עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Terayon,

הלוח GA-M61PM-S2 לבין palit 8800GT??? אני כבר משתגע מזה...הלוח כל הזמן פונה לכרטיס המסך ON BOARD במקום לGT, הדרך היחידה לגרום לו לעלות את הGT היא לחבר קודם את כרטיס המסך הישן RADEON X300, לעלות איתו את המחשב, לכבות והעלות את המחשב עם GT..רק ככה הוא מצליח לזהות את הGT,לפחות עד הריסטרט הבא. הבעיה לא בכרטיס, החלפתי לכרטיס אחר (זהה לשלי) ועדיין הייתה אותה הבעיה. כשהכרטיס עולה הוא עובד מצויין. כבר הורדתי עדכון לביוס וזה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  2. האם יכול להיות שהזיכרונות לא תקינים כי החלפתי לפני כמה ימים אבל זה מופיע לי המסך רק לאחר יומיים שלוש בערך שהמחשב דולק ברצף ואז אני עושה לו ריסט או שהווינדוס לא תקין או חלק אחר במחשב

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. שלום, יש לי לוח אם Albatron K8NF4U וייתכן שיש בעיה בכרטיס קול המובנה. כאשר אני מנסה להקליט בתוכנת הקלטה של windows xp או כאשר אני מנסה להשתמש בסקייפ אז הקול לא עובד. בנוסף, כאשר המחשב מחובר לאוזניות אז ניתן להבחין ביותר בירור שיש רעש חלש כאשר מזיזים את העכבר. משהו ממש מעצבן. מה אתם מציעים לעשות? יש דרך לבדוק את הקול עם תוכנה מסויימת? תודה,

4. שלום לפני כחודש התחילה לי בעיה קשה מאוד במחשב ואני מפחד שהוא הולך לקרוס סופית. מדי פעם כשאני מפעיל אותו הוא כל פעם מגיע למסך הטעינה של הXP (או לפעמים אפילו לפני זה) ואז עושה לעצמו ריסט ואני מגיע למסך שבו אפשר לבחור להפעיל בSAFE MODE או הפעלה רגילה. לפעמים מהמסך הזה הוא יעלה ולפעמים לא. לדעתי יש קשר לבעיה אחרת שהתחילה באותו זמן, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעש חזק מאוד כמו של איזה רכב מקולקל, והוא מפסיק רק שאני נותן עליו מכה, בתנאי שהווינדוס כבר עלה ועובד במשך דקה שתיים. אם הוא עד לא עלה, אז אני יתן מכה והרעש יפסיק ל2 שניות ואז יחזור. הקשר הוא שבכל פעם שהמחשב מסרב לעלות אני פשוט נותן לו את אותה המכה, הרעש הקבוע מפסיק ואם יש לי מזל אז הוא יעלה בהצלחה. חשבתי בהתחלה ש…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. יש לי לוח אם -gigabyte ga-p35-ds3l אני מעוניין להוציא את המחשב ממצב stand by בעזרת שלט מדיה סנטר המחובר למחשב ב- usb. בביוס לא ראיתי אופציה שמאפשרת לצאת ממצב s3 בעזרת usb, ובאתר של החברה נתון ההסבר הבא - http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/FAQ_List.aspx?FAQID=134&ProductID=1361 האם J6 jumper נמצא על הלוח, או על הכונן הקשיח,ואיך אני מעביר אותו למצב - 1-2

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. Started by 10GaZ,

המפרט של המחשב: E2140 MSI 945GCM5-F Kingstone 2GB (1GB x 2) 667mhz WD 250GB 16mb AAKS Gigabyte 8600GT HD (Fanless - Passive Cooling) אני מכניס את דיסק ההתקנה של הXP, הוא מתחיל בהעברה של הדרייברים באופן אוטומטי, ואז עם סיום השלב הזה, המחשב מראה מסך כחול. כיביתי את המחשב לגמרי, הוצאתי את הכרטיס מסך, טענתי הגדרות ביוס מחדש, אבל הבעיה לא נפתרה. יש למישהו פתרון? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by talbo,

הי חברים, ובכן נתקלתי בבעיות להתקין את בקר ה sata (via vt6241A) , וכל זה כדי לחבר דיסק 500Gb מסוג SATA. ובכן השאלה המרכזית לאחר ש OS לא מזהה האם אפשר להתקין את הבקר לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

יש לי מחשב IBM X31 והיום בבוקר אני מנסה להוצי אותו מה DOK יש ציפצוף אבל הוא תקוע מה אני עושה איך אני משחרר אותו

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  9. פתחתי את המאורר של המעבד לנקות מאבק.החזרתי חזרה הפעלתי את המחשב והוא לא עלה.למה? לא ראיתי שם משחה טרמית יכול להיות בגלל שפתחתי אותו אז בגלל זה לא עובד?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הי. לאחרונה מחשב של מכר שלי מקבל מסכים כחולים פעם בכמה ימים. בנתיים זה קרה פעמיים, ולכן מצורפים שני Minidump-ים. בראשון כתוב שזה בגלל תקן USB (למיטב ידיעתי) ובשני לא הצלחתי להבין ממה נובעת הבעיה. אשמח אם תוכלו לעיין בקצבים ולתת את דעתכם. יש לציין שהתקן USB היחיד שנוסף לאחרונה הוא UPS של חברת Advice. http://advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=628 יכול להיות שהדרייברים שלו עושים בעיות? אם זה אכן בגללם, אני אשמח להפסיק אותם ולהשתמש ב- UPS Interface של Windows אבל עד עכשיו Windows לא מזהה אותו והדרך היחידה לתקשר עם ה- UPS היא דרך התוכנה הדפוקה שלו. תודה!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by kubeb,

ובכן ככה, המאוורר של הצ'יפסט הפסיק לעבוד עם הזמן,הוצאתי אותו והצ'יפ נשאר ללא אוורור תקופה מסוימת ועדיין עבד. לאחרונה לפני כמה ימים קניתי קצת מאווררים ושטויות, במאוורר שקניתי עבור הצ'יפסט לא היה ברזלית שתתפס בווים שיש בלוח אלא קליפסים ובלוח אין חורים להם, הנחתי ואני לא יודע למה שזה לא יהיה נורא אם אני פשוט ידביק עם דבק מגע את המאוורר אל הצ'יפסט ב 2 נקודות מגע קטנות, לא חשבתי שזה אמור להזיק, בינתיים זה החשד היחיד שיש לי ללמה העסק כבר לא עובד. כמו כן החלפתי מאוורר לכרטיס מסך, אבל הכרטיס עובד גם במחשבים אחרים, גם ספק בדקתי עם אחר ועדיין יש בעיה, גם זיכרונות בדקתי עם אחרים ועדיין... מדובר בלוח ABIT עם צ'יפסט 865 וסוקט מעבד 478... הכל נדלק, ארדיסקים,כוננים, מאווררים, מאוורר כר…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by shayf,

שלום רב קניתי מחשב חדש לפני מספר ימים. התקנתי את כל הנלווים שהגיעו עימו וכאשר ניסיתי להריץ את אחד המשחקים קיבלתי את ההודעה הבאה: ...could not start 3D acceleration process.please install directX 9.0 and your video driver is up to date התקנתי את directX 9.0 וגם התקנתי את הדיסקים שהגיעו עם כרטיס המסך (MSI RX2400PRO TD 256EH PCIE) אשמח אם תוכלי לעזור לי. תודה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by macosx,

שלום רציתי לדעת אם אפשר להשתנש במחשב הישן כדי לחזק את המחשב החדש תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. Started by extasa,

יש לי בעיה דאי נפוצה שאני משחק במשחקים וכו'.. או סתם לא נוגע במחשב (ליפעמים) אז המחשב פשוט נתקע לי פריז כלום לא עובד זה כבר דאי הרבה זמן : pissed:היום הוא כבר עשה לי RR למחשב פעם ראשונה ! ----------------------------------------------------------- המפרט : CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH Leadtek Geforce 7.3GT 256MB 128BIT x16 pci E DRAM Slot #1 512 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DRAM Slot #2 512 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) ------------------------------------------------------------ טמפ: Cpu 46 GPU 40 WDC 32 Cooling FAN 2.2 CPU core 1.3 ------------------------------------------------------------- טמפ בשעת מאמץ של …

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by Levcog,

אני מקבל הודעת שגיאה irql_not_less_or_equal בזמן שאני מתקין את הוינדוס... אני חייב לציין שזה מחשב חדש, ואני כמעט בטוח שלא התקינו עליו וינדוס בעבר. תמונה של השגיאה: http://img243.imageshack.us/img243/8893/img0075ph1.jpg הרצתי גם Memtest והינה התוצאות: http://img525.imageshack.us/img525/5601/img0077bi4.jpg *הרצתי את הMemtest במשך 10 שעות! בהתחלה חשבתי שזו בעיה בדיסק של הוינדוס שאיתו אני מתקין...אבל החלפתי דיסק אחר וגם בו עולה השגיאה הזו. מה אני יכול לעשות ? מפרט: Q6600+Arctic Freezer Pro 7 Abit IP35-E OCZ 2GB RAM WD 320GB Enermax 5001+Silenex

16. שלום!!! אני די חדש במחשבים אז הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לפתור תבעיה בלי לכעוס אם אני ישאל הרבה שאלות.. אני מפעיל תמחשב ומדי פעם יש לי מסך כחול ולפי מה שקראתי ואם הבנתי נכון אז זה בגלל הדריברים,אז הייתי שמח אם משהו היה מסביר לי מה צריך לעשות שלב אחרי שלב מכיוון שאיפה שכתוב לקרוא לפני שפותחים דיון לא הבנתי איך פותרים את הבעיה,אז ישמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by zion561,

חברה בעיה ממש מוזרה שצצה לי היום.. לא יודע אם זה קשור לפני שבוע החליפו לי תכרטיס ל 7600GS של ASUS ועבר מאז שבוע והכול היה בסדר המחשב עבד אחלה אבל כיביתי תמחשב אתמול ואבא שלי הדליק היום ולא יודע מה הוא עשה ומאז כול פעם שאני ניכנס למשחקים (FIFA/MU ONLINE אז המשחק פשוט קופא ולא זז וצריך ריסט ניסיתי להחליף לדרייברים חדשים סרקתי רוגלות ולא נראלי עזר=[ הטמפרטורה של המחשב בסדר גמור מעבד 22-20 של המעבד זה P4 במנוחה הכרטיס מסך 40-42 במנוחה מה עושים ? אגב המחשב עובד בסדר גמור ככה.. המחשב עובד מצוין ככה אבל שאני מפעיל איזה שהו משחק אז...

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  18. קניתי palit 8800GT 512 Sonic אחרי שהרכבתי את המחשב הוא עבד מצויין למשך כמה שעות. כשעשיתי ריסטרט למחשב אחרי שהורדתי net frame work 3.0 המסך לא עלה,שמעתי שהוינדוס עלה. לוח האם עשה טיקים מוזרים ואז צפצוף אחד (בצפצוף הזה המאוורר במעבד כבה לשנייה ואז שוב נדלק). עבד כל הלילה, בבוקר עשיתי ריסטרט ושוב לא עלה=\ זה המפרט: Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC EarthWatts 500watt, הספק שקיבלתי עם הסונטה 3 עכשיו אני עם כרטיס המסך הישן(radeon x300) ובכל זאת כשהמחשב עלה היו מספר טיקים ואז צפצוף אחד נראה שהכרטיס עוב…

19. Started by avivityosi,

היי רק כאשר אני משחק(לדוגמה cod4 ) אני מקבל מסכים כחולים עם הודעה על קובץ:nv4_disp.dll ,שהבנתי ששיך ל-nvidia ניסיתי לפתוח את קובץ ה-minidump עם WinDbg וגם הורדתי את חבילת הסמלים ,אך ללא הצלחה יש לציין שניסיתי להתקין את הדריוורים מחדש וגם התקנתי את המחשב מחדש אך הבעייה עומדת בעינה. האם זהו הסוף של הכ"מ שלי? :'( אני מצרף שני קבצי minidump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by ronenlevi,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כאשר אני מחבר דיסק און קיי ומנסה להיכנס אליו מתקבלת הודעה access denied מה שמוזר שבמחשב אחר הוא עובד פיקס לא עשיתי שינויים במחשב מה זה החרא הזה ???? עזרה דחופה !!! תודה

21. מפרט: Pentium 4 3.2 Asus p5ld2-vm Nvdia 7600GT Prinston 2X512 533 cl4 Kingston 2X512 667 cl5{Added later} Western digital 120 gb sata1 Windows xp professional טוב אז הבעיה מתרחשת לפני הדלקת הwindows המערכת פשוט לא מוצא את HD שלי.. אבל מה שמוזר כאן זה שפעם המערכת מוצא את ה HDופעם אחרת לא מוצא :'(

22. שלום לכולם... יש לי בעיה... אני עובד כרגע עם מחשב פנטיום 4 1.50 שהוא די איטי, אבל בסדר. הבעיה איתו שיש לו קטע שהוא פשוט קופא בשלב מסויים. קופא, הכוונה, שהמסך קופא, אי אפשר להזיז את העכבר (לא מגיב) והמקלדת לא מגיבה והכל תקוע. זה יכול לקרות 5 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב, או שעות אחרי, אבל תמיד זה נגמר בזה. עשיתי בדיקת וירוסים וספייוור ואין לי. גם ניקיתי בתוך המארז מאבק. מה יכול להיות הגורם לזה? תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. קניתי מחשב מ FoxPC וקיבלתי אותו היום. התחלתי לעשות פרמוט, הכל טוב ויפה, עשיתי BOOT ל CD, עשיתי מחיצות והתחלתי את הפרמוט... אבל אחרי שהפרמוט נגמר איפה שהוא אמור להעלות את ההתקנה של הוינדוס הוא פשוט עושה BOOT ל CD עוד פעם ולא ממשיך את ההתקנה של הוינדוס. תמונות: הגדרות BIOS: http://img523.imageshack.us/img523/5224/img0068iz4.jpg ה SETUP: http://img138.imageshack.us/img138/9277/img0066kk2.jpg

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by SyMiC,

יש לי מערכת מחשב P4 3.0GHZ מעבד Palit 8600GT 256MB GDDR3 כרטיס מסך Intel Grand County 2 D102GGC2 לוח M 512MB 533GHZ DDR2 זיכרון WDC WD800JD הרד דיסק עכשיו אני חושב שיש צוואר בקבוק ממש חזק כי לחבר יש מערכת כזאת P D מעבד לוח M לא זוכר כרטיס מסך 7600GT 1GB זיכרון הרד דיסק לא יודע אם זה חשוב 160 גיגה ונגיד במשחקים כמו cs 1.6 הוא מחזיק 400FPS עומד ואני מחזיק 80FPS אם דרופים (ה-FPS מקרטע ) אם ה G-6600GT ההיתי מחזיק 100FPS חלק עכשיו גם נגיד ב FarCry הוא שם הכל על very high אני גם שם על רזולוציה 1024-760 ניראה לי והוא על הרזולוציה הכי גבוה וגם המשחק פועל לו חלק ולי בתקיעות יש מצב קיבלתי כרטיס פגום ?! קניתי מסקייפיסי לפני שבוע מה אני עושה ? ד"א אני קונה עכשיו שתי סטים של 2 …

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  25. טוב קניתי מחשב חדש עם לוח עם abit ip35-e חיברתי הכל טוב ויפה בא להדליק, נדלק אבל לא מראה כלום אחרי כמה בדיקות הוצאתי את הג'מפר של הלוח אם איפסתי את הלוח ואז המחשב התחיל לפעול שמח ומאושר אני מתחיל להתיקן את הוינדוס מגיע לשלב שהוא צריך לעשות restart ראשון הוא שוב נתקע בboot שוב פעם איפסתי שוב פעם עבד, הצלחתי ככה פעם אחרי פעם לעשות את זה ולהגיע לוינדוס עם אינטרנט בשביל לשאול למישהו יש מושג למה המחשב לא מצליח לעשות לעצמו ריסטרנט או יותר נכון למה הוא נתקע בבוט אחרי הראשון? בנוסף המחשב גם מתחיל מוזר, בהתחלה הוא מתחיל לכמה שניות מתכבה וכמה שניות ושוב מדליק את עצמו (קורה גם במקרים שהוא עולה בסוף וגם באלה שהוא לא ) אני ממש צריך ומבקש שמישהו ינסה לעזור לי כי זה ממש מעצבן אותי כל ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים