עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by עדי נסטסה,

היי, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה - לא ניתן להתקין דרייברים לצ'יפסט nForce (תחת WinXP). ניסיתי מספר גרסאות. מופיע הלוגו של nVidia, עם הסמל של ההתקנה, ולאחר מכן לא מופיע שום מסך, שום כלום. לא התקנתי חומרה\תוכנה חדש ... יש לציין כי לפני מספר חודשים, לאחר התקנת ה-Windows ההתקנה עברה חלק וללא שום בעיות. האם קיים כלי להסרה של הדרייברים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  2. ??? ??? אני אובד עצות. חייתי לי בשקט ובשלווה, עם כונן רגיל של LG וצורב של LG, והיכולת להעתיק קבצים מדיסקים בלי שזה יפריע לכלום, ואפילו לצרוב דיסקים תוך כדי שאני רואה סרט או מפעיל וסוגר תוכנות. יום אחד, בלי שום סיבה שאני יכול לעלות עליה, התחילו בעיות איומות - צריבה התחילה לקחת את כל משאבי המערכת, לא איפשרה לעשות שום דבר אחר, ובקושי עבדה בעצמה - כל הזמן הבאפר ירד כמעט לאפס... ואז התאושש, וחוזר חלילה. הוא אף פעם עוד לא דפק דיסק בגלל זה, אבל הוא משתק את המחשב אפילו בקריאה! חשבתי שאולי נדפק לי הצורב, או מערכת ההפעלה, אבל מאז קניתי מחשב חדש, והעברתי אליו את שני נכוננים האלה, והבעיה ממשיכה - אפילו העתקת קבצים רגילה משתקת וידאו, מאיטה את העכבר ומשתקת הפעלת תוכנות חדשות. ניסיתי את…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  4. Started by evy,

שלום... יש לי בעייה קטנה והיא שיש לי גוייסטיק שהחיבור שלו הוא בעל 15 פינים...אני רוצה לחבר אותו למחשב אך אין לי חיבור כזה... יש משהו שניתן לעשות? קיים מתאם כלשהו?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  5. דיסק של מצלמה שבור .דחוף בבקשה

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by high_barny,

קניתי אותו ואני חושב שהוא עושה קצת בעיות כי המחשב שלי לפעמים נכבה מעצמו לבד בלי לגעת סתם ככה... אני מדליק את המחשב.. משחק בו קצת ופתאום המחשב נכבה ואני מדליק אותו שוב ואז אחרי כמה דקות נכבה שוב ככה זה כל הזמן... אני לא חושב שזה קשור לווינדוס כי כשפירמטתי הוא גם נכבה לי כמה פעמים. מה עושים? זה קשור לספק כוח? או שאחד החיבורים רופפים בתוך המחשב?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by shichio,

הרמקולים שלי עובדים אבל השירים שאני מוריד לא אבל הצלילים של הווינדוס פועלים טוב ואפילו טוב מאוד יש לי Ntfs וכשרציתי להפוך ל Fat זה לא נתן לי זה אמר שיש יותר מידי בעיות...אולי זה קשור .... מה עליי לעשות!?!?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by EvilForce,

המחשב שלי לא עובד לי, העלתי את fsb של המעבד והוא עכשיו לא נדלק לי, המסך נשאר על הנורה הכתומה. מה אי צריך לעשות?ומה בדיוק קרה?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  9. שלום, יש לי לוח אםGA945p- S3, ושאני מחבר אוזניות, אין לי סאונד בצד שמאל של האוזנייה שאני מחבר אותה ל-IPOD שלי האוזניות תקינות, האם זו בעיה בלוח אם?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by wiz,

זה יכול להגרם כתוצאה מהרס המעבד? כי האמת שנרמח לי טיפה בצד (מעבד AMD XP אז יצא טיפה מהמסגרת הקטנה הבולטת..), ניקיתי את זה טוב טוב, המחשב עושה רעש של הרצה רגילה.. אין סימנים מסוימים, אבל המסך פשוט מסרב להדלק.. ניסיתי להכניס שוב את מעבד, להכניס את הכרטיס מסך, עשיתי ריסט לביוס, הוצאתי את הבטריה, הוצאתי את החיבור של הספק ללוח אם.. מה יכולה להיות הבעיה? אם הרסתי את המעבד זה יכול להיות סימן לזה? או שזה לא צריך להשפיע?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  11. יש לי זיכרון RDRAM ואחד מתוך ארבעה סלוטים נהרס. אני יודע שבכרטיס זיכרון מסוג RDRAM צריך שיהיה מעגל סגור ובגלל זה אני לא מצליח לעלות את המחשב. האם יש פתרון נוסף מלבד לקנות לוח אם חדש/מחשב חדש?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by Component,

שלום רב, יש בביתי שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב. לפני כמה ימים הפסיקה הרשת לעבוד. הנורות בכרטיסי הרשת לא דולקות. בדקתי את הכבל בעזרת מולטיטסטר והוא תקין. שני כרטיסי הרשת מזוהים ע"י מערכות ההפעלה. האם זו בהכרח בעיית חומרה, או שמא יתכן שזו בעיה במערכת ההפעלה? בתודה מראש, עדי.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by shahar0592,

קניתי את המחשב ללא תקציב גדול והיום אחרי למידה והכרה של המערכת ביצעתי לראשונה בדיקה ב-3DMark Vantage ואני רוצה לדעת אם הוא עומד בתוצאות הממוצעות למחשב. http://3dmark.com/3dmv/3657145?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3657145%3Fkey%3DlNxMy8nW2DUC2l6n64OwBg תודה על העזרה והמשך יום נעים (או לילה)

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  14. במחשב חדש לגמרי ניסיתי לחבר מודם כנ"ל אך הוא לא מזוהה ע"י windows xp. אני בטוח שהבעיה לא במודם כי ניסיתי שני מודמים שונים שאחד מהם עובד כרגע בצורה תקינה במחשב אחר (שגם בו XP, לכן לא נראה לי שיש קשר למערכת ההפעלה, אבל אני לא שולל את זה לגמרי). יכול להיות שהבעיה בלוח?? מה אפשר לעשות?? תודה!

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  15. העבר שלי דולק גם כאשר אני מכבה את המחשב, לפי מה שאני יודע אם אני יודע נכון אפשר לשנות את זה דרך הביוס הלוח אם k8ns 939 האם זה באמת דרך הלוח ?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by Shlompy,

שלום אנשים. לאחרונה צצה לי בעיה עם הדיסק. קופצת לי שגיאה בווינדווס Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault כמו כן יש הודעה דומה מה BIOS כשמדליקים את המחשב. בבדיקה עם SEATOOLS (דיסק של SEAGATE) הוא לא מראה פירוט מי יודע מה, אלה רק רושם S.M.A.R.T FAILD HDD SCAN ו SPEEDFAN מראים לי בעיה שקשורה לסקטורים פגומים. לא הבנתי אבל לפי הנתונים שרשומים, עד כמה זה חמור. בכל מקרה אני כרגע כבר כמה שעות עושה גיבוי דרך הרשת, לא יצא לי לנסות SCANDISK או משהו דומה. האם זה תחילת סופו של הכונן? האם כדאי לבטל את ה SMART ב BIOS? (כי אין בעיות שאני שם לב אליהן) והכי חשוב, הכונן עדיין באחריות דרך אייבורי, האם האחריות מכסה תקלה כזו למרות שהכונן עצמו עובד ללא בעיות? תודה! [attachment de…

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by michael1232,

שלום יש לי זיכרון נייד Cruzer Micro U3 8GB וSanDisk במערכת קבצים fat. הבעיה היא שקובץ ששוקל 6-7 גיגה אומר לי שהדיסק מלא למרות שהוא ריק לגמרי. שניסתי להמיר את הדיסק ל-ntfs (בעזרת הפקודה convert j:‎ ‎/fs:ntfs) הוא המיר ונתן לי להעביר את אותו קובץ לדיסק און קיי אבל במחשב אחר הוא אמור שהזיכרון פגום או שהוא נותן ליכנס ומציג רק מסמך טקסט וכאשר בודקים כמה שטח בשימוש רואים שיש משהו מאוחסן אבל לא ניתן לגשת אילו. וכאשר אני מנסה לעשות איתחול מהמחשב שלי לכנון הוא נותן רק לfat. האם יש בעיה בדיסק און קיי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  18. אני מפעיל משחק הוא ישר נתקע לי ובמנהל המסימות קובץ הDAT שלו לא רוצה כלל להסגר החלפתי במחשב חלק חלק ועדיין אותה בעיה והכי מוזר שהיא מופיע לי רק בלוחות ASUS בכל הדגמים ,היה לי P5B DELUX קומנדו ועכשיו הלוח שמצויין במפרט שלי בכולם היתה אותה בעיה עכשיו תגידו אז למה אתה קונה אסוס כל פעם אני אומר שזה לא ייקרה היה לי לוחות של ג'יגהבייט עבדו יפה מאוד יש לי לוח של אסרוק עובד מצויין אולי המחשב שלי צריך גירוש שדים הבאתי ספק אחר ,ארדיסק אחר כרטיס מסך אחר מעבד אחר בקיצור הכל המחשב עובר כל בדיקת מאמץ שיש היום לא יודע כבר מה לעשות .יש לי שאלה האם בדוח שגיעות שמוציא הוינדוס אחרי שאני סוגר משחק יכול לתת לי תשובה מה לכל הרחות יש למחשב הזה אשמח לעצות הכל במחשב תקין אז עצות לגבי תחליף חלקי…

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by amit71,

שלום לכולם ברשותי מחשב יחסית חדש עם מעבד Q6600 כ.מסך HD3850 לוח אם גיגהבייט ‏ P35-DS3R .כבר מההתחלה הופיעה מידי פעם הודעה על כך שמנהל התצוגה ביצע שיחזור כמו כן בעת הפעלת משחק קריסס שמעמיס על כרטיס המשחק הופיעו לי פלשים של אור לבן שבמיקרים מסויימים כיסו את כל המסך ותקעו את המשחק בעבר הצגתי את הבעיה באתר הנ"ל והציעו לי לעדכן דרייבר או לבדוק את כ.המסך .עדכנתי את הדרייבר הדבר לא שינה כלום כמו כן לפני מספר ימים שלחתי את הכרטיס לנותן השרות ולטענתו לאחר הפעלה של מספר שעות בעומס לא נראתה שום בעיה לטענתו כנראההבעיה היא בספק שבמקרה שלי הוא FSP450Wושהוא לא עומד בעומס של הרכיבים שציינתי לכם ואם אני יחליף למשהו חזק יותר זה יפתור את הבעיה .מה דעתכם המלומדת האם זה אפשרי ואין כל בעיה בכר…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by jgrab,

יש לי כאן דיסק קשיח 30 ג'יגה שעובד על 30 mb/s הוא ata 100 ואמור לעבוד על לפחות 45 -50 מה יכול להיות הבעיה הוצאתי מהמחשב וחיברתי למחשב אחר עם מתאם usb ואני עדיין מקבל אותו מהירות. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by popo,

שלום לכולם רכשתי לאחרונה את הלוח אם הזה וקיבלתי איתו מתאם בין IDE לSATA ואני רוצה לחבר אותו לצורב בארוץ ה3 אבל כשאני מחבר אותו הביוס רואה אותו אבל המערכת הפעלה לא ואינני יודע מה לעשות בשביל שיעבוד אני מצליח דרכו להריץ דיסק שהוא BOOTABLE אבל לא יותר מזה מה לעשות שהווינדואס הטיפשי אראה אותו עזרה בבקשה

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שלום לאחר הרבה זמן שהמחשב שוכב אצלי החלטתי לנסות להשמיש אותו כיוון שבפעם האחרונה שהוא עבד הוא עבד תקין אך לאחר שאני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה system hardware abnormal המחשב הוא פנטיום 2 מהירות 350 לוח MS6116 (נדמה של מיקרו סטאר) ניסיתי להחליף זכרונות כרטיסי מסך לאפס ביוס עם הוצאת סוללה ואיפוס דרך הביוס וגם דרך הגמפר שום דבר לא עזר ניסיתי עם דיסק קשיח מחובר וללא עדיין אותו תוצאה יש לציין שאחרי שלוחצים על מקש כלשהוא הוא עולה נורמלי איך נפטרים מההודעה הזאת? בתודה מראש ארז

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by vourt,

היי, בעיה שאני לא מצליח לצאת ממנה, אולי למישהו יהיה פה איזה רעיון... את מפרט המחשב אפשר לראות בפרטים שלי, בזמן האחרון המחשב נהיה מאד איטי, זאת אומרת שכל דבר לוקח לו משהו כמו דקה(!) להיפתח, משחקים ממש ממש מקרטעים (ATI 9800 PRO!!!) אז מה כבר בדקתי ועשיתי ... - התקנת WINXP כבר 4 פעמים. - החלפת הזיכרון , החלפת כרטיס מסך, והוצאת כל הכרטיסים שבמחשב. - בהתחלה שהתקנתי את כרטיס ה9800, הוא לא עבד רק לאחר שהתקנתי דריברים מקוריים של גיגהבייט מהם הוא ניקנה, יכול להיות איזשהו הקשר? - איפוס כל הגדרות הביוס לברירת מחדל, ושידרוגו לגירסה החדשה ביותר. - עידכון דריברים. לפני שאני הולך וקונה לוח אם חדש, יש למישהו עוד רעיון??? :AR15: תודה, כפיר ??? kfir@jesta.co.il

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by ohadglass,

היי מקווה שתוכלו לעזור לי, כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם HDMI (טלויזית LED חדשה ואיכותית) רואים על הפנים. כשאני עושה מסך כפול במחשב עצמו רואים הרבה יותר טוב. כשאני מפעיל את זה מהמחשב הנייד רואים הרבה יותר טוב. יש לי מעבד i3 והכרטיס מסך מובנה בלוח אם אם זה קשור. כבר שבוע מתעסק עם זה ולא מבין איפה הבעיה.

25. Started by doron_amedey,

שלום חברים, משהו יכול לעזור לי ולהסביר לי (בפירוט מקס. :-)), איך אני יכול לחבר גם! TV לכרטיס מסך עם SVHS ולראות ב-TV סרטים? עדיפה תצורה שב-TV רואים סרטים בזמן שאפשר לעבור במחשב....(בלי מפריעים ל-TV להראות את הסרט). ניסיתי מספר נסיונות, אך קבלתי רק ב-TV או מוניטור (אחרי RESTART). יש לי TVTOOL והוא לא עוזר.... תודה.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.