תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ויסטה והכונן קשיח שלי מרעיש והוא חדש לגמרי של WD מדגם 32000AAKS והבעיה חוזרת על עצמה בעוד דיסק קשיח שיש לי פשוט יותר. אני לא מעוניין בויסטה אני רוצה להתקין XP אבל משום מה יש לי שגיאה. בדיסק קשיח הישן שלי אני כן מצליח להתקין XP אבל בדיסק החדש שלי אני מתקין את הXP דרך דיסק ההתקנה ואחרי שהוא מסיים את העתקת הקבצים עם המסך הכחול הוא עושה אתחול ואז במקום להעלות את המסך הרגיל של השלמת ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שכתוב בה כך :"Error loading operating system" מישהו יודע למה דווקא בדיסק קשיח הזה נותן את השגיאה הזאת ובדיסק קשיח הישן שלי לא?.. אני מציין שעכשיו אני משתמש בדיסק קשיח החדש עם ויסטה שאני לא מעוניין בה בגלל הרעשים ובגלל הממשק הכבד יותר. רותם.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
החלפתי דיסק קשיח לבידיוק אותו אחד שניהם יש בהם וינדוס והכל עכשיו הדיסק קשיח הקודם עובד אבל שאני מחבר את החדש ששמתי אז המחשב מגיע לוינדוס ואז עושה ריסט. יש לציין שזה ששמתי במחשב זה אותו דגם כמו ההוא ובמחשב לפני הוא עבד בסדר גמור [WD400] נ.ב היה לי 2 סטיקים של 512 זיכרון של חברה בשם A-DATA הבאתי עכשיו עוד 2 של 512MB TwinMOS והחלפתי בינהם כי לפי דעתי ה512MB TwinMOS יותר טוב אני צודק? חוץ מיזה השארתי סטיק אחד של a-data ביחד עם 512MB TwinMOS כי יש לי רק 3 סלוטים זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שמעו לחבר שלי היו שני סטיקים של זכרונות: אחד של 512 מ"ב DDR 400 ואחד של 256 מ"ב DDR 333 הכל עבד טוב ויפה עד שהוא החליט לקנות עוד סטיק של 256 מ"ב. עכששיו הוא לא שם לב אבל הוא קנה סטיק בתדר 266. כשהוא הרכיב אותו על המחשב הוינדוס נטען והתחיל לקרטע. אי אפשר היה להקשיב למוסיקה ולשחק משחקים הכל קירטע. אחר כך הוא כיבה ת'מחשב, הפעיל מחדש והמחשב בכלל לא עלה. אז באתי אליו, הוצאתי את הסטיק הזכרון החדש, המחשב עדיין לא עלה. עשיתי לו CLEAR CMOS ואז המחשב עלה. אחרי שהוא עלה הוינדוס עדיין המשיך לקרטע.... אז החלטנו לעשות פורמט. עשינו פורמט ועדיין הוינדוס ממשיך להתקע... אתם יודעים במה הבעיה? אולי בגלל שהזכרונות פועלים בתדרים שונים? למרות שעד לפני יום הכל עבד מצוין... אני אשמח לעז…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
פתחתי כאן את השרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306857.0 אני יודע שזה אסור אבל אני בלחץ. מחשב חדש ועושה לי בעיות.. ולא עונים לי שם. :'( :'( תענו לי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה של רעש...אני לא בטוח ממה הרעש הזה.נשמע רעש שהמחשב ממש מתאמץ,ועושה רעשים של התאמצות חזקים. המפרט שלי זה: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz הארד דיסק ישן של 150 גי'גה 7200 ו 8 מהירות בפר ספק של המארז,וקירור שבא עם המעבד. עכשיו נראה לי שאני צריך לשים ספק יותר חזק ולשים קירור למעבד ולכרטיס מסך כי הכרטיס מסך מתחמם מהר. אני רק משער.אני לא מומחה.בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי אם הספק של המארז יספיק למחשב הזה?אם הקירור שבא עם המעבד יספיק למחשב ולטמפרטורה המתאימה כדי לעבוד איתו כמו שצריך?ומה עושה את הרעש הזה?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב. הרגע פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב... HELP נ.ב קירור סטוק. מעבד E4500 עריכה הרגע הוא התחיל להסתובב. עריכה המאוורר נדלק ומתכבה לסרוגין. זה אמור להיות ככה? (המחשב לא במאמץ)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן יש לי הרבה בעיות בשדרוג האחרון...=\ מפרט: intel q6600 gskill 2048 enermax liberty 500 gigabyte 965p-ds3. geforce 6600. קניתי היום את הגרסא oc2 של BFG. החלפתי את ה6600 בכרטיס הנ"ל חיברתי למסך ו...כלום המסך לא נדלק! בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין לחלוטין. חיברתי את ה6600 בחזרה ושוב המחשב טוען שהוא אינו מחובר למחשב!!!! המחשב נדלק כל המאווררים [כולל המאוורר של הכרטיס מסך] פועלים! הדיסקים קשיחים רוטטים... בקיצור אין לי מושג מה הבעיה...החלפתי גם כמה סוגי זכרונות וזה לא עבד.... מפתה לומר שהבעיה בלוח אם אבל אם כן למה כל שאר הדברים פועלים? קיצר אין לי מושג מה הבעיה מה שמוזר שהלוח עבד לפני שחיברתי את הכרטיס החדש.... למשהו יש מושג מה באפשרותי לעשות??? תודה ענקית לכל מי שיעזור.…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה המקרופון לא עובד ואני לא מצליח להפעיל אותו, המקרופון טוב וגם אם לא יש לי 3 אז זה לא בעיה במקרופון זה משהו בהגדרות במחשב ואני לא מצליח לשנות, חברים אומרים שהם שומעים רעשים כשאני מדבר אז זה חייב להיות בעיה בהגדרות זאת התכונה שאני משתמש בה לשליטה על הצלילים במחשב איך אני מפעיל את המקרופון??
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הייתה ל הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב לא עולה אני מדליק אותו יש מסך שחר ואז זה כותב לי במסך השחור שהווינדוס לא יכול לעלות בגלל שחסר הקובץ system32\DRIVERS\pci.sys ואז זה אומר לי שכדי לתקן את הקובץ צריך להכניס את דיסק מקורי של ווינדוס ואין לי....אפשר לעשות אם זה משהו???יש דרך לסדר את זה?? וד"א זה ווינדוס XP תודה!
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מפרט: Intel pentium 4 3.2 Asus p5ld2 Geforce 7600gt 256 Prinston 2x512 "533" q (Added later)Kingston 2x512 "667" q לאחר שאני מדליק את המחשב הWindows נדלק נורמלי ופתאום לאחר מספר שניות הוא נתקע ומראה מסך כחול
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום ! מדובר בכונן קשיח מתוצרת חברת MAXTOR בעל נפח 300GB בעל ממשק SATA1, 99% מזמן הפעולה הכונן עובד באופן תקין אך פעם בשבוע בממוצע פתאום בוקע רעש מכני מהכונן ומופיע המסך הכחול המפורסם של WINDOWS. הכונן עדין באחריות אבל יהיה לי קשה להוכיח לחנות שישנה תקלה בכונן בגלל התדירות הנמוכה שלה. לכן, אני מבקש שתמליצו לי על תוכנות שעושות אנליזה להרד דיסק על מנת שיהיו לי הוכחות מוצקות על תקלה. בברכה, אלכס.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי כבל DVI ל-HDMI ב-140 שקל. חיברתי את החיבורים ה-DVI למחשב ואת ה-HDMI ל-טלויזיה LCD. בטלויזיה העברתי עם השלט של הטלויזיה לערוץ PC ואני עדיין לא רואה כלום. מה עוד אני צריך לעשות חוץ מלחבר את הכבל לחיבורים שלו,ולהעביר את הטלויזיה לערוץ ה-PC? פרטים: הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg הטלויזיה שלי היא: אינץ' TOSHIBA LCD 26 בבקשה תעזרו לי אוףף אני חסר עצות!!
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חיצוני USB ואין בעיה איתו במחשב יחסית חדש. במחשב הישן שמותקן עליו XP חדש חדש המחשב לא מזהה אותו.. איך אני פותר את הבעיה תודה[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 12:33:00 המחשב הישן זה DELL LATITUDE CPX-J ולא עזר גם ששידרגתי לו את הביוס
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום . פתחתי את המחשב לצורך ניקיון (עשה רעש נוראי) ..הוצאתי את המאורר ואת ההיטסינק שלו. לצורך ניקיונות. וגם לא הכי במתכוון ..את המעבד לאחר שהחזרתי הכל למקומו והמעבד יושב ודאי כמו שצריך..המחשב נכבה לאחר 3 שניות... אני יודע שצריך למרוח משחה טרמית חדשה אבל זו לא הסיבה.........שיתכבה אחרי 3 שניות בלבד.... אנא עזרה רעיונות מה לעשות........
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, עד עכשיו היה מחובר אצלי מערך RAID0 של 2X 250GB WD וקיבלתי HD חדש של 160GB גם כן SATA. הוא מזוהה שם והכל טוב ויפה ואפילו ב WINDOWS אני רואה אותו ב DEVICE MANAGER רק שאני לא רואה אות כונן. בנוסף גם כרטיס הקול שלי(SB AUDIGY 2 ZS) פתאום לא מזוהה ואני לא יכול להשתמש בו(מן הסתם). יש לציין שבדקתי חיבורי כבלים וזה לא זה. כמו כן לא שיניתי ב BIOS את AC97 והוא עדיין על DISABLED. WINDOWS XP SP2. מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. קניתי ב EBAY עכבר bluethooth, למחשב הנייד שלי, ובמחשב יש לי BT ככה שאני לא צריך להכניס שום אנטנה לUSB.... ועכשיו הבעיה: הגלגלת, כשאני מגלגל, אני אסביר במדרגות, כאילו כל קטע בגילגול: מדרגה ראשונה למטה= הוא יורד כמה שקבעתי לו בדרייבר על וינדוס, X שורות\מסך. מדרגה שנייה למטה= הוא עולה את כמה שירד. מדרגה שלישית= הוא יורד את כמה שעלה. וקיצר נניח שאני מגלגל למטה, אז המסך יקפוץ למטה ולמעלה את כמה שקבעתי לו שהוא אמור לרדת בגילגול אחד. ובדיוק אותו דבר בגילגול למעלה! אם לא הבנתם אני אנסה להסביר שוב, או להעלות סירטון. אם הבנתם, אז תגידו, אתם חושבים שזה בעיה בעכבר, או בתקשורת שלו עם המחשב\דרייבר, משו כזה? :-\
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום היה לי זיכרון אחד 256 מגה סמסונג ddr400 עכשיו הוספתי אחד זהה של 512 ומאז יש לי מדי פעם מסכים כחולים ..מישהו יודע מה הבעיה?יכול להיות שזה הסלוט כי אני לא חושב שזה הזיכרון.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים התחילו לי בעיות של ריסטרטים, אחרי בדיקה במעבדה של מי שרניתי את המחשב מהם הם גילו שהייתה אפשרות בביוס שאמרה למאוורר לנוח אם המעבד לא חם מידי, והסנסור שלו כנראה נדפר והוא לא ידע מתי להפעיל את עצמו, בקיצור החליפו לי מאוורר ושמו לי גם ספק כוח חדש אבל גם שמו לי סיסמא בביוס כדי שאני לא ישנה שום דבר...האם יש דרך למצוא את הסיסמא בלי להסיר אותה? או אולי להסיר אותה? אני מאוד רוצה להפעיל אפשרות אחת של צפצופים מזהירים בחום גבוה (ולעשות OC פיצפון). תודה לעוזרים! המפרט שלי בלינק שבצד.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב בפעם הראשונה רגע לפני הכניסה לוינדוס המחשב מאתחל עצמו כך במשך פעמיים ברצף ולאחר מכן מבצע כניסה רגילה וניתן להמשיך ולעבוד עליו במשך שעות ללא בעייה -זה קורה רק בהדלקה הראשונה(יש לציין כי ביצעתי פירמוט למחשב -הבעייה לא נפתרה) משהו יכול לעזור לי כאן -בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מפרט: enermax liberty 500 2gb geforce 6600 gigabyte 965p-ds3 q6600-b3 אתמול עדכנתי את הביוס [דרך הווינדווס] לגרסא F12. [בדקתי בCPU-Z ואכן היה מעודכן שם...]. החלפתי לפני כחצי שעה את המעבד הנוכחי [P4 3.2ghz] ושמתי את הQ6600. המחשב נדלק ומופיע המסך הסגול הזה של גי'גה בייט וזהו לא זז!!כשאני מנסה ללחוץ על הכפתורים במקלדת [כמו del כדי להכנס להגדרות] המחשב לא מגיב לכך....והמקלדת דלוקה.... מה עושים???? ועוד משהו...כשקניתי אותו אמרו לי בחנות לא להוציא את המדבקה...[הם התכוונו לזאת שעל הצד הפנימי של המעבד???] אז לא הוצאתי אותה והכנסתי אותו ביחד איתה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
התקנתי דיסק קשיח 250GB של סיגייט SATA 2. הבעיה היא שהכונן לא קיים ב"מחשב שלי"!!! הוא מופיע בביוס ובאוורסט...הוא גם מופיע ב"הוספת חומרה חדשה" וכשאני מתקין אותו הוא אומר התקן זה פועל כראוי, מופיע ו"זמין" במנהל ההתקנים..... מה עושים?!?! [דגם - st3250410as] תודה...
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
התקנץי תמישחק קונטר סטרייק המקורי אני בא להיכנס למשחק מופיע לי מסך כחול עם כתוביות בלבן רשום שם לעדכן משהו לא הבנתי אפשר עזרה בזה תודה..
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום יש לחבר טוב שלי מחשב, פנטיום 4, ולפני כמה ימים המחשב הפסיק לפעול והיה ריח של שרוף.. מה שמוזר הוא שכל המערכות במחשב פועלות - הספק, המאווררים, המאוורר של המעבד. אבל כשמדליקים את המחשב הוא נשאר עם אור אדום על הקופסא של המחשב, ובמסך עצמו רואים רק מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך הלך? ואם זה כרטיס מסך מובנה על הלוח אם, צריך להחליף את כל הלוח? אם כן - אשמח לקבל מידע על חנות מחשבים באזור ת"א/יפו/חולון/בת-ים שאתם יודעים שהיא אמינה בבדיקה של המחשב, וגם שיש לה חלקי חילוף במחיר זול יחסית. אשמח לעזרה וייעוץ.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי שאלה.... מערכת הפעלה mac os x תעבוד על מחשבים רגילים?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במחשב עם הווינדוס...אחרי שהקנתי אותו עוד פעם הכל יסתדר עד שכיביתי אותו ועכשיו שאני מדליק אותו הוא נתקע על המסך הכל של אינטל ולא זז... ניתקנתי ממנו גם הארד דיסק אבל זה לא נראה לי קשור כי לא עליו מותקן הווינדוס...אני לא יודע מה לעשות כי הוא נתקע...אפילו לביוס הוא לא מכניס אותי... אני מקווה שמישהו יודע מה לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-