עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ecas,

היי לכולם, אני שוקל לקנות מחשב חדש וראיתי שאין לו מקום לכוננים, אני מדבר על המעמד איפה ששמים שם כוננים פנימיים, אני אצטרך להוסיף שם עוד כונן אחד רגיל לא SSD, אז איך אני מחבר אותו? עוד לא קניתי את המחשב והכונן, אמור בימים הקרובים.

2. אוקיי יש לי בעיה דיי מוזרה אני מנסה להתקין דרייבר של הכרטיס קול שלי שבגללו החלפתי מערכת הפעלה שלמה מ-98 לאקס פי ועכשיו אני מקבל את ההודעה הבאה windows was unable to save the data for the file \windows\system32\drivers\setd7.tmp the data has been lost. מערכת ההפעלה היא כאמור windows xp pro

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי מחשב דיי חדש (חודשיים בערך). הכרטיס הוא x1950xt 256 של ספיר. בהתחלה הוא היה במנוחה עומד על 50-53 מעלות, ובזמן האחרון הוא עומד במנוחה על 60-64. האמת שאני חושב שזה ככה מאז שהתקנתי את 6.12 יכול להיות שזה באמת בגלל הדרייבר החדש? חשוב לציין שהכרטיס והמחשב בכלל עובדים מעולה מריצים את כל המשחקים חלק מדיבל 2 טוטאל וואר רץ חלק לגמרי כשכל ההדגרות על הכי גבוה ופילטרים על max ככה שאין מצב שהוא דפוק או משהו... סתם מציק לי השינוי הדרסטי הזה של יותר מעשר מעלות ... תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. <blockquote>אהלן שידרגתי את המחשב לי...קניתי מעבד I5, ספק, לוח אם, וזכרון ראם חדשים שהכל מתאים אחד לשני ולכרטיס מסך שנשאר מהמחשב הקודם (בחנות אמרו שהביאו לי הכל שיתאים) חיברתי הכל...ואז כל המאווררים עובדים וכל הנורות במארז דולקות אבל אין כלום על המסך..הוא נכנס למצב POWER SAVING MODE כאילו אין למחשב מה להראות...לא מראה אפילו את הBIOS... שידרגתי את המחשב כי הייתה הפסקת חשמל וחלק מהחומרה נשרפה אז אמרתי נשדרג כבר עוד חלקים על הדרך..ויכול להיות שהכרטיס מסך גם נשרף אבל גם שאני מנתק את הכרטיס מסך ומחבר את הכרטיס מסך המובנה של הלוח אם, אותו הדבר קורה אז כניראה הבעיה לא בכרטיס מסך. תודה לכל מי שעוזר </blockquote>

5. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי המסך שלו לא נדלק הוא אומר שהוא שומע את הצלילים של הWIN עולה ואת הציפצוף שבהפעלת המחשב אבל המסך לא נדלק מה הבעיה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך(או משהו אחר)

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by טלי אוחנונה,

7. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי במחשב כ.מ 1950XTX של ספיר אם זה משנה והוא עבד מצויין עד שחיברתי למחשב את הMP3 החדש שקניתי ומשם המחשב נתקע (חשבתי שזה די הגיוני כי זה הבטא של הויסטא והיא תמיד נקעת אחרי שהמחשב היה בהמתנה...) אז עשיתי ריסטרט וםתאום אין מסך... אז חיברתי לכרטיס הO\B ואני עובד דרכו עכשיו כשה1950 XTX לא מזוהה... לא יודע מה קרה לא נגעתי בכרטיס וכשמפעילים את המחשב הוא עושה סימני חיים(יש אור אדום שנדלק על הכרטיס שמפעילילם זה תמיד היה ככה....) אשמח לעזרה עמית

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  8. בזמן האחרון המחשב התחיל להיכבות לבד מעצמו אז ניסיתי להבין מה קורה איתו ושמתי לב שתמיד שהכבל רשת מחובר למחשב המחשב נכבה לבד ואחרי 10 שניות נדלק שוב כשהוצאתי את הכבל רשת המחשב עובד רגיל בלי בעיות ולא נכבה בכלל אפילו שאני משחק משחקים כבדים (CRYSIS 3,GTA IV) לא התקנתי תוכנות לאחרונה ועשיתי סריקת וירוסים ואין שום דבר. הרצתי גם סריקה עם הWINDOWS DEFENDER ולא מצא שום דבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. אוקי המחשב לא נדלק אני צריך לדעת עם הבעיה היא עם לוח אם או בספק ... איך אני יכול לעשות את זה בצורה יעילה ? זה ספק ATX ... מחשב PIII ממש מערכת פשוטה ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by alergic,

פירוט הבעיה: אני מדליק את המחשב, המאוורר של המעבד מתחיל לפעול ואז הוא מוריד את המהירות שלו למהירות נמוכה וזהו. אין כלום. לא יודע מה הבעיה וזה מטריף אותי.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by Mr.positive,

שלום , היום עבד לי המחשב רגיל ואז הוא עשה ריסט ופשוט מאז לא מפסיק . הוא עושה ריסט כל 10 שניות ולא מעלה אפילו את הביוס ( מסך שחור) ניתקתי לפי הסדר את כל החלקים וזה לא עזר אז ניתקתי את המעבד והוא הפסיק לעשות ריסטים למרות שהוא לא עלה כי אין מעבד . השאלה הא אם הבעיה במעבד ? בלוח אם או בספק ? ומה עושים *יש לציין שבפנים הכל עובד מצויין

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  12. שלום, מחשב נייד HP Pavilion Laptop 14-ce3xxx Windows 11 לאחרונה החל המסך לרצד. לא ברורה הסיבה. כאשר המסך מתחיל לרצד הדרך היחידה להפסיק זאת היא ע"י לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי. במידה ולא, לאחר זמן מה הצג חוזר קפוא ולא ממורכז.. ביצעתי הסרה של מתאם תצוגה Intel® UHD Graphics דרך מנהל ההתקנים- הבעיה עדיין נמשכת. בדקתי Windows Update אבל אין עדכון. גם לא דרך HP. Intel Driver & Support Assistant מראה עדכון: Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Windows* (ראו למטה). האם העדכון מתאים לWindows 11? הוא קשור לבעיה שתיארתי? האם הוא בטוח להתקנה? תודה. Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Wind…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני צריך מישהו, שיעזור לי באופן פרטי, לפתור בעיה מאד מאד לא נורמאלית במחשב, בעיה שאני כבר סוחב שנה+, שמפריעה לבצע את העיסוקים שלי (אני מעצב - אתם יודעים איזה עוול זה לעצב בפוטושופ עם המחשב?), ואין.. אני נואש חבר'ה. מידע: "הסיפור המלא" - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167576.0 אמרו לי להחליף מעבד, הבאסה שאחרי ההחלפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170743.0 אפשר גם להדריך כאן, אבל זה יהיה דבר קשה, כי אני מאמין שצריך לעשות כמה בדיקות. ד"א, אני מוכן להפעיל סיוע מרחוק.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  14. המחשב הנייד עשה עדכונים לוינדוס 11. כיצד מחזירים לוינדוס 10 ?

15. שלום לכם אנשים, חבר שלי קנה צורב 24X10X40 של סוני, והלכתי לעזור לו לחבר אותו למחשב. עכשיו זהו מחשב של "עתיד מחשבים" (כן אני יודע.. :), Packerd Bell PIII 667 Socket370. הלוח הוא איזשהו לוח עם צ'יפסט של VIA, לא שמתי לב איזה בדיוק. הצורב חובר בתור מאסטר של ה-IDE2, בעוד על ה-IDE1 מחובר ההארד דיסק בתור מאסטר, ואליו מחובר כונן DVD בתור סלייב. המערכת הפעלה היא 98SE בעיברית ( ) ניסנו להפעיל את התוכנה שקיבלנו עם הצורב - לא הלך.. קיבלנו איזשהו Error לא מוכר.. (ד"א על האריזה של הצורב היה כתוב שהוא תומך Win98SE). הורדנו מהרשת Nero 5.5 וסבבה הצלחנו להתקין.. הולכים לצרוב דיסק אודיו וניתן לבחור בין רק שתי מהיריות צריבה - X8 ו-X4... המדיות היו X32 או X24, לא זוכר בדיוק. למישהו…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום! כאשר הווינדוס שלי מתחיל לעלות (יש את הפס הזה שרץ)... המחשב מחליט לעשות ריסטרט... ניסיתי לפרמט... זה לא עזר.. לפי דעתי בעיית חומרה.. למישהו יש מושג? אולי ספק אולי זיכרון? מה נראה לכם? תודה רבה דני

17. Started by tgen,

יש לדודים שלי מחשב לא משהו בכלל שבימים האחרונים לא מצליח לעלות הוא טוען את ווינדווס (הום אדישן) ושזה בא לעלות הוא מראה לשנייה מסך כחול ועושה ריסטרט זה בערך המחשב: מעבד: P4 2.8 כרטיס מסך: GForce4 MX זיכרון: 256M ולוח אם: MSI P4MAM הוא עולה במצב בטוח ולא מצאתי שום וירוסים שעשיתי בדיקה! מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב, שכחתי לציין שלפני שהיתה הבעיה של המסך הכחול היתה בעיה אחרת... שהווינדווס היה עולה המסך היה קטוע כזה, כאילו הוא זז הצידה, ה"התחל" היה באמצע וכל החלק השמאלי נכנס מצד ימין וברגע הראשון שניסיתי לעשות משהו המחשב היה נתקע... ממש מוזר!

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by BeN CoHeN,

אהלן , אני אשמח אם תעזרו לי בבעיה, נורית ה HD עובדת קבוע, אחרי הרכבת ספק חדש, בדקתי את כל החיבורים במחשב, הכל מסודר כמו שצריך, ניסתי להפוף תחוט, ואז הנורית בכלל לא עובדת, והחזרתי בחזרה, אין שינוי הכל מחובר כמו שצריך, מעניין למה :s05: אני אשמח לעזרה שלכם , תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by IDOnoach,

רכשתי לאחרונה טאבלט dell venue 8 עם חריץ מיקרו sd. בביקורות ברשת כתוב שניתן להכניס כרטיס עד כ128gb אבל באתר היצרן כתוב שאפשר עד 32. אני מפספס משהו?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ilanb0,

הכפתור של הדלקת/חיבור מכשיר בלוטות' נעלם... לא יכול כעת לשמוע למשל לשמוע באוזניות בלוטות' שלי כי לא מסתנכרנות למחשב בלי הרכיב הזה.. תומכת מיקרוסופט גם לא הצליחה לשחזר. נראה שאני צריך להתקין דרייבר מבחוץ. האם זה דרייבר של לוח האם, או יש דרייבר גנרי? לוח אם שלי - ג'גה בייט Z370P D3-CF (U3E1)

21. Started by benx,

יש תופעה כזאת, אצלי ועוד אצל כמה חברים שלי שמדי שבוע בערך, כשמסתכלים בתחתית של העכבר רואים שם לכלוכים מעצבנים על הגומי הזה שעליו העכבר נא..... לפעמים זה אפילו מפריע לתזוזה חלקה של העכבר, יש דרך כלשהי להמנע מהקקי הזה ? גם קצת בעייתי הבעיה הזאת לא ידעתי איפה לפרסם את זה :\

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. איזה תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות של לוח אם?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. Started by DragonPokemonFan,

אני משדרג את המחשב שלי כרגע, בהתחלה רציתי לשים 32 ואז להוסיף בעתיד אבל אמרו לי שאתה לא יכול להוסיף בddr 5 וכל פעם שאתה רוצה אתה צריך לקנות קיט חדש מההתחלה, אז השאלה שלי האם לשים 64? בהתחלנה חשבתי 128 אבל אמרו לי שזה סתם יאמץ את המעבד, כדאי לי להתקין שניים של 32 כל אחד וזהו?

24. Started by roniok,

הרמקולים שלי עושים רעשסטטי מאוד חזק ככל שמגבירים את הווליום שמתי לב שזה קורה רק כשהם מחוברים למחשב... חיברתי אותם לטייפ והצליל היה כמעט נקי נראה לי שזה משום שהם סופגים דרך המחבר את הרעש שהמחשב מוציא מהכונן הקשיח.. יש למישהו פתרון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קבצים? או שהם משוחזרים? כי עשיתי לhalf life 2 uninstall וזה לקח מללאא זמן אז בסוף ויתרתי וזה היה בשלב של intialzing משו כזה..אחרי זה בדקתי והתיקיה של המשחק תופסת 5 ג'יגה ואין שגיאות ולא חסרים דברים במשחק עדיין מעניין לדעת...

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.