תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלויזיה שאני יראה את תצוגת המחשב בטלויזיה. איזה סוג כבל אני צריך לקנות? מה השם שלו?...ואיך הוא נראה שאני ידע שזה מתאים לחיבור לכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg אם זה עוזר לכם לדעת איזה סוג כבל אני צריך. אם אפשר גם תמונה של הכבל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי מדפסת HP officejet k5400 חדשה (עם חיבור USB) על מחשב פנטיום 4 לא חדש אבל תקין עם XP. הכל טוב ויפה, אולם היום כאשר אני מחבר DIskonKey למחשב מיד המסך נכבה והמחשב גם עושה לעצמו ריסטרט אחרי דקה. אחרי כמה החלפות של כבלים ודיסק און קי גיליתי שכל עוד אחבר דיסק און קי מכל סוג ולכל יציאה כאשר המדפסת מחוברת גם באחת היציאות - יכבה המחשב. אם המדפסת לא מחוברת הכל עובד כרגיל !!! ישנה כאן התנגשות מסויימת, למה זה קורה? איך פותרים???? תודה לכל מי שעוזר ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום! אני כמעט בטוח שהיציאות USB שלי מוציאות מתח וזרם גבוה מהתקן. אם יש דרך לבדוק זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בטעות נתתי מכה עם הכיסא למארז וזה התחיל להופיע , המסך רושם אין אות הולך לישון אח"כ מופיע מסך כחול עם nv4_disp וכל מיני סוגרים כפול עם הרבה אפסים לאחר כמה נסינות עלה המחשב ושוב נפל. דרייבר של כרטיס מסך עודכן לעידכון אחרון , איך בודקים שהכרטיס מתחממם ? האים זה בעיית זיכרון או כרטיס ?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר , פירמטתי אותו והתקנתי XP. פנטיום 4 1800 256 RAM. הוצאתי את כרטיס הקול וראיתי שכתוב עליו creative soundblaster live 5.1 אז ניסיתי להוריד מהאתר של החברה את הדרייבר לכרטיס קול הזה וכשניסיתי להתקין הייתה שגיאה שאמרה שאין רכיב כזה במערכת. יכול להיות שהכרטיס קול תקול? אם כך אז איך אני עובר לכרטיס ONBOARD צריך להגדיר בשביל זה משהו? עוד דבר : כשנכנסתי לCONTROL PANEL למולטימדיה אז לא היה שם שום רכיב שמזכיר כרטיס קול אלא רק CD ROM..... גם כשבדקתי ב-EVEREST איזה רכיב קול יש אז לא הופיע כלום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרתכם הרבה יש לי בעיה שכאשר אני מחליף את המחשב המאורר עושה רעש כמו מנוע מקולקל של מכונית מן ררר...... כזה מה יכולה להיות הבעיה כיצד אני יכול לפתור אותה תודה רבה לכם על העזרה והתשובות שתכתבו לילה טוב שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני באמצע פירמוט של המחשב והתקנת XP ואני מקבל את ההודעה הבאה: setup was unable to format the partition. the disk may be damaged. ואז עוד כמה שורות שרשום לבדוק אם ההארדיסק מחובר ולבחור מחיצה אחרת.(בדקתי הכאבלים מחוברים בסדר) בחרתי בNTFS רגיל. מה לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול... הבעיה הזאת מתסכלת אותי ואני הולך לשבור למחשב את הצורה עוד מעט... הבעיה היא - כשאני מנסה לכבות את המחשב, לגמרי, לא לאתחל, לכבות ואז להדליק, אני פשוט לא מצליח הוא ת-מ-י-ד מתכבה אוטומטית... אני לוחץ על כפתור ההדלקה, לפעמים המחשב נטען עד לביוס ומתכבה ישר, לפעמים המסך רק נדלק והוא מתכבה... לפעמים הוינדוס עולה והוא מתכבה שוב , ויש גם שהוא טוען את המסך ששואל אותך אם לטעון וינדוס ב "SAFE MODE" או לטעון בצורה נורמלית.. כשאני לוחץ על לטעון בצורת ה " NORMAL" הוא עושה איתחול,וחוזר חלילה... אבל מה שמוזר הוא שכאשר אני מצליח כן לטעון את המחשב עד לוינדוס, בפעם הבאה שהוא יעשה איתחול או שאני אעשה אתחול הוא ייטען בלי שום בעיה, רק אם אני מכבה אותו לגמרי ומנסה להדליק ה…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE מדגם 965P-S3 REV3.3. מדי פעם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה (כלומר אחרי שהצג נכבה אחרי השומר מסך וכד'...) הוא לא נדלק יותר אחרי כן כשמזיזים את העכבר, וכשמנסים להפעיל מחדש, הוא נותן את הצפצופים שלו של POWER ERROR ונתקע כמובן (אין תמונה ואין כלום). הפתרון היחיד שפותר אותו הוא ניתוק של חיבור החשמל הראשי מלוח האם וחיבור חזרה. ניתוק מהחשמל לא מספיק אפילו, ואז אחרי שאני מחבר חזרה וא עולה כאילו כלום לא קרה. מה יכול לגרום לזה כשהמערכת עובדת היא עובדת מצויין? זה לא קשור לחימום אני מאמין. יש לי ספק FSP 350W. האם הACPI SUSPEND TYPE הוא שאחראי לזה? התופעה מתרחשת ראנדומלית, לא מתרחשת שבוע ואז פעמיים באותו יום, ואז חודש לא ואז פעמיים בשבוע. לא חסר לי הספק זה בטוח. וזה…
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה לפעמים הפעלה מחדש לבד בלי שאני יגיד לו. ישמח לשמוע הצעות וסיבות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום ! ה- WINDOWS על מחשב של חבר שלי התחיל לקרטע אז פירמטנו את ההרד דיסק וכאשר הכנסנו את דיסק ההתקנה של WINDOWS הופיע המסך הכחול והמחשב התחיל להעתיק את הקבצים לאחר שפעם ראשונה לחצתי ENTER במקום שיופיע ה- LICENCE AGREEMENT הופיע הודעה: setup didn't find any hard disk drives installed on your computer למרות שהביוס כן זיהה את הדיסק הקשיח במהלך ה- POST. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
התקנתי במחשב WUNDOWS VISTA לאחרונה ומאז המחשב לא מצליח לזהות כמעט שום דבר שמתחבר דרך USB ומבקש ממני להתקין DRIVER. למשל למצלמה דיגיטאלית ולקורא כרטיסים הוא ביקש להתקין דרייבר (שלא נראה לי בכלל קיים). גם כשחיברתי לראשונה נגן של SANSA הוא ביקש להתקין דרייבר אבל מייד מצא אותו, התקין והנגן עובד עם הUSB יש לזה פיתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, לפני איזה יומיים נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט ( הוא עושה לי לא מעט בעיות בזמן האחרון אז כבר תכננתי לפרמט אותו עוד השבוע ). בקיצור, אחרי הריסט רואים שה-WINDOWS עולה ואז יש מסך שחור וקו תחתון מהבהב ( כמו ב-WORD במהלך כתיבה ). מה בדיוק עלי לעשות??? והאם אני יכול להסתדר לבד או שאני צריך להזמין טכנאי??? תודה מראש, יובלץ
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה, amd daul core +3800 MSI K9N Neo 1024 MB RAM הבעיה מתחילה כל יו כשאני מדליק אותו - יש פתאום כיבוי אקראי אחר-כך כשאני ממשיך לנסות להדליק אותו - יש שוב כיבויים פתאומיים עד שזה מסתדר וכל היום המחשב עובד טוב מה שאני יכול לשלול זה: 1 - ספק - לא ספק ג'נרי 2 - חום - המחשב קר בבוקר והטמפרטורות נמוכות 30-35 תודה לכל מי שיציע פתרון...
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של ASUS P5ND2-SLI עם מעבד D830 של אינטל כשאני מתקין זכרון בתצורת DUAL יש בעיה עם הזכרונות (מגלה המון שגיאות עם MemTest) בדיקה של כל סטיק של זכרון בנפרד מסתיימת ללא שגיאות. מדובר בשני זכרונות KVR667D2N5/1G (לא נקנו כקיט, אלא כשני סטיקים). בנוסף, אם אני שם את שני הסטיקים בשני SLOT-ים נפרדים (כלומר, לא בתצורת DUAL) הבדיקה מציגה שאין שגיאות. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? עדכון: בעיה נוספת שקרתה לי: לאחר בדיקה עם MemTest של הזכרונות בתצורת DUAL. בשלב מסוים בבדיקה, הבדיקה נתקעה והופיעו סימנים מוזרים על המסך (כל המסך היה מלא בסימנים של חצים). כעת, המחשב עולה, אך לא מציג את ה- POST (מסך שחור עד לעלייה של Windows) ואין שום דרך להכנס ל- BIOS. איך אפש…
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מחשב פיתאום לא נדלק, כשלוחצים על כפתור ההפעלה אז הלד של ההדלקה נדלק לשניה אבל אז מתכבה. מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עשיתי פוירמוט למחשב שלי והתקנתי WIN XP PRO SP2 והתקני הUSB שלי לא עובדים
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שהדלקתי את המחשב כמה שניות אחרי הווינדוס עלה הופיע לי מסך כחול עם הבעיה הבאה: stop:0x000008E חיפשתי ומצאתי שזה כנראה קשור לזכרון אבל שהדלקתי אותו היום שהו הגיע לWEKCOME קופצת הודעה שאני צריך להפעיל את הווינדוס ולא משנה מה אני עושה כן לא או לא נוגע הוא עושה ריסט...יש לי 2 סטיקים 256 ו2 512 נסיתי להוציא חלק וזה לא עזר... מישהו מכיר את זה או יודע מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מכניס לו את XP הוא מעלה לי את החלון הכחול וכשמגיעה התפריט שאני אמור ללחוץ ENTER או rapier אני לוחץ לו הוא אומר לי שהוא לא מוצא שום ארדיסק והדיסק בסדר גמור מיותר לציין שהמחשב חדש ניקנה אתמול!!! עשיתי כבר כל דבר אפשר ניכנסתי ל ptedit הפסתי הכול שמרתי יצרתי מחיצות חדשות שום דבר לא עוזר אני חייב תעזרה שלכם!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב אבל המסך לא מראה כלום, כאילו הוא לא מחובר. עשיתי בדיקה וכל החיבורים מחוברים היטב, גם החיבורים בתוך המחשב. אחרי כמה דקות שהמחשב עובד יש ריח של משהו שרוף, כל המאווררים פועלים והמעבד והכרטיס מסך (הליבה שלו) דיי קרים. יש לציין שבזמן האחרון המחשב קופא ולפעמים גם קורס (עושה ריסטרט), וזה לא קורה דווקא כשאני מאמץ אותו אלא סתם בספונטניות. איפה הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב שמפורט בצד ימין. בכל אופן פתחתי את המחשב עכשיו כדי להתקין עוד כרטיס זיכרון וגיליתי שיש 2 קבלים שנמצאים מאחורי המעבד שבראש שלהם יש קצת חלודה, לא נגעתי בהם. מדובר בלוח של PCPartner AP133AAS13 ישן. המחשב פועל מצויין, לא נתקע, אין הודעות כחולות. חשוב מאוד לציין שלא ראיתי שום קבל נפוח או נוזל, רק קצת מין חלודה על ראש 2 קבלים. השאלה שלי היא למרות שהמחשב פועל מצויין כעת, האם יש נזק ללוח והוא צפוי לקרוס בקרוב או שאפשר להירגע? תודה מראש, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים המחשב הישן הפסיק לעבוד לי זה התחיל כשהוספתי לו עוד 256 זכרון שהסתובבו לי פה כשניסיתי להדליק אותו עם הזכרון החדש , הלוח אם התחיל לצפצף אז החזרתי את המצב לקדמותו ואין יותר ציפצופים , אבל המחשב נתקע במסך הראשון (שהוא מציג את כמות הזכרון ומהירותו) ואני לא מצליח אפילו לגשת לBIOS ניסיתי להוציא את הבטרייה כדי לאתחל הכל- לא עזר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית של שלושת כרטיסי הזכרון - לא עזר פשוט תקוע :s05: אז לפני שאני לוקח אותו לטכנאי , רציתי לדעת מה יכול לגרום להתנהגות הזו?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קרה לי כמה פעמיים והייתי חייב לבצע פירמוט למישהו יש פיתרון מה עושים במצב כזה? ואיך עושים שלא נגיע למצב כזה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה עבור חבר. בזמן ה BOOT מופיע שחסר קובץ SYS CONFIG ועם ה PATH שמצביע לכיוון תיקיית WIN32 מה הפתרון במקרה? מדוע זה קורה- הבחור רק סיים להתקין את המערכת ההפעלה ואחרי שבוע זה קרה.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום רב, על גבי מחשב AMD3500+ שעבד זמן רב עם כ.מסך GFORCE2 2600 PCIE ושני HD מחוברים ( 160 + 250 ) SATA ושלושה מאווררים רגילים של מחשב כמובן יש שימוש ב USBים - ואפילו עם מפצלים ללא מתח! הותקנו : 1) HD 500GB SATA - עם מפצל של מתח לממשק החדש של ההארדיסקים - מפצל של מחבר מתח HD/CD ישן ל 2 מיוחדים SATA 2) כרטיס מסך GIGABYTE 2600XT ללא מאוורר - צלעות קירור. כאשר המערכת עבדה על WIN XP , הכל היה יציב, החלטתי לעבור ל VISTA ( ע"מ לראות MEDIA CENTER ) ואז ההארדיסקים התחילו לתקתק שחבל על הזמן - חשבתי שזו בעיית דרייברים וחיש מהר התקנתי דרייברים של לוח אם מעודכנים ל ויסטה. הבעייה לא נפתרה והחלטתי להסיר את הויסטה ולחזור ל XP מחדש! התקנתי XP , הבעייה נפתרה - עדיין המצב של הה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-