תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
מדובר בוינדוס XP. במהלך תקופה ממשוכת של חצי שנה בערך, לפעמים המחשב קורס ומופיע מסך כחול שרשום בו כך: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable BIOS memory options such as caching o…
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. קצת הקדמה: המחשב שלי נקנה לפני כ 3+ שנים מפרט: Intel Pentium 4 3.0 HT Asus P5P800S 1024MB ram Inno3D Geforce 6600 ExcelStore HD 80GB קירור ג'נרי למעבד של אינטל. הממ לפני כשבוע-שבועיים קרה מקרה שניסיתי להדליק את המחשב כל המאוורים סובבו לשניה, כל הנורות הבהבו לשנייה (כגון נורה שמסמלת שהמחשב דוקל), זה כאילו המחשב נדלק לשנייה אחת במלוא מובן המילה ואז נכבה. נכנסתי לפאניקה פירקפתי הכל הורדתי לוח ובדקי שום דבר לא נשרף (היה לי מקרה דומה במחשב הקודם הוא לא נדלק כי נשרף אחד הגשרים). חיברתי בחזרה והוא נדלק. הבעיה הפסיקה ואז שוב קרתה כמה פעמים, היו גם מקרים שהמחשב נדלק עולה כרגיל ואז נכבה סתם ככה. מה שהייתי עושה בשביל לתקן את הבעיה זה מנתק את הכבלים מהחשמל, חשבתי אולי…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח את הקליפס הזה, ככה הוא נראה בלי כרטיס מסך עליו: http://img5.pcpop.com/ProductImages/Original/1/1202/001202898.jpg יש לי על הסלוט כרטיס מסך ואני רוצה להוציא אותו.. למישהו יש מושג איך אני פותח את הקליפס? הנה עוד תמונות אולי זה יעזור: http://product.pcpop.com/000141882/OriginalPic/001202902.html http://product.pcpop.com/000141882/OriginalPic/001202904.html
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
חייב עידכון ביוס ללוח של asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים רק נקסט נקטס וזה מתקין משהו פשוט מי שימצא לי יבורך
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לפני כשבוע הייתי מדליק את המחשב וכמה דקות אחרי מסך ההפעלה סמן העכבר היה "נתקע" וכשעשיתי אתחול המסך נשאר מכובה. כיבוי של המחשב והדלקתו הדליק מחדש את המסך עכשיו היו לי כמה פעמים שבהפעלה ראשונית המסך לא נדלק. גם לא אחר אתחול, רק כיבוי והדלקה מחדש עבד זה קורה בחלונות ובלינוקס, אין ציפצופים למיניהם , יש 2 ג'יגה זיכרון, המאווררים עובדים, החיבורים מבחוץ מהודקים המסך בן שלוש של LG הכרטיס מסך בן שש של GAINWARD אין לי מסך וכרטיס פנויים בשביל לבדוק אם התקלה חוזרת תודה דני
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הי. יש לי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV לאחרונה קורה לי במשחקי מחשב שלפעמים הגרפיקה נהיית מטושטשת ובניינים ובתים לדוגמא נעלמים מה כדאי לשנות במפרט של המחשב כדי לשפר את הבעיה הזו? במחשב יש: כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 1650 מעבד: i5 10th gen מסך: מריץ ב 60p זיכרון פנימי: (8GB (RAM
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
ככה, אחי קיבל את המחשב החדש. המפרט (בקצרה): Intel E6600 Intel DG965RY Rogers City 2x1024mb Kingston 667 5-5-5-15 Sapphire x1950XT VIVO. המחשב לא מזהה את כרטיס הקול OnBoard. הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים. גם לא בתור התקן לא מזוהה (כל ההתקנים מזוהים). ניסיתי להתקין את כל ה-Hotfixes, ניסיתי גם עם Vista וגם עם XP, לא הלך. חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שהבעיה הזאת מופיעה לפעמים בסאונד HD (כמו שיש לי בלוח אם) רק ב-XP אם אין KB888111. התקנתי את ה-Hotfix הזה, לא עזר. חוץ מזה, הבעיה קיימת גם ב-Vista. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר (HD Audio של Sigmatel, מהאתר של אינטל) הוא כותב Device Object Not Present, או במילים אחרות - ההתקן לא נמצא. התקנתי את כל הדרייברים כולל דרייבר של צ'…
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, בעיה שאני לא מצליח לצאת ממנה, אולי למישהו יהיה פה איזה רעיון... את מפרט המחשב אפשר לראות בפרטים שלי, בזמן האחרון המחשב נהיה מאד איטי, זאת אומרת שכל דבר לוקח לו משהו כמו דקה(!) להיפתח, משחקים ממש ממש מקרטעים (ATI 9800 PRO!!!) אז מה כבר בדקתי ועשיתי ... - התקנת WINXP כבר 4 פעמים. - החלפת הזיכרון , החלפת כרטיס מסך, והוצאת כל הכרטיסים שבמחשב. - בהתחלה שהתקנתי את כרטיס ה9800, הוא לא עבד רק לאחר שהתקנתי דריברים מקוריים של גיגהבייט מהם הוא ניקנה, יכול להיות איזשהו הקשר? - איפוס כל הגדרות הביוס לברירת מחדל, ושידרוגו לגירסה החדשה ביותר. - עידכון דריברים. לפני שאני הולך וקונה לוח אם חדש, יש למישהו עוד רעיון??? :AR15: תודה, כפיר ??? kfir@jesta.co.il
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס רשת אלחוטי, הכל עבד טוב ויפה ואח"כ יומיים שהדלקתי את המחשב, מופיע לי המסך -בתמונה מצורפת ניסיתי לאפס את הביוס בעזרת הוצאת הבטריה ל5 דקות כולל ניתוק מהחשמל ... לא עוזר... איפה יכולה להיות הבעיה במצב הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בדקתי את הזכרונות שלי עם התוכנה Memtest 86 ואחרי בערך 15 שעות התוכנה נתקעה תמונות מצורפות
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עד לפני שבוע היה ברשותי לוח אם מדגם P4S800 והחלפתי אותו ל-P4S800D-X (בשביל הדואל צ'אנל בתוספת כסף קטנה), הלוח חדש ומעודכן לגירסת הביוס האחרונה (1005). בכל מקרה, יש ברשותי מעבד עם ליבת נורט'ווד הקרה שהיה באמת קר בלוח הקודם, 25 במנוחה ו-41 במאמץ ... ואלה טמפרטורות אמתיות, ההטסניק היה קריר! ועכשו עם הלוח החדש הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 35 מעלות במנוחה (זה מנוחה זה??) ו-49 מעלות במאמץ (סכנה למעבד) ... וההטסניק *חם* בהתאם לטמפרטורה... יש לי במארז מלא מאווררים מסודרים כדי להזרים אויר בכל המארז וזה מה שעזר לי לשמור על טמפרטורות מצויינות עד לפני החלפת הלוח! השאלה שלי היא, מה גרם לחימום המעבד בצורה כל כך דרסטית? ואיך אני פותר את הבעיה? ??? :s05: :-X
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
למה? למרות שהגדרתי אותו ב"מערכת" על מקסימום מהירות (XP)
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול יעודי מסוג ASUS Xonar Essence STX, ומאז שהוא הגיע בערך אני חווה איתו כמה וכמה בעיות. אשתדל לפרט. הבעיה הבולטת והמציקה ביותר כרגע היא שלפעמים (אוקיי, אנסח זו אחרת- לפחות פעמיים ביום) הסאונד פשוט נתקע על קטע מסויים ואין אפשרות לסדר את זה בשום אופן אלא על ידי ריסט (אפילו ניתוק לא עוזר, כל הווינדוס DOWN ורק חלון ההתחברות ברקע והסאונד המקוטע עדיין ברקע, מה ששולל בעיית דרייברים כלשהי)- או מעבר לכרטיס קול האוןבורד כמקור ואז לא שומעים דבר. בדרך כלל כשזה קורה זה גורם לכל מיני קראשים בתוכניות, לא ברור למה. (עבודה עם הכרטיס האון-בורד לא גורמת בעיות כאלו) זה קורה הרבה (אבל לא רק) כשאני מעביר בהגדרות כרטיס הקול בדרייבר שיקלוט את היציאה של מגבר האוזניות (מקור אוזניות) …
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NPT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT.... מה זה לעזאזל ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חברים שלום :clapper: ובכן רכשתי והתקנתי מיקרופון למקום המסומן בוורוד ניסתי ואין תגובה יש לי מערכת XP + מסנג'ר + מחובר לרשת אודה לכם לתת לי מה נדרש לשמוע את המיקרופון עובד סיירתי בלוח הבקרה ולא ראיתי כל בעייה לסיועכם ממתין בברכה :book:
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חברי חייב את עזרתכם דחוף, אז ככה קניתי מחשב חדש P4 (775( לוח MSI neo3 הרד דיסק SATA וכרטיס מסך 9600SE ביצעתי שני מחיצות (MTFS) לא היה FAT32 התחברתי לאינטרנט והתקנתי את הכל כולל עידכון ה-WIN XP אני מנסה להתקין משחקים הוא נותן לי error 1603 כמו כן ניתקלתי בעוד בעיה ניסיתי להעתיק קובץ RAR מדיסק לכונן וגם קיבלתי error / what to do next ??????????? תודה !
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני מנסה לעשות כמה שטויות אם מחשב ישן שיש לי P4 2.8GHZ, אחרי שפתחתי את כולו וניקיתי אותו לחלוטין וסידרתי הכל ובעיקר הוצאתי דברים לא נחוצים ניסיתי להדליק אותו, המחשב עצמו נדלק אבל אין סיגנל במסך ואחרי כמה שניות של עבודה הוא משמיע צפצוף אחד לא ארוך במיוחד אבל גם לא קצר... וזהו... בצפצוף אחד עדיין לא נתקלתי ואני לא כ"כ מוצא לזה פיתרון. למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב המכיל לוח אם Asus M2N-E וכרטיס מסך של GIGABYTE ATI 1950 PRO, מערכת הפעלה VISTA. במשך מספר ימים היה נדמה לי שהפונטים קצת שונים מהפונטים אליהם אני רגיל ב-XP, נראה היה שהם יותר "עבים". אתמול עברתי למסך אחר יותר "חד" ופתאום הבנתי שלמעשה יש לי מריחות במסך בציר האופקי (מן טישטוש קל של כפילות). לכרטיס הגראפי יש שתי יציאות ובדקתי את שתיהן, בשתיהן אותן מריחות. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי אותו שוב פנימה - לא חל שום שינוי. הבעיה בוודאות לא במסך - חיברתי את המסך למחשב אחר ורואים מעולה. האם להערכתכם הבעיה היא בכרטיס המסך, בלוח האם או אולי בדרייברים?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בנוגע לשחזור נתונים לאחר refresh ושחזור מועדפים של firefox ופרופיל firefox. המחשב הוא נייח עם windows 8.1 pro 64bit בעברית. הrefresh נעשה היום. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
קיבלתי ממעבדת מחשבים לוח + מעבד שהם הגדירו כ 'לא תקין' ecs 761gx-m754 mobile athlon xp 1600 mhz 3000+ כשאני משתמש בדרייבר המתאים לכרטיס מסך sis יש ארטיפקטים של קו אנכי ברוחב 2 pix במסך. כשיש עומס הכי קטן אל מעבד (הזזת עכבר) זה הופך לכמה קווים וכתמים ביניהם / חוזר לקו בודד כשהמחשב ב idle זיכרון ? החלפתי לזיכרון ממחשב אחר שהיה עובד פרפקט - הכול נשאר אותו דבר כרטיס מסך מובנה ? אין לי כרטיס מסך אחר לשים לו דרייבר ? אם אני משתמש אם דרייבר של vesa במקום sis אז אין ארטיפקטים (ביצועים בהתאמה) בהתחלה החלפתי חומר קירור יבש במעבד ובצ'יפסט וחיברתי למתח במסך של ה post הלוח עשה updating nvram . . fail איפסתי הגדרות ביוס כמה פעמים והחלפתי סוללה - הסתדר מערכת ההפעלה עולה ועובדת ללא בעיו…
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי! קניתי לאחרונה מחשב lenovo z500 . ושמתי לב שיש לי בעייה דיי קריטית, פעם בדקה בערך הקול מגמגם למשך 3 שניות וחוזר למצב רגיל. זה ממש מרגיז וקשה לראות סרטים\ סדרות ככה. הצעדים שננקטו עד כה : -התקנת כל הדרייברים הרלבנטים , כולל סאונד גרפיקה וניהול כוח וחשמל. -חיפוש מסיבי באינטרנט ללא פתרון . תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
מפרט מחשב - Barton 2500+ Abit NF7 v2.0 Samsung 1GB Tccc 400MHZ Radeon 9500 PRO ENERMAX 350W Dual Fan אוקיי זה הדברים החשובים לדעתי ... הבעיה היא שהמחשב קורס תחת עומס (GTA :SA ) וזה גם אם המחשב באוברקלוק וגם אם הוא לא, אבל לא בכל המחשקים\תוכנות הוא קורס , ככה שאני לא מצליח להבין מה הבעיה ... מבחינת הקירור אין שום בעיה כי המחשב עכשיו פתוח והמעלות לא מתקרבות אפילו ל 50 מעלות במאמץ , מה גם שביטלתי את כל ההגנות על המעבד בביוס. ניסיתי לצרוב מספר ביוסים - לא עזר . מה אתם אומרים ? יש איזו דרך לגלות את הבעיה בלי להחליף חלקים לשם בדיקה? תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בוא נגיד ויש לי פנטיום 3, אני רוצה להוסיף לו עוד זכרון רוב הפעמים הוא מזהה לי אותו במקום 128 רק 64. תמיד חצי מהכמות זכרון. אני יודע שזה קשור ל DOUBLE SIDED וכו'... השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת לפני שאני בודק האם הלוח תומך ב SINGLE SIDED או לא? DOUBLE SIDED עובד בכל הלוחות, זה לא בעיה להפעיל. האם יש מקרים שעדכון BIOS פותר את הבעיה? שווה לנסות? או שזה קשור ל CHIPSET ואין שום סיכוי... כל מידע בנושא יעזור לי אולי יש דברים שברורים לכם ואני לא יודע אותם. תודה מראש יניב
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-