תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
החלפתי מאוורר לכרטיס מסך LEADTEK (GTX7800) מהמקורי לזה של זלמן (VF900CU)/ בדקתי את החיבורים שוב ושוב אבל- אין תיקשורת למסך. אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף קובץ ששמור בגוגל דרייב עם לקוח לצפייה בלבד לתקופה מוגבלת. תמיד נשארת לו האפשרות להוריד את הקובץ למחשב שלו מה שלא מתאים לי. איך חוסמים אפשרות זו?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
שני כוננים אחד כונן C 100GB אחד כונן D 800 GB רשום לי שנשאר לי 120 GB הדבר לא כזה הגיוני כי לא השתמשתי בכל כך הרבה GB אני נכנס לכונן מסמן את כל התיקיות ולוחץ על לחץ ימני ומאפיינים.. ורואה שהוא רושם שהכל ביחד 210 GB נפח מה הבעיה פה? אני לא לוקח בחשבון דברים כלשהם? אולי וירוס? אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי תופעה כזאת שאני צופה בתוכניות במדיה פלייר יש לפעמים היבהוב כזה שזה ניהיה טיפה יותר בהיר ואז חוזר לבהירות הרגילה.. זה קצת מעיק איך אפשר לסדר את זה? בדקתי וזה קורה ב2 הצגים שמחוברים למחשב למסך הקטן ולטלויזיה מישהו מכיר את התופעה?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני רוצה לדעת שבאמת שמו לי דיסק sata (אני לא יכול לפתוח אותו כי הם שמו את המדבקה), ווינדוס כבר מותקן ורציתי לדעת איך אני יכול לזהות בווינדוס או בביוס שזה דיסק sata ולא ide דרך אגב איך אפשר גם לדעת שהזכרונות עובדים בדואל צ'אנל
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו מידע שאני רוצה שהוא גם יהיה במחשב האחר שלי יש אפשרות של לחבר איזה קבל כדי שאני יעביר מידע בין שני המחשבים? :s05:
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי דרייברים ו XP HOME לא מזהה
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שאני בא להפעיל משחק חדש כגון : FIFA 2006 CALL OF DUTY 2 AA:O אני בא לשחק ושאני מפעיל עולה מסך שחור והודעה שאומרת : VGA mode not support H :75.8 KHZ v :60.4 Hz בבבבקשה אמרו לי שאתם אחד הפורומים הטובים בנושא!!! פלזי !! יש לי Gforce 6200 בבבבבבקשה אני חיייייב עזרה!
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לוח אם:GA-M55S-S3 Gigabyte מעבד:AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4400+ הבעיה: יש לי בעיה שכל נגיד 5 שעות שאני משחק(אני גימר) אז כל המשחק מתחיל לזוז במהירות שלא אמור להיות כאילו אובר מהירות וכשאני מעביר את המשחק שיעבוד על מעבד אחד ולא שתיים אז זה חוזר להיות נורמאלי יש לזה אולי פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מה הז יכול להיות? ובבקשה אל תענו לי ע"י קישור לאתר של מיקרוסופט כי זה יותר גרוע מסינית השפה שם... ???
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ביקרתי היום באתר של Nvidia בשביל לבדוק עם יש דרייברים חדשים, ואכן יש דרייברים, הורדתי את הדרייבר לכונן והסרתי את הדרייבר הישן, הווינדוס כתב שאני צריך להתחיל מחדש את המחשב, לחצתי או קיי, כאשר המחשב נדלק הווינדוס התקין את הדרייברים שלו בלי לשאול אותי, ובגלל זה אני לא יכול (או לפחות לא מומלץ) להתקין את הדרייבר החדש, מה לעשות? Windows XP Proffesional MSI Geforce 4 Ti 4200
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
כמו שהכותרת הבהירה איך שאני פותח את המחשב שתיי שניות אחריי זה הסידי שלי ניפתח וניסגר לבד. זה מעצבן אותי.......איך אני מבטל את זה? מה פיתאום זה הופיע לי .......
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי את ה 9800 אני משחק מעולה ב 60mhz במסך והכל עובד ממש טוב אולי פעם אחת קורה את הבעיה הזאת: אבל כשאני שם 75 אני יכול לשחק 10 דקות ויש צבעים מוזרים מעוותים והמחשב נתקע ובלי ריסט אי אפשר לעשות כלום מה לעזעזל קורה פה? אגב זה מחשב חדש לפני חודש קניתי אין סיכוי לאבק ================================================================ עכשיו יש לי עד פעם צבעים מוזרים גם עם 60MHZ אבל לא תמיד... ולפעמים יש מסך כחול פעם בכמה זמן אבל לא כל הזמן ואגב הווינדוז 7 עובד לי טוב עם אירו והכל סבבה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ככה, זה קורה כל הזמן, קבוע ככה שזה מתחיל לעצבן... אני משחק ELASTO-MANIA משחק ממכר עצבני ביותר אבל לא משנה... משחק עם גרפיקה פשוטה מאוד... בכל פעם שאני יוצא מהמשחק הצבעים במסך מתחרפנים ואני צריך לעשות Lof OFF כדי להתחיל מחדש במצב נורמלי ת'מחשב... צירפתי תמונה שתראו, מקווה שתעזרו לי... בכל מקרה, תודה!
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הייתי על המחשב ופתאום המסך נהפך להיות סגול וורוד כזה. ניסיתי לנתק את הכבלים של החשמל של המחשב וגם של המסך למשך של חצי שעה, הדלקתי את המחשב אחרי חצי שעה ועדיין זה סגול אולי מישהו הייתה לו את הבעיה הזאת ויודע מה לעשות ? הלכו לי העניים תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלתי למשהי DOK וכאשר הוא הוחזר אלי לא ניתן היה למחוק קבצים או לשמור קבצים חדשים. לחצתי על עכבר ימני ומצאתי תפריט security שבו היה סימון ליד Read Only . הורדתי את הסימון ולחצתי Apply אבל זה לא עזר. כשהגעתי שוב לתפריט הנ"ל עדיין היה הסימון הנ"ל. הצעות???
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
בערך בטמפ' של 56 או 58 של המעבד (לא זוכר במדויק) המחשב מפעיל מחדש.. לא מצאתי שום דבר שקשור לנקיטת פעולות בנוגע לטמפ' גבוהות, שמא אולי הביוס מורה למחשב להפעיל מחדש בטמפ' גבוהה- או הנל 56/58.... למישהו יש רעיונות?? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איך אני פותר את הבעיה הזאת ? http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632157383436986383-untitled.jpg תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום חברה לפני יומיים היה לי restart פתאומי בלי bsod ובלי שום קול מהמחשב. עלה כרגיל והכל עבד עד היום. אחרי שהוא הפעיל מחדש גם היום התחלתי חיפושים באינטרנט ולאחר חצי שעה עוד פעם restart. המחשב עלה ובמסך הlogon של הוינדוס עוד פעם restart. עכשיו אחרי קצת מנוחה למחשב הוא כן פועל כבר איזה רבע שעה. אני די בטוח שהספק כוח אשם בבעיה אבל האם יכול להיות משהו אחר שיבצע restart בלי שום bsod ולא הודעה ב event viewer? הספק כוח שלי הוא enermax noisetaker 420w כבר עובד כשנה וחצי. לא שיניתי במחשב שום דבר לאחרונה. הערה: לקחתי מחשב אחר בבית (שעובד) וחיברתי אליו את הספק שלי וכשהפעלתי את המחשב שומעים את המאווררים אין תמונה ויש צפצופים ( כל צפצוף באורך של 2-3 שניות ובמרווח דומה). לאחר מכן החזרת…
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום חברים ...... הופיע לי כמה פעמים מסך כחול באמצע סרטון וידיאו של YAD2 ... VISTA 64 דרייברים מעודכנים כרטיס קול כרטיס מסך זיכרונות חדשים ... מה יכול להיות ? הנה קבצי MINIDUMP http://www.upfree.net/8387414 טמפרטורות תקינות 50 של הכרטיס מסך 76 במאמץ מעבד 55 מעלות במאמץ לוח 55 גם במאמץ הארדיסק 32... איזה באסה זה להיתקע עם מסכים כחולים זה כזה מעצבן! בבקשה תנסו לפתור לי את הבעיה! תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
-
ב3 ימים האחרונים המחשב שלי עושה לי חיים קשים! אני עובד על המחשב ופתאום הכל נתקע פשוט אין שום דבר לא זז ואז אני חייב לכבות את המחשב ולעשות ריסטרט... ולפעמים שאני בא לעשות ריסטרט הנורית של הארד דיסק נשארת דולקת ולא קורה כלום (המסך נתקע ב boot)... מה לעשות? חשבתי אולי זה קשור לטמפ' של הארד דיסק? עכשיו שזה מנוחה הוא על 49 מעלות... אבל זה לא קרה לי עד עכשיו שהוא עשה לי בעיות. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, אחרי שכבר השלמתי עם העובדה שחלונות רק מודיע שהוא נכבה ושאח"כ צריך לכבות ידנית (בעקבות כך,עם הזמן, פיתחתי שליטה מפליאה בבוהן רגל שמאל) - סוף סוף קיבלתי הסבר ממביני דבר - לפחות בחלונות 2000 זה לא מתרחש ברגע שמנתקים את קו הטלפון מהמחשב. ועכשיו מה שמעניין אותי הוא למה זה קורה, האם זה קשור ל-ISDN והאם יש אפשרות לפתור את הבעייה בתוכנה כך שהמחשב ייכבה כמו שצריך. אני לא מחשיב את עצמי כבעל ניסיון רב, ודאי יש מי מכם שיש להם את התשובות... תודה מראש! "מחכה להארה"... mc
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
נשברה לי התושבת של הגוף קירור של מעבד P4 1.7 על הלוח אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כזו תושבת באיזור ירושלים או באיזור באר שבע
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-