עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, רכשתי כבל HDMI לחבר את הלפטופ לטלוויזיה. אני מחבר, אבל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה את השולחן עבודה, אבל בכל מיני צבעים לא ברורים. הוא צבעוני לגמרי, ולא משנה איך אני משחק עם הרזולוציה, המצב לא משתנה. רואים הכל, אבל הכל צבעוני, לא קשור וברור שלא ניתן לראות סרט ככה או לגלוש. ניסיתי עם כבל נוסף וזה לא עזר, אותו דבר. בשתי הכניסות בטלוויזיה!! תמונה להמחשה - http://postimg.org/image/q8on3ud31/ מה ניתן לעשות? האם הבעיה בכבל? בטלוויזיה? בהגדרות במחשב? תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by liloli,

אהלן אנשים. קניתי לוח אם מסוג ASUS P5ND2-SLI ומארז SUNBEAM TRANSFORMER כמו שידוע לכם יש למארז 4 מאוורים (בחלק העליון אחד, מאחור אחד, שניים בדופן הימנית, ואופציה לחיבור של עוד מאוור מקדימה). שאלתי היא האם אני יכול בכלל לחבר את כל המאוורים האלו ללוח? לאן אני מחבר את כל המאוורים האלה בלוח? איך אני יודע איזה חיבור נועד למה? הנה איור של הלוח תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 792 צפיות
  3. שלום, אני מרכיב מחשב - מארז פרקטל R3 עם לוח אם gigabyte z68x-ud3h. ל - F panel אני מבין שאני אמור לחבר חיבור CI (chassis intrusion על מנת שהמחשב יזהה שהמערכת היא סגורה ונמצאת בתוך מארז.. האם אני צודק? ואם כן.. היכן נמצא כבל החיבור הזה?.. מהמארז עצמו כבר חיברתי את כל החיבורים שהיו - LED, POWER וכו'.. אבל CI לא מצאתי.. תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by Check_Point,

שלום. רכשתי היום מדפסת חדשה של HP, חיברתי למחשב עם usb, התקנתי עם הדיסק המצורף, ועכשיו, כל פעם שהמדפסת דלוקה ומחוברת מופיע לי האייקון למטה של: Safely Remove Hardware, שכמובן ה"חומרה" זה המדפסת. מישהו יודע למה זה ככה ואיך נפטרים מזה? תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  5. זה גורם לי לבעיה במאוורר כי זה יכול להתרופף בקלות יש איזשהי דרך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by abc91019,

שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, האם מישהו יכול לעזור לי? חיברתי את המחשב שלי לטלוויזית LCD ITT עם ככל SVIDEO וכבל אודיו ליציאה מהטלוויזיה שרשום בה כניסת אויו למחשב, אני רואה תמונה אך אני לא מצליח לשמוע צליל. מה יכולה להיות הבעיה? איציק

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  10. שלום. יש לי כרטיס מסך GeForce 8800 Ultra רכשתי כבל DVI to Component [הטלוויזיה שלי ללא חיבור HDMI, אבל עם חיבור Component] חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס המסך, אבל לא קיבלתי תמונה. לאחר החלפת הרזלוציה לנמוכה ביותר, התקבלה תמונה מטושטשת מאוד ומאוד מעוותת. כל כך קוותי לראות סרטים על הטלוויזיה הגדולה דרך המחשב. מדוע החיבור לא עובד? אציין שלכרטיס המסך שלי שני יציאות DVI. ניסיתי את מגוון האפשרויות, כולל כיבוי המחשב וחיבור הטלווזיה ליצאת DVI הראשית של כרטיס המסך, ועדיין - לא הייתה תמונה. אשמח לקבל את עזרתכם. תודה מראש

• 28 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by snirf,

הכונן מחובר למסך טלויזיה בחיבור VGA אני רואה תמונה, אבל לא שומע את מה שמופיע במחשב בטלויזיה(נגיד סרטונים שירים וזה) למה? צריך כבל נוסף שמחבר בין הכונן לטלויזיה?! :\ איזה? (יועיל לי השם ותמונה-איך הוא נראה)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Nimale,

אז זה הסיפור.. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם יציאת Tv-Out בשיטת שידור HDTV הטלויזיה שלי יש לה כניסת 21 פינים. יש לי שני קונטקורים אחד לכרטיס שממיר מהHDTV לRCA ולטלויזיה מ21 פינים לRCA קניתי כבל RCA צהוב כלומר רק לוידאו וכאשר אני מחבר אותם אני רואה בטלויזיה שחור-לבן... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by aviel1988,

יש לי מחשב עם כרטיס Gigabyte Readon 9200 עם Tv-Out וחשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה. הבאתי כבל חיבור המשמש לחיבור המחשב לטלויזיה (RCA TO S-VIDEO) וניסיתי לחבר אך גיליתי שהחיבור שאמור להתחבר ל- TV OUT בכרטיס לא מתאים. מישהו יודע איזה סוג חיבור יש בכרטיס הנ"ל ולאיזה כבל/מתאם אני זקוק בשביל לחבר את הכרטיס לטלויזיה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by shimon23,

שלום אני מחבר מדי פעם את המחשב שלי לטלויזיה באמצעות יציאת ה Tv-out, אך כשניסיתי לחבר את יציאת ה audio out שבכרטיס קול לטלויזיה, משום מה אין תגובה ואני לא מתליח לשמוע את המחשב בטלויזיה. הכבל בו השתמשתי נלקח ממצלמת הוידאו שלי בצד אחד שלו יש לו חיבור לכרטיס הקול ובצד השני שני חיבורים(במקור אחד נועד לוידאו), שנכנסים לכניסת הטלויזיה. ניסיתי לחבר גם רק את כבל הסאונד ועדיין אין תגובה, מישהו יודע איך אני צריך לעשות זאת או באיזה כבל להשתמש?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by חושן,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל אין במחשב חיבור hdmi מה לעשות

16. קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, פתחתי את הנושא בתצוגה וגרפיקה, אבל לא ממש קיבלתי תגובות, אז חשבתי שאולי כאן המקום הנכון. אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  18. שלום שלום, יש לי מחשב נייד עם מסך 4K,האם יש אפשרות לחבר אליו את הנייח ולהשתמש רק במסך של הנייד?(כ מסך GTX1060) ניסיתי לחבר דרך הכבל HDMI וללחוץ על צפיה במסך המשני דרך כפתור הווינדווס+P..לא עבד.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 11.1k צפיות
  19. Started by zame,

היי חברים יש לי מחשב מדגם DELL 1525 INSPIRON לאחרונה החלטתי לנוסת לחבר אותו לטלוויזיה בסלון באמצעות HD אך לא הצלחתי אין תגובה בין המחשב לטלוויזיה שיחקתי קצת עם ההגדרות של הכרטיס מסך ושל הווינדאוס 7 לא הלך אין הגדרה מיוחדת בטלוויזיה שמונעת את זה בדקתי טוב טוב אשמח לקבל עזרה תודה מראש כפיר

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by Avi Belchatovski,

קניתי לאחרונה נייד של אסוס n550jk וניסיתי לחבר אותו למסך מחשב אחר שיש לי שבו יש רק חיבור VGA או DVI אז קניתי כבל עם יציאה של DVI ל-HDMI, הבעיה היא שכשאני עושה את החיבור המסך מראה שאין סיגנל... אגב חיבור HDMI לHDMI אני כן מצליח, אז או שזה עניין של דרייברים או שיש בעיה בכבל, מה דעתכם?

21. Started by SixKiller,

צהריים טובים ... אתמול חיברתי את הצ'יפים של הזיכרון שלי.. ואת אחד מהם חיברתי פשוט הפוך... חשבתי שזה בפנים והפעלתי ת'מחשב... אחרי כמה שניות הוא נכבה ונהיה ריח של שרוף... מאז המחשב לא עובד... 3200AMD NF7S2.0 1024DDR400MHZ RADEON9600XT זה המפרט של אותו מחשב... אני לא יודע מה לעשות... יש לי 2 אפשרויות.. לקנות לוח שיתאים לי לכל העסק הקיים.. יש לי בבית שני מעבדים של אינטל של 3400... LGA 775 ואפשרות שניה זה לקנות לוח וזיכרון וכרטיס מסך.. שזה חבל כל שאר החלקים ישכבו סתם ככה בצד.. אני אשמח לעזרה בנושא ולדעות...

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by jackal,

חברים שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.80 ,אשר מוברים לו 3 הרדיסקים . 1- סטאה ושניים חיבור רגיל ( הכבל הרחב) הוספתי לו עוד הרד דיסק של 1 טרה סטאה על מנת להוציא את שני ההרדיסרים הרגילים. ההרדיסק מחובר רואים אותו בביוס ובדיוויס מנגר , אבל !! לא רואים את הכונן ב: My Computer. מה עושים . לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by co11,

שלום לקהילת hwzone . יש לי מחשב פנטיום 3 לא שימושי כבר , עכשיו אני רוצה להוציא את הרד דיסק ולעביר אותו למחשב פנטיום 4 האם זה יתאים? אם כן איך אני עושה את זה ? כרגע במחשב החדש יש לי רק 40GB וזה קצת רצח ...

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by Jackieil,

ההרד דיסק המסטר שלי הוא SATA אני רוצה להוסיף הרד דיסק נוסף שהוא IDE הגדרתי להרד דיסק הנוסף כסלאב ובהרצה של המחשב הוא רושם "שאין מסטאר של IDE" מה אפשר לעשות צריך לשנות משהו בביוס אבל אני לא ממש יודע מה בדיוק.... ואיפה להכנס מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה,

• 4 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.