עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל הזמן מאז שקניתי את המחשב (בערך שנתיים-3) יש לי איתו בעיות במסכים כחולים שקורים לרוב כשאני משחק במשחקים (כבדים) למחשב יש מפרט חזק כך שלא אמורה להיות לו בכלל בעיה להריץ משחקים (וחוץ מזה שיש פעמים אחדות שזה קורה לו גם שאני לא משחק) כמה פעמים שאלתי לגבי הבעיה ואמרו לי לפעמים חומרה ואז איכשהו הגיעו למסקנה שזה תוכנה (מערכת הפעלה) ולכן החלפתי אין ספור פעמים מערכות הפעלה וזה ממשיך לקרות ! ככה שאין מצב שזה מערכת הפעלה - לא כל המערכות הם דפוקות אני עכשיו עם אחת ממש טובה (ד"א היא WIN7) ועדין יש לי מסכים. העלתי קובץ עם קבצי הDMP ותמונות והסברים מכמה תוכנות שמנתחות מסכים. בבקשה תעזרו לי לגלות איפה הבעיה ... :-[ http://www.multiupload.com/5INESZS0FU תודה ענקית לכםם !!!!

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  2. אז.. קניתי מארז חדש והעברתי אליו אחר כבוד את כל החומרה. זו לי הפעם הראשונה בעניין כזה ובאופן כללי אני לא איש טכני ואין לי רקע במחשבים. למעשה כמעט את כל מה שאני יודע למדתי כאן בפורומים. לוח האם שלי הוא זה, יש גם gtx 1070 של ג'יגבייט שמשום מה זכור לי שבמארז הקודם הוא היה מחובר עם שישה פינים בלבד ולא עם כל השמונה (?!) עם האתחול הראשון התבקשתי להגדיר דיסקים ובחרתי בכוננן הssd (יש עוד אחד מכני). המערכת על דואל בוט של לינוקס (מערכת ראשית) + חלונות 8.1 (למשחקים בלבד - שם נעשה שימוש בכונן המכני). לינוקס עולה יפה. עלו מספר בעיות: 1. בהעלאת חלונות אני מקבל הודעה שהמערכת לא אותחלה טוב ויש לי מספר אופציות כמו לאתחל שוב או לנסות הגדות מתקדמות …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by arie2006,

בזמן האיתחול הכונן האופטי- צורב DVD של LG - מזוהה ע"י הביוס אך אינו מצליח לבצע boot מה- cd המוכנס בו (bootable disk). המחשב עולה ישר למערכת -windows xp למרות שבסדר ה- boot שנקבע בביוס - הראשון הוא הכונן האופטי. מע' ההפעלה מודיעה על שגיאה בזיהוי הכונן האופטי. בבדיקת הכונן האופטי על מחשב אחר- הוא מתפקד באופן תקין לחלוטין. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה , האם וכיצד ניתן לתקן אותה? ל"א K7S5A של ECS . צורב DVD RAM LG GSA H42N ,ביוס: AMI גירסה: 1.21.11 תודה מראש arie2006

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by Simcha Wolf,

שלום וברכה יש לי ווינדוס 10 וכל קובץ שאני מנסה להוריד מגוגל אני מקבל שגיאה שקובץ זה עלול להזיק למחשב שלי והאם ברצוני לשמור או להתעלם. איך אפשר לבטל את זה?

5. ואז יש לי 1 גיגה במקום 2 מה שאני עושה זה מכבה אותו ולוחץ על הכרטיסי זכרון ואז מדליק ואז זה קורא את שתיהם ניסיתי כמובן להוציא ולהכניס שוב אבל זה לא עוזר נראה ששתיהם יושבים טוב אבל זה קורה מאיזו סיבה השאלה היא אם סביר שהלוח אם מתחיל להתפגר או אחד הזיכרונות יש לי סטיק ממישהו של 1 גיגה גם אבל לדעתי זה חברה אחרת אם שעון אחר שווה לעשות משהו בנידון?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  6. פעם ביום המחשב נכבה מעצמו בין אם אני עובדת עליו וגולשת , פתאום הוא נכבה או בין אם אני לא על המחשב אני חוזרת אליו ורואה שהוא כבוי המפרט של המחשב הוא : מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB BOX לוח - GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרונות SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 כרטיס מסך - ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M RETAIL צורב - PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - BLACK ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT אולי יש איזו בעיה במתח של אחד הרכיבים , יש איזו תוכנה שבודקת את זה? תודה רבה מחכה לתשובות.…

• 33 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שיש חומרה חדשה -USB DEVICE ושאני לוחץ להתקין אותה הוא לא נותן לי ואומר שלא ניתן להתקין.... אז איך אני יכול להתקין את זה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by מר דרור,

אחר חיפושים נרחבים אני מעלה את השאילה כנסיון אחרון ונואש. האם אין אפשרות של נעילת תקיה ע"י סיסמא מובנית בוינדוס (7) בצורה פשוטה וחלקה, כמו נעילה של מסמך וורד ע"י סיסמא? (השאילה שלי בדגש על מובנית בצורה פשוטה כמו בוורד למשל, סתם חשימות ותוכנות חסימה ידוע לי ג"כ, אבל התוכנות מסורבלות והחסימות הפיקטיביות האחרות גם לא יעילות במרבית המקרים אם עושים הצג קבצי מערכת וכו' וכו' כידוע) נא תשובה בדחיפות תודה מראש

9. שלום, ברשותי מחשב נייד של LG דגם LE50 Express. בעיה ראשונה: כבר הרבה זמן שהמחשב לוהט בחלקו התחתון. החום יוצא בעיקר מהמקום בוא נמצא ה mini pci (ככה כתוב על הפתח מהפלסטיק) וזה עד כדי כך שלפעמים אי אפשר לגעת. החום מגיע גם לצד שני וחם לשים יד על התאץ' פד. חום כזה נוצר גם ללא כל ישום עובד. (המחשב סתם עומד). למישהו יש רעיונות??? בעיה שניה: (באותו מחשב) למחשב הזה היה זיכרון RAM של 256 MB והחלטתי להגדילו ולהוסיף עוד ג'יגה. (זה מה שהיה אפשר...) אך, אחרי ההוספה מופיע (עכשיו) ב system כי יש במחשב 1.12 GB of RAM ולא 1.256 כצפוי. האם זה יכול להיות בגלל שכרטיס המסך עובד על זיכרון משותף? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by SHIMON106,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב של מסך כחול וזה מופיע לי באופן קבוע כול יום 3 4 פעמים ביום עים מישהו יכול לעזור לי בפתרון לבעיה הזאת אני ישמח ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 24 BCP1: 001904AA BCP2: 919D0A80 BCP3: 919D077C BCP4: 818851FD תודה רבה לכול העוזרים...

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  11. יש לי 2 לוחות חדשים GA-P61A-D3 REV.2 כשאני מדליק את המחשב, שומעים ביפ אחד של Post "תקין", ומופיע המסך עם הלוגו של הלוח. וזהו. אי אפשר להיכנס לביוס. זה נשאר תקוע שם עד שעושים Ctrl+Alt+Del. אם מחכים כמה דקות המסך הופך להיות שחור. החלפתי מעבד, גם i5 וגם i7. התקלה נשארת. החלפתי זכרונות, 3 סטיקים שונים. התקלה נשארת. החלפתי כרטיס מסך. GTX650. התקלה נשארת. החלפתי ספק. התקלה נשארת. ניתקתי ה-כ-ל מהלוח, חוץ מחשמל כמובן, התקלה נשארת. WTF??? תקלה זהה ב-2 הלוחות? אני מפספס משהו? יש איזה סדרה תקולה של לוחות?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  12. יש לי בעיה במחשב מתי שאני מפעיל דברים שמשתמשים בהרבה כוח ודורשים מאמץ מהמחשב אז יש בעיה והמחשב נתקע והופך לירוק כזה מקושקש כזה עם קווים לא מובנים כאלה בעיקר זה קורה לי מתי שאני משחק במשחקים במחשב שדורשים מאמץ ואז המשחק נתקע והמחשב נתקע והופך לירוק כמו שאמרתי ואין שום דרך לזוז או לצאת המשחק או לחזור לשולחן העבודה (קונטרול אלט דייליט לא פועל וכו') ואז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יפעל שוב. הבעיה הזאת קיימת כבר איזה שנתיים במחשב שלי. עכשיו עשיתי כמה בדיקות לבד והנה מה עשיתי רק שתבינו מה התמונה הכללית המלאה: 1. הפעם הראשונה שזה קרה לי זה שניסיתי לחבר את העכבר החדש שקניתי בזמנו למחשב והתקנתי את הדרייברים של העכבר ואז בזמן ההתקנה המחשב נתקע בפעם הראשונה והראה מסך …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by הילה30,

כשאני מדליקה את המחשב כתוב לי שיש בעיה במאוורר של cpu איך מסדרים את זה מצו"ב צילומי מבך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי מסך Viewsonic Vp930 בן כמה שנים שמחובר למחשב השני שלי (לא למחשב שלי שבמפרט). היום הדלקתי את המחשב והמסך לא עבד, הנורה הירוקה הבהבה מדי פעם ולא הייתה תמונה. חיברתי מסך רזרבי שהיה לי והוא עובד. השאלה האם אכן המסך הלך לעולמו או שניתן לעשות משהו. אודה לעצתכם בנושא, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני לא מצליח להפעיל את הAHCI אצלי במחשב הווינדוס 8.1 קורס הדלקה ישר ועשיתי את השינויים בביוס וברג'יסטרי אז אין לי מושג מה הבעיה ואני לא מצליח להתקין את הIntel Rapid storage זה אומר לי This Platform is not supported הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 עריכה: הסתדרתי פשוט הפעלתי את msconfig וסימנתי שבהפעלה הבאה שיפעל בסייפמוד הפעלתי דרך הביוס את הAHCI עליתי בסייפמוד ביטלתי את הסייפמוד דרך הAHCI והמחשב עלה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by parAzoid,

שלום לכולם. לפני מספר שבועות הוספתי עוד סטיק זכרון DDR400 של KINGSTON VALUE 512MB לעוד סטיק שהשם חברה שלה לא ידוע O: קיצר נכנסתי לתוכנה CPU-Z בשביל לבדוק שהזכרון החדש עובד, וגיליתי שמהירות הזכרון עובדת על 166 MHZ בדקתי בSUPERPI את התוצאה שלי [1M] וקיבלתי 55 SEC :< לפני שקיבלתי את הזכרון עשיתי OC והגעתי ל2500MHZ, והתוצאה הייתה משהו כמו 43 שניות. בBIOS ההגדרה של מהירות הזכרון עומדת על AUTO, ואם היא על MANUAL אפשר לבחור בין 100MHZ - 200MHZ. מה דפוק פה!?@# המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ והוא מקורר ע"י SCYTHE NINJA PLUS. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. שלום גה יש לי לפטופ סמסונג 15.6 אינצ' עם ווינדוס 8. יחסית חדש. ברגע שאני גולש דרך פיירפוקס או כרום, בהתחלה הכל בסדר אבל לאחר זמן מסוים (כחצי שעה - 45 דקות) פתאום התצוגה משתגעת, כל הכיתוב נהיה אחד אחרי השני (שורה אחרי שורה) ולא תצוגה נורמלית והגלישה הופכת לבלתי אפשרית - זה לא מסתדר לאחר סגירה ופתיחה מחדש. כך אני נאלץ לגלוש באקספלורר בלית ברירה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש יואב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי כרטיס 9800GT, אחרי כמה פעמים שהמחשב נתקע כל הזמן החלטתי לפתוח אותו וראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך נשרף. הוצאתי את המאורר וחיברתי לו מאורר של מארז [משהו דיי חזק] ואז חיברתי אותו חזרה למחשב והוא עבד חלק לאיזה שעה וחצי ואז שוב נתקע. הטמפ' של המעבד על 30 מעלות ואין וירוסים או משהו בסגנון יכל להיות שהכרטיס נהרס?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. המחשב אומר שרק מעבד אחד זה פועל והמעבד שלי זה מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335‏, ‎1600 Mhz‏, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים לא משנה התבלבלתי נכון בתוכנה Everest Home Edition 2.20 איפו בודקים טמפרטורה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by strifer,

הכל מותקן הרמקולים מחוברים הדרייברים מעודכנים הווינאמפ מנגן אבל אין סאונד, אפילו ניסיתי להחליף רמקולים לחבר אוזניות, כלום הצילו!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by reem,

אין לי מקום בכונן c ואני רוצה להוסיף לו גי'גה מכונן d כי יש לי שם לפחות 10 גי'גה פנוי אם מישהו יכול לעזור ולהסביר איך עושים זאת....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Yuval_Y,

שלום נתקלתי בבעיה במחשב שכאשר אני מדליק אותו הוא פועל, כלומר שומעים את המאווררים עובדים, אבל כלום לא עולה במסך (וגם אין את הציפצוף ששומעים תמיד בהדלקה של המחשב) החלפתי ספק כח (לאותו דגם של ספק כח חדש) וזה לא פתר את הבעיה G&T 500W מה שכן: כאשר אני מכבה את המתג של הספק כח, ומדליק את המחשב, הוא פועל לחצי שניה ונכבה (מעין פריקת מתח) ואז כשאני מדליק את המתג ושוב מדליק את המחשב, המחשב עובד כאילו לא קרה כלום חשוב לציין שבכל הדלקה של המחשב לאחר כיבוי צריך לעשות את הפעולה הזו מחדש מה הבעיה? תודה מפרט המחשב Computer: Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 8.0.6001.18702 (IE 8.0) …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. במחשב שלי יש כונן SSD בן 5 שנים עם 120GB, וHDD בנפח 500GB. עד לא מזמן הכל היה תקין עם נפח פנוי של כמה עשרות GB. עד שנפח הפנוי בכונן הSSD קטן ל300MB פנוים ללא שהוספתי קבצים. מחקתי תוכנות וקבצים בנפח כולל של 5GB, כן שהכונן הראה נפח פנוי של 5.3GB. אחרי כמה שעות הנפח הצטמצם חזרה לכמה מאוד מגביטים פנוים ללא שהוספתי קבצים למחשב. האם יתכן שזה בעיית חומרה בSSD (הוא עובד כרגיל) או משהו בווינדוס? או וירוס? הסל מיחזור שלי ריק והגדרתי שאין קבצי שיחזור אוטומטים. אם אני עושה ריסטרט למחשב אני חוזר לכמה עשרות GB פנוים ואחרי כמה שעות של עבודה על המחשב הוא חוזר לכמה מאות MB פנוים ללא הוספת קבצים. אני לא משתמש בתוכות למעט chrome וpycharm תודה לעוזרי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO MP7162A 16X10X32 מלפני כמה ימים הוא לא קורא יותר דיסקים כל דיסק שאני מכניס הוא טוען אותו בלי הפסקה אבל לא קורא את מה שיש בו ניסיתי לנקות ולחבר מחדש ולא עזר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Torn,

שלום לכולם, קניתי היום את הקירור הנ"ל, בהתחלה חיברתי אותו כמו שצריך. הכל עבד מצויין, ואז נזכרתי שיש לי משחה AS 5 זרוקה איפשהוא בבית, אז החלטתי לפרק אותו ולשים את המשחה מחדש. לצערי ההתקנה לא הלכה חלק מסיבות לא מובנות, ובטעות שברתי את הקליפסה בתושבת הAM2 שלי, אומנם זאת חתיכת פלסטיק מסכנה, אבל בלעדייה אני לא יכול לחבר את הקירור. עצוב אני יודע. מה אפשר לעשות במצב כזה. אפשר לקנות רק תושבת? בנתיים הדבקתי את החתיכת פלסטיק שנפלה באמצעות דפק אפוקסי מיוחד, אני מריץ את המחשב שהוא במצב הפוך, והקירור רק יושב עליו ולא תפוס. הדבק הזה אמור להיות כמו פלדה אחרי 8 שעות בערך. מה אתם אומרים זה יצליח להחזיק את הקליפסה בצורה חזקה שתצליח לתפוס את הקירור? מקווה להצעות... ???

• 12 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.