עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Player9,

שאני פותח את המחשב לפני שהווינדאוס עולה מופיעה התמונה הזאת: http://eliad.org/viewer.php?id=1247884498.jpg ואז כאילו המחשב מחכה ככה .. לא קורה כלום והווינדאוס לא עולה. ניסיתי לעשות ריסט - לא עזר ניסיתי להוציא את הכבל העבה הזה שמחובר ל-HD .. זה לפעמים עוזר ולפעמים לא רוב הפעמים זה לא פותר את הבעיה. הארדיסק לפעמים עושה רעשים טק טק כאלה והמחשב פתאום נתקע ונהיה מסך כחול עם מלא משפטים באנגלית. בקיצור איך מסדרים את זה? *פרמטתי את המחשב לפני כמה ימים ויש שם אנטיורוס אז אין מצב שזה וירוס או משו. לפעמים המחשב נתקע (אחרי שהווינדוס עולה ואני משחק במחשב,אז אחרי זמן מופיע מסך כחול ויש מלא משפטים באנגלי ורשום משהו כמו beginning dump of .. win32k.sys משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by יוליוס,

כל פעם שהמחשב עולה קופצת לי הודעה לעדכן . xvid codec כיצד אני מבטל את התוכנה ? לט מצאתי אותה בהסרת תוכניות .

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  3. יש לי במחשב איזה 10 התקנים על IRQ 9 ! אני משתמש ב WIN XP PRO SP1 עכשיו שהמחשב עולה אז רואים שההתקנים מפוזרים על כל מיני IRQ-ים מיניהם (בטעינה של ה BIOS) אך שאני נימצא בווינדוס רוב ההתקנים על IRQ 9, כאילו שהוונדוס משנה את כולם ל 9 (או לא כאילו אלא באמת) ניסיתי לשנות את ה IRQ דרך המאפיינים של כל התקן אך האפשרות לא ניתנת (האופציה צבועה באפור) עכשיו אתם שואלים בשביל מה אני צריך לשנות את ה IRQ של התקן ? יש לי כרטיס טלויזיה והוא עושה בעיות של איטיות בהקלטה לפי התמיכה של החברה אני צריך לשים את הכרטיס טלויזיה ב IRQ ניפרד מכולם אך מה לעשות שהווינדוס החליט שהוא שם אותו ב IRQ 9? למישהו יש פתרון ? תודה...

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. Started by thenry,

שלום קניתי מחשב חדש, לאחר התקנת וינדוס אני מנסה לבצע כיבוי למחשב ולא מצליח. המחשב כבה ממש לחלוטין אבל לאחר כשניה נדלק שוב - דומה למצב של ריסט. התקנתי וינדוס בלבד ללא שום תוספות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

ברשותי כרטיס טלויזיה מדגם tv200 xp rm של leadtek. אני רוצה להתחיל להעביר קלטות למחשב, אז חיברתי את הוידאו הישן שלי(תומך בחיבור RF בלבד לצערי), בזמן הצפייה רואים ושומעים הכי טוב שאפשר, אבל בהקלטה הסאונד מוקלט עם רעש סטטי חזק. בעייה זו בגלל החיבור המיושן (RF)? - להזכירכם בצפייה הסאונד היה בסדר גמור.. או בעייה בהגדרות? תודה רבה, ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by No buddy,

שלום לכולם, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מצפצף לי..עכשיו, אני יודע שהבעיה היא בכרטיס מסך( ati radeon 9600xt) כי החלפתי לכרטיס אחר(geforce 4mx) והמחשב כבהר לא ציפצף. כל מה שאני רוצה לדעת זה איך אני פותר את התקלה? הכרטיס הוא כרטיס חדש מאד...הוא עובד מצויין במחשב אחר!

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  7. שאני מדליק את המחשב אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב כמו משוגע . והמחשב לא נדלק ,והמאוורר של הכרטיס ממשיך להסתובב כמו משוגע ( יש לי HD5770 ) . אחרי כמה פעמים זה מה שהוא נותן לי : http://imageshack.us/photo/my-images/812/30601754.jpg/ וזה גם רושם לי את זה http://imageshack.us/photo/my-images/89/98724381.jpg/

8. Started by tripple,

יש לי לוח אם 848p neo-v, קניתי לי שני זכרונות high density ddr400 1G של סמסונג דגם K4H510438D-ZCCC הדלקתי את המחשב וכל מה שנדלק זה הלוח אם והמנורה בקידמת המחשב - בלי הכוננים והמסך וכלום בעצם... בדקתי את המגבלות של הלוח ורשום שם שהוא מסוגל להתמודד עם DDR400 עד 2G, אז מה הקטע שלו? מצאתי את המאמר (אל דאגה - זה לא חופר) - http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/products/dram/downloads/applicationnote/pc3200dimm_spd_program.pdf באתר של סמסונג , נגיד וזה קשור לבעיה שלי... איך אני מבצע את העניין?

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by mnd_l,

שלום יש לי win 7 המחשב עבד מצויין עד לפני יומיים,הגדרתי צריכת חשמל ומצב שינה,מאז כל פעם שהמחשב חוזר ממצב שינה לאחר כמה שניות הוא קורס האם זה באמת בגלל מצב שינה? מה אפשר לעשות בנידון? השגיאה שאני מקבל היא 0x0000001a

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by Tzahi Aknin,

שלום לכל המקצוענים, יש לי בעיות קליטה בUSB וגם BT. במארז יש לי 2 יציאות usb קדמיות, יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ולצערי עקב עכבר תקול הם מגיעים בחיבורי usb נפרדים, בנוסף יש לי אוזניות שמחוברות למחשב דרך BT חיצוני. כאשר האוזניות מחוברות בחלק האחורי של המארז יש בעיות קליטה, כאשר המקלדת או העכבר מחוברים מאחור יש בעיות קליטה, העכבר או מקלדת לא מגיבים ובאוזניות שומעים מקוטע. מה ניתן לעשות? לקנות עכבר ומקלדת חדשים? אולי חיבור BT עם טווח טוב יותר או לא חיצוני מהמחשב? או שאולי יש מפצל לחיבורי usb כדי שאחבר את כל ה-3 מקדימה? תודה לעוזרים

11. מה אומרת הודעת השגיאה הבאה IEEE1394 BUS HOST CONTROLLER OHCI COMPLIANT IEEE 1394 HOST CONTROLLER התקנתי וונידוס אקס פי ובמנהל התקנים יש לי סימן שאלה ליד זה קיבלתי את המחשב החדש היום ונראה כי הוא היה אצל מישהו אחר לפני שכן הוקן שם חלונות 98 וגם מישהו פירמט וחילק את המחשב AMD 2.6 לוח אם GIGABYTE GA7 VM400M תודה

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by pet4a,

לוח אם של גיגהבייט: ga-eg41mf-s2h עשיתי בוט DOK של חלונות כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש עם ה DOK מחובר אחרי בדיקת הזיכרון המסך נכנס לSTANDBY אחרי כמה לחיצות על המקלדת נדלק אבל הביוס מספיק לעלות, ניסיתי לחבר את ה DOK הכל מיני וריאציות אותה בעייה דוגמא כשאר אני נכנס לטפריט ואני יכול לבחור מאיפה לעשות את הבוט, אני מחבר את ה DOK ואז המחשב מספיק להגיב ולא ניתן לבחור כלום. *ה DOK נוסה על המחשב אחר-עובד משהו קטן ששמתי לב אליו הביוס בכלליות עולה ממש לאט בדיקת הכוננים הקשחים לוקחת בערך דקה מחוברים אצלי שני כוננים אחד 320 ושני 500 של סמסונג שניהם 7200 תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by עינב,

שלום . יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנה וחצי בערך פנטיום 4 1.6 .. יש לו מאוור קידמי במארז שאחרי שנה הוא התחיל לעשות לי רעש מחריד , אז ניתקתי אותו... התקנתי מאוורר בפנל האחרוי של המארז מאוורר יותר גדול מהקדמי . יש לציין שהמאוור הקדמי ישב צמוד לHD . מאותו זמן שניתקתי את המאוור הקדמי המחשב שלי עושה ריסטים כל כמה שעות ... יש לציין שהטמ"פ של המעבד היא בממוצע 27 מעלות צלסיוס ... מה יכולה להיות הבעיה , אודה אם תעזרו ...

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by ron56,

ניסיתי לשלוח מייל כנראה כבד והוא לא נשלח, כל פעם כשאני רוצה לשלוח מייל או לקבל הוא מנסה שוב לשלוח את המייל הכבד ולא מצליח ומוציא לי הודעה שאי אפשר לשלוח את המייל. לכן אני מקבל הודעות אחרי הרבה זמן. איך אני יכול לבטל את המייל הזה ? הוא לא נמצא בהודעות שנישלחו .

15. טוב אז קודם כל תודה רבה לכל מי שענה לי ! אכן נראה שמצאתי את הבעיה (או לא בטוח אבל כך זה נראה) לאחר "פירוק" של כל רכיבי המחשב וכד', גיליתי שברוב חוכמתי חיברתי את כל קומפלקס חיבורי החשמל של מערכות המחשב על שקע אחד ללא הארקה (רק שני חורים ולא שלושה), החסרונות של דירות ישנות. עכשיו כל מה שנשאר לי זה לראות איך (אם בכלל) אני מחליף את השקע הזה לשקע נורמלי עם הארקה ומשער שהכל ייפתר. כאמור הבעיה הייתה, ככל הנראה, בעיית הארקה לספק. תודה רבה שוב ! X_SLIDER שלום! בימים האחרונים שמתי לב לבעיה - המחשב שלי כולו מעביר מתח חשמלי (מרגישים עיקצוץ בנגיעה בכל חלק מתכתי שלו והדבר נבדק גם עם טסטר). המתח עובר כאמור, בכל החלקים המתכתיים החיצוניים וגם בכל החלקים הפנימיים (לוח-אם, כרטיסים וכד').…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by eran_v14,

כשאני מנסה להתקין משחק זה מראה לי שאין לי דיירקט ואז כשאני מתקין את הדיירקט המחשב אומר לי ישי כבר מותקן וככה זה היה בערך 5 פעמים עם 5 משחקים... מישו מכיר ת'בעיה הזאת? תודה למי שעונה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  17. שלום המחשב שלי עושה ריסטארט כל כמה זמן ואני לא יודע למה אני צריך עזרה בבקשה דחוףףף כי זה מעצבן יש לי ווינדוס 7 אולי בגלל זה אני לא יודע למה אבל אני צריך עזקה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  18. יש לי מחשב אסוס קטן וחלש, אבל דגם חדש, ישנה רק בעיה אחת בתוכנה מסויימת של טקסטים, שבתפריטים הוא מראה לי שורות של קוים במקום אותיות, כל אות נהיית קו מצורף צילום מסך. תודה רבה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by ofer40,

היי יש לי בעיה מוזרה. אני רואה סרט בסדר ולאחר עצירת הסרט ויציאה מהתוכנה המחשב נתקע. זה קרה לי עם לפחות 4 תוכנות:MEDIA PLAYER,ZOOM PLAYER,VLC,BLAZE למישהו היתה בעיה כזו והצליח לתקן אותה? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  20. מוזמנים לצפות איך שידרגתי לפטופ ישן ומזדחל בן 11, למהיר פי 4 ויותר:

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  21. שלום שלום יש לי בעייה מוזרה שנראה לי שקשורה לספק. (HEC300) כשאני מכבה את המחשב (כיבוי מסודר) ומדליק אותו ישר אחר כך הוא פשוט לא נדלק - מקסימום נדלק לרגע האור של ה HD וזהו. אבל אם אני מנתק אותו ומחכה איזה חצי שעה הוא נדלק בסדר. חוץ מזה אין שום בעיות אחרות, הוא לא כבה פתאום או נופל - לא החלפתי שום רכיב בזמן האחרון ולא הוספתי דבר. תודה...

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  22. היה לי ווירוס על המחשב שכנראה גרם להארדיסק שלי לחרטט, מחקתי אותו עם אנטי ווירוס, הפעלתי מחדש, אבל ההרדיסק עדיין עושה קולות, והמחשב נתקע זמן קצר לאחר עליית השולחן עבודה(ב safe mode הכל עובד כשורה חוץ מההרדיסק שלא מפסיק לצייץ) אז באתי לפה בתיקווה שמישהו יסביר לי את המצב, ואולי גם ימצא פיתרון שלא כלול בו האינדקס "format c"

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by עובד,

שלום, יש לי כרטיס מסך של Zotac Nvidia GeForce 9800 GTX+ רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות רק את המאוורר שלו. ואם כן איכן? המאוורר שיש לי מרעיש כבר תקופה וזה מתחיל ממש להפריע לי. נ.ב. שימון וניקוי לא עזרו.. ולכן אני מעדיף לקנות חדש. בתודה, עובד.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by shiran88,

שלום, לפעמים יוצאים לי מסכים כחולים פתאום,אני כבר החלפתי את הקבל של USB לקבל רשת כי חשבו שזאת הבעיה אבל זה לא עזר, בדקתי את הטמפרטורה במצב מנוחה והיא הייתה תקינה.. אבל נתנו לי לבדוק את הזיכרון על ידי תוכנה : memtest וזה מצא לי די הרבה שגיאות,אני לא יודעת כמה זמן היה צריך שהתוכנה הזאת תפעל אז עצרתי אותה אחרי 50 דקות ככה (זה היה ב120 אחוז כבר) ואני אצרף לפה את השגיאות שהוא מצא עד אז.. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה הזאת ותסבירו לי איך אני מצרפת לפה קובץ... יום טוב

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  25. היי, לאחרונה המחשב שלי פועל דיי לאט, בנוסף לזה יש עוד סממנים מעצבנים. לדוגמא: כאשר אני רואה סרט בריל פלייר ועושה מסך מלא ויוצא ממנו המחשב נתקע לחלוטין!! ומראה המון קווים ציבעונים כאלו. בקזה שלי למשל כאשר אני לוחץ על פלי לסרט באמצע הורדה הוא ניתקע. בפורום של HWZONE כאשר אני מתחבר ליוזר שלי הוא מראה לי שאני מחובר, אבל כאשר אני לוחץ על לינק הוא רואה אותי בתור ארח (אלא אם אני לוחץ על הישאר תמיד מחובר), (ד"א העוגויות אצלי בENABLED). אני חושב שיכול להיות שזה הדריורים של הכרטיס מסך (יש לי את הכי חדשים של NVIDIA). למישהוא יש רעיונות? המפרט שכתוב אצלי מעודכן ואתם יכולים לראות שלא צריכות להיות בעיות איטוית. תודה רבה, יאיר.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.