תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב נייד Asus ROG 751JT ואני מעוניין לבצע ניקוי במחשב, בעיקר ניקוי במאוורים בקרביים של המחשב. ראיתי כמה סרטונים בyouYube והחלטתי שפירוק של המחשב הנייד, פעולה שגדולה עליי. מחפש מעבדה טובה שאתם יכולים להמליץ לי עלייה, בסביבת אשדוד, שניתן לפנות אלייה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שמוציאה אותי מדעתי כבר... בווינדוס 7 אחרי שאני מוריד/מקבל/טוען סרט, ומוסיף תרגום לפעמים אני מנסה להיכנס לתיקייה של הסרט. ברגע שאני נכנס, המחשב משתגע - נהיה איטי, הזיכרון ולפעמים גם המעבדים מגיעים ל 100% שימוש, המסך נהיה שחור, מחשב נתקע וכו'... אחרי כמה דקות ארוכות זה נרגע. בפועל, זה לא נותן לי לשנות את שם הסרט או בכלל להתקרב לתקייה, שלא נדבר על להעביר אותה ממקום למקום שלוקח שעות. איך מסדרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO ואני לא מצליח להפעיל את אופציות הרטט של העכבר, יכול להיות שבגלל שהעכבר מתחבר דרך ממשק ה-USB הוא לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, ניקיתי קצת את המחשב פירקתי חיברתי חלק מהדברים... חיברתי את המחשב מחדש ומאז שום sata לא מזוהה בביוס. ניסיתי עם ssd, 2 דיסקים קשיחים רגילים, צורב וכלום לא נזוהה. פירקתי את הסוללה, הדלקתי את המחשב, כיביתי אותו והחזרתי את הסוללה והמצב נשאר אותו דבר יש מצב ניתקתי משהו שקשור לבקר sata? לפי מה שאני רואה הוא יושב בתוך הלוח אם וזהו. יש רעיונות? תודה... לוח אם: Asus P5E Deluxe X48
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
איך צורבים דיסק אם יש לי רק צורב DVD במחשב?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בעיה רודפת בעיה. לאחרונה ניסיתי לחבר את הדיסק הקשיח הישן שלי למחשב החדש. הדיסק החדש הוא Maxtor 40Gb 7200 והישן Quantum 20Gb 7200. על החדש מותקן XP ןעל הישן Win98. הג'אמפרים מסודרים כך שהחדש הוא ה- Master , והשני Slave. המחשב נתקע מיד לאחר ה-Bios. (דרל אגב, ה- Bios מזהה את שני הכוננים). מה הבעיה? האם ישנה דרך מיוחדת לחבר את שניהם למחשב (האם צריך להגדיר משהו מיוחד)?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לא יודע למה ולא יודע איך, כנראה שיש איזה התנגשות של דרייברים אבל כל פעם שאני עושה ריסטרט, המחשב מאבד את הדרייברים של ה-usb , כלומר מופיעה תקלה והוא לא קולט את המקלדת /עכבר בעלייה מחדש כשאני מתקין מחדש הכל עובד מעולה, אבל בריסטרט הבא אותו סיפור מהתחלה - צריך להתקין דרייברים של usb ל- chipset מחדש וחוזר חלילה. בעצם המקלדת מפסיקה לעבוד(אין אורות והיא פשוט לא מקבלת מתח) איך שהווינדוס עולה(במסך טעינה), בבוט הכל עובד.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
באיזה Ddr המחשב שלי תומך http://www.upit.ws/picture.php?file=6ae1017a5e698.GIF
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לפני שבועיים פרסמתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0 אז ככה, בקיצור... הסאונד במחשב מעוות. לא ברמות מטורפות.. אלא משהו מינורי. אבל זה מאוד מטריד. בהתחלה שמעתי שיר וראיתי שמשהו מוזר בו. ואחרי ששמעתי עוד כמה שירים גיליתי בעיה. הבעיה היא כזו: בחלק קטן מהשירים שומעים הכל טוב ויפה. אך ברוב המוחלט של השירים יש בעיות בסאונד. בשיר אחד למשל לא שומעים את קולות הרגע. כמו מונו. ובשיר אחר אין באסים(וופר). ובשיר אחר, אין טרבל... לפעמים זה רק צלילים קטנים. בקיצור! זה מעצבן אותי! ובכן.. מצאתי קצה חוט שאולי יעזור למישהו לעזור לי. הייתה לי בעיה אחרת במחשב ועל הדרך כשהייתי קבור עם הראש במארז, פתרתי עוד כמה בעיות מינוריות. אחת מהן הייתה שחיברתי כבל ש…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן חברה, קיבלתי את המחשב שהזמנתי ויש לי בעיה מעצבנת נורא: רציתי לבדוק את הרמה של הכרטיס מסך עם כל החלקים אז התקנתי תוכנה שקיבלתי עם הMOBO - 3DMARK שמסמלצת עבודה עם הכרטיס ומראה תוצאות. שאני מפעיל את התוכנה, היא נתקעת. בפעם הראשונה שהפעלתי אותה היא עבדה. חשבתי בהתחלה זה קשור לעובדה שהתוכנה פועלת על 32 ביט ולי יש 64, אבל אז שמצאתי באיזה חור את HF2 והתחלתי להתקין, זה שוב נתקע. שאני אומר נתקע אני מתכוון לFREEZE של המחשב שרק ריסט עוזר. (האם העובדה שחלק מהתוכניות עובדות עם 32 ואני עם 64 יכול לגרום לFREEZE של המחשב?) בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לדריברים של הכרטיס מסך אז מחקתי אותם, והתקנתי שוב מהדיסק (מתי שקיבלתי את המחשב מיהרתי לעדכן לדריבר החדש של ATI). אבל זה שוב התקע. (לפעמ…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח אמ asus p5gd1 וכרטיס הקול דגם Realtek ALC861 עכשיו אני מתקין אותו ההתקנה עוברת בהצלחה בלי שגיעות עכשיו בסוף ההתקנה הוא ממבקש לעשות ריסט! אני עושה וכשהמחשב נידלק הוא רושם לי תשגיעה הבא סתכלו לפי התמונה! מה אני אמור לעשות?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי לאחרונה במחשב win7. ברשותי כ. קול creative sound blaster audigy. ניסתי להכניס את הדיסק עם הדרייבר וקיבלתי הודעת שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעהלה שלי. חיפשתי באתר של creative והצלחתי להוריד דרייבר מותאם ל win7. הבעיה ששמתי לב שכרגע אין לי את האפשרות להקליט את מה שאני שומע דרך הרמקולים ("What u hear"). וגם לא את האופציה של "stereo mix". בעבר עם ווינדוס XP זה עבד מעולה. לא מצאתי פתרון לבעיה.. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ככה, אני מדליק מחשב השני שיש לנו, מחשב ישן, שאני לא נוגע אבל משמש אותנו לכתיבת מסמכים וכו', בקיצר, כשנפתח, מבצע קולות בחישה חזקים.... אחרי כמה שניות ( 15 בערך ), זה מפסיק, הקולות ממש מפחידים ואני רוצה לדעת מה זה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג Lenovo G550 Intel dual-core T4300 3GB RAM Win7 32 bit NVIDIA GeForce G210M לפני כחודש המחשב חובר לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI. לאחר כ-10 דקות המחשב כבה. מאז, כמעט בכל פעם שצופים בוידאו במחשב (יוטיוב למשל) הוא כבה בד"כ לאחר כחצי שעה. הצעות/רעיונות לבעיה וטיפול מתאים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלוום אני לא יודע אם מישהו שמע על זה פעם מה זה לעזאזל רוחב פס ב USB זוהי הפעם הראשונה שאני רואה את התקלה הזו מחשב של חבר יש לו ארבעה יציאות של USB שלושתם מחוברות ועד היום הכל היה בסדר באתי נלהתקין לו את המצלמת אינטרנט שהוא קנה הכל היה בסדר גם הדרייברים אבל כשאני מפעיל את המצלמה הוא רושם "בעיית רוחב פס בUSB אני חייב עזרה דחוף בקטע הזה במידה ומישהו יודע תודה לעונים (אחרי שכל הארבעה מחוברים הוא רושם שאין מספיק רוחב פס בUSB)
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שבוע טוב לכל חברי הפורום, אני סובל מהבעיה הזאת מספר רב של חודשים אך כתוצאה מחוסר זמן לא התעמקתי בנושא. קצת בעייתי בשבילי להסביר את המצב. כאשר אני מפעיל את המחשב ממצב 0 המחשב מתחיל לבצע תהליכי הדלקה (HD מתחיל לעבוד, לוח אם מצפצף) אך שום DATA לא מועבר למסך. המחשב עצמו לא ממשיך בפעולת ההדלקה ולאחר כ- 20 שניות לערך כובה. לחיצה על כפתור ה RESTART מכבה אותו ישר ולאחר כ-5 שניות הוא נדלק שוב לאותו מצב. הדרך היחידה להתגבר ולהפעיל את המחשב היא לנתק את כבל החשמל מהמחשב להמתין מספר שניות ולהדליק. בשיטה הזאת המחשב עולה ומציג את ההודעה הבאה overclocking failed please enter setup to re-configure your system. אופציה אחת באמת להיכנס לתפריט הBIOS ואופציה שניה לשחזר להגדרות ה- "דיפולט". במי…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות?? המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב מה זה יכול להיות ? יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
hello, im new here, if anyone can help me find some drivers for my racing wheel ide surly appreciate it well, its a racing wheel of Guillemot, its not a forcefeedback one (its the USB/Digital) type and i cant find some drivers for WinXP (only 95/98). can someone please help me find the drivers im looking for please thanks in advance, rapt.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
בגלל השיפוצים היו פה כמה הפסקות חשמל והמחשב השני חטף כנראה כמה מכות וכנראה נשרף לו משהו.. בעת עליית ווינדוס - הפס הכחול שרץ .. המחשב עושה לעצמו ריסט.. מה לדעתכם אני צריך לעשות או יכול לעשות לבד בלי ללכת לחנות? בעיקרון זה קרה לי פעם . המחשב הוא מחשב יחסית ישן - מ2002: 2.4GHZ . זיכרון: 512 בשני סטיקים של 256 מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה מוזרה שהלוח לא תומך את הזכרון ואני ממש רוצה לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת כבר אז בבקשה מי שיכול לעזור... הזכרון שלי: GeIL Dual Channel DDR 400 512x2 הלוח: MSI-915P Combo מה שהכי מוזר בסיפור הזה הוא שהזכרון תמיד היה נתמך תחת הלוח מאז ומתמיד רק מאז שניתקתי אותו על מנת לנקות אותו משהו שמה כנראה נדפק אבל מה שאני בטוח הזכרון במצב תקין כי אני החלפתי בין הצצדים של הזכרונות הרי יש לי שתיים של 512 ככה שאני יודע שהבעיה לא בזכרון כי תמיד שהחלפתי הזכרון מצד DIMM4 הימני הוא זה שעובד ככה שנתתי לו גם זמן לבד שחיברתי רק אותו וניתקתי את הזכרון השמאלי לגמרי מהלוח הקיצור מה שאני יודע עד לפה זה שהבעיה היא לא אבק הזכרון הימני נתמך השמאלי והבעיה לא בזכרון אז …
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD 4850 , מעבד P4 3GHZ ו 2G זכרונות שני משחקים כבדים שניסיתי להפעיל בזמן האחרון קרסו עדכון: גיליתי עכשיו שלמרות שיש לי שני סטיקים של 1GB מחוברים המחשב אומר שיש רק 1GB זכרון , ניסיתי להחליף בין הסטיקים וזה עדיין מראה 1 GB ,יכול להיות שסלוט אחד דפוק בלוח אם? זה מה שאני מקבל מווינדוס לאחר הקריסה:
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
טוב אז זה התחיל ככה.... עם הבעיה שציינתי באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272085.0 בלי קשר לבעיה החלטתי לפרק את כל המחשב (הכול כולל הכול גם המעבד, מדובר בפנטיום 2 אז לא בעיה להוציא אותו) לסדר את המאוורר של הספק ואת המאוורר השני ולנקות אבק . הבשורות הטובות הם שסידרתי את המאווררים והם עובדים פיקס (בזכות המדריך שנמצא באתר לניקוי המאווררים). הבשורות הלא טובות הם.... אחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב. ואז הופיע מסך שחור שהיה כתוב משהו על כל המסך. (אני לא יודע אנגלית) מה שכן אני יודע שהיה למטה אפשרות ללחוץ על F1 ועל F2 . F2 נכנס לbios ,אני לא מבין בזה אז יצאתי משם והפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו כשהמחשב עולה הוא נתקע בחלון הזה: http://img459.imageshack.us/i…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 800 ישן, לאחרונה הוא החל להשמיע קולות גרגור מוזרים. אתמול גיליתי שמאוורר הCPU תפוס וזה מקור הרעש, הוצאתי אותו עם הHEATSINK וניקיתי את האבק (לא הצלחתי להפריד בין המאוורר לHEATSINK). בסופו של תהליך, המאוורר נשאר תפוס, אבל נוצרה בעייה חדשה, בהפעלה ראשונית של המחשב הוא מגיע רק עד המסך שהוא כותב על כרטיס המסך ונתקע. נסיון לעשות ריסט מביא אותי למסך ריק, אפילו זה לא מופיע. הדבר חוזר על עצמו לאחר כיבוי והפעלה לאחר זמן. לא ברור לי אם זה אומר שנשרף משהו (אם כן נראה לי שלא הייתי אמור לראות את המסך של הכרטיס מסך והפרטים עליו) או משהו אחר. אין צפצופים ולא כלום. יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם לוח האם הנ"ל. הלד הירוק על לוח האם דולק. הבעיה היא שלחיצה על לחצן ההפעלה לא גורמת למחשב להתחיל לפעול. אם אני מחבר ג'מפר על החוט הירוק והשחור (לשם מתחבר לחצן ההפעלה) במחבר של ה-24 פינים שמספק מתחים ללוח האם - המאורר שעל המעבד מתחיל להסתובב, אבל רק כל עוד הג'מפר נמצא. ברגע שאני מסיר אותו, המאורר מפסיק לעבוד. האם מישהו מכיר/נתקל בבעיה כזו והאם יש לה איזה פתרון (מלבד להחליף את הלוח, כמובן)?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-