תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני חייב תשובה חד משמעית (ומהר) איזה ספק עדיף זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 או זה http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=104&subcatid=124&prodid=402&keySearch והוא עולה 370 ד'א אני קונה ספק חדש בשביל ה X1800XT
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום שלום, כאן מיקה.. ולפני כמה ימים עשיתי את טעות חיי (נראה לי) אני לא בטוחה אבל אני חושבת שמחקתי את כל הסאוונד במחשב, עקב זה הוא לא משמיע צלילים ולא מנגן שירים.. פשוט שותק אני לא יודעת אם מחקתי משהו חשוב או שסתם קרתה התקלה, אבל בכל מקרה זה קריטי.. ניסיתי לשחזר את הסל מיחזור אבל שום דבר לא השתנה, ניסיתי לעדכן ולהתקין מחדש את ה"PCI Multimedia Audio Device" אבל ללא הצלחה... רציתי מאד מאד לדעת אם מישהו יודע או יכול לעזור לי לפתור את הבעיה.. אני משתגעת!!.. אמ... תודה מראש.. מיקה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב ישן מאד, יש בו קרוב ל40מגה ביית או שזה גיגה? איך קוראים לזה אין לי מושג... מחשב בסביבות ה8 שנים חי וקיים. הוא עבד אצל מישהו עד עכשיו אבל ההוא קיבל מחשב אחר אז נתן לי אותו ויש לי מה לעשות איתו בקטנה אז רציתי לפרמט אותו, למחוק הכל ולפרמט עם דיסק win xp pro sp2 הצלחתי, עלה לי המסך, מחקתי את המחיצות, עשיתי מחיצה אחת, הוא התחיל לפרמט... בשלב שלוקח לו כמה שניות להפעיל מחדש את המחשב המחשב נכבה וכשהוא נדלק יש שוב הודעה של ללחוץ על מקש כלשהו כדי לפרמט ואז אם לא לחצתי על כלום עולה ההודעת שגיאה הזו "error loading operating system" ניסיתי לפרמט שוב ושוב וכלום לא עזר, תמיד אותה בעיה, יש הצעות לפיתרון? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שהוא מקולקל---> ויש בו מערכת 98 , אני מעוניינת לפרמט אותוולהתקין מערכת XP אני אודה לכם אם תעזרו לי לעשות את זה , יש לי כבר דיסקט איתחול של 2000 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל ניסיון להפעיל את החייגן עם עלייה ראשונית של הווינדוס נתקל בהשהייה של 10-15 שניות (ה - icon מה - taskbar נשאר "לחוץ") ורק אח"כ מופיע חלון ההתחברות. המודם תקין, נבדק ע"י בזק, חובר בהצלחה ל - laptop ועובד תקין. כמו כן לאחר שמתחברים - הכל עובד בסדר וגם הפעלת חייגן נוספת (אחרי הראשונה) מהירה ותקינה. ANY IDEAS??? ??? ??? ???
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
חבר שלי פתח את המחשב שלו כדי להתקין כרטיס FIREWIRE והוא חיבר הכל כמו שצריך ללוח אם (Intel D850GB) ובהתחלה זה לא זיהה.. הוא ניסה שוב.. קיצר פתאום המחשב לא עובד לו בכלל ועכשיו הוא עובד, יש חשמל בסי די רום, בהארד דיסק הנייד, בכרטיס רשת (כרטיס נפרד, לא בא עם הלוח), אבל העכבר לא עובד (יש לו עכבר לוג'יטק עם נורה עליו והיא לא דולקת), המקלדת לו עובדת והמסך עובד אך לא רואים כלום. יש לו ג'י פורס 2. מה יכולה להיות הבעיה? הוא בדק והכל מחובר כמו שצריך שום דבר לא רופף..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שבת שלום לכולם ! לאחרונה קניתי מחשב חדש והחלטתי לפנק את עצמי בכרטיס רשת אלחוטי חדש,האחרון היה נפלא,פרט לכך שהמגעים שלו נהרסו ויכולת הקליטה הייתה סבירה. לכן החלטתי להתחדש בכרטיס usb חדש. זה קניתי את כרטיס TP-Link TL-WN722N ומאז אני אוכל מרורים ממנו פשוט בלתי נסבל. מס' בעיות: אם אני מוציא את הכרטיס מהפרונט usb של המארז אני מקבל מסכים כחולים. קיבלתי כמה פעמים את המסך הזה : http://upng.co.il/uploads/abf12e4a1fc11014102a1c43ea26600b.jpg זה המסך האחרון שקיבלת ומאז כשאני מחבר את ה usb מחדש המחשב בכלל לא מזהה חומרה חדשה,ניסית להתקין את הדרייבר מהתחלה אבל בתוכנה הוא רושם לי לחבר את הכרטיס על מנת לחפש רשתות,והכרטיס מחובר ): חזרתי לedimax הישן עם המגעים הרופפים עד שאני אחשוב ע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה: המאוורר של המעבד עובד בסל"ד גבוה מאד (לא קבוע) התקנתי speedfan אבל הוא מזהה רק את טמפרטורת הHD השאלה: האם זה אומר שחיישן החום של המעבד לא מחובר (או מחובר חלקית)? כשהתקנתי תוכנה(pcalert) של יצרנית הלוח (MSI)יש קריאת טמפרטורה של המעבד אבל אין שליטה על המאוורר.. כמו כן אני יכול לשלוט על טמפ' המטרה של הHW monitor בביוס - השאלה מה הערך הכי גבוה שאפשר לשים שם? (כרגע זה 50 מעלות צלזיוס) לסיכום: יש פתרון ללא החלפת חומרה? אם לא, מה צריך להחליף? (מספיק מאוורר?) מדובר ב: לוח MS-7173 של MSI (כלומר rc410m או m2 בגירסה כלשהיא - לא ברור) Pentium D 2.8 Mhz
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל חיישן טמפ' בלוח אם K8NF-9 של GIGABYTE?? ואם קיים בכלל חיישן כזה?? ב EVERSET אין לו זכר...
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום חברים, לחברה שלי יש מחשב ישן מבוסס פנטיום D במהירות 2.66GHZ ולוח-אם פשוט עם כ.מסך OB, זכרון פנימי 512MB וספק כוח של 250W ג'נרי. כבר חודשים שהמחשב כבה במאמץ, אז שיערתי שזוהי בעיה של חימום המעבד, בדקתי טמפ' ואכן המחשב היה על 74 מעלות במנוחה (בביוס כשבדקתי). בזמן האחרון המצב החמיר והמחשב כבה מיד אחרי שמדליקים אותו (15 שניות לאחר ההדלקה). בזמן הזה הצלחתי להכנס לביוס ולבדוק טמפ' וראיתי שהטמפ' מטפסת ומטפסת וכשהמעבד מגיע ל96 מעלות המחשב כבה. אז רכשתי לה קירור למעבד AC ALPINE 11 PRO REV.2 ב-70 שקלים בKSP. הרכבתי אותו, חשבתי שהבעיה תסתדר, ועדיין אותה בעיה... והקירור עובד בוודאות והרכבתי נכון... מה עושים במצב כזה? כיביתי את האפשרות בביוס של כיבוי לאחר טמפ' מסוימת ועדיין זה קור…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התקנתי את הלוח Albatron PX865PEC Pro V2.0 וה EVEREST לא מזהה את החיישן של לו והחיישן של ה AUX
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלוש שאלות: 1 האם זה שכיח שחיישן טמפ' של המעבד מזייף בצורה גסה? 2 בהנחה שמחשב נקי, מאוורר תקין, חיישן טמפ' תקין ועדיין המעבד חם מאד האם ייתכן שהבעיה במעבד עצמו? 3 האם תצוגת הטמפ' של המעבד המוצגת בביוס/speedfan/mbm מסתמכת על אותו חיישן?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
היי לאחרונה החיישנים של הלוח אם שלי נדפקו, ואני מעוניין לדעת (בעיקר מבעלי חנויות) האם יש על זה אחריות? קצת פרטים: הבעיה בחיישנים היא שהטמפרטורות (לוח+מעבד) "קופצות" כל הזמן, גם בזמן מנוחה וגם בזמן מאמץ - כלומר אפילו שאני לא נוגע בכלל במחשב הוא מחליף טמפרטורות בהפרש של כ-10 מעלות כל שניה(25-35-25-35). הלוח הינו מדגם ABIT IC7 MAX3 ובן כחצי שנה. הלוח מעודכן BIOS גירסה אחרונה - תופעה זו החלה הרבה אחרי עידכון הביוס. בעיה זו החלה לפתע בלי שעשיתי שינוי חומרתי כלשהוא. K.S.P אמרו לי שכל עוד הלוח תקין (ובעיה זו לא מוגדרת כתקלה) - אין להם מה לעשות. מישהו חושב אחרת?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אתמול בלילה נתקלתי באסון קטן- על דיסק און קי שניתן לי היה וירוס, ברוב טיפשותי לא סרקתי אותו לפני פתיחת הקבצים שבו. התוצאה היא שמערכת ההפעלה נדפקה ואינה עולה יותר. הבעיה היא כזו- מדובר באולטראבוק, הארדיסק 500gb ועוד קאש msata 32gb שמסונכרנים כ accelerated volume. ניסיתי לשלוף את ההארדיסק ולחבר אותו בעזרת מתאם ל usb למחשב השולחני שלי- כלום. אפילו ה storage manager של ווינדוס לא מזהה אותו בכלל. כל live cd או repair disk לא זיהו שקיים הארדיסק במחשב, וגם שהשלמתי עם הגורל של לאבד את המידע בכונן c כדי להציל את מה שב D- התקנת ווינדוס אינה מזהה הארדיסק. הפתרון היחיד שנשאר הוא להסיר את ההאצה מההארדיסק המכני, מה שיעשה אותו ללא ספק גלוי להתקנת ווינדוס. אבל! האם מישהו יודע מה בגורל המ…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד-דיסק ש"תקתק עצמו למוות" ואני רוצה לחלץ ממנו קבצים שחשובים לי. האחריות עליו כבר פגה תוקף מזמן. איך עושים את זה, איפה וכמה נזק לכיס? תודה וחג סוכות שמח.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה הדיסק און קי שלי "נפגע" על ידי וירוס והאנטי וירוס שלי הכניס את הקבצים לבידוד (QUARANTINE) ברצוני לחלץ את הקבצים. איך אני עושה זאת. ברשותי ווינדווס 7 אנטיווירוס NODE32 4. תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בס"ד ברצוני לחלץ קובץ ממחשב שלא עולה (קובץ אימג'). לקחת את הhd ולחבר למחשב אחר, א"א משום שזה hd מובנה בתוך המחשב ולדעתי א"א לפרקו. העלתי מערכת הפעלה bootable מדיסק אונקי ומצליח להגיע לקובץ אלא שהוא גדול ולא נותן להעתיק. הבנתי שזו בעיה שהמערכת עובדת עם מערכת קבצים FAT שיש לה מגבלה בגודל הקבצים. מצאתי תוכנה בשם epm_free_instaler וברצוני לשנות איתה את מערכת הקבצים ל NTFS ואז להעתיק את הקובץ. אלא שהתוכנה משום מה רוצה חיבור לאינטרנט ואינני יכול לתת לה חיבור לאינטרנט במערכת הפעלה שהיא רק bootable. האם מישהו יכול להציע לי מה לעשות כדי לחלץ את הקובץ?
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים כל אחד מהם הוא 250 GB. חילקתי 1 מהם, ל3 כוננים, בינהם זה הSYSTEM. אחרי שכבר אני משתמש במחשב למעלה משנה, אני רוצה לקחת 10 GB מכונן , ולשים במקום, בSYSTEM, איך אני יכול לעשות את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי אתמול מחשב חדש עם הארד דיסק 160 גי'גה בהתקנה של הוינדוס חילקתי את C ל30 והשארתי מחיצה שלמה אחרת עם ה130 הנותרים. הייתי משוכנע שהמערכת יודעת לחלק את זה לבד למחיצה חדשה בשם D אך להפתעתי הוינדוס עלה וראיתי שיש לי רק מחיצה אחת © עם 30 ג'י'גה אז רציתי לדעת איך אני עכשיו יוצר את המחיצה הנוספת עם שאר המקום? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכם, עשיתי פירמוט לפי מדריך כלשהו ברשת, עכשיו במדריך מגיעים לשלב שמחלקים את הכוננים למחיצות דרך ה - BIOS ואצלי זה קורה רק בתהליך ההתקנה של המערכת הפעלה. יש לציין שחילקתי את הכוננים ל - 2 (C ו - D), ובעליית המערכת אין לי שום זכר לדברים שהיו לי על המחשב, השאלה אם הצלחתי לפרמט? לפי מה שזה מראה לי, יש לי רק - 15GB בשימוש אז אין מצב שהתקתי בטעות שתי מערכות הפעלה או משהו? אשמח לתושבה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי (partition magic/expert) הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עליו ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם מראה לי הביוס שהחום המעבד הוא 80 מעלות האם זה אומר שהמעבד לא טוב או שרק הגוף קירור לא טוב כלומר אם אני ישמיש אותו החום אמור לרדת או שהמעבד לא תקין אשמח לתגובה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי חן וברשותי מחשב נייד שלאחרונה הוחלף לו HDD, אך לדאבוני, מאז - הוא מתחמם בצורה מטורפת וכבר אחרי כמה דקות שמתי לב שכבל המתח המחובר מתחיל ממש להירתך - הפלסטיק התעקם כזה. רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בנושא - מה הבעיה יכולה להיות? איך אני יכול לפתור אותה? נראה לי שהמאוורר התחתון כן עובד, אגב. ולא, אין לי כבר אחריות על המחשב. תודה לכל העונה שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני פשוט לא בטוח באיזה פורום אני אמור לשים את הבעיה. אז אני שולח לינק לפורום גרפיקה שבו רשמתי את הבעיה שלי. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109854.0 אם זה נוגד את חוקי הפורום, מנהלים מיחקו את ההודעה. תודה למגיבים, איציק.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בזמן האחרון, כאשר אני משחק, כל הזמן נכבה לי המחשב בפתאומיות. בדקתי ב-Event Viewer, וגילית שהתקלה היא חימום יתר של כרטיס המסך - היה כתוב: "System shutdown due to graphics card overheating". גיליתי שהוא מגיע בזמן משחק לכ-100 מעלות צלסיוס ול-85-90 מעלות במצב רגיל ללא הפעלת משחקים. בבקשה, אני צריך פתרונות.
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-