך. הכל עבד מצויין, ואז נזכרתי שיש לי משחה AS 5 זרוקה איפשהוא בבית, אז החלטתי לפרק אותו ולשים את המשחה מחדש. לצערי ההתקנה לא הלכה חלק מסיבות לא מובנות, ובטעות שברתי את הקליפסה בתושבת הAM2 שלי, אומנם זאת חתיכת פלסטיק מסכנה, אבל בלעדייה אני לא יכול לחבר את הקירור. עצוב אני יודע. מה אפשר לעשות במצב כזה. אפשר לקנות רק תושבת? בנתיים הדבקתי את החתיכת פלסטיק שנפלה באמצעות דפק אפוקסי מיוחד, אני מריץ את המחשב שהוא במצב הפוך, והקירור רק יושב עליו ולא תפוס. הדבק הזה אמור להיות כמו פלדה אחרי 8 שעות בערך. מה אתם אומרים זה יצליח להחזיק את הקליפסה בצורה חזקה שתצליח לתפוס את הקירור? מקווה להצעות... ???
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מאיפה אני יוכל להשיג באינטנרנט את החוברת manual שבא עם הלוח ASUS P5K3 Deluxe. נאבגה לי החוברת ואני חייב למצוא אותה באינטנרנט כדי לדעת לאיפה לחבר את כבלי הריסט והכיבוי שבמארז, בבנית מחשב חדש, מישהו יודע מאיפה להשיג את החוברת? או מישהו יודע לאיפה לחבר את הכבלים?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-