עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by saarxee,

שלום לכם. אולי תחשבו שזה לא אמיתי, אך אני באמת מתכוון לזה. בכל פעם שאני מדליק את האור בחדר שלי, המחשב משמיע מן צפצוף כזה כאילו הכנסתי USB והוא זיהה אותו. כמו כן, במידה והמחשב מכובה, ואני מדליק את האור, גם נשמע צליל קטן, למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. פירמטתי, התקנתי ווינדואס XP, הכל טוב ויפה. התחלתי את תהליך ה WINDOWS UPDATE הורדתי את הWGA, אני לא חושב שהוא אפילו הספיק להתקין אותו, הווינדואס אפדייט נתקע, מאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נתקע, עולה לי כל פעם החלון הזה של פעילות לא חוקית וצריך לסגור, כל פעם של משהו אחר, WMI, DR WATSON וכו', ב TASK MANAGER כל פעם נוספים לי הפעולות dwwin.exe ו drwtsn.exe, והרבה פעמים. למישהו יש מושג מה קורה פה? תודה (לא ידעתי אם לפרסם פה או בפורום ווינדואס, מצטער מראש) עדכון: מאז כל תוכנה כמעט שאני מפעיל מקפיץ לי את ה DRWTSN.EXE הזה שוב ותוקע את התוכנה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by omerz90,

שלום, היום בצהריים באתי להדליק את המחשב שלי והוא פשוט לא עובר את החלון פתיחה(זה שעליו כתוב Intel). ניסיתי לפרק את הHDD וגם זה לא עזר. אני אשמח מאוד שתגידו לי איך לפתור את הבעיה כי בינתיים אין לי מחשב. ולכל מי ששואל מאיפה אני כותב אז אני כותב מהמחשב של אח שלי. תודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gal426,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב לא נכנס למצב שינה באופן אוטומטי וזה דיי מחרפן אותי הרצתי בדיקה בCMD עם הפקודה POWERCFG-REQUESTS והוא אומר שהכרטיס קול אז ניסיתי בערך 100 פעם למחוק ולהתקין וכלום לא מצליח בסוף אשמח לעזרה בנושא כי אני כבר חסר רעיונות והדרך היחדיה שאולי המחשב ישן לפחות לפי הפקודה שהרצתי זה רק עם אני הופך את האוזניות והרמקולים למצב ''ללא זמין'' ופעם זה לא היה כך זאת התוצאה שהוא אומר לאחר הרצת הפקודה: SYSTEM: [DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_1462D817&REV_1003\4&2f4d5061&0&0001) An audio stream is currently in use.

5. הי חברים לפורום קניתי את המדפסת התרמית הזאת באלי אקספרס: https://www.aliexpress.com/item/freeshipping-black-USB-Port-58mm-thermal-Receipt-pirnter-POS-printer-low-noise-printer-thermal/1166651978.html השם של הדגם: pos-5890f בManual שלה כתוב שהיא תומכת בעברית, אבל בהדפסה יוצא רק ג'יבריש. ההתקנה עברה סבבה, באנגלית זה מדפיס טוב. רעיונות איך אני גורם לה לדבר בשפת הקודש?! תודה !

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by EnterOC,

שלום רב יש לי ספק כוח 24 פינים חיברתי אותו ללוח אם והכל,המחשב נדלק אבל כלום לא עולה המאווררים פועלים והכל אבל לא עולה כלום.חשבתי הבעיה בספק הלכתי קניתי ספק נוסף.חיברתי את הספק גם ל24 פינים בלוח אם וגם אז הוא לא עלה,כאשר הוצאתי את ה4 פינים (20פינים נשארו) אז המחשב התחיל לעלות מה שבעצם קורה שהספק לא עובד על 24 פינים אלה רק על 20 פינים ולפני זה הוא עבד על 24 מישהו יכול לעזור לי עם זה במה הבעיה ואיך פותרים אותה ? אשמח לקבל תשובה ותודה לעוזרים

7. Started by lion03,

היום קניתי Creative Audigy LS Audio אחרי שהאון בורד שבק חיים פתאום אחרי ההתקנה הכל ניראה בסדר, עכשיו אחרי שאני מנגן איזה אמ פי פתאום זה הופך לרעש סטטי ולמשל בבאטל פילד 2 ו2142 הקולות של האנשים נישמעים מקוטע

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by Guy Leon,

הייי שלום לכולם אני מקווה שתוכלו לעזור לי עם הבעיה המוזרה שיש לי קניתי לאחרונה לפני שבועיים שלושה 1080 Ti מקורר מיים מ TMS וגם לחבר שלי יש את אותו סוג אבל במשחק מסויים pubg קיבלנו FPS שונה אז רציתי להבין למה (לי ולו יש את אותו מעבד, כרטיס מסך ומותקן על SSD) שמתי לב שלי ולו יש WIN 10 עם גרסת Build שונה אחד מהשני אמרנו אולי זה קשור... אז הורדתי קובץ שעושה עדכון Build ומאז שמתי לב שיש נפילת FPS מוזרה בכל משחק לא משנה איזה רוקט ליג pubg וגם rust כל משחק, חייב לציין שיש אצלי מותקן את התוכנה Aorus Graphic Engine וזה מה שמוזר פתאום... כשהתוכנה עובדת ברקע במסך השני שלי פתאום יש קפיצות מטורפות בגרף תמונה לחץ כאן אני חייב לציין שהטמפרטורות בזמן שזה קו…

• 24 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. בעקבות הדיון http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=650395&Highlight=&page=0 נכנסתי ל EVERST בנסיון לבדוק את מהירות ה Hypertraport Clock גיליתי שהוא עומד על 1000MHZ... האם זה בסדר? הלוח אם שלי זה ABIT KV8PRO 3DEYE

10. הX21 הוא דגם ישן עם פנטיום 3 לו ניסינו להוסיף עוד 256MB. אני הרכבתי לפי ההוראות ובלי בעיות. לאחר מכן המחשב לא עלה, גם לא כאשר הוצאתי את הזיכרון. אוסיף קם שהוצאתי את הדיסק הקשיח שנראה כי חזר למקומו בצורה תקינה. כרגע אני לא יודע מה לעשות. כשהמחשב נדלק הוא מצפצף - ביפ ארוך ושתי ביפים קצרים. חיפשתי את המשמעות של זה אבל בגוגל לא עלה דבר. אשמח לסיוע מכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by of1978,

אז ככה הכל התחיל יום אחד אחרי שהפעלתי את המחשב והוא פתאום הגיע למסך של אופציה לעשות REPAIR או להפעיל אותו רגילאם אני לוחץ להפעיל אותו רגיל הוא קורס עם מסך כחול הבא: 0x0000007B (0x80786B58, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) . אם אני לוחץ על לעשות REPAIR הוא מגיע למסך שאני צריך לבחור שפות מקלדת אבל לא העכבר ולא המקלדת מגיבים לכן אני לא יכול להמשיך הלאה.המוזר הוא אם אני מנסה להתקין חלונות מחדש קורה אותו דבר כשהוא מגיע לחלון שצריך לבחור שפות ואז העכבר + מקלדת לא מגיבים... ומה שהכי מוזר הוא ש את XP אי יכול להתקין בלי בעיה... ואין בעיה עם הדיסק של ה WIN7 כי ניסיתי להתקין כמה גירסאות של WIN 7 ובכולם אותה בעיה. מה שעשיתי עד עכשיו: אחרי ההתקנה של ה XP ניסיתי לשדרג את חלונות ל 7…

12. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום. משום מה בתקוה האחרונה המחשב שלי התחיל לקרטע והיום הוא נכבה לבד. לאחר הפעלה מחדש קיבלתי את ההודעה הבאה: dram timing is too tight,so reload timing מה זה בעצם? ומה אני צריך לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  13. Started by shachar2,

שלום, במחשב הנייח שלי נמצא הכרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY VALUE 24-BIT 7.1 AUDIO. עכשיו שמתי אותו והרכבתי אותו במחשב כמו שצריך עם כל החיבורים(חבר שמבין במחשבים עזר לי). ובמחשב הוא מזהה את הכרטיס קול, אבל כשאני מנסה לשמוע שיר אז הוא פשוט לא משמיע כלום. ושוב אני מזכיר! המחשב מזהה את הכרטיס! אבל לא משמיע כלום. תודה לעוזרים

14. כשאני מדליק את המחשב יש 5 צפצופים וכלום לא עולה. זה לא הזכרון ולא ה HD. מה עוד יכול להיות? יש מצב שזאת הבטריה הקטנה או כל הלוח כנראה הלך?

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. היי חברה, כל הכבוד על העזרה ההדדית פה .. יש לי מחשב שנתקע באופן אקראי, יכול אחרי 10 דקות ויכול אחרי שבוע .. תמיד אחרי שאני עושה RESTART מערכת ההפעלה מבטלת את ה QUICK LAUNCH (קורה למישהו?) הרצתי MEMTEST86 (דיסק איתחול) והוא עבר את הבדיקה (אחרי פעם אחת הפסקתי) הרצתי בעבר PRIME95 במשך לילה והיה בסדר ללא תקלות . ככה שאין לי מושג מה הבעיה .. חשבתי בעבר שזה קשור לביטורנט אבל קרה לי גם שהמחשה נתקע שבכלל לא הייתי מחובר לאינטרנט (וכרגיל QUICK LAUNCH נסגר ..) אז אם יש למישהו הצעה לבדיקה מקיפה (איך וכמה להריץ MEMTEST וPRIME ) אשמח לשמוע רעיונות. תודה ! מפרט: לוח : ABIT ISE-7 מעבד: פנטיום 4 2.8 800MHZ זכרון : OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series X 2 (512MB HD : 120 Gb wester…

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  16. אהלן המחשב שלי החליט למות היום, ברגע שאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק - אבל המסך שחור, אין צפצוף של לוח אם ונראה כאילו זה רק נדלק אבל לא טוען שום דבר.. זה קרה לי לפני כמה ימים ועשיתי פריקת חשמל - ניתקתי את הכבל של החשמל ולחצתי על כפתור ה PWR ונתתי לו לנוח כמה דקות ואח"כ הוא עלה. כרגע הוא לא עולה גם לאחר הניסיון הזה. מפרט: לוח אם - msi G41TM-E43 אם אני לא טועה. מעבד - intel E5300 כרטיס מסך - ATI Radeon HD4850 שני סטיקים של 2 ג'יגה ראם כל אחד של חברת GEIL כוננים קשיחים של western digital לגבי ספק הכוח אין לי מושג.. תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 9.8k צפיות
  17. Started by BumbleBee,

אהלן חבר'ה. יש לי בעיה במחשב, היום התקנתי בו tuniq tower ועכשיו כשאני מדליק אותו אני לא מקבל כלום על המסך. ניסיתי לג'מפר את הלוח, ניסיתי להחליף לקירור אחר, חיברתי למחשב רק כרטיס מסך מקלדת ועכבר ועדיין אין כלום. כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים פועלים,הנורה של הלוח אם דולקת, ההרד דיסק והסידירום פועלים גם כן אבל אין שום תמונה על המסך. החלפתי בין שני כרטיסי מסך שיש לי, עם אותה תוצאה. כשאני מדליק את המחשב נדלקות הנורות של המקלדת ונראה כאילו ההרד דיסק מעבד אינפורמציה אבל עדיין לא רואים כלום. חשוב לציין שעד היום המחשב עבד בצורה תקינה לגמרי, כל הרכיבים תקינים ולא היו לי בעיות כלל (חצי שנה). אני נוטה לחשוב שהבעיה היא בלוח אם, כשהחלפתי את הקירור למעבד סרטתי בטעות את ה PCB של הלוח…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by edeNF,

שלום כשפתחתי את המחשב היום ראו הכל בגוון כחול (כולל ההתחלה לפני שהוא נכנס לווינדוס) זה לא בהגדרות של המסך כי בדקתי והכל בסדר אשמח עם תוכלו לעזור לי צירפתי תמונה. תודה http://img252.imageshack.us/img252/858/bluescreenxy0.jpg

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by DrecK,

שלום! כשאני מדליק את המחשב אז בד"כ יש את המסך השחור עם כל הנתונים, אחריו יש מסך כחול-כתום כזה עם לוגו של אינטל ופנטיום 4 וישר אחרי זה עולה הווינדווז. היום כשאני מדליק את המחשב הוא נתקע במסך של אינטל והלוגו של פנטיום ופשוט נשאר ככה עד שאין לי ברירה אלא לכבות אותו. מישהו יודע מה הבעיה פה? אולי לבטל את המסך הזה יעזור? אפשר לבטל אותו בכלל?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by hilel aharon,

יש לי דיויאר של פרוויזן לפני כמה ימים פתאום הופיע מסך שחור חיכיתי כמה דקות הוצאתי אותו מהחשמל הדיויאר נידלק רואים את הלוגו של החברה ולאחר מכן מסך שחור בדקתי את הארד דיסר הבנתי שהוא גמור החלפתי ושמתי חדש לאחר מכן דיברתי עם החברה הוא אמר לי שהתוכנה נמצאת על הלוח אם ויכול להיות שזה הרזולציות מישהו יודע מה אני יכול לעשות בכדי לגרום לו לעבוד שוב?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  21. שלום לכולם להלן צילומים של המארז silverstone LC16 עם ספק Enermax ולוח אם 35p-DQ6 Gigabyte הצילומים מראים שתי כיוונים שבהם הספק נמצא. 1. הייתי רוצה לדעת מהו המיקום הנכון (לאיזה כיוון צריך לפנות המאוור-לכיוון פנים המארז או החוצה)? 2. במידה והמיקום הנכון היינו לכיוון המארז אזי איך אני מחבר כרטיס הטלוויזה 150 Hauppauge , האוויר יחסם ע"י הכרטיס. 3. האם יש מצב שהספק אינו מתאים למארז+לוח אם?? מבקש עצות אני דיי תקוע תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  22. חבר'ה, בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב: הוא בקושי זז. וזה מחשב שבד"כ עובד בסדר. אני מסתכל במנהל המשימות אני רואה 90% שימוש בזיכרון הפיזי! לא פחות ולא יותר האבסורד פה שרק דפדפן כרום פתוח לי במחשב(חוץ מתוכנת אנטיוירוס וחומת אש ברקע) אז הלכתי לבדוק בתהליכים ואני רואה 28 תהליכים!!! רק של כרום!! ו-90% זיכרון פיזי בשימוש! לא ייאמן. אז סגרתי את כרום(היו בו איזה 15 כרטיסיות פתוחות, לא משנה אבל כל כך הרבה תהליכים?!) בקיצור עכשיו במקום 90% זיכרון פיזי, רק 50% בשימוש. זאת אומרת כרום לקח לי 40% זיכרון! פתחתי את כרום מחדש. עכשיו אני עם איזה 4 כרטיסיות פתוחות כולה ו-20 תהליכים רק של כרום! וזיכרון של 70% בשמוש כל כרטיסיה שאני פותח לוקחת …

23. Started by Evgeni,

שלום, הרכבתי את המחשב שמתואר במפרט. לאחר הדלקה, המחשב מבצע restart לאחר מספר שניות פעם אחת ולאחר מכן לא ניתן לראות דבר במסך. המאוררים פועלים, LED הבקרה הירוק שעל לוח אם דולק ו LED הכחול שמסמן את פעולת הדיסק הקשיח של הדיסק הקשיח נדלק ונכבה לאחר מספר שניות. מישהו יודע איפה לחפש את הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by aspioni,

שלום לכולם, יש לי את התוכנה skype למי שמכיר. אני רוצה לחבר אוזניות עם רמקול למחשב כדי להשתמש בתוכנה. אבל כשדיברתי עם חברים שלי אז אני שמעתי אותם אבל הם לא שמעו אותי. אז אולי משהוא פה יכול לעזור לי. תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by omerbr,

בזמן האחרון בערך בשבוע האחרון התחילו להיות לי הרבה בעיות במחשב ומסכים כחולים אין לי מושג למה זה קורה הדברים היחידים שקרו לאחרונה הם שהתקנתי TS3 ושקניתי עכבר ומקלדת חדשים והתקנתי להם דריברים זהו זה הדברים היחידים שעשיתי במחשב בזמן האחרון הינה הדאמפ פילס: http://www.f2h.co.il/u4rp35cm98h אני פשוט לא יודע איך לקרוא אותם ולהבין מהם מה הייתה הבעיה הרוב זה קורה לי כשאני יוצא נגיד מהתוכנה TS3 אבל אני יוצא ממנה כי כשאני משחק בזמן האחרון בBFBC2 הוא מתחיל להיתקע לי וכבר שנה אני משחק בו ורק בשבוע שבועיים האחרונים הוא מתחיל להיתקע לי ואז הוא עושה ריסט למחשב או מסך כחול ודברים כאלו זה פשוט מעצבן אותי אני לא יכול לדבר עם חברים שלי בטים ספיק בגלל כל המסכים הכחולים האלו ובנושא אחר כשאני …

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.