תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי ניתקע כשאני משחק במשחקים. ניסיתי את זה על CS 1.6 ועל CALL OF DUTY 2 וכל הזמן שאני משחק במשחקים האלה אחרי כמה זמן המחשב פשוט ניתקע ואז אני חיב לעשות RESTART. מישהו יכול לעזור לי? יש לי ספק ג'נרי וכרטיס מסך RX 600XT אני חושב שהבעיה היא או בספק או בכרטיס מסך.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
זה המקום הנכון לפרסם את זה כן? :-[ פשוט אני פה בלחץ כי כל שנייה המחשב משתגע לי.. ככה כי וירוס נכנס לי למחשב ועושה לי pop ups וכל מיני דברים כאלו וגם חל איטיות במחשב ובאקספלורר.. יש לי אנטי וירוס קספרסקי 5 מעודכן הוא מצע 2 וירוסים ומחק אותם אבל עדיין זה לא עוזר.. עשיתי סריקה בתוכנהAd-Aware SE Personal והוא מצא כמה דברים ומחקתי אבל עדיין לא עוזר.. ומוזר כי כל שנייה נכנס לי פופ אפים שהמחשב נגוע בspyware ושולח לי כל שנייה אתרים של אנטי וירוסים וכדומה אבל אני לא מוריד כלום כי אני חושש שזה גם וירוסים... מה אפשר לעשות בנתיים חוץ מלפרמט? תביאו תוכנה נגד spy ware וכדומה בבקשה זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן הארדיסק דיי קטן (6.4 ג'יגה של קוואנטום). חיברתי אותו ל-IDE וג'ימפרתי אותו ל-Slave כמו שצריך. לפני הכניסה לווינדווס גם בדקתי בביוס שההארדיסק חובר טוב ובאמת ההארדיסק זוהה וגם במנהל ההתקנים בווינדווס אני רואה את ההארדיסק אבל הנה הבעיה: הוא לא מוצג ב"מחשב שלי" ,אז אי אפשר להשתמש בו. אם מישהו יכול להנחות אותי מה אפשר לעשות אני אשמח וביצעתי חיפוש, מקווה שלא נפתח אשכול דומה בכל זאת.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להשתמש בהארד דיסק ישן אבל לא רוצה לפרמט אותו כי המידע חשוב לי. אין לי כרגע דיסק קשיח פנוי שאני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה. קיימת דרך להשתמש בו מבלי לפרמט אותו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, עזבתי את הארץ לתקופה קצרה לאיזור אסיה, המחשב נשלח במכולה, ומאז שהגיע הוא נכבה כל כמה דקות בבדיקה קצרה בביוס, התברר שה-CPU מתחמם לרמות של מעל 90 מעלות, ניסיתי לחדש את המשחה הטרמית ולבדוק אם המאוורר יושב כמו שצריך, ועדיין הטמפרטורה קופצת לרמות ה-90 מהר מאד (מדליק את המחשב, ועוקב אחרי הטמפרטורה בביוס, תוך פחות מדקה, הוא כבר ב-90) יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות המתח? הספק (MASTER COOLER SILENT PRO 500W) כותב שתומך ב-110 והכל, אבל אולי אני מפספס משהו? יש סיכוי שפשוט הלך המעבד במשלוח עם איזה טלטול? לא נראה שום נזק פיזי למארז או למעבד אגב, החזרתי את הגדרות הביוס ל-DEFAULT, ולא ניסיתי שום אוברקלוקינג בעבר, וגם, אני משאיר את המארז כרגע פתוח עם מזגן בחדר, ועדיין אות…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של asus ויש לו בעיה שהוא נדלק נכנס לbaios ולא מתפקד , כמה פעמים הוא נכנס למסך של פתרון בעיות בווינדווס פעמיים הוא נכנס לווינדווס עצמו אבל לרוב הוא פשוט נתקע בbaios לאחר שכמה פעמים כיביתי את המחשב והדלקתי הופיעה על המחשב הודעה של שגיאת smart , האם הבעיה היא בהכרח בהארד דיסק? אשמח לעזרה!! :-)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב לא רוצה להידלק במצב רגיל (הוא מתחיל להשתגע) אלא רק בSAFE MODE אני פונה לפורום הנ"ל מכיוון שאני חושד שזאת בעיית חומרה אם טעיתי אנא העבירו את הת'ראד למקום הנכון
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
גם לי יש תבעיה של התקיעות וגם נכבה לי המסך במשחקים לפעמיים :'(. שמו לי בחנות כרטיס חדש אבל היתה אותה בעיה. אז אולי זה לעדכן ביוס כמו שאחרים עשו כאן. עכשיו השאלה שלי חוץ מהתקיעות שיש לי.יש לי גם תשתושים במשחקים ולא עוזר שום דבר לא ההגדרות ולא דרייבר אז שאלתי היא האם זה יכול לנבוע מאותה בעיה של ביוס בלוח אם?[וכך אולי זה עושה בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך]או שזה בכלל לא קשור. תודהה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ברשותי בעיה עם המחשב, לפעמים שאני מדליק את המחשב המסך לא עובד ומראה לי כיתוב של analog digital מספר פעמים כאילו לא מזהה . המסך נכבה ונורית מהבהבת, זה קורה לי רק בהדלקת המחשב . שהמסך נדלק הוא עובד כרגיל לא נכבה באמצע ניתן להסיק שהבעיה לא במסך עצמו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/up/yzntez4wjzaz.jpg היום נסעתי לטכנאי שהכין לי את המחשב, בעקבות בעיית זיהוי הטמפרטורה של שני הליבות במחשב שלי.. מפרט בצד המחשב זיהה ששני הליבות מגיעות לעיתים קרובות מאוד לטמפרטורה מתחת ל0, מה שממש לא הגיוני אה ? הוא כמובן טען שהכל בסדר ושזה אמור להיות ככה .. ככה זה בעולם החארות ... הוא עדכן לי את הביוס לחדש ביותר כדי לוודא שזה לא קשור לביוס, ופלא פלאים, שום דבר לא שתנה.. הוא הפעיל תוכנה שמעמיסה על שני הליבות במאה אחוז, יש לי ויסטה ויש לי גאדג'ט שמראה את השימוש בליבות ובזכרון.. בקיצור הליבות עלו ל18-20 וזה עוד במאמץ.. שוב לא הגיוני.. אוקי הכל סבבה, חזרתי הביתה מעוצבן מהבנאדם, נשכבתי על המחשב ויופי איזה כיף אני נהנה לי משחק איזה שעה במחשב, יוצא נכנס לHW…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL CORE I5 6500 CPU 3.20GHZ במשחק PAYDAY 3 שאני רוצה לקנות יש דרישה של מעבד Intel Core i5-9400F מה יותר טוב ? והאם יעלה המשחק ? לגבי הכרטיס מסך יש לי Nvidia GTX 1650 (4 GB)
-
- 3 תגובות
- 394 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני ניכנס לשחק Battlefield 1942 Multiplayer Demo אחרי 10 דקות של מישחק המסך ניכבה לי ואז הוא עושה Restart וגם ככה זה כול 10 דקות אם אני זה לא יפסיק אני ישבור את המחשב הזה לרסיסים!!!!!!! :asthanos: נואש לעזרה.
-
הגיע לידי ספק כח שעליי לבדוק די דחוף.. הבעיה היא שאין שם שום חוט ירוק ונראה לי שיש כמה שחורים. הדגם הוא: PW-230ATX כמו כן רציתי לדעת האם הספק הזה יסחוב את לוח האם של P-4? הלוח הוא GA-8S648FX אשמח מאוד לתשובה מהירה כמה שיותר!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד מדגם MIO 336 ופתאום יום אחד ההעברת קבצים אליו נעשתה ממש איטית ניסיתי הכל והאיטיות נמשכת פניתי לתמיכה הטלםונית הכל ואמרו שהבעייה במחשב הגדול לא בכף יד וגם שאלתי בעוד פורומים וכנראה הפיתרון היחיד הוא לפרמט,אבל אני ממש לא הולך לפרמט אז אמרו לי שאוליי צריך לעדכן את היואס בי ,אז איך עושים את זה בכלל תעזרו לי בבקשה אני רוצה להעביר דברים למחשב כף יד במיוחד עכשיו שקניתי לו זיכרון
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
גלשתי עם כרום במשך הרבה שנים פתאום אני לוחץ על האייקון של כרום ושום עמוד לא נפתח. עשיתי ריסטרט למחשב כמה פעמים ואותו דבר שום עמוד לא נפתח מה זה יכול ליהיות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי חזר משידרוג של לוח אם ומעבד חדשים, כדי להשלים את השידרוג המוכר השאיר לי את האפשרות להתקין ווינדוס. ניסיתי לחבר את המחשב למסך בצורה הרגילה שאני מכיר, דרך היציאה של כרטיס המסך, אבל לא התקבל אות. העברתי את החיבור לDVI המובנה של הלוח אם, והתקנתי כרגיל תוך שאני עובד עם כרטיס המסך המובנה במעבד. הבעיה עכשיו היא שהמחשב לא מצליח לזהות בשום דרך את הכרטיס מסך שלי ניסיתי להפוך את הכרטיס מסך המובנה ללא זמין ולצפות לתגובה, ניסיתי להגדיר בBIOS את PEG וPCI בעדיפות ראשונה, ניסתי להתקין מחדש את הווינדוס, ניסיתי להוריד את הדרייבר המתאים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA אבל ההתקנה עצמה של הדרייבר לא מזהה את הכרטיס במחשב. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט ga-k8u אני עושה דיסקט לSATA והמערכת הפעלה רואה את הדרייבירים ואחרי אנטר היא נות לי שגיאה מה לעשות אנשים ?! עריכה כבר לא אקטואלי סודר .... :
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, יש לי דיסק מוזיקה, שנצרב עם איזשהו טריק שמונע מווינדוס לזהות את הדיסק וכתוצאה מכך לא ניתן לצריבה ניסית את כל תוכנות ה-CLONE למיניהן אך הווינדוס תוקע את התהליך!!! אשמח לשלל פתרונות ואם מישהו מכיר מערכת הפעלה לינוקסית או אפילו דוס קלילה שניתן להתקינה בקלות ולהפעיל ממנה בקלות תוכנת צריבה תרגישו חופשי לספר. דרך אגב נכון לעכשיו על מחשבי יש רק כונן אחד שהוא צורב DVD אם זה מסייע במציאת פתרון... יום טוב, נדב
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
וינדאוס מראה לי את הכונן השני, והוא אומר שהוא ריק, אבל שאני עושה פורמט הוא לא עושה לו פורמט, הוא אומר לי בסוף הפורמט "format did not complete" יש למישהו מושג?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הרבה משחקים עובדים לי איטיים התקנתי Desperados זה עובד טוב עד לקטע מסויים ופתאום נהייה איטי למה זה? יש לי 2 גיגה זכרון RAM ואחלה מעבד וזה משחק יחסית שהיה עובד לי בפנטיום שתיים גם למה זה איטי ומזה PATCH למשחקים ? אולי זה קשור ? בבקשה עזרה אני מתחרפן אני לא יכול לשחק כלום המשחק הזה זה רק דוגמא
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב חדש ובו כרטיס טלוויזיה מסוג Pinnacle TV Center Analog. כשהתקנתי את הדרייבר קיבלתי הודעה שמועתקת פה כלשונה: (warning) ComponentTest: no PMS accessable Please make sure your TV tuner hardware is connected. Please connect the device and wait until Windows has recognized the new device. Afterwards press Retry. יש לציין שהדרייבר של הכרטיס לא מופיע במנהל התקנים של מערכת ההפעלה. חבר שלי פתח את המחשב וראה שהכרטיס תקין ומוברג היטב. גם התקנה מחדש של הדברייבר לא עזרה והמצב חזר להיות אותו דבר כשהשורה התחתונה היא שכרטיס הטלוויזיה כאילו לא קיים מבחינת המערכת למרות שהוא מותקן וחדש לחלוטין. איך אני יכול לנסות לפתור את הבעיה (מבלי מלהביא את המחשב למעבדה שזה תמיד אפשר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירוט הבעיה: אני מדליק את המחשב, המאוורר של המעבד מתחיל לפעול ואז הוא מוריד את המהירות שלו למהירות נמוכה וזהו. אין כלום. לא יודע מה הבעיה וזה מטריף אותי.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. זקוק לעזרתכם. הדלקתי את המחשב (ח ד ש ) עם ASUS P4P800 SE וקיבלתי את ההודעה הזו. self- test the monitor is working check the video cable or pc הכל נראה לי עובד, המחשב נשמע תקין אבל אין כלום על המסך וזה נראה לי ממש מפחיד. האם תוכלו לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כונן רגיל וגם כונן ssd וברצוני להתקין את ווינדוס 7 על הכונן ssd. הבנתי שיש כמה דברים שמומלץ לעשות כמו לשנות את הIDE לACHI ועוד כמה דברים גם לאחר ההתקנה.http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/1/ ראיתי את המדריך הזה ואני לא בטוח שגם היום צריך לשנות את כל ההגדות לאחר ההתקנה כי יש שם הערה כזאת שלא בטוח צריך אם זה מודרני או משהו כזה. אשמח לקצת סדר בדברים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת כדלהלן: Gigabyte GA990XA-UD3 AMD FX4100 2X4GB 1333MHZ DDR3 GSKILL SAPPHIRE HD6850 SS520W S12II WIN7 X64 ULTIMATE בדרך כלל כשאני מדליק את המחשב אז עושה לי BSOD כמה פעמים , על SERIAL.SYS או על irql not less or equal או על services אבל לרוב נותן לי BSOD על ה irql not less or equal כשאני עושה ריסט או מכבה ומדליק בדרך כלל הוא מעלה לי מסך שווינדואז נתקל בתקלה ואם אני רוצה להעלות קונסולת תיקון אני לוחץ כמה פעמים עושה לי כאילו ריסטרט עד שבסוף מרוב העקשנות שלי הוא מחליט להעלות או את התיקון או את הווינדואז או שפשוט הוא עולה לי רגיל עדכנתי ביוס לגרסא הכי עדכנית ללוח אם הנל שזה F10 של ג'יגה בייט המסך מחובר בכרטיס מסך ליציאה הבודדת של הDVI (יש שתי שורות , אחת עם…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-