תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שבת שלום. לפני כחודש קיבלתי סט אלחוטי של CREATIVE מדגם 6000. בהתחלה חיברתי הכל עבד כמו שצריך{חוץ מהעובדה שהסט זולל בטריות ואין מטען } ,ואז אחרי כמה ימים המחשב הפסיק לזהות את הסט ,בטענה שחיבור ה USB לא זוהה.ניסיתי הסרה של דרייברים והתקנתם מחדש , אך גם זה לא עזר. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח מחדש וזה גם לא עוזר ,ניסיתי להחליף את היציאה של הUSB לא עוזר.יש לציין שכל היציאות פועלות עם מכשירים אחרים שחיברתי. המפרט בחתימה אשמח לקבל קצת עזרה.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל מחשב עם xp ללא עכבר מקלדת ומסך מחוברים (אני מעוניין להתחבר למחשב הזה רק מרחוק) משום מה כשהעכבר והמקלדת לא מחוברים המחשב מפעיל עצמו מחדש כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של Starting Windows XP... ובעצם אף פעם windows לא עולה אלא אם כן אני מחבר את המקלדת ואז הכל עולה כרגיל רעיון למישהו, מה הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום ! אני חדש פה ויש לי שאלה האם טמפ' בלי מאמץ 40-43 CPU לפנטיום 4 זה סביר ? במאמץ זה מגיע לי ל 50-53 , זה טוב? יש לי מעבד Pentium 4 2.40GHz ואגב אני לא יודע אם זה שייך לפה אם זה לא תעבירו את זה בבקשה ואגב יש לי ספק כוח חדש קניתי 400W KSP PFC זה יחזיק לי 6600GT ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן , יש לי i7 920 ועשיתי בדיקה ב 3DMARK VANTAGE על PERFORMANCE וקיבלתי בCPU 16521 אם אני לא טועה אני אמור לקבל בסביבות ה30000 . המעבד מעולם לא עבר אוברקלוק. אתמול רכשתי כרטיס מסך HD 6870 ולא החלפתי ספק... (יש לי Spire 550w) אני יודע שזה גבולי לכן יכול להיות הבעיה היא שלא מגיע לו מספיק מתח?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הלוח הוא: GA Z77 DS3H לא נכנס לביוס בכלל! המחשב נדלק ל 2-5 שניות ונכבה.... וחוזר חלילה. היה פתרון של לאפס ביוס ולשחק עם מתג ההפעלה..... כן זה בהחלט ידליק את המחשב ... אבל לאחר כמה זמן... שוב המחשב קופא -> ולא נותן לעשןת ריסטרט, ובהדלקה זה שוב BOOT-LOOP. אין בעיה בזכרונות ואין שום בעיה במעבד או בגוף קירור. גם אין בעיה בחשמל! לדעתי זה הביוס דפוק. אצלי זה בדרך כלל ... כשהמעבד עוצא ממאמץ.. הוא יוצא ושניות בודדות לאחר מיכן המחשב קופא ואז צריך לכבות ידני.. ומתחיל ה BOOT LOOP. זה קורה תמיד במשחקים (לאחר סיום השלב) .. ותמיד תמיד לאחר סיום של רינדור או סתם המרת קבצים מ MP4 ל MKV. המעבד הוא 3570K על לוח אחר אין את הבעיה הזו אל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 1 200, הוספתי לו 256mb זיכרון. עכשיו כשאני נמצא בהתליך התקנה של הונידוס (98), עוד לפני שמתבצעת העתקת הקבצים, ההתקנה פשוט נתקעת, שמתי לב שהייתה בעייה בסריקת הזיכרון, המחשב לא זיהה אותו כ256 אז ביצעתי עידכון ביוס, ולאחר מכן הוא זיהה, ועדיין נשארה הבעייה. מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב אני מחבר את הכרטיס סבבה הכל טוב אחרי 30 דקות בום עושה ריסרטרט לקחתי את הכרטיס שמתי אותו במחשב אחר עובד אבל בביצועים חלשים בטירף קואנטר סטרייק 1.6 זה מירץ במחשב השני ב 90-100 fps שזה עלוב ברמות במחשב שלי הוא מריץ אותו טוב אבל המחשב נופל. אמורו לי שיש לכרטיס הזה מין חיבור שמיתחבר לספק ואמור לקחת כוח מהספק אבל אין לי את החיבור ואין לא יודע איך הוא ניראה/איפה לחבר אותו פתחתי את המחשב ראיתי את הכרטיס והחיבור היחידי שיש שם זה של המאוור ו הוא מחובר עוד דבר יש לי גם כרטיס GF 5500 והוא עובד טוב במחשב שלי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. אתמול חזרתי ממסיבת רשת בגני התערוכה של 3DV. כאשר חזרתי הביתה, חיברתי את המחשב והוא לא נדלק. המחשב עבד במסיבה כרגיל, לא היו בעיות כלשהן והכיבוי בבוקר היה כיבוי "נקי"(דרך וינדוס). כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המחשב, לא נדלק שום דבר חוץ מנורה קטנה ומוזרה בין הזכרון לחיבורי החשמל של הATX. לאחר כמה שעות כשניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, גם הנורה הזאת לא נדלקה. חשוב לציין שהיה לי את הבעיה הזאת בתחילת יולי לאחר מסיבת רשת קודמת, אולם אז הבעיה נעלמה מעצמה והמחשב פשוט נדלק לאחר כמה שעות. כרגע זה לא נראה המקרה. יש לי לוח אם GIGABYTE 7VRXP, מעבד AMD 1800+ וספק כוח ENERMAX. החשד הגדול שלי הוא ספק כוח שלא מדליק את המחשב, ולפי מה שאני יודע היבואן של אנרמקס הוא זיגזג. אני צודק? ניסיתי …
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בזמן האחרון מדי פעם המחשב קורס לי פתאום בצורה ברורה שהוא נתקע ואז עולה לי מסך כחול שעד כמה שאני זוכר שאמרו לי פעם זה אומר שיש בעיה בחומרה במחשב. המסך הכחול נמשך רק כמה שניות בודדות אז אני לא ממש מצליח לקלות ממנו משהו רק "...Damage......". בפעם הקודמת זה היה הכרטיס מסך (לפני יותר חצי שנה). זה לא קורה לי כול יום, הפעם האחרונה היה אתמול ולפני זה היה שבוע לפני.... . היה לי יום שהיה לי פעמיים בהפרש זמנים קטנים וכשעדכנתי דריבר חדש ללוח אם זה היה נראה שהכול הסתדר כי לא עלהלי המסך הכחול לאיזה שבוע וחצי אם אני לא טועה... עזרה בבקשה ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לאחר פירמוט למחשב והתקנת ווינדוס 7 הכל פועל בסדר גמור רק כשמעלים את המחשב הווינדוס מציע גרסאות נוספות, כאילו קיים עוד ווינדוס במחשב (כשבפועל לא קיים) תמונה: http://jpg.co.il/view/52dd0bfd91f22.jpg אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לפרק מאוורר של כרטיס מסך ולשמן אותו אבל לא יודע איך מפרקים. ראו תמונות למטה: 1. עליון של מאוורר 2. תחתון של מאוורר אני רוצה להדגיש שכרטיס מסך עדיין פעיל אבל מאוורר שלו לא כי מחשב נמצא כל הזמן בבית של משתמש שמעשן. היה הרבה לכלוך עקב זה ועדיין יש בתוך המאוורר. אני עשיתי טעות שהשתמשתי בספריי לשימון רב תכליתי ובסוף המצב התחלתי חזר. אחרי שאני אפרק ואנקה, אקנה שמן מכונות ואשמן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP SP3 ולוח אמ מסוג Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 יש לי 2 G של זכרון במחשב כשאני נכנס לביוס וגם דרך הוינדואז זה מראה רק 1.5 אבל בתוכנות חומרה כמו לדוגמא " PC WIZARD, " זה מראה לי את כל ה2 G חבר אמר לי שאולי אני צריך לעדכן את הביוס. הורדתי עדכון מהאתר של MSI וכשאני מנסה להקין אותו אני נתקל בשגיאה. אני חושב שאני עושה את הפעולה לא כמו שצריך כי אני מנסה להתקין אותו דקך הוינדואז.. איך בדיוק אני עושה את התהליך הזה אני צריך לצרוב את הקובץ ואז לעשות BOOT לCD? אשמח להסבר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה לא קלה בכלל עם הדיסק שלי. הכל התחיל בניסיון פשוט לצרוב דיסק, הכל קפא ואתחול זרק הודעת קבצים פגומים בליבה של ה-XP. התקנה חוזרת עברה בשלום.א-ב-ל המחשב נהיה לא יציב ברמה של דקה-שתיים בין כל אתחול. בסוף אימתתי על סטיק זיכרון דפוק ואחד מהכוננים שגרמו לתופעה. את הסטיק הוצאתי-הסתדר. אבל בכל פעם שאני מחבר את הכונן המחשב עולה כרגיל וניתן להעביר ממנו קבצים והכל עד שאני מקבל מסך כחול והוא מתחיל לעשות DUMP לזיכרון... איך מטפלים בזה, איך בעצם ניתן לאתר או לתקן את הבעיה,בלי למחוק את הכונן? כל עזרה תוערך מאוד תודה מראש יונתן
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, בחודש האחרון התחלתי לחוש בבעיות ביצועים, לדוגמא את המשחק הנהדר insurgency, לפני כחודש הרצתי MAXD OUT, על 8x MSAA, ב60 FPS, ללא דרופים, היום ללא AA, צליליות ואפקטים על מדיום, אני מקבל דרופים ל58 - 50 FPS, באופן תכוף, כך גם בעוד משחקים, אז הרצתי FIRE STRIKE, ואלו התוצאות http://www.3dmark.com/3dm/8678614? בדקתי טמפרטורות עם HWinfo, וEVGA precisionX 16, והכל היה תקין, הרצתי בדיקת אנטי ווירוס עם aviria, בקרוב אריץ עם MB, ובדקתי עם דרייבר ישן (29 ליולי), שאני זוכר שהמערכת שלי הייתה בסדר כאשר יצא, הרצתי עוד שתי בדיקות האחת vRam BandWidth Test, והשנייה אני לא זוכר את שמה. מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני נוגע בחלקים המתכתיים במארז כשהוא דולק, בשני מחשבים בבית, ובאחד מהם גם במסך, יש המון המון חשמל סטטי יש איזושהיא דרך למנוע זאת? תודה מראש גיל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יודע על ספק אם הוא ג'יינר או לא ומה זה אומר? ואיך אני יודע אם ההארדיסק שלי הוא סטה אחד או שנים?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שחוזרת על עצמה: יש לי מסך LCD אפל סינמה 23" שמחובר ב DVI. בזמנו, כשהיה לי כרטיס מסך ATI 800 GT, לא ראו את ה BIOS בזמן ה BOOT ב LCD הזה, שמחובר ב DVI כאמור. אח"כ היה לי 6800GT, והא כן הראה את ה BIOS על המסך הזה, ב DVI. היום יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם הדרייבר האחרון, ולא רואים את ה BIOS שוב פעם... כדי לטפל במחשב נאלצתי לקנות מסך LCD נוסף, שעובד אנלוגית (VGA) לצרכי ראיית הביוס. יש פתרון לתופעה הזו? תודה. איתי
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד בבית עם יציאה של hdmi (אין לי עוד יציאה חוץ מזה) קניתי מפצל כדי לחבר אליו 2 מסכים. כול המסכים נדלקים אבל כשאני רוצה להרחיב את את המסכים משום מה זה משכפל לי את אותה התצוגה במסך מס' 2 למסך מס' 3. כלומר זה מרחיב לי רק ל2 מסכים ובמסך השלישי זה משכפל את מה שמופיע במסך מס שתיים. בנוסף לזה אני רואה בהגדרות שזה קולט לי רק 2 מסכים ולא 3
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון המחשב מתכבה בגלל OVER HEAT,לא מזמן פתחתי נושא בדיון (4-5 עמודים). עכשיו הקירור של המעבד מחובר ישירות לספק,והטפרטורות הן 46-47 אבל עדיין מתכבה. רציתי לדעת אוךי עם הרעיונות שלכם איך לבדוק אם הקירור תקין....ובמקום כל הנסיעות למעבדה וכל הזמן שאני מחכה ודלק לקנות קירור חדש למעבד ב 130 שיעשה את העבודה. אבל לפני זה רציתי לבדוק אם יש לכם רעיון.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הי, יש לי סורק Umax Astra 1220P ולצערי לא קיימים דרייברים שלו בשביל XP. ולמרות זאת התקנתי את "תוכנת הממשק" שלו (Vistascan) החדשה והוא פעל. האמת היא שהוא פעל כמו ג'ובניק שגומר עוד יומיים את הצבא. למה אני מתכוון? אחרי כל סריקה שעשיתי נתקע לי המחשב! (נחמד הא? לפחות התמונה נסרקה!) ועשה לי restart. כן, Windows XP האחד והיחיד (שלא ירבו כמוהו בעולם). משום מה עכשיו הוא החליט לעשות שביתה מוחלטת ואומר שהסורק לא מחובר. מה לעשות??? אפשר איכשהו להפעיל אותו ב-XP? טוב שיש לי Win98 למקרי חרום!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. בגלל בעיות איורור וקירור, החלפתי לו מאוורר למשהו חזק יותר. ההחלפת עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך - הכל לפי הספר. סגרתי את המחשב, הפעלתי, וכלום!!! המאווררים עובדים כולם, אבל הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. כרטיס המסך, כאילו מת לגמרי (המוניטור נשאר שחור) - למרות שהמאוורר שעליו מסתובב. בתחילה חשבתי שקיצרתי משהו במעבד - שמשהו נדפק בתהליך החלפת המאוורר. אז החלפתי מעבד, כדי לבדוק. שום דבר :-[ המחשב "לא מתניע". מה קורה פה? נדפק לי לוח-האם ? איך קורה דבר כזה? ??? מחכה לתשובות, cKb
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי המחשב שלי מתוחזק בצורה מעולה, כל תוכנות הספיי, NOD32 סיגייט פרו פיירוול.... לא מכניס זבל הכל מפוקח ! בכל אופן ישנה בעיה שהוא התחיל לרסטרט... הדבר התחיל מאז ש"טכנאי" מעצבן הגיע והתקין פה ראוטר כשהייתי בבסיס. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה... עם כל החוסר ידע של הטכנאים בכל זאת איך ראוטר יכול להיות קשור לשיבוש הזה אם בכלל... תודה רבה ! 8) BTW, זה מחשב שפועל If it matters !24/7
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן חברה : ביצעתי פעולה של - HIDDEN לתקיות שלי, מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' עשיתי טעות, כי עכשיו אני לא יכול למצוא את כל התקיות האלה ומלא דברים נעלמו לי אני בבעיה לא קטנה פה. בתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-