תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם!!! רכשתי אתמול את הצורב ודי וי די NEC 5170 וכשהסתכלתי עליו ראיתי שהוא מג'ומפר על המאסטר .. עכשיו כשאני בא לחבר אותו לחיבור ה IDE ב- primery slave אני צריך להפוך את הגישור לסלייב נכון??? כששאלתי את חבר שלי אם אני צריך לגעת בג'מפרים הוא אמר לי שלא לגעת בהם ... מה אתם אומרים??? תודה רבה לעונים...
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לוח אם:GA-M55S-S3 Gigabyte מעבד:AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4400+ הבעיה: יש לי בעיה שכל נגיד 5 שעות שאני משחק(אני גימר) אז כל המשחק מתחיל לזוז במהירות שלא אמור להיות כאילו אובר מהירות וכשאני מעביר את המשחק שיעבוד על מעבד אחד ולא שתיים אז זה חוזר להיות נורמאלי יש לזה אולי פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב: i7 3770 לוח אם ג'יגהביט ga-z77x-ud5h ספק כוח קורסאייר 850W ויש לי שני כרטיסי מסך ATI Radeon HD7850, אחד של SAPPHIRE, והשני של ASUS. לכל אחד מהכרטיסים 4 יציאות למסכים. אני מעוניין לחבר 5-8 צגים למחשב, כרגע יש לי 3 צגים, אבל עוד שניים בדרך ה EBAY, שניים מהצגים הינם עם חיבור VGA דרך מתאמים אקטיביים, ואחד HDMI. כאשר כל הצגים (3 כרגע) מחוברים לכרטיס SAPPHIRE, שלושתם עובדים, אבל אם אני מחבר אחד מהם לכרטיס ASUS הוא לא עובד (השניים האחרים המחוברים ל SAPPHIRE עובדים). ניסיתי כם ובלי CROSSFIRE בין הכרטיסים וכן עדכנתי את הדרייברים החדשים. מישהו יודע מה הבעיה, והאם היא ניתנת לפתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אין פלט בכלל במסך (לא רשום no signal או pwoer save פשוט כלום) כפתור הלד דלוק ולא נותן לכבות את המסך מהכפתור (רק אם אני מוציא מהחשמל) מערכת ההפעלה מזהה אותו כמחובר (אני עובד עם שני מסכים) ואפילו מאפשרת להעביר תוכנות אליו ואת העכבר אבל הוא לא מראה כלום. ניסיתי החלפה של כבל חשמל וHDMI ניסיתי לחבר אותו להתקן אחר (לא פותר) לכאורה הוא תקול אבל אם זה המצב למה המערכת הפעלה מזהה אותו באופן מוחלט? רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
צפיתי בסרט שלי ע"י ריל פלייר. רציתי להריץ את הסרט אז לחצתי על הלחצנים המשולשים למטה שאני יודעת שהם מריצים. מה שקרה זה שבעצם כל הרצה ביטלה לגמרי את הקטע שדלגתי עליו. עכשיו הסרט קצוץ לגמרי. מה עשיתי לא בסדר ואיך מחזירים את הסרט לאורגילני. מה שמוזר יש לי את הסרט גם במקום אחר. פתחתי אותו שם והוא התנהג אותו דבר. מחכה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מקבל את החלון של של מצב בטוח וכו.... וברגע שאני בוחר כל דבר המחשב מבצע ריסטרט ישר ומגיע שוב לחלון של התפריט של מצב בטוח שוב... מה זה יכול להיות? ???
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. אני משחק ב-CRYSIS ויש לי מין תקיעות ואיטיות במשחק מידי פעם. כמו כן העבודה במחשב MS OFFICE לא נראה לי שזה מה שאני צריך לקבל ממחשב כזה. איך אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב כגון:עבודה של ההרדדיסק,מעבד,זיכרון וכו... המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP45-DS3R ANTEC SONATA III 500W Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Seagate 500GB Sata II 32MB Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Kingston 1X2GB 1033MHZ
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי את ה 9800 אני משחק מעולה ב 60mhz במסך והכל עובד ממש טוב אולי פעם אחת קורה את הבעיה הזאת: אבל כשאני שם 75 אני יכול לשחק 10 דקות ויש צבעים מוזרים מעוותים והמחשב נתקע ובלי ריסט אי אפשר לעשות כלום מה לעזעזל קורה פה? אגב זה מחשב חדש לפני חודש קניתי אין סיכוי לאבק ================================================================ עכשיו יש לי עד פעם צבעים מוזרים גם עם 60MHZ אבל לא תמיד... ולפעמים יש מסך כחול פעם בכמה זמן אבל לא כל הזמן ואגב הווינדוז 7 עובד לי טוב עם אירו והכל סבבה
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני עכשיו בא לחבר את הספק ואני רואה שבלוח החיבור מתח העיקרי הוא 20 פין ואילו בספק הוא 24 פין. שוב,לוח אסוס פנטיום 4 ,וספק HCE 400W . עכשיו,אני יכול לחבר "חלק" מה 24 פין וזה מתחבר פיזית טוב ויש לי עוד חיבור בלוח לידו של 4 פין (כמו שמחברים לכרטיסי מסך חזקים) שאותו אני יכול לחבר גם כן ללוח. החיבור 4 פין בלוח נמצא ממש במקביל ללוח אם. אז ככה,לא משנה סדר החיבור של ה 24 פין ? כלומר איזה צד יהיה באוויר ואיזה לא ? והאם לחבר את החיבור לחשמל של הלוח 4 פין גם כן ? (אין לי כרטיס מסך שמצריך חיבור נפרד לחשמל) אני מחכה לתשובה עדיין לא חברתי לחשמל כי אני חושש שיישרף הלוח למרות שההגיון אומר שלא צרכה להיות בעייה - אני מעדיף להיות בטוח. רק תשובות בטוחות בבקשה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קניתי שני מוצרים חדשים. GTX295 ולוח אם של אסוס כפי שמצויין בכותרת. אחרי שהרכבתי את המערכת התקנתי דרייבר של נוידיה(האחרון), על מנת להפעיל את הכרטיס. כמובן שלפני כן התקנתי את הצ'יפסט וכל מה שצריך. אבל הכרטיס לא מצליח לעלות בויסטה(מקורית), רק בXP. ניסיתי גם ןויסטה אחרת שיש לי שהיא לא מקורית. שלחתי את הכרטיס לחנות ושם בדקו אותו עם לוח אחר והוא עבד וכן עם לוח די דומה של אסוס והוא גם עבד. ניסיתי להחליף HD- לא עזר, זכרונות - לא עזר. ואני לא יודע איפה הבעיה, כי אם הלוח לא תקין למה הוא כן מריץ את הכרטיס בXP. חיפשתי ברשת רמז לבעיות תאימות בין שני הרכיבים המוזכרים ולא מצאתי דבר. מה שקורה זה שיש אחרי טעינת הדרייברים אחרי הדלקת המחשב כיבוי של המסך. נכנסתי בSAFE MODE לראות מה קורה, ו…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח בעזרתכם המלומדת בבעיה שקיימת לי מאז שקניתי את המחשב (בערך חודש). לאחר שחיברתי אותו הכל רץ מצוין, אבל ברגע שעזבתי את המחשב, ולאחר מכן חזרתי, המחשב שהיה במצב ספק שינה ספק רק מסך מנותק(היה רעש שהמחשב פעיל, אולי רק המאווררים של המארז), לא הגיב לשום דבר. לא נגיעה על העכבר מקלדת כיבוי והדלקת המסך. לאחר שעשיתי ריסטרט כפוי, המחשב נהיה איטי משמעותית, לקח לו מלא זמן לפתוח את היוזר של הווינדוז ולהעלות הכל(יש לציין שלפני הבעיה המחשב רץ במהירות מטורפת!), ברגע שנפתח הכל הגיב לאט וכל תוכנה נתקעה שעות במצב של not respond. לאחר ששוב ניסתי לעשות ריסטרט דרך המערכת הפעלה, חזרה אותה בעיה והאיטיות לא עברה. לקחתי את המחשב לבחור שהרכיב לי אותו כדי שאולי יפענח את הבעיה,…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים פה ולא בסרטים אם לא מתאים אז לנעול ומצטער אז ככה, יש לי צורב dvd כבר שנה ומשו ולאחרונה התחלתי לצרוב dvdr בהתחלה הכל היה טוב יפה וסרטים יצאו בסדר ועכשיו כל סרט שאני מנסה לצרוב יוצא עם קפיצות ותקיעות. כשאני צורב cd רגיל או dvd data אין שום בעיות אבל כשאני צורב סרטי dvdr זה יוצא חרא. אני משתמש במדיות silver line ששמעתי שהן לא משהו לצריבת סרטים, הקטע שבהתחלה כל הסרטים שצרבתי (גם על silver line) יצאו בסדר ורק עכשיו חרא... השאלה שלי היא: האם הבעיה בצורב או שאולי אני צריך לנסות לצרוב עם מדיות אחרות איכותיות כמו VERBATIM? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
למה אין פורום על מדפסות? בקיצור,זה המקום הכי מתאים שמצאתי לכתוב את זה. יש לי בעיה עם מדפסת של Hp Hp Deskjet 920c היא מהבהבת מהרגע שמדליקים אותה, ולא מדפיסה כלום. בדקתי, לא נגמר הדיו.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
SYSTEM IS RUNNING IN FAIL-SAFE STATE PLEASE RECHECK BIOS CMOS SETUP אני נדרש ללחוץ F1 כדי להמשיך או להכנס לביוס הבעיה החלה לאחר התקנת כרטיס מסך ATI 4870 הכרטיס הותקן עם הדרייברים והכל. אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כונן חיצוני WD1600XMS00 כשאני מחבר אותו ל USB המחשב עושה קול של חיבור ומייד לאחריו ניתוק ואז שוב חיבור וחוזר חלילה. הכונן עובד במחשבים אחרים. לדעתי זאת בעייה של ספק כח, יכול להיות? תודה רבה על העיצות והתשובות המועילות oshri8
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
משתמע מהכותרת. ניסיתי F8 מההדלקה, כדי להגיע לבחירת safe mode וכו'... ללא ההצלחה. לא מצליח להגיע למסך הזה, על אף שהמקלדת מגיבה לDEL לBIOS, ואופציות אחרות של הלוח. ניסיתי לבצע BOOT עם דיסק ווינדוס, למען REPAIR/פירמוט וכו'... במסך של השאלה האם לבצע boot מהדיסק.. זה מחכה ומציג כמה נקודות............ ולא מגיב לשום לחיצת מקש מהמקלדת. בכל המקרים המקלדת שהיא מקלדת USB, מוארת, ומגיבה כאמור במסך הראשון של ההדלקה, ובBIOS. וזהו. את הזכרונות הוא סופר במלואם. את ההארדיסק הוא מזהה כMASTER... האם הפחד הגדול שלי נכון ומדובר בלוח האם? מעבד?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
התגלגל לידי מחשב ישן שיש לו בעיה מכנית בכונן ה-CD: מגש הדיסקים מסרב להיסגר. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, ה-CD נפתח. כשאני מחזיר את המגש של הדיסקים למקום (ע"י דחיפה עם היד או לחיצה על כפתור הסגירה), הוא נפתח בחזרה. בגלל שזה מחשב ישן, אני לא מתכוון להוציא 130 ש"ח על כונן חדש. אילו גורמים יכולים לגרום לבעיה הזו? מה אני צריך לבדוק?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-EP45-DS3L. כשאני מכניס אליו דיסק-און-קי עם bootloader הכל עובד טוב. אבל אם אני מכניס דיסק-און-קי נוסף הלוח מנסה לעשות boot מהדיסק הלא נכון למרות שבחרתי גם ב bios וגם ב boot menu את הדיסק-און-קי הרצוי, התוצאה היא שהמחשב נתקע על השורה verifing DMI pool data. אם אני מחליף בין שני הדיסקים ה bootloader עולה כמו שצריך והדיסק השני מופיע בו. לדעתי הלוח פשוט תקול והוא מנסה לטעון את הדיקס און קי שנמצא בפורט ה USB בעל האינקס הנמוך ביותר, בלי להתחשב בבחירה שלי אם למישהו יש מושג מה הבעיה, שתפו אותי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
תשמעו,המחשב עובד לאט,לאט לאט,בצורה שמרגישים זאת אני לא יודע איך לתאר את זה,המחשב עובד אבל כל כל כל הפעולות שהוא עושה לוקחות 20 שניות יותר ממה שהיה קודם אני לוחץ לפתוח סרטון במדיה פלייר,לפתוח תדפדפן,עד שהמחשב עולה זה עוד דקה בערך(הטעינה של הווינדוס) בקיצור,זה מה שקרה לו לפני שפירמטתי תמחשב,הוא התחיל לעבוד ממש לאט,פירמטתי ועכשיו עוד פעם אחרי שבוע בערך אני חושב שזה בגלל שהתקנתי פלאשגט 2.013 משו כזה,מאז המחשב ממש לא זז אני מבקש שתציעו כל פתאון אפשרי למה אני כבר מיואש...ובלי סריקות למה פירמטתי לפני שבוע ובלי שום קשר עשיתי בכל מקרה סריקות ואני לא חושב שזה וירוס או משו כי עשיתי כל סריקה אפשרית יש למישו רעיון?? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות פתחתי את המחשב של הבית,רציתי לראות איזה רכיבים יש בפנים. לא ניתקתי כלום חוץ מזה שהוצאתי את הראם והחזרתי. אני מחזיר את המכסה ומדליק,והמסך פשוט לא עולה... הכל בפנים מסתובב והכרטיס מסך מחובר. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון בזמן שמחשב עולה הוא נעצר ומחקה ללחיצה של F1 התוכן של המסך : Copyright 1996-2001 intel Coporation GB85010a.86a.0078.p18.0110081719 Intel Pentium 4 Processor , 1.7 GHz 1536MB System RAM Fixed Disk 0 : WDC WD800JB-00JJC0 Fixed Disk 1 : WDC WD800JB-00ETA0 ATAPI CD-ROM SONY CD-RW CRX225E ATAPI CD-ROM _NEC DVD_RW ND-3520A Legacy Keyboard .... Detected Legacy Mouse ...... Detected USB Legacy ........ Enabled Press F1 to Resume Hit <F12> if you want to boot from the network אם מישהוא מכיר מה הפתרון של בעיה או רעיון לפתור את הבעיה אשמח לשמוע את התגובות והצעות שלכם תודה מראשת CrazyKavkazi Inc
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך MX 440 64mb ddr +tv OUT של GForce 4. קניתי כבל מעולה (15 מ' - הלחמה בחנות, מינימום הנחתה), ועדיין כאשר אני מחברת לטלויזיה (טלויזיה חדשה ומצויינת) אני רואה רק בשחור לבן ועם קפיצות. האם יש קשר לסוג הכרטיס? האם החלפת הכרטיס תפתור את הבעייה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי אתמול מעבד INTEL CORE 2 DOU, ובחנות (KSP) הדביקו לי מדבקה קטנה ולבנה במרכז המעבד (על הצ'יפים- לא על "הנקודות" הזהובות), בצד שצמוד ללוח האם- אמרו לי שהסרה שלה מבטלת את האחריות. האם זה הגיוני שתהיה מדבקה כך??
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לשמור וידאו סטרים של תוכנית "ערב חדש" מערוץ חינוכית 23. הנה לינק לאתר הסרטון. http://www.23tv.co.il//Templates/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE.aspx?clipid=erev_26052013 איך אני יכול לעשות את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ראיתי שהמהירות של המחשב שלי הרבה פחות מהירה אז גילי ש System Idle Process תופס לי בין 80 ל 95 מהCPU עשיו אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול וכלום עם יש לכם רעיונות???? תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-