תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם המחשב שלי עושה ריסטים לעיתים יחסית קרובות....הריסטים קורים רק בעיקר מתי שאני משחק משחקים כשהוא עושה ריסט אין מסך כחול ואין שום כלום....ישר בום ריסט כנראה שהבעיה היא בכרטיס מסך אני לא יודע אשיתי בדיקה ב IntelBurnTest והכול תקין המעבד לא עובר את ה 52 מעלות.... המשחקים עובדים נקי וקורסים לאחר כמה זמן וזה לא קבוע.... תודה מראש לעוזרים מפרט בצד
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של IBM LENOVO 3000 N100 . על המחשב וינדוס מקורי היה עובד אחרי יומיים הוא לא עבד אחר כך הוא התחיל לעשות כל מיני בעיות ואחרי זה בהתחלה של המחשב כשהוינדוס היה צריך לעלות הוא לא העלה והיה כתוב NTLDR.EXE ? אחרי כל הניסיונות בכושלים שלי לעשות RESTORE TO MAIN FACTOR או ל RESTORE הוא לא עבד ונתן כל מיני שגיאות .אאני חושב מהווירוסים המלאים שהיו בו .שחזור אבל זה לא עבד בכלל .אותן בעיות .ובסופ כלום לא בא על המסך . כשניסיתי להתקין וינדוס חדש פשוט הוא לא נתן לי .הוא היה אומר שמשהו עם ה HARD DISK עכשיו אני שמתי את ה BOOT על ה IDE CD כי אין אחרת . מה אני צריך לעשות .
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח חברת maxtor onetouch 4 mini 250 gb. כבר שנתיים בערך שעובד מצויין, בתפקיד גיבוי פעם בשבוע ע"י התוכנה שלהם. יום אחד פתאום התוכנה הפסיקה לזהות אותו. המחשב מזהה את החיבור אבל לא את ההתקן. ניסיתי לעדכן במנהל ההתקנים - כלום. ניסיתי לתקן את התקנת התוכנה - כלום ניסיתי באתר שלהם - שום דבר. הוא מחובר לכניסה האחורית, ניסיתי גם להוציא את כל שאר החיבורים - לא מועיל. הדיסק קשיח עובד, אני יכול לשמוע ולהרגיש את הסיבובים, הוא מדליק נורה כהוא מחובר למחשב. *אם זה יעזור - הכבל USB שלו מתפצל לשניים, על אחד כתוב DATA+ ו-POWER ועל השני רק POWER. כמובן ששניהם מחוברים. למישהו יש רעיון? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ככה: באמצע משחק NBA Live 2004, פתאום קופצת לי הודעה של VPU Recover, you gpu failed to respond או משהו כזה, ומאז החיישן יותר לא מציג לי את חום הכרטיס בכרטיסיה של ה- overdrive. ה- overdrive פעל באותו זמן. הכרטיס לא עבר את ה- 40 מעלות אז זה מוזר שחיישן יישרף או יפסיק לתפקד פתאום. מישהו יודע ממה זה נגרם? אני יכול להחליף את הכרטיס באחריות בגלל זה?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אתמול לקחתי את הכונן מהקניה הקבוצתית של קרוסייל איך אני מחבר אותו למחשב יש חיבור קטן ויש חיבור יותר גדול את מה אני מחבר, אחד מהם או את שניהם? תודה וערב טוב
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני יודה מאוד למי שלפחות ינסה לעזור לי. הבעיה היא שעשיתי עדכון BIOS ללוח MSI 865PE NEO-2 P. הדבר הוא שבאמצע התהליך (העברת המידע המעודכן ל-BIOS) המחשב נתקע. *את פעולת העדכון עשיתי דרך ה-WINDOWS באמצעות תוכנת BIOS UPDATE של הלוח ולא דרך ה-DOS. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו שוב בחזרה ופשוט אין שום תגובה (המחשב לא עולה-המסך לא נדלק). -ד"א שלפתי את הבטרייה מלוח האם ניסיתי לבצע אתחול ללוח (עם ה-JUMPER)..ובנוסף לשחק עם מגעי הרכיבים והזכרונות-דבר לא עוזר. יש למישהו שמץ של מושג מה אפשרי לעשות בנידון? אין לכם מושג עד כמה אני אשמח ואודה אם תצליחו לעזור לי, אני פשוט נורא נואש. :'(
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בזמן ששיחקתי BURNOUT PARADISE נתקע לי המחשב. כשהפעלתי אותו מחדש- הXP לא מצליח לעלות, אני מקבל מסך "מבולגן" לכמה שניות ואז המחשב עושה ריסטרט. אני כן מצליח להפעיל את המחשב בSAFE MODE, אבל לדעתי הבעיה היא בBIOS - כי האותיות מתבלבלות בזמן האתחול, למשל Q וS מתחלפות, ועוד כמה אותיות. ניסיתי לשחזר את הXP לאתמול, אך ללא הצלחה. מה אפשר לעשות? יש לי מעבד ATHLON 4200, לוח אם S2 של GIGABYTE כרטיס מסך NVIDIA 8500 בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני מס' שבועות מחשב SB חדש, מפרט למטה. היום, אחרי restart רגיל לחלוטין (המחשב עבד בסדר עד היום), המחשב לא עלה ואין תצוגה. אחרי שניסיתי לכבות אותו ולהפעיל מחדש, הוא מסרב לעלות. המאווררים פועלים, אין תצוגה ונורת DRAM_LED מהבהבת. אחרי כמה שניות המחשב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר-חלילה עד אשר הוא מפסיק להפעיל את עצמו מחדש והנורית נשארת דלוקה קבוע. ניסיון לבצע MEM-OK לא עזר. חיפשתי עזרה במס' פורומים שהמליצו לבצע CMOS CLEAR. ניסיתי ללא הצלחה, גם ניסיון להסיר ולהחזיר את הסוללה של הCMOS לאחר כמה דקות לא עזר. ניסיתי גם להחליף את מיקומי הזיכרון למיקומים המומלצים ב-manual (הם היו במיקומים שונים בהתחלה) וזה גם לא עזר. רעיונות לפני שאני מחזיר את המחשב ל-RSM לתיקון? מפרט: core…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב כי הצורב שלי נשרף. צרבתי דיסקים על הצורב והמקסימום זמן שהוא צרב זה היה 5 דקות לא יותר. בזמן האחרון זה הגיע למצב כזה שהצורב כל הזמן נתקע, ומגיע ל20 דקות ואפילו לא מסיים את החצי, לפעמים גם היה נתקע על אחוז מסויים ואז המחשב היה פשוט עושה ריסטרט - חשוב לציין שלא נגעתי במחשב וכיביתי את כל התוכנות. את המפרט תוכלו לראות בצד. עכשיו הצורב נדפק נראלי, הוא לא קורא דיסקים בכלל, אז איך אפשר לצרוב? הנורה עדיין מהבהבת אם זה עוזר במשהו אבל הוא לא קורא דיסקים שום דיסק - ניסיתי על מחשבים אחרים והם עבדו. האם יש משהו לעשות? לבדוק איכשהו כדי לדעת בוודאות שהוא הלך? עכשיו הכי חשוב לי זה לדעת מה גרם לזה, מה שהצגתי בפניכם זה מה שקרה הצורב פשוט הגיע למצבים שהוא סתם נתקע.. בפעם…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, במשך החודש האחרון יש לאחי במחשב הרבה בעיות. בהתחלה זה היה נקע על Windows Loading Operating System ואחרי כ 15 דקות הוא היה נדלק. אחי ניסה לפרמט ועכשיו המחשב תקוע על Windows Loading Operating System ולא זז בכלל. עשיתי ב BIOS שקודם יעלה הדיסק ואז הכונן וזה עדיין לא קורא את הדיסק בשביל שאני אפרמט לו שוב. הדיסק הוא דיסק מקורי.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אופיס 2003 המיילים מכמה אנשים ספציפיים מגיעים צמודים לשמאל, כמו באנגלית. אותם אנשים שולחים לאחרים והכל רגיל, רק במחשב הספציפי הזה מקבל מהם אימיילים הפוכים, צמודים לשמאל, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אחי ישב על המחשב שלי וסתם דפדף בתיקיות ופיתאום המחשב התחיל לזחול קצת ואז הופיעה לי ההודעה הזאתי שיש לכם אפשרות לשלוח למייקרוסופט את התקלה או לא לשלוח (ככה לפחות הוא אומר) לא היה לי מה לעשות מלבד CTRL ALT DELETE ולעצור את פעילות התוכנה. אח"כ לכנסתי לevent viewer ובדקתי מה היה השם של הקובץ שגרם לזה וזה היה drwtsn32.exe אני יודע שבווינדווס יש דבר מוזר ולא מועיל שנקרא "דוקטור ווטסון" שאין לי מושג מה הוא עושה אבל הקובץ הזה קשור אליו, ועכשיו שאלות: 1- הדוקטור ווטסון הזה מופעל אוטומטית עם הפעלת הווינדווס? אם כן איך אני מעיף אותו? 2-ממה זה יכול להגרם אם לא הפעילו אותו?
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחובר לאחת מחברות הכבלים בארץ (כדי לא לפרסם אני לא אומר את שמה) והם נתנו לי ממזמן קופסה חמה (HOTBOX) לחיבור לאינטרנט. היה מותקן במחשב שלי כרום וסקייפ לפני שחיברתי את כ.המסך החדש 660Ti. אני רק הורדתי SP1 ועדכונים ואת הדרייברים לחומרה. חוץ מכרום אקספלורר וסקייפ שום דבר לא עובד לי: באופרה הוא רושם לי שאין חיבור, התקנתי סימנטק נורטון אינטרנט סקיוריטי והוא לא נפתח, טוררנטים לא יורדים לי, אדובי פלש פלייר לא יורד לי, עדכונים למשחקים תוך כדי התקנה לא מותקנים לי כמו ST2 דיאבלו 3 גם כשאני מוריד מבליזזרד וגם מהדיסק. הצלחתי להתקין רק דיאבלו 1+ תוסף שהיה לי מ1995 שהוא לא דורש סריאל או עדכונים. דרך עגב דרך הפלא-פון שלי אני מקבל "קישורית מוגבלת" כשאני מתחבר לקופסה דרך הWIFI. בבקשה ת…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב פנטיום 4 יד שניה, מעבד 1.5Ghz עם זכרון 128MB (יתר המפרט בסוף ההודעה). למיטב הבנתי ונסיוני, מעבד של 1.5Ghz הוא חזק יחסית, במיוחד לשימושים שלי, שהם אינטרנט וצפייה בסרטים. המעבד מתקרב ואף מגיע ל-100% בכל פעולה שהיא טיפה כבדה: לדוגמא, ה-task manager עצמו לוקח כ-45% CPU בקלות. צפייה בדף כבד יחסית בפיירפוקס/אקספלורר, נניח הדף הראשי של ynet, לוקחת אותו קרוב ל-100%. על צפייה בסרטים (רזולוציה ממוצעת, לא HD) אין בכלל מה לדבר. האם הסיבה היא כמות הזכרון המועטה? כי למיטב הבנתי, מעט זכרון אמור לגרום לטחינה של ההארדיסק בגלל paging, ולא של ה-CPU. לפני כן היה לי מחשב פנטיום 3 400Mhz, עם מעט יותר זכרון, 192MB, והוא תפקד חלק בצפייה בסרטים. כך שזה מוזר לי. אין שום spyware או…
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי. היה לי כרטיס קול של Creative. לאחר בעיית ההרקה וככל הנראה קצר שהיה בעבר הכרטיס החל לקרטע טיפה. עברתי לכרטיס קול USB שיש לי במקלדת של Logitech. עבר כמה זמן וניסיתי שוב את הכרטיס קול של Creative. הפעם בכלל לא הצלחתי לשמוע סאונד. ה Output במחשב מנגן ואני רואה את הקווים הירוקים זזים אבל אין סאונד באוזניות (אוזניות תקינות). בדקתי את הגדרות הוליום וכל הדברים הבסיסיים והכל נראה תקין. הכרטיס מזוהה תקין במנהל ההתקנים והדרייבר מדווח שהכל תקין. טוב. חשבתי שהכרטיס הלך.. היום קניתי את ה Asus Xonar Essence STX. חיברתי אותו ושוב אותה הבעיה. אני רואה שבגל מנגן במחשב אבל אני לא שומע כלום כאשר אני מחבר את האוזניות. אני נואש. מה אני מפספס פה? איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, היום עשיתי ניקיון למחשב כמו כל מספר חודשים. הוצאתי את כל החלקים ניקיתי אותם, את המעבד וכל שאר הדברים.. אחרי שהחזרתי הכל המחשב לא עלה בכלל (לא היה POST), אז הוצאתי הכל והכנסתי חלק חלק עד שהכל עבד כמו שצריך והלוח ביצע POST. עכשיו הקטע המוזר הוא שהVista 32BIT לא עולה. אני מגיע למסך טעינה והמחשב עושה ריסט (אפילו לא רואים את הפס טעינה). ניסיתי לעשות repair עם הדיסק של הויסטה אבל ברגע שפס הטעינה של הקבצים מגיע לסוף הוא פשוט נתקע ולא ממשיך לשלב הבא.. ניסיתי להעלות את המחשב בSafe Mode אבל גם שם כשכל הקבצים נטענים המחשב פשוט נתקע... השתמשתי בLive CD של Gparted והוא דווקא עלה בלי שום בעיות. ובכונן הראשי שלי (WD 3200AAKS) הוא מצא שיש סקטורים פגומים. אז השאלה שלי בעצם…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4P800 SE בלוח רשום USB+5V .USB+5V USB_P7- .USB_P8- USB_P7+ .USB_P8+ GND .GND .NC -------------------------------- ובמארז יש לי 8 חיבורים שני חוטים שחורים GND 1/2 שני חוטים אדומים +5V 1/2 חוט לבן עם פס כחול DATA - 1 חוט כחול DATA + 1 חוט ירוק DATA + 2 חוט צהוב DATA -2 אך אני נחבר את זה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, קניתי ssd של אינטל.חיברתי למחשב,הכל טוב ויפה,כל הכוננים הישן והחדש עובדים (שניהם על master) אחרי זמן עבודה ממושך אני מגלה שהכונן הישן )hhd) נעלם לי. ניסיתי שוב להתקין מחדש חלונות 8. אולם בהתקנה לא ראיתי את הכונן הישן אלה רק את החדש. ובביוס שניהם קיימים פיזית! מה ניתן לעשות? אחרי בדיקות ממושכות ניסיתי לפרמט את ה ssd בעזרת חלונות וגם דרך התקנה נוספת של חלונות עם פירמוט - איך ללא הצלחה,כותב שאין אפשרות לפרמט את ssd. מה עלי לעשות? =( תודה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה צצו מספר בעיות במחשב שלי ואני לא יודע מה עליי לעשות כבר. ראשית אתחיל עם המפרט שלי כי בחוקים כתוב שמומלץ לכתוב מפרט: מעבד : Q9550 (ללא OC) לוח אם : EP43 של ג'יגה בייט, שכחתי את הדגם הספציפי. זיכרון : 7.4 ג'יגה ראם. יש לי של A-data 4GB (2X2) and kingston 4GB (2X2) כרטיס מסך : ATI HD 6950 ששודרג לאחרונה מHD 4870. אז ככה, לכרטיס המסך מחוברים באופן קבוע שני מסכים ושניהם בשימוש כל יום, לפני כשנה נתקלתי בבעיה שהמסכים התחילו להבהב - כלומר שניה אחת רואים משהו ושניה אחת המסך שחור. פניתי לאחריות של הכרטיס המסך הקודם והוא הוחלף מיידית לכרטיס מסך חדש מאותו דגם והבעיה נעלמה. לאחרונה החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך בגלל שהביצועים התחילו לרדת וגם כי הבעיה חזרה , אז רכשתי …
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
קניתי זכרונות G. SKILL 800MHZ ולוח אם DFI 975X/G שלפי האתר כתוב שהוא תומך גם ב800MHZ קיבלתי את הלוח והזכרונות ואת כל שאר הרכיבים חיברתי ואז שמתי לב שכתוב בהוראות הפעלה שקיבלתי עם הלוח DFI שהוא תומך עד 667, רק חיברתי את הרכיבים והדלקתי את המחשב והוא עובד אך עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה, האם יש סיכוי שמה שכתוב באתר נכון?
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN7 מקורי וזה קרה לי גם שלא יה מקורי, אני מוריד מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון שלהם לGTS250 (אגב כל הדרייברים מעליו שוקלים אותו הדבר אז כנראראה שהם אותו דרייבר) אני מקבל מסך כחול ישר לאחר התקנת הדרייבר, לא נראלי שיש התנגשות בין דרייברים כי הורדתי את הדרייברים האחרונים של הלוח אם שלי ובויסטה זה לא קרה לי, יש בעיה של קבלת הדרייברים של NVIDIA בWIN7?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יום טוב לכולם! לפני מס' חודשים קניתי את הכרטיס albatron hd4850 ddr3 3 heatpipes מ-tms fox. מאז ועד היום עוד לא הצלחתי להריץ עליו ולו משחק אחד! תמיד קיבלתי ארטיפקטים רציניים אחרי 4-5 דקות משחק ואח"כ BSOD. ניסיתי כל מיני דברים (במסגרת הזמן המועט שיש לחייל...) כולל מריחה מחודשת של משחה טרמית, החלפת קירור (ל-twin turbo שכולל גם היטסינקים לזכרונות כמובן) עידכון דרייברים, מחיקת קטליסט - אפילו עברתי לווינדוס 7 בהתקנה מחודשת עם פירמוט. אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעיה (לדעתי זה הכרטיס נטו)! קשה לי להאמין שהספק הוא הבעיה, המעבד זיכרונות והלוח גם תקינים. אני חושב שזה הכרטיס, אבל החנות שקניתי ממנה אותו נסגרה (tmsfox בראשון). please, do help!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מנוכה 50 מעלות. מאמץ של 2 דקות 70+ או של 3 דקות 80C עםOCCT+HWMONITOR. Q6600
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן אנשים , לאחרונה אני שם לב שהמחשב ממש מתחמם (המאוור פשוט מפסיק לעבוד ואני צריך לסובב אותו כדי שיחזור לעבוד) גם אני מקבל הודעת שגיאה מהכרטיס מסך אומרים לי שזה בגלל הספק כוח שלי ואני צריך להחליף אותו במידה וכן , איזה ספק מומלץ לי ? הוספתי את המפרט של המחשב שלי INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU תודה !!
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABITE Z68X-UD4-B3 ומחוברים למחשב רמקולים מאחורה 5.1. כאשר אני מחבר אוזניות לחיבור מקדימה הרמקולים לא מתנתקים. אני צריך לעשות את זה ידנית. איך אפשר לעשות שזה יקרה אוטומטית?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-