תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה.. יש לי פאנל קדמי עם כניסה אדומה של מיקרופון וירוקה לשמיעה (אוזניות\רמקולים) וגם מיקרופון מאחורה, ירוקה וכל מיני הבעיה היא שאם אני מחבר משהו לכניסה של המיקרופון (לא משנה מקדימה, מאחורה) הוא לא עובד. כשאני מנתק את הכבל של הפאנל מקדימה אז זה כן עובד האם זה בעיה בלוח? כי הלוח הוחלף פעם אחת במסגרת האחריות בגלל בעיה אחרת אבל אותו דבר היה גם בלוח הקודם. אני משתמש כרגע ב Line In אבל זה ממש מעצבן שאי אפשר להשתמש בכניסה מקדימה כי אין שם Line In וד"א, האם הכרטיס המובנה שלי SS יותר טוב מ Creative 128bit? למה הכרטיס שלי בעיקרון משתווה? כי הוא 5.1 לפי מה שאני יודע
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ספק חדש CORSAIR HX620 הרכבתי אותו במחשב והמחשב לא נדלק. החזרתי חזרה את הספק הקודם והמחשב עובד. דיווחתי לטי אם אס שמהם קניתי את הספק והם שלחו תוך יומיים ספק חדש (כל הכבוד להם). היום הרכבתי אותו ושוב אותה תופעה. אני חייב לציין שאני מעביר את מצב הספק ל-1 הלד בעכבר נדלק , אבל המחשב מסרב להידלק, ושוב החזרתי את הספק הישן והכל עובד. (עכשיו אני כותב מהמחשב ) למישהו יש רעיון? המפרט הוא: AMD 3200 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF BALLISTIX 1G GIGABYTE 3D AURORA 570 8800GTX
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום במחשב הנייד שרשמתי הודעה קודמת יש בעיה אני לא יכול להכנס למחשב בגלל שיש חסימה של סיסמא ששמתי ושכחתי הבעיה היא שגם לאדמיסטטור יש סיסמא אז ככה אי אפשר למחוק את הסיסמא למישהו יש רעיון איך אפשר לפרוץ את נסיסמא וכמו הודעה קודמת אין לי כונן סידי אולי יש דרך הfloopy תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום, כמו שרואים בקובץ, ה core שלי מאד מתחמם, ראיתי גם שהוא שייך לכ.גרפי מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בזה ועד כמה זה מסוכן ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
עזרה:יש לי ב boot שתי ווינדוסים שאחד מחקתי ואני רוצה להוריד אותו ושיעלה ישר הווינדוס הפעיל כי השני מחוק והוא נשאר בבוט
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, אחרי כל החיבורים למיניהם הדלקתי אותו וקיבלתי את החיווי הבא warning: your computer cpu fan failed or speed to low*** you can also disable this message in setup בתפריט setup הוא מראה שהטמפ של המעבד (אחרי דקה עבודה) היא 56 מעלות ועולה כל הזמן, ניסיתי להמשיך כרגיל, התחלתי התקנה של win והמחשב פשוט נכבה( מתאר לעצמי שזה בגלל החום, מנגנון הגנה ?) מה עושים ? האם זו בעיית חומרה (מאוורר של המעבד) או בעייה של הגדרות מה setup menu ? איך אני מטפל בזה, והאם זו עילה להחזיר את המחשב לחנות ולבקש כסף חזרה ? בבקשה תענו לי מהר, כולכם מכירים את התחושה של צעצוע חדש שפשוט לא עובד... תודות רבות ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בעיה דחופה!!! בקשר ל bios!! אני רוצה לעשות התחול ל BIOS: פעם אמרו לי איך עושים את זה אבל אני לא ממש זוכר אמרו לי שיש צופציק ליד ה בטריה משהו בלוח אם אני לא זוכר בכלל עכשיו אני בה לשאול פה איך עושים התחול ל BIOS בלוח אם ASUS P4P800 SE בבקשה זה דחוף!! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כיצד לאפס סיסמת כניסה למחשב נישא-נייד ? יש לי מחשב נישא/נייד מדגם : הוא טושיבה N2010 שכרגע המצב הוא שיש סיסמת כניסה למערכת ה-SETUP וה-WINDOWS ואני לא יודע/זוכר מה הסיסמא. :s05: הסיסמא מונעת כניסה לכל מערכת המחשב. השאלה שלי היא : איך אפשר לאפס את הסיסמא ? (ואת כל הגדרות ה-SETUP / BIOS / CMOS) אני מניח שזו תהיה צורה חומרתית (זאת כנראה הדרך היחידה) נ.ב כידוע, כדי לאפס סיסמת כניסה למחשב שולחני רגיל יש לנתקו מהחשמל + לנתק את הסוללה הפנימית ולחבר אותה שוב או שיש ג'אמפר מיוחד שמשנים אותו ומחזירים. האם גם בלפטופ זה ככה - ואם כן איפה מוצאים את הסוללה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מפחד לגרום נזק בטעות , קראתי בחוברת לאן מתחברים -?+ אבל אני לא יודע לפי הצבעים נראה לי שהלבן זה מינוס Reset sw סגול+ לבן- ? Power led ירוק+ לבן- ? Hdd led כתום+ לבן- ? Power sw שחור+ אדום- ? המארז הוא Compucase 6A19B Midi Tower תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה תופעה מוזרה במחשב שלי, המחשב נתקע פשוט , רק לעשות ריסט מהכפתור הדבר הזה פעם קורה אחריי 5 דקות פעם ישר בעלייה של המחשב ואפילו אם אני נכנס לביוס ומחכה 20 שניות הוא נתקע פירקתי את המחשב והרכבתי מחדש, ניסיתי לנקות, ניסיתי לשחזר הגדרות יצרן,שיניתי סלוטים,ניקיתי CMOS כלום לא עוזר לפעמים המחשב נדלק, יש צפצוף של ההתחלה ואז זה ממשיך והמסך נדלק ממש כשהווינדאוס עלה כמה פעמים קרה שהמחשב נתקע ואז הופיעו נקודות על המסך המפרט שלי:asus striker extreme core due 6700 asus 8800 gtx 768 2 giga gskill 800 hd wd 250 g לפני 4 חודשים רכשתי
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי ושלום יש לי דיסק פחות משנה sata גיגה160 ,היה כמעט מלא,הפסיק לפעול ,אתחלתי אותו וכעת נאמר כי "וינדוס לא מצליח לאתחל אותו". מה הבעיה ומה הפתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
השבוע קניתי הארדיסק חדש,כי הקודם נדפק, וחיברתי אותו. התחלתי להתקין ווינדוס, ולאחר שהוא הראה תקלה שההרדיסק נהרס-אותה תקלה של ההרדיסק הקודם, כיביתי את המחשב כי לפי דעתי כבל ה-IDE לא תקין. החלפתי כבל IDE חדש ואז כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו מציד נתונים נשאר עם הנורית מהבהבת. בדקתי את המחשב עם מסך אחר, ובעיה נשארה-מה שאורמ שהבעיה היא בתוך המחשב. הוצאתי מהחיבורים את כל ההתקנים האחרים והשארתי רק זיכרון ומעבד על הלוח האם(שהוא Onboard) ועדיין נשארה הבעיה. אז בעצם רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בעצם? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הלוח אם הוא ASRock 775VM800Pro-DDR2. ניסיתי להוריד את ה- WinDBG + Symbols אבל הוא נותן לי כל מני שגיאות ואין לי זמן להתעסק עם זה עכשיו. ב- BSOD מופיעה השגיאה 0x0000008e אשמח אם תוכלו לעזור תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, כשאני מריץ משחקים או משהו שדורש שימוש מסיבי (יחסית) מכרטיס המסך שלי (ישן אני יודע) GeForce 6600 המחשב שלי נתקע ולאחר מספר דקות עושה restart. אחרי שwindows עולה לאחר הrestart אני מקבל הודעה לגבי "חומרה חדשה" שהיא כאמור הכרטיס מסך שלי. windows מבקש להתקין את החומרה מחדש אבל ברגע שאני עושה restart (בעצמי הפעם) זה נעלם. המחשב לא מתחמם או משהו (מבדיקה של מגע במארז ולא עם תוכנה כלשהי) והCPU רחוק מ100% (בד"כ בסדר גודל של 30% בערך). חשוב לציין שבדברים שצורכים משאבים רבים יותר מהמעבד אבל פחות מהכרטיס הגראפי הכל עובד חלק. לדעתי הבעיה היא משהו עם הכרטיס הגראפי עצמו או אם ההגדרות שלו. הצעות לפתרון לבעיה יתקבלו בשמחה תודה מראש ויום נעים כפיר.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
עדיין לא פועל אשמח לכל עזרה שתתקבל
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי קטסטרופה עד כדי כך שכבר התקנתי עליו כמה פעמים ווינדווז ועכשיו אני לא יכול לגשת לקבצים מאוד חשובים מהמערכת הקודמת... התיקיה חיה ונושמת ,אני יכול לראות אותה אבל לא ללגשת (ממש כמו משה רבנו חיחי) פעם פעם פעם זכור לי שהצלחתי להיכנס אבל שכחתי איך עשיתי זאת. זה חשוב לי מאוד ונראה לי שזאת בעיה מוכרת אז בטח מישהו פה ידע מה עושים תודה מראש !!!!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי שתי מחיצות במחשב, C ו - D . אני משתמש ב - NTFS (שתיהן) ואני יודע שבגלל שזה NTFS ה - Windows אמור לקחת מכל כונן 68 מגה כי זה NTFS . ב - C זה באמת לקח 68 מגה וגם ב - D אבל יש לי בעיה . התקנתי Norton Ghost 12 (ב - C) והגדרתי שיעשה את הנקודות שחזור שלו בתיקיה Norton Ghost ב - D . עשיתי נקודת שחזור ואחר כך התחרטתי שעשיתי את זה ב - D ורציתי לעשות את זה ב - C . מחקתי את הגיבוי ידנית ומיד הופיע לי בצד, ב - Norton Ghost שאפשר למחוק את זה דרך התוכנה ולא ידני והתוכנה הפנתה אותי לשם . נכנסתי לאן שהתוכנה הפנתה אותי ומחקתי את שאר הקבצים שהוא הכין דרך התוכנה וגם את ה - Job של הנקודת שחזור (יענו כשעושים נקודות שחזור זה כותב בתוכנה מתי עשית את זה, איך קוראים לקובץ,…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הכרטיס מסך הבא : SPARKLE SF-PX76GDH-HP GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 DVI PCI-E באתר החברה ( של הכרטיס ) ראיתי שמצוין אפשרות נוספת ( 256 MB GDDR3 ) GDDR3 מקביל ל-DDR3 פשוט שכחו G או שמה זה משהו אחר ? אם כן ( גם אם לא ) אפשר הסבר קצרצר על ההבדל בין כרטיסי מסך DDR3 מסדרת 7 לבין כרטיסי מסך DDR2 מסדרת 7. האם לדוגמא כרטיס מסך 7600GT DDR3 יותר חסכוני וחזק מכרטיס מסך 7800DDR2 ? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איך??? תודה!! הארד דיסק חדש... תודה.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
במחשב אחד (פנטיום 4A בן 6 שנים) הוא מזהה את ההארדיסק אבל בביוס אין אפשרות לבחור אותו כBOOT במחשב שני (נקנה לפני חודשיים) הביוס נותן לי לבחור אותו כBOOT אבל כשאני מעלה את המחשב הודאת שגיאה באותיות גדולות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM AND PRESS ENTER מה לעשות כדי שאני אוכל לעשות ממנו BOOT ?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום ! ברגע זה אני ממש לחוץ, קרה משהו למחשב שלי והיום זה עבר כל גבול.. אז תראו, זהו המצב. לפני כמה ימים פתאום בזמן שהייתי על המחשב המסך רשם כאילו הוא פועל אבל המחשב לא פתוח ואין לו מה להציג, אבל עם זאת המחשב נשאר דלוק, וכך גם המסך.. בדקתי מיד את כל החיבורים הוצאתי והכנסתי אבל ללא כל הצלחה והמשך נשאר ככה, כיביתי והדלקתי את המחשב אבל עדיין לא מופיע כלום על המסך, כאילו הוא פתוח אך המחשב לא דלוק. בפעם המליון אחרי שהוצאתי את כל הכבלים והכנסתי המסך הציג כרגיל את מה שהיה על המחשב, ישר סרקתי וירוסים (בקספרסקי 6) והאנטי וירוס לא מצא שום דבר ולא התריע על כלום.. כעבור כמה שעות זה קרה שוב, חזרתי על אותו תהליך, המסך עבד כרגיל ושוב אותו מקרה.. לאחר כמה ימים לפני שהמסך פשוט נתקע על מה ש…
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בדיוק קיבלתי מנעה מחשבים את הathlon64 3000 s754 החדש, הרכבתי אותו, והוא עבד סבבה. אמרתי אוליי יהיה אפשר לעשות OC קטן לזכרונות דרך הביוס, אז שיחקתי קצת עם ההגדרות, נגעתי ב2 מאפיינים, הורדתי להם נגיד מ-12 ל-11. לא ביג דיל. המחשב עשה פוסט כרגיל, הווינדוס עלה. אחרי 5 דקות של עבודה קפצו כל מיני הודעות שגיאה שאי אפשר לגשת לכמה קבצים. BSOD לפנים, המחשב עושה ריסטרט. גם לא הXP, וגם לא הוויסטה עולה, למרות שהוא מותקן על מחיצה אחרת. פשוט קטסטרופה. אני אחרי פירמוט קטן, מנסה למנוע כמה שיותר נזק למידע שיש לי שעוד לא עבר גיבוי. מה יכל לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell inspiron 6000. ולפני בערך חצי שנה הפורט של האוזניות התחיל לעשות לי בעיות. הסאונד לא היה עובד, ואם הייתי נותן מכה קטנה לאיפה שמחברים את האוזניות, הסאונד היה חוזר, אז הבנתי שיש שם איזה בעיית מגע, שכנראה סוגרת או פותחת איזה מעגל ומנתקת את הרמקולים המובנים של המחשב כאילו היו מחוברות אוזניות. עכשיו זה נהיה הרבה יותר גרוע משני כיוונים: 1. אם מחוברות אוזניות/רמקולים חיצוניים, בד"כ שומעים רק את הערוץ השמאלי, אני אני משחק קצת עם החיבור זה מסתדר. 2. עכשיו מכה קטנה לא מספיקה בשביל לשמוע מהרמקולים המובנים ואני ממש צריך לדחוף חזק עם האצבע או עט או משהו את הפורט של האוזניות לאיזה כיוון כדי לשמוע משהו. מיותר לציין שאני כבר לא משתמש ברמקולים המובנים וזה ממש מבאס... מ…
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי . חיברתי את המערכת החדשה שלי Q6600 ולוח אסוס ללא כרטיס מסך על הלוח חיברתי הכל עשיתי בדיקת ללוח ללא כרטיס מסך והוא אינו מצפצף הוצאתי את הזיכרונות ואז הוא ציפצף חיברתי את הכרטיס מסך ולא רואים כלום . ניסיתי לחבר עוד כרטיס גם איתו לא רואים שום דבר . בדקתי את הכרטיס על המערכת הקודמת והכל עובד חלק . אני חושב שהלוח תקול מכיוון שללא כרטיס מסך הוא אמור לצפצף והוא לא .על הלוח אין כרטיס און בורד
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-