תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים שכדי אקס פי או ויסטה יש לי מחשב חזק RAM 2 ג'יגה מעבד דואל כור 2.66 גיגה כפול ליבה 500 גיגה 32 מהירות כרטיס מסך 8800 אולטרה לוח אמ של גיגה בייט מסך סמסונג LCD מלבני 22 אינץ' הוא יכול להחזיק ויסטה אבל זה יעלה את דרישות המערכת תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תגידו מה עדיף: נורטון 2007 קספרסקי 7 נוד 32 איזה אנטי וירוס יש לכם והאם אתה מרוצים וממליצים עליו? יש לי עכשיו קספרסקי 6 ואני קניתי מחשב חדש ביום שני הוא מגיע אני רוצה לדעת איזה אנטי ווירוס הכי יעיל ומה הטיפול שצורך המחשב בשביל להחזיק הרבה שנים בלי ווירוסים
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
בחלק הקדמי של המארז יש 2 יציאות של usb ,מיקרופון, ועוד יציאה לאוזניות. ה usb תקין. הבעיה היא במיקרופםון ובאוזניות - אני לא מצליח לשמוע/להקליט משם. אני בטוח שחיברתי למקום הנכון בלוח, כי אין עוד אפשרות אחרת יש למישהו רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה שצצה רק היום. המחשב עובד לי שיא הלאט! אני לא מצליח להבין למה. אתמול הוא עבד מהר מאוד! והיום הוא בקושי זז! מישהו יודע מה הבעיה תודה מראש אריאל
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB אלא דרך PS2 ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום קניתי בקרביץ' לאחרונה 2 אזניות אם מיקרופונים (ב-30 שקל כל אחד.. ) עכשיו פתחתי אחד וניסתי לשים אותו במחשב שלי היה אודיו, אבל לא שמעו שדיברתי (בדקתי אם WMA את האודיו ואת השמיעה עם Sound recorder ) בדקתי על המחשב השני והצלחתי גם לדבר וגם לשמוע עכשיו מה הבעיה במחשב שלי? ניסתי הכל... המפרט בצד... וכל פעם שאני מחבר את המיקרופון קופץ התוכנה של gigabyte תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב שלום אז יש לי שני זכרונות של 512 של GEIL מהירות 800 ועוד שני זכרונות 2 ג'יגה כל אחד של GEIL מהירות 800 יש לי WINDOWS VIST כשאני מישתמש בכול הזכרונות אז בביוס הוא רושם שיש לי 5 ג'גה אבל ב WINDOWS כשאני עושה מאפיינים למחשב הוא רושם 3583 מה הבעייה ?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לרכוש זכרון ram נוסף למחשב שלי אבל : א. אני לא יודע איזה סוג זיכרון לקנות ב. האם יש סלוטים פנויים לעוד זכרון מה הדרך לבדוק את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי את כרטיס הקול שלי המבוסס לוח אם לכרטי ס Creative SB-Xfi לאחרונה ניסיתי להריץ 2 משחקים יחסית כבדים על המחשב שלי: דמו של crysis ופרו אבולושיין 2008 ישר שהפעלתי את המשחקים הסאונד התחיל לגמגם כל איזה 15 שניות.אבל חוץ מהסאונד המשחק רץ בסדר.הורדתי את הגדרות הסאונד במשחק למינימום ועדיין הוא מגמגם. רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס עצמו,בתוכנה מסויימת או אולי בזה שהמשחקים האלו כבדים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: AMD Athllon 64x2 dual 3800+ 2.01 Ghz 1GB זיכרון Radeon x1900gt Creative SB-XFi אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני מריץ ויסטה בלי בעיות הכל חלק HD בלי בעיות הורדות בלי הפסקה מסנג'ר אייסי סטים הכלללל פרפקט... אבל... התקנתי תמשחקים של הסטים כמובן בציפיה לקבל FPS סביר בCSS וקיבלתי FPS בנזונה יחסית לכ.מ 80-100FPS בלי דרופים... אבל עושה ריסט אחרי 20-30 דקות משחק פתאום בצורה רנדומלית לחלוטין ללא קשר למפה ספציפית פעולה ספציפית וכדו'... SAME THING בCRYSIS.... כן כן חברים CRYSIS עובד בLOW על HD2400 בלי לאגים רק הFPS נמוך 20-15 אבל בלי לאגים או איטיות במשחק... בקיצור אני מפעיל תמשחק הכל טוב ויפה משחק במשך כחצי שעה 40 דקות בום אותו דבר מסך כחול מספרים רצים וריסט... גם בNEED FOR SPEED PRO STREET וגם בCOUNTER STRIKE 1.6!!!! מה זה יכול להיות? אני עם AERO כל הזמן הכל טס חלק... יש לצ…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי יש לי לוח אם asus p4p800-e deluxe על הלוח יש 2 כניסות ide אליהם מחוברים צורבים . יש עוד 2 כניסות sata אליהם מחוברים 2 דיסקים קשיחים ובנוסף יש 2 כניסות sata/raid . יש לי דיסק קשיח נוסף ואני רוצה לחבר אותו בתצורה רגילה (לא raid) . האם זה אפשרי דרך כניסות ה sata/raid ? מה צריך להגדיר ב bios ? תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP , ואני לא רואה את כונן הדיסקים . הכונן מופיע ב bios , וכן אפשר להעלות תוכנות דרך ה floppy (הכוונה לתוכנות שנמצאות בדיסקט ועולות עם הדלקת המחשב) . במנהל ההתקנים של XP מופיע ? ליד כונן הדיסקטים. יש driver ל floppy ? הבעיה אולי במקום אחר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחזיק בווינדוס ויסטה + ווינוס XP בשניהם החץ של העכבר נזרק לכיוונים שונים או קשה פתאום להשתלט עליו . העידכונים כולם ישנם על המחשב . הרצתי אנטי ויורוס NOD 32+AVAST ( AVAST מצא דווקא וירוס ומאז פרמטתי את המחשב כמה פעמים ). החלפתי את העכבר 3 פעמים . הרצתי תוכנות אנטי SPY ( של שמפו +CleanMyPC - Registry Cleaner ) ושום דבר לא השתפר . האם משהו נתקל בתופעה :s05: מה ניתן לעשות עוד ???
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זה קרה לי מתאריך ה 24.11.07 אם אני משחזר לתאריך ה 23.11.07 אז אין בעיה אבל למחרת שאני שוב מדליק את המחשב זה חוזר חלילה היום הדלקתי את המחשב ולצורך ניסיון שמתי תאריך 25.11.07 הוא שוב עלה ב SAFE MODE אותו כנ"ל עם ה 24.11.07 רק שאני משנה את התאריך ל 23.11.07 הוא עולה רגיל
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, לחבר של אבא שלי יש בעיה עם כרטיס הקול- כשמנגנים צלילים/מוזיקה יש רעשים מהרמקולים. הוא החליף רמקולים כדי לבדוק, ככה שהבעיה לא בהם. גם דרייבר מעודכן ניסינו, לאחר שלפני כן הסרנו את הקודם. המחשב עצמו חדש, עובד על מערכת XP 32bit. הוא ניסה לממש אחריות וכשלקח אותו למעבדה, הוא אומר שברגע שחיברו כונן קשיח משלהם עם מערכת הפעלה- הבעיה לא הייתה. ככה שאני מניח שיש לנו כאן איזה עניין שקשור לתוכנה ולא לחומרה?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש [ מלפני שבועיים-שלושה ].. 7600GT עכשיו הכול טוב ויפה התקנתי אותו.. כשאני בא לעלות את מדל אוף הונור החדש [ Airborne ] המסך פתאום מהבהב ולא מראה כלום, לא נותן לצאת לווינדוס.. המקלדת לא עובדת. ואפילו הכפתור של הריסטרט לא עובד! חייב לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש.. קרה לי פעם אחת גם בפיפא למרות שעכשיו זה בסדר.. וגם ב Need For Speed Underground 2 זה קרה לי אבל לא במשחק יחיד [ ששם הכול עובד טוב ] אלא במולטיפלייר.. אני אישית חושב שזה בגלל המסך הישן.. [ Compaq 17" CRT ]... אבל לא יודע מה לעשות.. כי נגיד CS הוא מעלה לי חלק ופיפא עכשיו גם מעלה לי חלק.. מקווה שתוכלו לעזור לי =] דרך אגב.. פרטים על המחשב שלי.. פנטיום 4 3.00Ghz 1.50Gb RAM 7600GT 256MB Windows X…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ספק hec 350 והמפרט בצד. רציתי לדעת האם המתחים שהוא נותן תקינים, היות והם לא מדוייקים. בדגש על ה 5V שהוא נראה לי הכי משונה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן . קודם כל תודה שאתם קוראים את המודעה שלי : ) נתחיל מהבעיות . בעיה ראשונה : המחשב עצמו ממש איתי לא זז בשיט עשיתי סריקות וירוסים הכללל שום דבר לא עוזר . בעיה שניה : אני חובב משחק רשת ( counter strike ) למי מכיר עכשיו הבעיה היא כשאני משחק ,יש לי תקיעות כאלה לדקה ואז חוזר שוב למשחק כלומר המשחק עצמו הוא ברשת והוא ממשיל להתנהל ואצלי זה פשוט נתקע וזה בעוד משחקים ובכלל המחשב עצמו ניתקע . בעיה שלישית : יש לי 30-70 FPS ( Frames Per Rate ) ,ואני מאוד מתלבט עם לעשות אובר קלוק יש לי את התוכנה powerstrip אבל אני מפחד אני לי קירור אין לי כלום ! המחשב עצמו הוא לא משהו בכלל : Pentium 4 1.50 Ghz 256 Mb Ram 40 Giga דיסק קשיח GeForce 2 MX 400/400 32 mb Windows Xp 1.8 mb in…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בנייד ובטוח שזה אחד מהבאגים האיומים שויסטה מחלקת בכל מקרה כשהדסקטופ עולה הסמן של העכבר נתקע ואי אפשר לזוז, רק עם החצים לפני שהדסקטופ עולה ,במסך הקוד הפעלה העכבר זז רגיל ולא נתקע כשאני מנסה לראות אולי קרה משהו בהגדרות במצב safe mode העכבר עובד רגיל כשאני מנסה לסדר את הגדרות העכבר וחוזר אחר כך למצב רגיל אז עדיין העכבר נתקע מה עושים?? ממה נובעת הבעיה?למרות שאני בטוח שזה הויכסטה הזה אני שונא אותו זה מדהים איך שמיקרוסופט פשוט מכריחים אותי לחזור להשתשמש בxp פרוץ (למרות שאני לא אעשה זאת חחחחחח)
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://img139.imageshack.us/img139/237/scan0010vd2.jpg סתומרת אם הוא העברת מידע... או מטח... כי אני פשוט צריך לחבר בין הכרטיס קול שלי לכרטיס טלוויזיה ואני מפחד לחבר אותו הפוך שלא יהיה קצר אז... איזה סוג של חט זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לאחר התקנה של חלונות XP ביתי, ההתקנה של חלונות התקינה בעצמה דרייבר לכרטיס המסך שלי radeon 9200, וכך גם היא מציינת שזה דרייבר של חלונות, הכל פועל כשורה ואין בעיות, לפחות אני לא רואה כל הבדל בין הדרייבר הזה לבין הדרייבר המקורי שהיה מותקן קודם, זה של יצרנית כרטיס המסך, יש לי אותו על סי די מקורי. שאלתי, האם כדאי להתקין כעת, בדיעבד, את הדרייבר המקורי של יצרנית כרטיס המסך או להשאיר את המצב כמות שהוא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, אתמול הפעלתי את המחשב וכשהתחלתי לשמוע מוזיקה, שמתי לב שרק רמקול אחד משמיע את המוזיקה, והשני משמיע רק צלילים סטטיים מעצבנים. חשבתי שאולי יש בעיה בחיבורים, אז הלכתי לקנות כבל חדש, וזה עדיין לא עזר. אני ממשיך לשמוע את הסאונד רק מרמקול אחד, ובשני רק רעשים סטטיים. כשניסיתי באקולייזר של הווינמפ לווסת את הסאונד לרמקול שממנו בוקעים קולות סטטיים, זה המשיך בקולות המטרידים. כשוויסתתי אותו לכיוון הנגדי, כך שישמיע את כל הסאונד דרך הרמקול שפועל, הוא פעל רגיל, אבל עדיין המשיך לעשות קולות סטטיים ברמקול השני. שללתי את האפשרות(כנראה) שהבעיה היא ברמקולים, כשחיברתי עוד 2 זוגות אוזניות, ובשניהן קרה אותו דבר-באוזניה אחת שמעתי כמו שצריך, ובאוזניה אחרת נשמעו קולות סטטיים. מחקתי והתקנת…
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי מחשב חדש(בן חודש) לוח של gigabita : p-35 ds3l כרטיס :sparkle 8800gts calibre זכרון: ocz gold xtc 2giga byte 800mhz מעבד:intel dual 2.66 ghz conroe לאחרונה בזמן הדלקת המחשב נשמע צפצוף ארוך וצורם למשך כ 10 שניות לערך ניסיתי לעדכן ביוס אולם הבעייה נמשכת,הקטע המעניין: זה קורה רק לאחר מספר שעות לפחות שהמחשב כבוי. כלומר אם אכבה ואדליק ללא המתנה של מספר שעות לא יהיה צפצוף כמובן שיש אחריות אבל לפני שאני לוקח המחשב למעבדה אני מעוניין לנסות לפתור הבעייה בעצמי (פתחתי המארז בדקתי תושבות וחיבורים הכל נראה תקין-המחשב עולה רגיל) ושוב הציפצוף מופיע רק כשהמחשב קר !!!! למישהוא רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן (2003) שלא מזמן הוספתי לו זיכרון והארד דיסק והוא שימש אותי ממש טוב לכל מה שהייתי צריך, ביום רביעי האחרון הייתה אצלנו הפסקת חשמל היסטרית שגמרה לי על המחשב... בהתחלה חשבתי שזה הספק אבל אחרי שהחלפתי אותו הבנתי שזה לא הספק ונתתי אותו לבדיקה, בבדיקה אמרו לי שזה הלוח אם ובגלל שאין להם לוח כזה הם לא יכולים לבדוק אם שאר הרכיבים עדיין תקינים או שזה רק הלוח אם... בקיצור מה שאני צריך זה כזה דבר, האם יש איפשהוא שעדיין מוכרים לוחות אם יחסית ישנים (יש לי abit NF7) או מישהו שרוצה למכור את שלו ביד שניה? פשוט ממש לא מזמן הוספתי את הזכרונות והארד דיסק ואם אני משדרג מחשב זה פשוט לזרוק את הכל לפח... ואם לא את הלוח אם הזה ספציפי מה יכול להחליף אותו? המעבד שלי הו…
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לעיתים כמעט קרובות אפשר להגיד לפחות אחת ליום המחשב עושה ריסטרט+מסך כחול(זה קורה בעיקר בפעם הראשונה שאני מדליק את המחשב) המחשב בן פחות מחצי שנה אין עליו כרגע אוברקלוק.... באופן כמעט טבעי דבר ראשון הרצתי בדיקה בmemtest 86+ בדיקה של 10 וחצי שעות לא נמצאה אפילו לא שגיאה אחת בזכרונות המפרט זהו המפרט שמתואר בחתימה שלי הדיסק הקשיח בן פחות משלושה חודשים.... האם יכול להיות שהלוח אם נפגם או משהו כתוצאה מהפסקות חשמל?(והיו כבר לא מעט החורף) קשה לי לאמין שזה הלוח במיוחד ברמה ובגימור שיצרו אותו. נעשה במחשב אוברקלוק לפני 4 חודשים אבל החזרתי הכל למצב סטנדרטי וגם באוברקלוק שהגעתי כמעט 3.7 בסטפינג של 8 המערכת הייתה יציבה אחרי שהחזרתי למצב הסטנדרטי הרצתי בדיקות בs&m ובmemtest 86+ והכל …
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-