עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by picasso,

שלום, יש לי לוח של GIGABYTE , דגם GA-8S661FXM-775 ודיסק קשיח WD 80 SATA מידי פעם (כבר קרה לי לפחות 3 פעמים) המחשב עשה RESTART מעצמו והדיסק פתאום לא זוהה, כלומר הייתה הודעה שאין מערכת הפעלה והדיסק עצמו לא זוהה גם בביוס.. לאחר פתיחת המארז חיבור מחדש של כבל הSATA, הדיסק עלה ועבד כרגיל. לאחר שבועיים שוב אותה תופעה, אז כבר החלפתי את כבל הSATA הדיסק עלה , הכל טוב יפה ושלשום שוב זה קרה. השאלה שלי היא, אם יש דרך מדוייקת (תוכנה למשל) לדעת איפה התקלה בדיסק הקשיח או בלוח אם (בקר SATA) ? המחשב כרגע עובד שוב כרגיל, אך הדבר בטח יחזור על עצמו. תודה,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tehnodrom,

יש לי צורב של Nec והוא מסרב לצרוב על המחשב שלי לקחתי אותו למחשב של חבר הוא עובד מעולה המחשב שלי לאחר פירמוט יש לי את הלוג של הERROR אני מצרף אותו לפה אם מישהו יכול לעזור לי ומבין בזה תודה מראש מתן, [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by danirockdude,

שלום, לא מזמן קניתי דיסק קשיח חדש (WD CAVIAR BLUE - 1TB) ורציתי ליצור בו פרטישן של 100 GB ולהתקין עליו WINDOWS 7 64 BIT אך ברגע שאני מכניס את הדיסק למחשב לאחר ההגדרות בביוס וכל הסידורים הווינדוס לא מתחיל בהתקנה... אל השנייה שאני מוציא ומכניס את הדיסק של ה 32 BIT הכול עובד... הרצתי בדיקה במחשב כדי לבדוק אם הוא יכול להריץ 64 ביט והבדיקה אומרת שכן. (Windows 7 Upgrade Advisor) ברצוני לדעת מה עלי לעשות.... האם הבעיה קשורה לדיסק קשיח או לכונן דיסקים החדש שלי? . ד.א המפרט שלי הוא : CPU - Amd Phenom II x6 1075T Mother Board - Asus Crosshair IV Formula / AM3 Ram : 8 GB Corsair Vengence Edition Video Crad : Zotac Geforce GTX 560Ti HDD #1 - Intel SSD 40 GB HDD # 2 - WD Caviar Blue 1…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by xls,

שלום, יש ל תופעה מוזרה שכבר הרסה מסך אחד ונראה לי שהשני בדרך. המסך שהלך היה CTX בן שנתיים וחצי - עדיין באחריות וכעת בתיקון אז בנתיים שמתי מסך אחר ומתחילה שוב תופעה שכנראה שרפה את המסך הקודם. מה שקורה זה שיש תופעה כאילו המסך כבה לשבריר שניה ונדלק. זה נראה כאילו התמונה הולכת להיעלם ואז חוזרת לפוקוס. גם יש רעש כמו של כיבוי והלקה. המעניין - זה מופיע גם במעבר בין חלונות, נניח שיש לי כמה חלונות אקספלורר פתוחים, כשאני עובר מאחד לשני רק לפעמים - זה קורה. המסך הזה עבד עד עכשיו על מחשב אחר בלי בעיה בכלל. מה דעתכם? בעיה בחשמל / לא סביר כל השאר מחובר ותקין. בעיה בכרטיס המסך? אולי הגדרות? בעיה אחרת? המסכים מכוונים בתוך המגבלות של רענון כך שזה לא הגורם.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by KF,

שלום , יש לי בעיה בכרטיס מסך ואני מעוניין להחליפו בכרטיס אחר. הכרטיס התקול הוא HD5850 . אני מעוניין לקנות 750TI או GTX970. (או שאולי כדאי כבר חדש מהחנות, אבל איזה דגם?) האם הספק כוח הנוכחי יספיק לאחד מהכרטיסים הנ"ל ? (צירפתי תמונה) שאר המפרט במידה ורלוונטי : E8400 GIGABYTE EP35-DS3R OCZ 4GB מסך סמסונג 22' 1680X1050

6. היי יש תוכנה מתאימה? העתקת כונן חיצוני לכונן חיצוני אחר הכי מהר? תודה

7. Started by iakovl,

המחשב לא רוצה להידלק במצב רגיל (הוא מתחיל להשתגע) אלא רק בSAFE MODE אני פונה לפורום הנ"ל מכיוון שאני חושד שזאת בעיית חומרה אם טעיתי אנא העבירו את הת'ראד למקום הנכון

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\מושיקו\Desktop\1\Mini122505-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805531a0 Debug session time: Sun Dec 25 14:35:15.828 2005 (GMT+2) System Uptime: 0 days 18:09:57.375 Load…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by pure perfection,

שלום , אני מנסה להתקין את גוף הקירור cooler master ma410m על תושבת AM4 וזה לא מצליח לי . אני עובד לפי המדריך מרכיב את החלקים אבל כשאני בא להרכיב את הגוף על הלוח ולהדק את הברגים אי אפשר כי תושבות הברגעם קצרות ואם אני לדוגמה מהדק צד אחד אין לי אפשרות להדק את הצד השני כי זה לא מגיע לחריצים . אני מצרף תמונה . תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Medox,

שלום חברים, לאחרונה עקב הפרעות מתח (מספר הפסקות וחזרות מהירות של החשמל) נשרף לי מסך המחשב ונאלצתי להחליפו. הבנתי שעבור המסך החדש (והמחשב) צריך איזושהי הגנה. בפרט שלאותו השקע מחוברת גם טלויזיה... אני נטו צריך הגנה לחומרה הרגישה מפני הפרעות חשמל; אין לי צורך מיוחד לשמירת עבודה מסודרת כיוון שהמחשב משמש אותי לגיימינג וגלישה ביתית בלבד. אחרי חיפוש בפורום ובפרט בשרשור הזה, עדיין משהו לא ברור לי - האם למטרת שמירה על רכיבים חיוניים בלבד יש עדיפות/ערך מוסף ל-UPS לעומת מגן ברקים? הבדלי המחיר משמעותיים. אין לי בעיה להוציא ~600 ש"ח על UPS אם זה מה שנדרש כדי להגן על מחשב ומסך שעלו מעל 7,000, רק רוצה להבין שזה אכן מוצדק כיוון שאני לא מבין דבר בנושא. מחוברים לשקע החשמל 4 מכ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by יוני777,

הורדתי בטעות את ask [לא ברור לי אם זה תוכנת חיפוש, או סרגל כלים, או עלוקה דביקה]. אני מנסה למחוק ולא מצליח. נכנסתי לתכניות לעשות הסרה\ אבל אני לא רואה שהתכנית מופיעה. זה מציק ומטריד צריך עזרה דחוף תודה חברה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by generalA,

כיצד אני צופה בטלויזיה כאשר הכרטיס מסוג ATI יזהה את המדיה פלייר ויגרום לטלויזיה להבהב ויציג הסרט באיכות אמיתית ולא באיכות הגרועה שצופים במחשב דרך הטלויזיה?? אגב, חפרתי בכל הגדרות ה- ATI גם במחשב וגם בספר ואין התייחסות ספציפית בכל אופן אני משוכנע שיש דרך כי בכרטיסי NVIDIA זה עובד מעולה הפונק' הזו. ולא לשלוח תשובות SPAM כגון: "הכל בהגדרות חפש ותמצא" כי לא מצאתי אלא אם מישהו יכול לכוון למקום המדוייק בלבד !! בהם. הכרטיס ATI RADEON SAPHRIR 9600 ולא SE. 128MB. תודה !

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  14. גם לי יש תבעיה של התקיעות וגם נכבה לי המסך במשחקים לפעמיים :'(. שמו לי בחנות כרטיס חדש אבל היתה אותה בעיה. אז אולי זה לעדכן ביוס כמו שאחרים עשו כאן. עכשיו השאלה שלי חוץ מהתקיעות שיש לי.יש לי גם תשתושים במשחקים ולא עוזר שום דבר לא ההגדרות ולא דרייבר אז שאלתי היא האם זה יכול לנבוע מאותה בעיה של ביוס בלוח אם?[וכך אולי זה עושה בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך]או שזה בכלל לא קשור. תודהה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  15. שלום יכול להיות שמקום ההודעה היא בפורום הזה . לוח אם - Gigabyte p55us3l. יכול להיות שמקור הבעיה היא בעכבר? המחשב מתעורר מקליק שמאלי בעכבר בעקרון. יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אבל גם כאשר אני מכבה את העכבר עצמו המחשב מתעורר לבד. מדובר במחשב חדש עם ווינדוס 7 , הבעיה היא שהמחשב מתעורר לבד ממצב שינה (Sleep). למישהו יש השערה איפה מקור הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by GWeizman,

אין הרבה מה להרחיב. כיביתי את המחשב ללילה, כשהתעוררתי הדלקתי אותו, קיבלתי הודעה של ווינדוס (זאת ששואלת אם להפעיל במצב בטוח), בחרתי רגיל והתחילה העלייה. מיד אחרי העלייה של ווינדוס - BSoD. את התהליך הזה עשיתי כמה פעמים עד שנמאס. בפעם הבאה ניסיתי Last Known Good, גם לא עזר. בשלב הזה אני מתחיל לשים לב לתיקתוקיים איטיים (תיק-כמה שניות-תיק-כמה שניות-תיק, etc.) מכיוון ההארד דיסק. ניסיתי Safe mode ואיפסתי ביוס (Fail safe) המסך הכחול עצמו היה בעייתי לתפיסה (כי משום מה הוא לא קלט את ההגדרה שאומרת 'אל תעשה ריסטרט'), אבל בסופו של דבר הצלחתי (פריים ביי פריים עם סרטון @: ) הארור: Unmountable_Boot_Volume יש משהו שאפשר לעשות? אם אני אחבר הארד דיסק נוסף יש סיכוי שאני אצליח להציל את מה שנמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shimeoni,

קבלתי הודעה כזאת על מסך כחול : (stop :0x0000007b(0xf7c1f528,0xc0000034,0x00000000,0x00000000) רציתי לשאול מה זה אומר ,זאת בעיה עם דיסק קשיח שלא עולה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  18. Started by שי כהן,

שלום רב, יש לי בבית מחשב יחסית ישן שנמצא בשימוש יומיומי עדיין. בשנה האחרונה, הוא כבר מקרטע ברמה שהוא כמעט ולא שמיש. רציתי לנסות להציל אותו בעזרת כמה חלקים חדשים. כרגע המפרט הוא: CPU: Intel Pentium E5300 RAM: 2x2GB DDRR Hard Drive: WD 320GB GPU: NVIDIA GeForce 9400GT MotherBoard: MSI 2A78h מחשב מותג של HP מאזור שנת 2009. תכננתי להוסיף SSD ולהחליף את הCPU, בהתחשב בעובדה שכנראה הלוח-אם לא יתמוך ביותר RAM, וגם אין צורך בכרטיס מסך טוב יותר לשימוש יומיומי. מעבר לSSD מסוג Crucial MX500 או Samsung EVO 870 בנפח 500GB. https://www.amazon.com/Crucial-MX500-500GB-NAND-Internal/dp/B07…

19. Started by Stealth,

היי ברשותי מצלמת וידאו panasonic עם חיבור firewire אשר אותו אני מחבר לכרטיס firewire pci כרגע אני עובד עם הulead videostudio 6 כאשר אני לוכד בvcd הכל טוב .. הבעייה היא האיכות אך כאשר אני מנסה כמעט בכל format אחר אני נתקל בבעיה שבכל תזוזה על המסך רואים קוים בתזוזות המהירות האיכות בsvcd נראת הההההההרבה יותר טובה .. אך הבעיה היחידה הקוים המכוערים המצורפים לסרט למשהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? בעזרת תוכנה אחרת טובה יותר אולי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by bb,

ניסיתי כלצמיני דברים וסריקות ומה שראיתי במסך הזה (מסומן בחץ) מעלה לי חשד שאולי זו הסיבה. אם כן, מה המשמעות ואיך פותרים את זה? תודה

21. Started by wow,

מפרט המחשב שלי הוא: Q9450 4 ג'יגה זיכרון DDR2 DFI X48 4780 windows 7 X64 לאחרונה כשאני קם בבוקר אחרי שאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב (הוא נשאר דלוק בגלל הורדות) מופיעה לי ההודעה Insufficient system resources ושום דבר לא מגיב לי,הבעיה נפתרתרק אחרי ריסט. הבעיה התחילה לי רק לאחרונה,המחשב גם עבר פירמוט אבל הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. Started by Crash5,

שלום רב, יש לי מחשב ישן שלא הפעלתי אותו תקופה ארוכה. כעת, שניסיתי להדליק אותו, מיד עם ההדלקה מתחילה סדרת ציפצופים קצרים שחוזרים על עצמם ללא כל תגובה במסך. ניתן להבחין כי ספק הכוח אכן עובד עפ"י המאוורר שלו ועפ"י הלד שנדלק עם הדלקת המחשב. כמו כן, ניתקתי את כל הכוננים ואת חיבור החשמל של כרטיס המסך במחשב והגעתי למצב שרק כבל המתח מחובר לספק הכוח. ניסיתי לשחק עם זיכרונות ה-RAM (יש לי שני סטיקים) אך כל הקומבינציות הובילו לאותה התופעה. אפילו הוצאתי והחזרתי את הסוללה של ה- BIOS אך גם זה לא עזר. ביצעתי בדיקה וויזואלית על גבי הלוח כדי לאתר קבלים נפוחים במידה ויש כאלו אך לא מצאתי כלום. אשמח לשמוע טיפים\עצות שיכולו לסייע לי בפתרון המחשב. תודה וחג שמח!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ShahafH,

זה כבר מתחיל להיות דיי מתסכל כל פעם שאני משחק ג'נרלס(זירו אוור אם זה משנה) אז המחשב שלי עושה רסטרט בלי שום קשר... ההשערה שלי שזה קשור בזיכרון שהוא נעשה עמוס ואז בשביל לנקות הוא עושה רסטרט אבל זה רק השערה.. טוב אנ דיברתי בשם חבר שלי כי הוא לא רשום פה ומה שאני יודע שיש לו 512 מגה זיכרון אם צריך עוד משהו אני ישאל. תודה.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  24. אהלן חברים, המחשב שבמפרט בצד נכבה לי רנדומלית בזמן הרצה של TUNEUP , לאחר ניסיון הדלקה , המחשב לא עולה ואין תצוגה על המסך בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בכ.מסך אבל גם לאחר החלפה שלו לישן שלי (GTX 275) לא היה שינוי. על הלדים שבלוח אם מופיע ישר בהדלקה קוד 68. ניסיתי לאפס עם הג'מפר, להוציא את הסוללה ואפילו הוצאתי את הסטיקים של הזכרון אך הכל לא עזר. אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by xena,

שלום, החלטתי להחליף מארז למפרט הקיים שלי. פשוט פירקתי את כל המפרט והרכבתי בחזרה במארז החדש. מהלוח לא הוצאתי את המעבד והזכרונות, אלא העברתי אותם כמו שהם. חיברתי ספק כח ללוח ולמעבד, כרטיס מסך, החוטים של המארז ללוח, ובקיצור, החזרתי את החומרה למצב הקודם... וכעת המחשב לא נדלק. החלפתי כבל חשמל, ניסיתי להדליק ידנית על ידי סגירת מעגל בין שני הפינים של PW SWITCH, הוצאתי והכנסתי חיבורי חשמל בין ספק ללוח וכלום. המחשב לא נדלק. יש למישהו רעיונות נוספים שאפשר להריץ? משהו נוסף עשוי לקצר הדלקה? (מפרט המחשב נמצא ב"מפרט שלי").

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.