תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה במחשב כבר זמן רב, בדרך כלל אני משחק קצת בחלקים מחזק ואז זה מסתדר, הפעם הבעיה קצת שונה. לאחר שאני לוחץ על לחצן ההפעלה לא נשמע צפצוף (בכלל לא) והנורה של המחשב מהבהבת. (בדרך כלל נשמע צפצוף יחיד והנורה נשארת דולקת) אני כבר לא ידוע מה לעשות ניסיתי לנקות, לחזק וכמה עצות שהציעו פה בפורום, כלום לא עזר. בבקשה עזרה :'( תודה,אלירז
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה בשני ה HD........ כאשר אני מתקין קבצים מה HD הוא נעצר באמצע ורושם לי בעית I/O ERROR או CRC ERROR, להערכתי אין בעיה עם הHD אלה עם הגדרות מאחר וניקלתי בבעיה דומה בפורומים בינלאומיים אך ללא פתרון קןנקרטי הרב רק רשמו שזו בעיה של מתח להרדיסק..... למישהו יכול להיות מושג מה יכולה להיות הבעיה?? דרך אגב שמתי לב לפונקציה על הHD לג'מפר שרשום עליו : LIMIT TO 1.5 GB/S OPERATION ו, 3GB/S OPERATION יכול להיות שזו הבעיה? על מה זה צריך להיות? תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! ביום שישי האחרון המחשב הותיק שלי (בן 5) התחיל לעשות בעיות. בעיקרון, הוא פשוט לא נדלק. מבחינתו כפתור ההדלקה הוא קישוט למארז. עכשיו, למחשב יש מערכת אל פסק (גם כן ישנה, מן הסתם), שלא עשתה בעיות עד כה. בנוסף, יש לי כרטיס מסך radeon 9000, מעבד athlon X2400, לוח אם k6 (מסוג דגם שאני לא זוכר). בכל מקרה, כבר הרבה זמן שהמחשב התחמם יתר על המידה (טמפ' מעבד הגיע לסביבות 70 מעלות כל הזמן, טמפ' מערכת כללית כ-50), והכנסתי למארז שני מאווררים חזקים (באופן זמני, עד שאחליף את כל המאווררים במערכת). עכשיו, מאז התקלה בשישי החלפתי ספק לספק זמני שהיה לי, שהחזיר את המחשב לחיים. לא עבר יום (באמת, פחות מ-24 שעות!), והתופעה חזרה על עצמה. כעת המחשב מושבת לחלוטין, ולא מגיב. אני לא בטוח, אב…
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב אז הייתה לי בעיה של איטיות במחשב ותודה לנדב שעזר לי עכשיו הבעיה הייתה שההארד דיסק לא היה על מצב DMA, וצריך לעשות ריסטרט כדי שהוא יעבור למצב DMA מ PIO. הבעיה עכשיו שהוא כל הזמן "מתאפס" לי חזרה למצב PIO גם שהמחשב בעבודה, בלי ריסטרט בלי כלום. מה יכולה להיות הבעיה? הטמפ' מעולות. תודה רבה (!) מראש.
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הי לכולם, עד עכשיו עבדתי עם 2 זכרונות של 512 כל-אחד ב dual ddr - של adata (לצערי). עכשיו קניתי עוד שני זכרונות של 1gb כל אחד של סמסונג על מנת להגיע לסה"כ 3גב ram. הבעיה היא כזו... אם אני שם רק את הזכרונות הישנים - הכל עובד. אם אני שם רק את הזכרונות החדשים - הכל עובד. אם אני שם את שניהם - אני לא מצליח לעשות boot. הכל נתקע עוד לפני בדיקת הזכרון. האם יש מה לעשות או שפשוט לא ניתן לחבר אותם יחד בגלל שהם מחברות שונות? כמה הערות : * אני מדבר על ddr 400mhz cl3 * בדקתי, והmobo תומך בעד 4גב זכרון אשמח לעזרה, תודה! גלעד
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש מקווה שתוכלו לעזור לי ואולי אוכל לעזור למישהו בעתיד... אז ככה: התקנתי Gears Of War ואחרי ההתקנה הוא ביקש ממני לעדכן דרייבר של המעבד שלי (מפרט בהמשך...) אז הורדתי עדכון והכל הסתדר (הוא הפסיק לבקש את העדכון...) ואז כשאני מתחיל משחק חדש הוא מעביר אותי למסך הLoading ושם אחרי דקה שתיים המסך נכבה... אבל לא בצורה שהוא פשוט נכבה ואפשר להדליק ולהמשיך לשחק אלא פשוט כאילו "מתנתק" מהמחשב (כמו שמפעילים את המסך כשהמחשב מכובה ואז הוא רושם את ההודעות של לבדוק עם המחשב פועל וכו'...) מפרט: Amd athlon 64 processor 3200+ 1 gb ram geforce 6800 gs לא מחשב מאוד חזק אבל על Medium-Low המשחק אמור לרוץ סבבה.. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם איזה מחשב ישן מאוד(משנת 99+- אני חושב) אני מדליק אותו והוא מצפצף ציפצוף לא רצוף, כבר בדקתי את הזיכרון והבעיה לא איתו. למישהו יש אולי רעיון לעוד משהו שאני יכול לנסות?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שאולי זה לא המקום,אבל לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת. המפרט שלי הוא כזה: מעבד Q6600 כ.מסך:8800GTS 640 זכרון:320 GB קבלתי ב DMrk : 9500 בערך,האם זה נחשב טוב? גל
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם... אני רציתי לשאול אבל אני לא יודע בדיוק איפה לפתוח את האשכול אז פתחתי אותו פה. יש לי מארז עם מאוורר אחד של 80 מ"מ ועם ספק 320 ואני רציתי לדעת אם אני צריך להחליף את המארז והספק כדי שאני אוכל לשים על הלוח אם שלי את הכרטיס מסך GeForce 8800GT... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי LCD Viewsonic 19'. עד עכשיו, כשהייתי קם מהמחשב בידיעה שאני לא הולך לעבוד עליו בשעות הקרובות הייתי מכבה את המסך. לפני כמה ימים קרתה תקלה; כשהדלקתי מחדש את המסך, הנורה נדלקה והחלה להבהב באיטיות והמסך לא הציג כלום. כאילו הוא כבוי. הפתרון היחיד שמצאתי זה לנתק את הכבל העבה שמתחבר מהמסך למחשב, ולחבר אותו מחדש. *הנורה דלוקה בקביעות כשהמסך דולק, וכבויה כשהמסך כבוי. יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במיקרופון. אני יכול לשמוע את עצמי מדבר במיקרופון אך שום תוכנה לא קולטת אותו. המיקרופון לא מושתק ועבד כמו שצריך במחשב אחר שבדקתי עליו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מדובר בלוח ASUS P5K שנקנה לפני פחות מחודש. אז ככה, לפני כמה ימים, כמה מקשים במקלדת שלי התחילו לגמגם, אז קניתי מקלדת חדשה. (של לוג'יטק. שלא תתקלקל כמו הקודמת) ואז גיליתי שאני לא יכול להכנס לביוס. חשבתי שזה בגלל המקלדת (לא שיניתי שום דבר אחר, והביוס רשם לי בכל פעם מאז שחיברתי אותה Keyboard Error אבל היא עבדה בכל זאת) וזה לא הפריע לי ממש. אבל היום לא הצלחתי לכבות את המחשב דרך הכיבוי של וינדוס (וינדוז עושה כיבוי, אבל המאווררים ממשיכים להסתובב גם כשהוא מסיים) זה נראה לי חשוד אז רציתי להוריד את האוברקלוק למעבד. חיברתי את המקלדת הישנה, אבל גם איתה לא הצלחתי להכנס לביוס!!! בקיצור, אחרי כמה ריסטים המחשב לא עלה כרגיל, ובמקום מסך הפתיחה עלתה תוכנת השיחזור של ASUS. הכנסתי את הדיסק ש…
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה חשובה, היה לי בעבר רק כונן C, לפניי שנה הפכתי אותו ל 2 כוננים [c & d ] עכשיו אחרי שנה שהכל פעל טוב, יש בעיה עם כונן D, אי אפשר להכנס אליו, הוא כותב משהו כזה: "בלה בלה בלה..נא בדקו שהכונן מאותחל" עכשיו - אני לא רוצה לאתחל את הכונן כי יש שם עבודות חשובות, ודברים שאני צריך לשמור. איך מסדרים את זה כך שיהיה ניתן לפתיחה ללא אתחול? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! יש לי שני סטיקים של זיכרונות של 512 שאחד מהם תקול. אז קניתי 2 חדשים של ג'יגה כל אחד של OCZ כשחיברתי את הזיכרונות החדשים המחשב לא מגיע לPOST על מחשב אחר הם כן עולים (מחשב אינטל) יכול להיות שיש בעיה עם דגמים מסויימים של זיכרונות של OCZ עם לוחות של GIGABYTE AM2??? בחיפוש קצר בגוגל ראיתי שיש איזושהי בעיה אבל לא מצאתי פיתרון.. אם מישהו נתקל בבעיה ופתר אותה אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא ידעתי ממש לאיזה פורום זה שייך אז אני שואל פה.. יש לי מסך Samsung SyncMaster 172T ומאחורה יש כניסה DVI-D,עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקנות פשוט כבל HDMI TO DVI-D ולחבר אותו לפלייסטיישן ולשחק דרך המסך,זה אפשרי? איזה איכות תמונה תהיה? אני מניח שלא HD אבל האם קרוב לזה? ואיך אני יכול להעביר בין תצוגה של המחשב ותצוגה של הPS3? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
המחשב סמפרון AMD . תמיד במאמץ המחשב קופא לרגע וחוזר לעבוד רגיל ... יש לו עצירות סמויות מעצבנות מאוד כל מאמץ הכי קטן או גלישה באינטרנט הוא מקבל טיפה איטיות כמו במצב שאין דרייבר של כרטיס מסך אותה הרגשה .. הרצתי כמה תוכנות הכול יצא תקין ... הקטע שאני שם אברסט או ORTHOS אני רואה שה SYS מתחמם ל 55-60 מעלות ורשום " אזהרה " . מה יכול להיות ? לא נתקלתי בתופעה כזאת סמויה ומעצבנת ... הציפסט = הגשר הדרומי של VIA בלי שום היט סינק או קירור יכול להיות שהוא מתחמם ? או שהכרטיס מסך מתחמם ? יש לה VIA און בורד ... לא מוצא דרך לעזור לה , אולי הזיכרון מתחמם ? אולי המעבד ? בביוס הטמפרטורות תקינות ישנה גם תופעה שאני לוחץ על דפדפן שכמה דקות לא פתחתי הוא נפתח קופא לכמה שניות רואים " מאמץ של כונ…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאני מנסה לעשות ריסטרט דרך ההתחל המחשב מגיע למצב שהמסך, העכבר והמקלדת מכובים אבל המנורה למטה עדיין דולקת והמחשב עצמו עדיין עובד. גם שאני מחכה הרבה זמן זה לא עולה מחדש. אז אני מכבה את המחשב, המחשב מגיע לאותו מצב (שרק המנורה למטה דולקת) ושום דבר לא עולה. אחרי כמה פעמים שאני מנסה לכבות ולהדליק (יש לי שני כפתורים, האחד הגדול שמכבה ומדליק את המחשב והשני כפתור שאמור לעשות ריסטרט אבל אלוהים יודע מה הוא עושה) הוא עולה אבל יש כמה מקרים: או שהוא עולה ורואים מסך עם הלוגו של GIGABYTE ועולה כרגיל, או שהמסך נדלק בקטע הזה לפני שהOS עולה (שיש טבלה גדולה). חלק מהפעמים ה OC שלי נשאר וחלק הוא חוזר להגדרות המקוריות. (זה OC שעשו לי בחנות) אולי זה קשור אני לא יודע. המארז הוא APOLLO NZXT למי שמ…
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי איתו בעיות... החלקים בו (ההארד דיסק והסידי רום הם SATA) יש לי מחשב רגיל שאני משתמש בו כבר איזה 3 שנים ולא נראה לי שזה SATA , מה הסוג האחר? ומה יותר מתקדם, האם אני יכול לבקש מאייבורי(איפה שקניתי את המחשב) להחליף לי את ההארד דיסק והסידירום שלא יהיו SATA אלא משהו אחר? (יש מצב IDE?) תודה רבה לעוזרים. (הבעיה זה שאני מנסה להתקין את ההווינדוס אחרי כמה שלבים הוא מעלה לי מסך כחול שיש שם בעיה משהו עם PCI.SYS...)
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי חבר'ס יש לי בעיה שנראה לי היא מתאימה לפה (אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון ). יש לי ברשותי quad 6600 עם 2gb זיכרון ו 8800 gts 320 משום מה במשחקים מסויימים יש לי צניחה של fps מאוד גדולה שגורמים ל"קטיעה" למאית השניה ,לפעמים זה לא מורגש אבל תאמת זה די מציק (לא מדובר במשחקים כבדים במיוחד בד"כ bioshock ודומיהם ) , הורדתי את כל הדריברים העדכניים ולמרות זאת שום שיפור בבעיה . ממה זה לדעתכם נובע ? אשמח לתגובות המומחים
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
פתאום היא מוצגת כ"לא מקוונת".. אבל היא מחוברת דרך USB, ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה כי לפי מה שאני זוכר גם אם התוכנה שלה לא מותקנת (והיא כן) אז היא צריכה לפחות להציג שהיא מחוברת, מה שהיא לא עושה. הדגם הוא http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=418162 תודה
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לפני כמה ימים זכרון של CROSAIR למחשב. (DDR1 400MHZ) והוא לא עבד לי. פיסמתי פה הודעה ואמרו שהוא תקול את הלכתי להחליף! החלפתי הביאו לי KINGSTON והוא גם לא עובד לי! הוצאתי את הקודמים וניסיתי לשים אותו בכל אחד מהחיבורים ולא עבד! ניסיתי לשים אותו עם אחד שהיה לי ולא עבד! ניסיתי עם השניים שהיו לי וגם לא עבד! מישו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? יכול ליהיות שאני לא מרכיב נכון? תודה רבה אריאל
-
- 19 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הי חבר'ה. יש לי מחשב נייד מדגם fujitsu amilo pro v2000 וכמו כל משועמם אחר אמרתי לעצמי בוא נעדכן את הביוס. הורדתי גרסה מהאתר של החברה. והתקנתי את הפלאש. לאחר האיתחול.....שום דבר! מסך שחור. שום כלום! מה אני עושה!? כי כל חנות מחשבים שפניתי אליה לא רוצה להתעסק עכשיו עם נייד עם כל נושא פירוק וההרכבה שבדבר.. תודה מראש. ליאור.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי, לוח אם של ג'יגה בייט 512 מגה זיכרון, מהירות מעבד של 1.8GHZ מעבד של AMD ATHLON +3000. המחשב לא רוצה להידלק, ושתי הנורות הקדמיות דולקות, אחת צהובה של המתח, והשניה נדלקת כאשר המחשב "חושב". אמרו לי שהלך לוח אם, או המעבד. אמרו גם שיכול להיות שזוה סוללה של לוח האם. מהי הסוללה, ומה תפקידה, ומה אפשר לעשות? תודה רבה. :s05:
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת ולא ברור לי עדיין אם זו בעיית תוכנה או חומרה: משחקים מתרסקים לי אחרי שעבדו במשך 15-30 דקות באופן אקראי, בינתיים זה קורה לי ב 2 משחקים היחידים שבדקתי עד עכשיו- Bioshock ו NBA 2008 הראשון מופעל בהגדרות תצוגה מקסימליות והשני בהגדרות בינוניות. אני מקבל Error של ה Windows XP. נתונים: Window XP SP2 יחד עם כל הפאצ'ים האחרונים. דרייבר של NVIDIA אחרון + 2 לפניו - בכולם אותה בעיה. DirectX9c גרסה אחרונה נוב' 2007. כרטיס מסך מתחמם על לטמפ' של 86 מעלות בזמן משחק (62 בוינדוס) - אבל השמתמשתי ב RivaTuner להגביר את המאוורר מה שגרם לירידה של כ 7-8 מעלות בטמפרטורה בזמן משחק - בכל מקרה זה לא פתר את הבעיה. הוינדוס באופן כללי עובד טוב עם תוכנות ואין בו שום קריסה פרט למשחקים ככה …
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מחשב נייד דגם HP ZT3000, לאחרונה התחילו בעיות עם מסך ה-LCD, קודם המסך מצבע בצמע אדום\וורוד מוזר, ובסוף המסך נכבה. אני עדיין יכול לראות שהמסך עובד ברקע, אך בלי אור ברקע. הבנתי שככל הנראה מדובר ב-INVERTER, אך החלפתו בחדש לא עזר. אפשרות שנייה היא שהמנורה של הLCD התקלקלה, אבל הבנתי שהחלפת המנורה לא דבר פשוט. מישהו ניסה את זה? אני כעת מחפש מעבדה או איש מקצוע שיוכל להחליף את המנורה, או מה שנקרא בשפה מקצועית CCFL. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-