עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ohadbx,

בזמן האחרון אני מקבל הרבה "קובץ פגום" כשאני פורס קבצי rar או צורב דיסקים, ומדי פעם מופיעה הודעת שגיאה בקשר לפעולה לא חוקית בזכרון שהתבצעה ע"י ieplorer ולכן התוכנית תסגר. ניסיתי להריץ memtest אבל היא פשוט עובדת כמה זמן ולא מראה שום שגיאה וגם האחוזים בה לא עולים (חיכיתי בערך רבע שעה) עיצות?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by Stasik,

שלום לכם יציאת הטלויזיה לא פועלת מאז שהתקנתי את חלונות xp התקנתי את ה detonator האחרון לxp וכשאני מעביר לטלויזיה הוא מעביר ישר למסך המחשב, איך אפשר לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Eitan2,

אז ככה יש לי: E4500 מעבד P5VD2 לוח אם 9600GT כרטיס מסך 2GB RAM היום בבוקר אני מדליק תמחשב וזה כותב לי ככה: Your system maybe OC fail or Post interrupted. =/...... אני נכנס לsetup דרך ההודעה הזאת וזה סתם מראה לי את המקף המהבהב הזה לפני שזה נכנס כאילו נטען ובעצם זה סתם נתקע...... לא יודע מה לעשות???? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by Ewingum,

לחבר שלי (אריאל, חבר גם בצוות טכנו) יש בעיה מסויימת עם הלוח אם (A7V133-C): כאשר מדליקים אותו עם איזשהיא קונפיגורציה (חוץ מאחת שתתואר בהמשך) אז המחשב משמיע ביפ ארוך ונסגר (לא מופיע כלום על המסך). חוץ מקונפיגורציה אחת בה הוצאנו את הזכרון מהSLOT שלו ואז המחשב פשוט נדלק ונתן צליל נורמלי שאומר "אין זיכרון". ניסינו הכל, ממעבדים שונים, דרך זכרונות שונים, הוצאת סוללה, וכו' וכו'... למישהו יש רעיון/הערה/הארה/תרומות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zak202,

היי אני חדש פה, חיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי מקרה שדומה לשלי אפילו בנושאים הנעוצים אז הנה: המחשב שלי בן 4-5 שנים ולא עדכנתי אותו בכלום מאז שקניתי אותו חוץ ממאווררים (קניתי מאייבורי ) לפני כמה זמן התחילו לי קטעים שכשאני משחק במשחקים אז המחשב היה נתקע ועושה ריסט - בהתחלה הייתי מוריד את הדרישות אבל בסופו של דבר זה גם לא עזר. בדקתי עם האוורסט אחרי כמה זמן וגיליתי שהמעבד שלי פעל על 50 ומשהו מעלות, הבנתי שזה לא טוב אז בדקתי בתוכנה את ספק הכוח (שכנראה פועל כמו שצריך) אז הלכתי וקניתי שפורפרת משחה תרמית/טרמית: פתחתי, מרחתי ועדיין המעבד פועל בטמפרטורת השמש קניתי מאוורר חדש עכשיו EVERCOOL BUFFALO - עליו מרחתי יותר משחה (תוך כדי התחשבות בעובי המריחה ושלא ייצא מה"ריבוע" המיועד). חי…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  6. אני מנסה להחליף לוח אם למחשב שנקנה והורכב בKSP. המעבד הוא Ryzen 1700 ואני מחליף לוח אסוס. כשפירקתי את הברגים של הגוף קירור הוא יצא ויחד איתו המעבד. המעבד דבוק לגוף הקירור, עושה רושם שהשתמשו ב thermal adhesive במקום ב thermal paste. זה הגיוני בכלל? האם יש דרך להציל את המצב? מה הסיכוי שאצליח להרכיב את גוף הקירור יחד עם המעבד על הלוח החדש? תודה עריכה: אני מניח שזה adhesive ולא paste בגלל שכשאני מגרד מהקצוות הוא מאוד קשה. כל ניסיון לסובב את המעבד לאיזה שהוא כיוון לא צלח. לא זז מילימטר.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by mostwanted,

כשאני מפעיל את המחשב עולה רק מסך הפתיחה הראשון איפה שרשומים כל הנתונים והמחשב פשוט קופא במצב הזה לא טוען את הוינדוס ולא מאפשר להיכנס לביוס איך אני יכול לתקן את זה?

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by a-gold,

ממש מוזר גיליתי שיש לי תיקייה במחשב שתופסת 1.2 ג'יגה ויש בה 6 קבצים מוסתרים עם סיומת pro.* מישהו יכול להסביר לי מה זה הקבצים האלו??? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by The-Star,

היי חבר'ס יש לי בעיה שנראה לי היא מתאימה לפה (אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון ). יש לי ברשותי quad 6600 עם 2gb זיכרון ו 8800 gts 320 משום מה במשחקים מסויימים יש לי צניחה של fps מאוד גדולה שגורמים ל"קטיעה" למאית השניה ,לפעמים זה לא מורגש אבל תאמת זה די מציק (לא מדובר במשחקים כבדים במיוחד בד"כ bioshock ודומיהם ) , הורדתי את כל הדריברים העדכניים ולמרות זאת שום שיפור בבעיה . ממה זה לדעתכם נובע ? אשמח לתגובות המומחים

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום המחשב לא נידלק אבל לא ראו מסך,פתחתי תמארז וראיתי שהמאוור שצמוד למאוור של המעבד לא עובד פירקתי אותו ושמתי בו זז קל והוא עובד עכשיו והמחשב עובד (ביגלל זה המחשב לא עלה ??) עכשיו עם כן אני רוצה ליקנות מאוור כזה ותמישחה שבניהם איזה מאוור קונים ?? תודה יש תמונה תיראו למה אני מתכוון!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by arimaor,

יש לי תקלה בהדלקת המחשב, המחשב מקבל חשמל אך בהדלקה הראשונה לא עושה BIP והמסך לא נדלק רק לאחר שמכבים ומדליקים לגמרי מספר פעמים נשמע BIP אחד ואז המסך נדלק אם אני מדליק את המסך ידנית מופיע NO SIGNAL אודה לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by amirusus,

מקווה שזהו הפורום הנכון - רכשתי מחשב חדש http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14302 המחשב מחובר לטלוויזיה מסוג טושיבה. כיצד ניתן לכוון את הגודל התצוגה כך שיתאים לגודל המסך? כרגע יש דברים שלא רואים כי הם "נמצאים מחוץ למסך" ניסיתי לשנות רזולוציה אך זה לא הצליח. תודה

• 20 תגובות
    • 8k צפיות
  13. Started by puGs,

טוב אתמול הייתי במחשב כרגיל בלילה כיביתי אותו. עכשיו שחזרתי מבצפר התאכזבתי לגלות שווינדוס פשוט לא עולה... שהדלקתי את המחשב הופיע לי המסך השחור שכולל בתוכו את כל מצבי הכניסה(safe mode וכו') שזה כבר היה חשוד בעיני,אחרי שניסיתי את כל המצבים שהיו הכל הראה אותה תוצאה,כמה שניות אחרי טעינת הוונדוס הוא פשוט קורס,רואים את המסך הכחול לשבריר שנייה ואז זה פשוט עושה ריסט. אם מישהו יודע איך לפתו ר את זה חוץ מלפרמט שיספר בבקשה. ד"א אני רוצה להגיד בהזדמנות הזאת שאני ממש שמח שאני רושם לפורום הזה ויש פה אנשים נהדרים שתמיד שמחים לעזור. תודה מראש=)

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. Started by LCD,

שלום קיבלתי היום את המחשב החדש שלי וסיימתי להרכיב אותו עכשיו וכשאני מדליק אותו אחרי כמה שניות המאוור של המעבד מפסיק להסתובב והמחשב לא עולה! מישהו יודע מה הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אם הכרטיס הגרפי לא מותקן במחשב, זאת אומרת שאין בכלל כרטיס מסך, האם הלוח - אם אמור לצפצף? הכרטיס הישן שלי כנראה סיים את תפקידו, הלוח אם היה מצפצף ולפי רשימת הקודים של הלוח אם, זו בעיה עם הכרטיס. גם הטכנאי אמר שהכרטיס מת אז אין ספק. קניתי כרטיס חדש, התקנתי, הדלקתי - הלוח אם מצפצף! אותו סיפור. לטענת הטכנאי, הכרטיס החדש שהוא התקין דווקא עבד. (לא בדקתי). השאלה היא, האם אני עושה משהו לא נכון? אני מחבר את הכרטיס לספק כח עם הכבל שקיבלתי, מתקין את הכרטיס על הסלוט, מבריג מה שצריך, מחבר את המסך לכרטיס, ולא רואים כלום. מה זה יכול להיות? הוידאו שהעליתי: Graphic card problem, motherboard beeps

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by A.I,

שלום .. קניתי כמה חלקים לפני יומיים ומאז אני המחשב קורס לי במיוחד במאמץ. החלפתי לוח , זכרונות וכרטיס מסך . gigabyte p31-es3g זכרונות שני סטיקים של ג'יגה כל אחד 800מה"צ וכרטיס מסך של ג'יגה בייט 9800GT עם קירור זלמן. בהתחלה קרה לי שהמחשב נכבה בפירמוט של הווינדוס אחר כך זה קורה לי אחרי שאני משחק 5 דקות בCOD 4 על הגרפיקה הכי גבוה ( למרות שהמשחק פועל חלק בלי תקיעות) לאחר נפילה המחשב לא רוצה להידלק עד שאני לא מוציא אותי מהחשמל ומחכה כמה שניות ... נ.ב אני לא יכול לבדוק את הטמפרטורה של הלוח משום מה +++ הרגע השתמשי בתוכנה עריכה ונראה לי משהו מוזר בהספקים Test 2, 800000 Lucas-Lehmer iterations of M163839 using 8K FFT length. 3 minutes Temperature: Case: -55.00 Tempera…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן אנשים חייב את עזרתכם דחוף..... יש לי מחשב ישן שאני משדרג אותו כל פעם קצת המחשב זה פנטיום 3 700 עד עכשיו היה לו כרטיס Vodoo 3 3000 ועבד מצויין באתי להחליף לו את הכרטיס מסך ל Gforce 2 32MB והוא לא מתקבל ....המחשב מצפצף ולא נדלק לי... הכרטיס שבאתי לשים עובד במחשב אחר שניהם AGP אבל ה Vodoo בעל חיבור עם חריץ אחד וה Gforce2 עם 2 חריצים אבל במחשב אחר עבדו 2 הכרטיסים... מישהו יודע מזה יכול להיות ? איך אני פותר את זה ? בבקשה.... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכם יש לי בעיה במחשב הוא פעם נדלק ופעם לא נדלק. לפעמים הוא נדלק ואין תצוגה על המסך. לפעמים נדלק והתצוגה לא טובה במסך. לפעמים לא נדלק ויש צפצוץ יחיד ואחרי שניה עוד 3 צפצופים. מה יכולה ליהיות הבעיה? המפרט הוא intel pntium 4 1.5GHZ ASUS P4TE rdram 800 256 MB 40gb ide mx440-כרטיס מסך תודה מראש אריאל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by thebenjamin,

אהלן, יש לי בעיה שאני חושב שהיא בצורב... מדובר בsamsung SH-S223 כל פעם שאני מתחיל לצרוב משהו.. לא משנה באיזו תוכנה/מהירות/מערכת הפעלה...(ניסיתי VISTA/7 וNERO/ASHAMPOO) המחשב פשוט קופא... כל החלונות לא מגיבים פשוט.. ואחרי חצי 30-60 שניות הכל חוזר למצב הרגיל והכתיבה לדיסק מתחילה... מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by thedag,

כל פעם שאני משחק במשחק Gunz מי שמכיר המחשב קורס לי לאחר איזה 5 דקות ומופיע לי מסך שגיאה כחול 0x0000008E וכשניתחתי את הקובץ הופיע לי שהבעיה היא מהקובץ nv4_disp.dll הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 מה שאומר שזה מהכרטיס מסך ניסיתי לפרמט את המחשב ניסיתי להתקין מחדש דרייברים להתקין מחדש את המשחק שום דבר לא עוזר אפילו ניסיתי לשים מאוורר על הכרטיס מסך ולא עזר וזה לא כל הזמן היה מופיע לי השגיאה הזאת היא התחילה לי מלפני ככה שבועיים שלוש מה לעשות? זה ממש ממש מתיק תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הנה עלתי את כל הקבצים בRAR אחד: http://rapidshare.de/files/12533506/Minidump.rar.html (עם אתה לא יודע. כדי להוריד אתה לוחץ על FREE למטה ואז כבר תבין) תגידו לי מה הבעיה פה אני חושב שזה מהכרטיס מסך התחממות או משהו.

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by max74,

מופיע לי בהתקן צהוב התקנתי דרייבר של הלוח אם ללא הועיל ,אן דבר שלא נסיתי... מערכת הפעלה 98se .מצרף תמונת מסך.. אשמח לכל הצעה .תודה לכם... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by liran877,

יש לי מחשב דל 3537 חדש עם ווינדוז 8.1, כבר פעם שניה שהוינדוז קורס לי בלי שום סיבה בפעם הראשונה עשיתי שחזור הגדרות יצרן וזה פתר את הבעיה לשבוע בערך שהיום זה שוב קרה, בפעם השניה עשיתי רענון של הווינדוז, השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם התקלה היא בגלל קובץ דפוק של הווינדוז? פניתי למעבדה ופתחתי אצלם קריאת תקלה אבל בגלל היום והשעה הם סגורים ורק בשבוע הבא יחזור אליי טכנאי וחשוב לי לסדר את המחשב לפני שבוע הבא כיוון שזה מחשב עבודה - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה שלי היא כמו הבעיה כאן ובאמת אחרי שעשיתי רענון אז הווינדוז חוזר לעבוד, רק שזה כבר קרה פעם שניה אז חשבתי שאולי יש בעיה בהתקנה שלו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by vourt,

היי, היום בבוקר קניתי את ה8800GT החדש של Gigabyte. התקנתי אותו בחריץ הPCIE ובנסיון להדליק את המחשב נישמע 'טיק' מוזר ונכבה המחשב. חשבתי הלך הספק, קפצתי לחנות והבאתי ספק חדש (יש לי Thermaltek 420 אז הבאתי Thermaltek 550) לא עזר והמחשב פשוט לא נדלק! יכול להיות שהלך הלוח אם?? האם ספק טוב של 420 לא אמור להחזיק את הכרטיס הזה? מישהו מכיר את הכרטיס של gigabyte ויש לו נסיון חיובי איתו? תודה!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. היום התקנתי תדריביירם החדשים של ati הקונטרול פאנל על הקונטרול סנטר ,ביצעתי הפעלה מחדש ואני יכול לעות אותו רק במצב vga שאני מעלה אותו במצב רגיל המסך שחור וכלום לא עולה!. מה לעשות למחוק את הקונטרול פאנל? עשיתי שחזור אבל שאני עושה שחזור מערכת זה לא הושלם (לא מצליח)

• 8 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.