עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הרגע סיימתי להרכיב מחשב חדש אבל כשאני מדליק את הספק המחשב לא עולה! המאווררים והדיסקים נדלקים, גם המאוורר של הכרטיס מסך נדלק - אבל אין תצוגה ולא צפצופים. אחרי 10 שניות הכל נכבה. פירקתי הכל והשארתי סטיק אחד של זיכרון, כ. מסך, מעבד ואת הספיקר. הוצאתי את המעבד והחזרתי - שום דבר! ההסבר היחיד שיש לי הוא שהמעבד (Q6600) או הלוח לא תקינים. מה אני עושה עכשיו?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי מחשב נייד של ג'יגה ביית והתקנתי את הדריבר מהדיסק שקיבלתי הכל טוב ויפה התקנתי משחק splinter cell double agent למיטב ידיעתי תומך בכרטיס מסך שלי אבל אני רואה מלא כתמים שחורים במהלך המשחק ( אי אפשר לשחק ככה לא מבינים כלום) המשחק אומר שיש לי דריבר לא מעודכן אז חיפשתי דריבר מעודכן והורדתי דרך האתר הזה http://www.giga-byte.com/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2504 הורדתי את הדריבר המעודכן מתאריך 26/10 ככה כתוב שם באתר אבל אצלי במערכת עדין מזוהה מתאריך יותר ישן (דאגתי להסיר את הדריבר הישן ואז התקנתי את החדש) בכל מיקרה אני בטוח שזה עניין של דריבר ואני פשוט לא מוצא דריבר חדש לכרטיס המסך שלי (הדריברים המקורים מהאתר של nvidia לא תומכים במחשבים ניידים ) למישהו יש א…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. שלום לכולם. כבר במשך חצי שנה+ אני סובל מהבעיה הזאת. כאשר אני משחק במחשב כל הזמן המחשב נתקע וחייבים לעשות ריסט. בזמן האחרון זה נעשה אפילו גרוע יותר, כשצפיתי בסרט המחשב כל הזמן נתקע. לדעתי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך, כי היו לי איתו בעיות בהתחלה שנבעו מטמפ' גבוהות (100 מעלות+), וכשהחלפתי קירור כבר היה מאוחר מדי ועכשיו גם יש ארטיפקטים תמידיים. הטמפ' עכשיו בסדר, לא עוברות את ה-50 ורוב הזמן אפילו פחות מ-40. מה אתם חושבים? זה הכרטיס מסך או שזה לא קשור? * זה לא המערכת הפעלה, כי פרמטתי כבר כמה פעמים וזה לא עזר. אני מבקש ממכם ממש כל עצה שאתם חושבים שיכולה לעזור, ואם למישהו פה הייתה את הבעיה הזאת. אני רוצה לוודא ב-100% שהבעיה היא מהכרטיס מסך לפני שאני מחליף אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  4. Started by mr-elad,

טוב חבר'ה שמעו מה קרה לי, שיחקתי WITCHER במשך כשעה ופתאום שמעתי בום דיי חזק (שהקפיץ אותי) ואז המחשב עשה ריסטרט ועלה מחדש. בדקתי את המחשב עם אוורסט והכל ניראה לי תקין, הטמפ' נורמליות, המאווררים מסתובבים והכל עובד. פתחתי את המחשב ולא מצאתי שום דבר שרוף. מה זה יכול ליהיות?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by Bragiz,

אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by verynoti,

לבן דוד שלי יש את הכרטיס הנ"ל הכרטיס היה לא תקין אז החלפתי אותו בחדש (החלפתי גם ד.קשיח והמחשב עבר פירמוט) אחרי התקנת הווינדוס וכל הדרייברים התקנו משחק 1 וכל פעם המחשב נתקע בגלל ה-VPU RECOVER שאומר לי שהכרטיס עושה ריסט ניסיתי לבטל אותו אבל אז המשחק והמחשב נתקעים ורק ריסט מהכפתור עוזר אז החזרתי לאותו מצב כמו שהיה איך אפשר לסדר את הבעיה? אם בכלל אפשר לסדר ? עזרה בבקשה אם הייתי צריך לפתוח בפורום אחר אז סליחה פשוט לא ידעתי איפה לפתח

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. התקנתי R STUDIO והוא פשוט ממלא את הLOG בארורים רצוף כשאני עושה להארד דיסק סקאן בווינדוס ההארד דיסק לא מופיע, רק במנהל ההתקנים איך אני מציל את ההארד דיסק והקבצים שעליו?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by D-Bang,

לפני כשנה בצעתי עדכון ל BIOS, ומאז כשאני מפעיל את המחשב לוקח לו זמן עד שהוא נפעל כמו שצריך.. מיד עם ההדלקה הוא מראה שמצא כרטיס מסך, אח"כ כאילו מנסה להמשיך לספירת הזכרון אבל במקום זה הוא מאתחל את עצמו שוב ושוב ושוב עד שבסוף (לאחר מספר דקות) שומעים את ה"ביפ" והוא עולה כמו שצריך. יש לציין שמאז בצעתי עוד שני עדכוני BIOS והמצב נותר כפי שהיה. חוץ מזה המחשב עובד כמו שצריך, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת איפה הבעיה.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. היי... מחשב יחסית חדש, AMD X2 4000+ לוח ASUS M2A-VM HDMI זיכרון 2 גיגה. מארז שיש לי את המחשב יש מידי כמה ימים ריסטים (מסכים כחולים). זה קורה בעיקר שאני לא ליד המחשב. הסתכלתי ב EVENT VIEWER של VISTA יש שתי ERROR שקשורים ל ACPI 1. IRQARB: ACPI BIOS does not contain an IRQ for the device in PCI slot 7, function 0. Please contact your system vendor for technical assistance. 2. The ASPI32 service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ה ERROR השני מופיע כל פעם שאני מאתחל את המחשב. יש סיכוי הERROR-ים בכלל לא קשורים לבעיה. הרצתי בדיקות, מאמץ למעבד - כמה שעות המעבד הגיע ל 46 מעלות מקסימום. ולזיכרונות - לא הופיע שום ERROR התקנים - ח…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by Tal14,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים בערך המחשב בהתחלה היה שקט, ועל המארז היתה מודבקת מין סלוטייפ מוזר כזה הורדתי אותו ומאז המחשב התחיל לעשות לפעמים רעשים,ניסיתי לשים מחדש סלוטייפ אחר וזה לא עזר המחשב עושה את הרעשים האלו אחרי זמן ממושך של עבודה כשהוא נדלק אז הוא לא עושה רעש, הרעש מתחיל רק אחרי חצי שעה בערך וגם כשעושים ריסטרט הרעש נעלם לא הצלחתי להבין ממה הרעש נגרם ניסיתי לשמוע אבל לא ממש הבנתי.. המפרט : Intel Cure Due E6750 Gigabyte GA-P35-DS3L GeForce 8800GTS מארז Hec 6A19 ספק Hec 400TRT ממה יכול להגרם הרעש ? ואיך אפשר למנוע אותו ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by mikko,

טוב אני קם בבקור לקול תיקתוק חלש אני כזה חושב שזה שעון חח פתאום אני שומע תיקתוק קול מכוון המחשב אני פותח אותו מקשיב טוב יותר ושומע שזה ב הhardisk שלי אני בא לעשות ריסטרט אולי זה יזעזור המחשב נתקע אני עושה ריסט מהכפתור ואז ה windows לא עולה !! רשום no boot device ואני wtf לא גיביתי כלום 1!! כיביתי והדלקתי ו הרעש פסק ו ה windows עולה , לפחות עכשיו מה עושים?!

12. היי חבריה, מחשב אינטל ליבה כפולה,לוח אם אינטל,כרטיס קול מובנה הבעיה, 1. ישנו קול עמום באופן קבוע בזמן פעולת המחשב,נקיתי,החלפתי מאווררים,זה ממשיך(להוציא מאוורר המעבד) 2.כאשר אני משוחח ב מסנגר ,סקפיי,הצדש השני שומע אותי עם זמזום קבוע של רעש, הוספתי כ.קול וזה לא עזר הרעש ממשיך,כמו כן עדכנתי את דרייבר האודיו וגם לא עזר. מה הבעיה?מה הפתרון? שאלה :אני רוצה לבדוק אפשרות אוליי זה מאורר המעבד,אני רוצה לנתק אותו ל10 15 שניות זה אפשרי מבלי שיגרם נזק? תודה

13. שלום, הבעיות התחילו בערך לפני שבוע כשהפעלתי את המחשב אז אחרי כמה דקות חזרתי ואני רואה מסך שחור ואת סמן העכבר ויכלתי להזיז אותו אבל לא יותר מזה. עשיתי הפעלה מחדש והסתדר. אתמול ושלשום כשהפעלתי את המחשב היה לי פעם אחת את זה שוב ואז אחרי הפעלה מחדש קיבלתי מסך כחול שאומר שיש בעיה באיזה משהו ומה שיכלתי לעשות זה שוב הפעלה מחדש וככה כמה פעמים. היום סוף סוף הצלחתי להפעיל את המחשב אבל הנה הבעיות שכרגע אני סובל מהן: הרזולוציות היחידות שאני יכול להשתמש בהם הן 800 על 600 1024 על 768 ו-1280 על 1024 וכולם למסך רגיל ולא רחב וזה גרוע, שום דבר לא נראה טוב. עוד בעיה היא שהקספרסקי שלי לא מתפקד טוב, אני לא מצליח לעשות Scan, זה כאילו מתחיל ואחרי שניה מסתיים (את הקספרסקי הזה קניתי והשתמשתי בסרי…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. קניתי לא מזמן במחיר זול מאלוף מחשבים 8500GT 256MB של (leadtek winfast( ... הבעיה היא שכשאני משחק THE WITCHER או OBLIVION הרבה פעמים קורה לי שהגרפיקה נתקעת בסצנות הדיבור (למרות שהם ממשיכים לדבר כאילו כלום לא קרה) ואז כשהיא חוזרת, היא חוזרת עם בעיות. לפעמים הצבעים מתחלפים, או שאני רואה במקום פרצוף זוג עיניים שמרחפות, או לפעמים על כל המסך אני רואה תמונה של עץ או דג... והטקסטים מרחפים כרגיל... אני צריך לעשות LOAD כמה פעמים או לעלות אזור חדש כדי לתקן את זה, אבל זה מעצבן מאד! באובליוויון זה קורה בתדירות נמוכה, רק מפעם לפעם, דוגמא של משהו שקרה זה שבמקום דשא או אדמה היו מלא מלא אייקונים של נשק מהINVENTORY... או שהצבעים התחרבשו... האם זו בעיה בכרטיס, או בכל הכרטיסים מסוג 8500? נית…

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  15. אני חייב עזרה משתגע כבר מהמחשב הזה. מאז שקניתי לוח אם המחשב התחיל לעשות לי בעיות של המסכים הכחולים , כל פעם רושם שגיאה אחרת DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL , PAGE_FALUT_IN_NONPAGED_AREA וכו'. הוצאתי את הזכרונות מהמקום שלהם וחיברתי מחדש , הוצאתי את המודם הישן שהיה לי שסתם היה מחובר למחשב וגם זה לא עזר , פירמטתי עכשיו את המחשב וליום אחד זה לא הופיע ועכשיו זה חזר. צירפתי את 2 הקבצי minidump שיש לי מאז הפירמוט . [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by davidreznic,

קורה משהו מוזר. כשאני מדליק את המחשב המאורר של המעבד מתחיל להסתובב, נעצר המחשב מצפצף 2 שניות על כשל מאורר ואז הכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט בצד ללא OC.

17. Started by Taco,

היי חברים, אני עובד עם פנטיום 4 לוח GYGABYTE ומסך Mag 931C (גרוע מאוד לדעתי, לא ממליץ למי שעובד עם אופיס בעיקר). לפני כמה ימים התכווץ המסך לכיוון שמאל באיזה 5 אחוזים ונשאר פס שחור בימין המסך. במסך זה אין אפשרות לשלוט ברוחב של התמונה, רק במיקומה. כדי לבודד את הבעיה חיברתי את המסך ללפטופ ברזולוציה של המחשב שלי והכל נראה טוב, וגם החלפתי כבל, ככה שהבעיה כנראה במחשב ולא במסך. האם אתם ממליצים לקנות כרטיס מסך פשוט (אני לא משחק, רק עבודה) וזהו או שאפשר לבדוק מה הבעיה עם איזו תוכנה ולעשות אולי עדכון FIRMWARE או משהו כזה? תודה !

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. עזרה דחוף!!!!!!!!! אני צריך שתיתנו לי את כל השמות של התוכנות שאתם מכירים שעוזרות לתקן את הכונן קשיח :s05: בתודה מראש!!! כל הכבוד למי שיעזור

19. הגיע לחבר שלי מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס, ובהתחלה בהתקנה שמתי מחיצה חדשה (כ-60 ג'יגה) מדיסק קשיח 160 ג'יגה ועשיתי לה NTFS (quick), אחרי זה המחשב עשה ריסט ועלה ונכנס שוב להתקנה אז יצאתי ממנה והפעלתי מחדש ואז עשיתי boot from cd והווינדוס עלה וההתקנה וכל ההגדרות. אחרי הכל ההתקנה הסתיימה והווינדוס עלה לא מופיע כונן D: (המחיצה שעשיתי), מה הבעיה? ועוד שאלה, במחשב יש לוח אם קצת ישן ל-AMD אבל עם תמיכה לפי אתר היצרן במהירות זיכרון 800 שאותה חבר שלי קנה 2 ג'יגה מהירות 800 OCZ ורשום 667 Dual channel במקום מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by LORIANTA,

DVD נייד מקפיץ דיסקים יש פתרון?

21. שלום לכולם ברשותי מחשב (פנטיום 4 2.8 GHZ, לוח אם של ASROCK , ג'יגה זכרון 2*512 של סמסונג, הארד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג... לאחרונה עשיתי למחשב פרמוט לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה אך כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה המחשב מבצע ריסטים בכל פעם שהוא מנסה להכנס להתקנה של המחשב. מבדיקה שעשיתי ראיתי כי היחידת קירור שעל המעבד תקינה והיא שומרת על הטמפרטורה הנדרשת,זכרונות תקינים יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לשמוע הצעות כיצד ניתן לבדוק ולטפל בבעיה.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by RDS,

טוב תראו... אז המפרט שלי: AMD 3800X2 1G 667 1950P זה פחות או יותר... עכשיו בזמן האחרון החלו תקיעות במחשב... אני לא יכול להגדיר שינוי מיוחד שקרה, רק אני יכול להגיד בתקופה הזאת היו הפסקות חשמל רבות (ספק ג'נרי)... אז ככה, התקיעות קורות באינטרנט, בקטעי וידאו (אני משער גם במשחקים)... כאשר זה בקטעי וידאו יש מין צליל כזה של טרררררר, ואז כלום לא מתפקד. כאשר זה באינטרנט העכבר לא זז... מה בדרך כלל גורם לכאלה מצבים? שאדע לאיפה להתחיל לפנות... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי מחשב לא ממש עתיק לאבא שלי פנטיום 4 1.8ג"ה גיגה זכרון +ATI 8500 128MB ו HD 40 ג"ב שהיה לי התקנתי WIN XP SP2 ההתקנה עברה מצוין ללא שום שגיאה כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד השלב של ה WELCOME SCREEN ואז המסך פשוט נכבה.המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ועל המסך יש את כתובית ה-פריקוונסי כאילו ההרצים לא תומכים.מה שנשלל כוון שהמסך תומך 85 הרץ והמסך תקין לחלוטין כך גם כרטיס המסך כוון שהוא עבד אצלי על המחשב המוזר הוא שבסייפ מוד המחשב עולה תקין וכל נסיון למחוק ב DEVICE M את הדרייבר המובנה של הכרטיס לא עזר............כרטיס מסך אחר שניסיתי לשים R9550 פשוט לא הראה תמונה האם מדובר בבעית חומרה???יש מצב שזה הכרטיס או ה HD... נסיון לראות בעיה ב S-MODE עם ה איוונט ויואר לא עזרה נ.ב XP…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס - אך לא בווינדוס אני צריך איזה TOOL חזק שיעזור לי לזהות את ההארד דיסק (WD) ולהציל את הקבצים החשובים שעליו תודה! *שאלת בונוס: כרטיס הרשת אונבורד שלי לא מזהה שמחברים אותו לדברים למרות שהדרייברים מותקנים, פעם הוא עבד. מחשב חדש בן פחות מחצי שנה. יש מה לעשות לפני שאני נוסע לחנות הרחוקה? האחריות מכסה דבר כזה? (זה בטוח בעיה פיזית, מאז שהיא התגלתה התקנתי ווינדוס מחדש אלף פעם) בין הפותרים נכונה תוגרל הערצתי האינסופית

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yaniv1306,

תאור הבעיה בעת שמיעת קבציי שמע הקול נשמע על הפנים בכדיי לסדר את זה אני צריך להיכנס לבקרת הקול ולהזיז את החוגה של ערוץ הWAVE לאחד הצדדים כלומר שהיא ממוקמת באמצע שומעים גרוע מאד מה עליי לעשות בכדיי לסדר את הבעיה, תודה מראש יניב הלוח הוא של גיגהבייט 945S3

דיונים חדשים בפורומים