תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. המחשב שלי חזר משידרוג של לוח אם ומעבד חדשים, כדי להשלים את השידרוג המוכר השאיר לי את האפשרות להתקין ווינדוס. ניסיתי לחבר את המחשב למסך בצורה הרגילה שאני מכיר, דרך היציאה של כרטיס המסך, אבל לא התקבל אות. העברתי את החיבור לDVI המובנה של הלוח אם, והתקנתי כרגיל תוך שאני עובד עם כרטיס המסך המובנה במעבד. הבעיה עכשיו היא שהמחשב לא מצליח לזהות בשום דרך את הכרטיס מסך שלי ניסיתי להפוך את הכרטיס מסך המובנה ללא זמין ולצפות לתגובה, ניסיתי להגדיר בBIOS את PEG וPCI בעדיפות ראשונה, ניסתי להתקין מחדש את הווינדוס, ניסיתי להוריד את הדרייבר המתאים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA אבל ההתקנה עצמה של הדרייבר לא מזהה את הכרטיס במחשב. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב פננטיום 4 קניתי לפני שנה בערך מ- ivory, נעלם לי הדיסקט של הארד-דיסק sata שלי. שאני מעלה את הדיסק של xp אז הוא לא מזהה את הארד-דיסק שלי בגלל שצריך את הדיסקט. מישהו בבקשה יכול להביא לי קישור מאיפה אני יכול להוריד את הדיסקט הזה??? לוח אם שלי זה: msi ציפס'ט: via apollo pt880
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכם!! קניתי מחשב חדש ואטלנטיק מחשבים, שהגעתי הביתה ראיתי על הקופסה שמביאים עם המחשב שרשום שם שהוא יכול לפעול בסביבת עבודה של win- vista , והם גם אמרו לי שהמחשב יכול לעבוד ב- windows vista. התקנתי את vista , והם הביאו לי דיסק התקנה של nero, בשביל להתקין את התוכנה של הצורב. ניסיתי להתקין והמערכת סירבה להתקין לי את התוכנה nero, היא אמרה שהגירסה לא תואמת למערכת ההפעלה. 1.רציתי לשאול למה זה לא תואם ? 2. ועם זה לא תואם אז למה הם הביאו לי דיסק שלו תואם ל vista ? 3. איזה nero מתאים ל vista שאני יקנה ? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב בעל מפרט הבא: מעבד INTEL Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P 2 הארד דיסק 250 גיגה כל אחד במערך רייד 0 dvd עקב אכזבה מהויסטה החלטתי לעבור בחזרה לXP. אין לי פלופי אז הטמעתי את הדרייבר לXP בעזרת NLITE. החלק הראשון של ההתקנה עבר בשלום, פירמטתי את הדיסק והXP התחיל להתקין את עצמו. בשלב מסויים המחשב עשה רסטארט ואז מייד אחרי הוא פשוט נתקע והפסיק לרוץ. הוא אפילו לא מגיע לחלק שבו אני יכול להיכנס לביוס ולראות מה לא כשורה. הוא מתחיל למנות את ההתקנים במחשב(DEVICE), ההתקן הראשון הוא הצורב, התקנים 2,3 ו-4 ריקים הוא לא מזהה בהם כלום, ואז לפני ההתקן החמישי הוא נתקע. מכיון שאין ביכולתי להכנס לביוס האם האופציה היחידה היא לנסות לנתק את אחד הכוננים הקשיחים?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חג שמח לכל אנשי הפורום. (שהשם שלי לא יבלבל אותכם במחשב המדובר לא ביצעי שום המהרה) במהלך החג גיליתי שהמאוורר היחיד במחשב הפסיק לפעול - מדובר באנטק סונטה עם מאוורר 120. לפי דעתי ולדאבוני הוא הפסיק לפעול כבר לפני מספר ימים\שבועות או אפילו חודש חודשיים -בפוקס נגעתי במארז והרגשתי חום אדיר. שמתי לב שהוא חלש ואף התרעתי לספק שנתן לי את החלקים "לוג'יק" ואפילו אחרי שהרכבתי אות המחשב לקחתי אותו אליהם לאישור תקינות . כרגע המחשב שלי פתוח עם "מאוורר בית" מכוון למרכזו למניעת התחממות לצורך התייעצות עימכם. כשאני מנסה לסובב את המאוורר עם האצבע אני מרגיש שהוא קששששה בקושי זז כאילו צריך "לשמן אותו" או משהו לכן אני בטוח שלא מדובר בבעיית חשמל אלא פשוט הפלסטיק מתנגד למתח - מה עושים ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שאני חוזר מחו"ל שבועיים, אני מנסה לפתוח את המחשב והוא עצמו נדלק אך במסך לא מופיע כלום, בנוסף המקלדת והעכבר גם הם לא נדלקים (אין אורות). אם מחברים את המקלדת והעכבר מה-PS2 יש אורות, אך אם לוחצים משהו לא קורה כלום, ניסיתי למשל ללחוץ DELETE ולשמוע אולי יהיה את הצליל לפני הכניסה ל-BIOS, אך לא היה. בנוסף באחד הנסיונות להדליק את המחשב היה ביפ ארוך (2 שניות בערך). איך זה נגרם? מה עושים? אם מישהו יודע שיגיב תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הרגע החלפתי את הHDD בSSD והתקנתי את מערכת ההפעלה 10 בצורה נקייה (לא שדרוג) יצרתי מחיצת עבור DATA מה צריך לעשות בנוסף? איך מבטלים את הריגול מעקב של חלונות 10? שהרבה אנשים מתנגדים לזה. ומה עוד?- קישורים למאמרים גם טוב . מומלץ או לא מומלץ לבטל את העדכונים האוטומטיים? הבנתי שאין יותר מידי שליטה בנושא בחלונות 10 , אין אפשרת בחירה מה להתקין ואו להגדיר משהו מלבד עדכונים אוטומטיים. זה או לבטל לגמרי או עדכונים אוטומטיים. תודה .
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי לעצמי מחשב עם החלקים הבאים: מעבד E6600 לוח אם - P5B DELUXE כונן קשיח SATA2 של מקסטור בנפח 320GB (שאר הרכיבים לא חשובים לשאלה אני חושב...) בכל מקרה, אני מנסה כבר שעות להתקין WIN XP ולא מצליח... בהתחלה ניסיתי להתקין ללא שימוש ב-F6 ובדרייבר ל-SATA, ההתקנה זיהתה את הכונן, ואף נתנה לי לחלק אותו למחיצות, אך כאשר בחרתי היכן להתקין ההתקנה נתקעה. לאחר מכן לא הצלחתי אפילו להתקדם עד כדי כך, ואפילו לא הגעתי לשלב שבו אני מחלק את הכונן למחיצות וההתקנה נתקעה (כל פעם במשהו אחר - מוזר...). לאחר מכן ניסיתי להוריד לפלופי מהדיסק של הלוח את הדרייבר ל-SATA - ניסיתי את כל דברים שאפשר להוריד שם, אך למרות שאני אומר להתקנה להשתמש במידע על הפלופי, ההתקנה שוב נתקעת.... אני יודע בו…
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
יש לי נגן עם תקלה במסך, ה-LCD עובד אבל הרכיב שאחראי על האור מאחורי המסך נשרף. אם מישהו יודע איפה אני יכול לתקן את זה או להשיג רכיבים זה ממש יעזור לי. את המכשיר קניתי בחו"ל ולכן אין לי תמיכה בארץ. אין לי בעיה לשלם תמורת התיקון. בתודה מראש, עידן
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מקבל Blue screen of death לפנים על בסיס יום יומי ולא נחלתי הצלחה עם הפעלת התוכנה שהוסבר עליה בסטיקי. קיוויתי שאולי מישהוא יוכל להעיף בהם מבט וינסה להגיד לי מה הבעיה, כי דוגרי, גם אם הייתי מצליח לקרוא אותם כנראה שלא הייתי מבין :-\ צרפתי את כל קבצי הdump מספריית Minidump. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ישבתי כמה שעות ולמדתי את התוכנה OBS אני רוצה לעשות לייב למשחק ..עכשיו אני רוצה שיופיע לי צאט של היוטיוב יש אפשרות כזאת ? והאם אפשר גם לראות את כמות הצופים גם...הכוונה שאני כבר במשחק ורואה גם את הצאט וגם הצפיות ומה אפשר לעשות לגבי השיפור לאגים במשחק עצמו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, בימים אלה אני בודק את המחשב החדש של אח שלי שהוא : BARTON 2500 MOBILE + ALX800 + AS5 NF7 (הרגיל) TWINMOS 512 PC3200 שיש לו בעיות תאימות ולכן אני משתמש ב NCP 256 PC3200 שיש לי עכשיו. HEC300W CD ASUS (מהמחשב הישן) HD MAXTOR 20GB 7200 (מהמחשב הישן). ATI R8500 מהמחשב שלי לבנתיים. המחשב מומהר ל FSB200 ומכפלה 11 . המחשב עובד ב VCORE של 1.475 VDIM2.8 ו VDD 1.4 . לאחר שהמחשב עולה אחרי מספר דקות מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט ואין לי מושג מה יכול לגרום לכך, הדברים שניסיתי לעשות : 1. להוציא את כל כרטיסי ה PCI. 2. להחליף כרטיס מסך. 3. להחליף כונן קשיח. 4. למרוח שוב משחה טרמית. 5. להחליף חריץ זיכרון. 6. להחליף את כל כבלי ה IDE. 7. לעלות\להוריד את המתח של המעבד. …
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק. היה לי מסך כחול לפני שזה התחיל ואז המחשב נכבה ומאז הוא לא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה שומעים את המאווררים אבל אפילו אין גישה לביוס. כלום. אין סיגל במסך. אני ממש נואש אני כותב מהמחשב של אח שלי... אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. תודה.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט ga-k8u אני עושה דיסקט לSATA והמערכת הפעלה רואה את הדרייבירים ואחרי אנטר היא נות לי שגיאה מה לעשות אנשים ?! עריכה כבר לא אקטואלי סודר .... :
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, יש לי דיסק מוזיקה, שנצרב עם איזשהו טריק שמונע מווינדוס לזהות את הדיסק וכתוצאה מכך לא ניתן לצריבה ניסית את כל תוכנות ה-CLONE למיניהן אך הווינדוס תוקע את התהליך!!! אשמח לשלל פתרונות ואם מישהו מכיר מערכת הפעלה לינוקסית או אפילו דוס קלילה שניתן להתקינה בקלות ולהפעיל ממנה בקלות תוכנת צריבה תרגישו חופשי לספר. דרך אגב נכון לעכשיו על מחשבי יש רק כונן אחד שהוא צורב DVD אם זה מסייע במציאת פתרון... יום טוב, נדב
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם לוח של MSI 865PE Neo2 קודם כל הHDD והסידירום מחוברים ללוח בחיבור SATA הוא מוצא את הדיסק ואני מעלה את הבוט בשלב מסוים אני מקבל מסך כחול(לא זוכר את הארור) ניסיתי להוריד את הדרייברים ולהכניס אותם לפני ההתקנה עם דיסקט והמחשב לא מצליח להעביר אותם... אחרי שהוא לא מצליח להעביר את הדרייברים מהדיסקט הוא כותב משהו יכול לעזור לי? איך ממשיכים מה עושים? עריכה: פתרתי את הבעיה הזאת היא קרתה בגלל שעשיתי איתחול מהיר לדיסקט ולא איתחול מלא אבל עדיין יש מסכים כחולים באמצע ההתקנה... הורדתי את הדרייבר מפה: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=543 יכול להיות שצריך דרייבר אחר או מה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ממ.. קניתי את הmx300 והעכבר עובד מצויין אבל הגלגלת במשחקים לא עובדת אני לא מצליח לגלגל בין הנשקים זה משגע אותי אני חייב שמישהו יגיד לי את הבעיה ד'א זה מה שהיה רשום בכתבה שקראתי: Oh, yes. Games. Run MouseWare by itself (without using the abovementioned Tweak UI workaround) and there's a good chance that you won't be able to use any recent Logitech mouse's extra buttons, or even its scroll wheel, in games אז מה הקטע? מה לעשות? הדרייברים משפרים את העכבר אבל אני חושב שבגלל הדרייברים הגלגלת לא עובד עכשיו בכתבה הציעו על קובץ game_whl או משהו כזה אז הורדתי והתקנתי ולא עזר
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה במשחקים שאני רואה הרבה עצמים מוזרים כגון הבהובים וקווים בלתי מוסברים אשר אינם שייכים למשחק... (המשחקים שניסיתי הם -BATTLEFIELD 2 , stranglehold AND WORLD IN CONFLICT) ניסיתי להחליף DRIVERים , ואף התקנתי מחדש את המחשב אולם שום דבר לא השתנה. ביצעתי בידקת זיכרון עם MEMTEST וכעבור שעה לא נתגלו שום ERRORים. יתרה מזאת לא ביצעתי OC באף רכיב במחשבי. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?? תמונה רכיבי המחשב שלי הם כדקלמן : E6600 P5W DH X1900XT 2 GIGS of cram by croasir c6400 תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון הקודם שפתחתי: (בקצרה - תצוגת הווינדוס התחילה להבהב אחרי העלייה, בלי הפסקה ובלי שניתן לגשת לקבצים. - אחרי REPAIR SYSTEM של WINDOWS התקלה תוקנה). כעבור כמה ימים התקלה חזרה, והחלטתי להתקין מחדש WINDOWS. אחרי התקנת הווינדוס התקלה חזרה בצורה קצת שונה. כעת המחשב עולה, וניתן למשל לפתוח CHROME ולגלוש בלי בעיה, אך לא ניתן לגשת לתפריטים. כשאני מנסה ללחוץ על הסימן של WINDOWS כדי לפתוח את התפריט - לא קורה כלום. כשאני מנסה לפתוח את המחשב שלי - החלון נפתח לחצי שניה ונסגר. בנוסף לכך - כאשר אני מנסה לפתוח קבצי תמונה שקיימים לי בשולחן העבודה - אני מקבל הודעה על class not registered.(מצורפת תמונה). וסימפטום נוסף זה שבעת כיבוי המח…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה של WD והיא העתיקה את הקבצים מהקונן הישן לSATA החדש ובמסך עליה של הווינדוס הוא ניתקע לי הצילו ?????????????????????????????????????????????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
וינדאוס מראה לי את הכונן השני, והוא אומר שהוא ריק, אבל שאני עושה פורמט הוא לא עושה לו פורמט, הוא אומר לי בסוף הפורמט "format did not complete" יש למישהו מושג?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום,אני כבר משתגע לא יודע מה קרה היום אני חוזר מדליק את המחשב עובד איתו שעתיים פתאום נתקע ה WINDOWS אני עושה RESTART ואז אחרי הטעינה של ה WINDOWS מופיע מסך כחול,נבהלתי קצת כיביתי את המחשב ל10 דקות הדלקתי לאחר דקה הוא עוד פעם נתקע עשיתי ריסט וכיביתי את המחשב וכרגע הדלקתי אותו אחרי כמעט שעתיים , אני מפחד שקרה משהו מישהו יכול לעזור לי?...
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הרבה משחקים עובדים לי איטיים התקנתי Desperados זה עובד טוב עד לקטע מסויים ופתאום נהייה איטי למה זה? יש לי 2 גיגה זכרון RAM ואחלה מעבד וזה משחק יחסית שהיה עובד לי בפנטיום שתיים גם למה זה איטי ומזה PATCH למשחקים ? אולי זה קשור ? בבקשה עזרה אני מתחרפן אני לא יכול לשחק כלום המשחק הזה זה רק דוגמא
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-