תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הבנתי בערך מה ההבדל בינהם פחות או יותר.(אשמח גם להסבר תכלס מפורט) השאלה שלי אם גם registry defrag לא רלוונטי לכונן ssd'תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה במודם הנ"ל, באופן לא צפוי בכלל (זה יכול להיות אחרי 10 דקות וזה יכול להיות אחרי 50 דקות אבל ב90 אחוז מהמקרים בשעה הראשונה) נורית הSYNC נכבית! יש לציין שאם אני מפעיל עומס על המודם (הרבה אתרים בבת אחת או משחקי רשת) אז ההתנתקות מתרחשת מהר יותר, אבל גם אם לא, לאחר כמה זמן המודם מאבד את הסינכרון. לאחר שאני מדליק ומכבה את המודם המצב מסתדר ויותר אין הפרעות (עד לפעם הבאה שאני אכבה את המחשב). חשבתי על אפשרות שפשוט אני אדליק את המודם ואחרי דקה אני אכבה ואדליק שוב בשביל להקדים תרופה למכה אבל זה לא עזר, רק אחרי פעם אחת שהמודם מתנתק המצב נהיה יציב. אז תגידו- מה הוא רוצה מאיתנו? שיתקשר לבזק! אז ככה ששיגעתי לבזק את הראש- והם שיגעו לי בחזרה, פילטרים, כבלים, בדיקות של הקוו…
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה צצו לי מספר בעיות במחשב וברצוני לפרמט את כל הארד דיסק הנוכח במחשבי. כיוון שיש שני מערכות הפעלה על המחשב (לינוקס,וינדוס) זה יוצר לי מספר בעיות, כיוון שאני לא יכול למחוק לינוקס ולאחר מכן לעלות את הוינדוס כיוון שהתוכנה שנותנת לך את האפשרות לבחור עם איזו מערכת הפעלה ברצונך לעבוד. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה מראש. שבוע טוב נ.ב מרוצה?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כשבוע הייתה לחברתי הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב שלה נדלק רגיל רק ללא מסך. ראוי לציין שהחלפתי ספק כוח, הוצאתי והחזרתי את הזכרון, בדקתי שהכל מחובר כראוי וניקיתי אותו מאבק. היות ויש לה כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ניסיתי לחבר לה כרטיס מסך ישן ואליו את הכבל vga ועדיין כלום. תודה
-
ההארד דיסק שלי maxtor 40gn 7200rpm התחיל להשמיע קולות ורעשים וטיקים מוזרים מאוד. את המערכת שלי תוכלו לראות במפרט... עכשיו למה אני חושב שזה שההארד דיסק נדפק,בגלל שבחלק מהמשחקים שצורכים הרבה זיכרון יש לי בעיות גם כן של תקיעות כאלה במשחקים,לא גדולים אבל מאוווד מעצבנים. במחשקים כמו farcry ו-painkiller . המשחקים האלה צורכים המון זיכרון,וכאשר אין זיכרון המחשב כמובן פונה אל ההארד דיסק והזיכרון הוירטואלי ובגלל שההארד דיסק שלי דפוק כמו שנראה לי אז יש תקיעות כאלה קטנות מצעבנות במשחקים. עובדה שמשחקים שלא צורכים את כל הזיכרון אין בעיה כי המשחק חוץ מלטעון שלב לא משתמש כמעט בכלל בהארד דיסק.(אני מדבר על תקיעות במשחק עצמו לא קולות וטיקים של ההארד דיסק). אגב אמרו לי התקיעות בגלל הכרטיס מ…
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי ועד לפני שבוע הכול הלך יופי (GAINWARD GTX 260 Q9400 2GB RAM) ובהתחלה הכול הלך לי ממש חלק המשחקים רצו חלק הכול היה יפה וטוב אחרי שלא שיחקתי בו כשבועיים (בגלל הבגריות...) חזרתי לשחק וגילתי שמידי פעם יש תקיעות במשחקים ושלא נדבר על CRYSIS שבקושי עובד (למרות שהוא עבד חלק) פעם אחת הוא הראה לי מסך כחול והיתכבה מיד אז לא הספקתי לקרוא מה הוא רוצה האם זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 2GB או שזה בעיה בכרטיס או שזה בכלל בעיה בחומרה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך Sapphire AMD Radeon HD 6450 הכולל חיבור HDMI. התקנתי את הדרייבר ומה שקרה זה שהדרייבר של הכרטיס קול נעלם. בPLAYBACK DEVICES מופיע רק תצורת קול אחת HDMI ובמנהל התקנים לא מופיע הכרטיס קול כאשר אני מחבר את הHDMI שומעים מהטלווזיה וכאשר אני מנתק אותו רשום שהרמקולים לא מחוברים למחשב למרות שהם מחוברים . יש לי מחשב:hp pavilon 6020.is עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 32BIT תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך gigabyte 9800Gt 1GB מעבד quad 2400GHz ולוח אם של gigabyte דגם ep45ds3l (דגם חדש דגם ה-hybrid וה- energy saver ) כל פעם שאני מפעיל משחק .. ולא חשוב איזה ... גדול קטן כבד קל חמוץ מתוק חריף מר על המסך מופיעות מלא נקודות ירוקות (באמצע המשחק באופן אקראי) נותן לי 2 3 שניות להמשיך לשחק (עם הנקודות האלה) ואז בום !!!!!!!!!!!!!! המחשב ניתקע לחלוטין (כולל העכבר) המשחק קורס המסך ניכבה והופה איזה כיף לי... מישהו ניתקל בבעיה כזאת ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? (עוד קצת ???????????)
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
זה בלתי נסבל, שעה של משחק בSOURCE, במפות בסיסיות כמו DD2 או אפילו de_dust2_long והארטיפקטים מופיעים, אחרי 2 דקות המחשב מרסט את עצמו אם אני לא עושה את זה. כ.מסך CONNECT3D X1950 PRO.. אבל לדעתי הבעיה היא דווקא המעבד, Prescott P4, שמתחמם מהר מאוד. הכרטיס עוד באחריות. המארז פתוח עכשיו אז אוורור לא קשור.. איך לבדוק מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך mag 810fd והאחריות עליו פגה ויש לי איתו בעיות של פוקוסים,צבעים ועוד איפה אני יכול לקבל שירות תיקונים טוב למסך? תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש , פנטיום 4 , 3.2 1GB זיכרון , Windows xp professional service pack 2 לאחרונה כל תוכנה שאני מפעיל תוקעת את המחשב למשך כחצי דקה ניסיתי לעשות שיחזור למערכת - לא עזר הרצתי את התוכנות : Spybot Registry Mechanic Ad-aware 6 וגם את האנטיוירוס שלי : karspersky ועדיין אחרי הרצת התוכנות האלו המחשב נתקע כמעט בכל תוכנה שאני מפעיל בנוסף אני לא מצליח באחד הכוננים לעשות בדיקת שגיאות בדיסק וגם איחוי - אני לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה , אולי :\ עידכון : מסתבר שלא כל הפעלה של תוכנה תוקעת את המחשב , פשוט כל כמה זמן המחשב נתקע ... מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הצורב מדגם: Ricoh MP7320A הצורב מזוהה בביוס.. הוא מזוהה גם בווינדוס אך יש לי סימן קריאה צהוב ב device Manager ניסתי להסיר את הכונן ולקוות שהוא יזדהה לבד על ידי הווינדוס אך זה לא עובד מערכת ההפעלה ווינדוס XP אם מישהו יודע מה הבעייה .. אשמח לקבל תשובה עשיתי חיפוש על דברים דומים אך לא מצאתי משהו שהצליח לפתור את הבעייה ...
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
קרה לפני כחודש והיום שוב. כשמפעילים המחשב, המאווררים (כולל הספק) זזים חצי סיבוב - וזהו הכל מת. ניסיתי פעמים רבות עד שהחלפתי הספק. אחרי המחשב עבד חזרתי לנסות הספק הישן ופתאום הוא (והמחשב) קם לתחייה! האם יש הסבר טכני לעניין?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לאחר התקנת וינדוס והחלפת כונן קשיח יש לי בעיה שבעת כיבוי המחשב או איתחול {דרך תפריט התחל} המחשב נכנס למסך כיבוי ומתחיל לצפצף ולא נכבה מישהו יודע מה זה?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
פתאום משום מקום המקדלת והעכבר במחשב הפסיקו להגיב. הנורות במקדלת וגם בעכבר נדלקות כאילו המחשב כן מזהה אותם ונותן להם מתח. אבל אין תזוזה בעכבר, וגם המקלדת לא מגיבה - לפעמים היא פועלת לרגע ואז מפסיקה. יש הצעות לעזרה למישהו? תודה, ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודשיים. לאחרונה כאשר אני קם בבוקר אני מגלה שהמחשב איתחל את עצמו וכל החלונות נסגרו. למיטב ידיעתי זה קורה כל לילה. הרצתי %systemroot%\minidump למקרה וזו קריסה של המחשב ונוצרו קבצי minidump אבל אין ספריה כזו (אני מבין מזה שווינדוס לא יצר ספריה כי לא נוצרו קבצים כאלו) שוטטתי גם בחלק של performance and maintenance ב- Control Panel ולא ראיתי איזושהיא הגדרה לאיתחול קבוע של המחשב. אשמח לעזרה.......
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי יש לי מחשה נייח ועל המסך שלו מופיע לי no singel ואני לא יודעת מה לעשות וכבר בדקתי את הכבלים והחלפתי לכבלים אחרים ובדקתי את הכרטיס של המחשב ואני לא יודעת מה עוד לעשות למי יש רעיון והוא יוכל לעזור לי פה בבקשה, וכל המסך שלי שחור ולא נדלק בכלל ורק מופיע לי no singel אפשר עזרה פה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של Reatlek שבא עם הלוח (יש לי ג'יגה ביט,וכרטיס הקול הוא גם איכשהו קשור לצ'יפסט שלי SIS) עכשיו, משחקים פועלים לי. אבל מה.. מרגע שהתקנתי את הכרטיס קול, משחקים לא עובדים לי עם קול! (משחקים שאמורים לעבוד עם קול) הדבר היחיד שעובד זה הסאונד. יש לכם עצות?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מסך SAMSUNG 930B LCD כאשר אני לוחץ על כפתור AUTO ADJUSTMENT, מופיע חלון ובו רשום: AUTO ADJUSTMENT NOT AVAILABLE מישהו יודע מה הבעיה? לפי מה שאני זוכר, התקנתי איזהשהוא דרייבר שהגיע על דיסק עם המסך. מה אפשר עוד לעשות? בתודה מראש, תומר.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
חבר שלי הביא לי תמחשב שלו לסדר לו אותו... המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך... ניסיתי לשים כרטיס מסך אחר (כי הוא היה משתמש במובנה) וזה לא עובד.. אבל האמת אני לא בטוח שהכרטיס המסך ששמתי טוב בכלל.. אז לפני שאני יוציא את שלי כדי לבדוק רציתי לשאול האם יכולה להיות סיבה אחרת שלא רואים שום דבר במסך? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני אחרי התקנה של וינדוס אקס פי התקנתי רק את הדריברים של הכרטיס בלי שום תוכנות שבאות איתו במערכת שומעים חלש ובאוזניות כמעט ולא שומעים בכלל,בוינדוס הכול מוגדר על הווליום הכי גבוה.
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הקובץ שגורם לBSOD הוא aswTdi.SYS לפי 3 קבצי הדאמפ האחרונים, מה שלדעת מראה שזה לא סתם רנדומלי. בדקתי ומסתבר שזה האנטי ווירוס, שהוא חינמי. אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש, הרי הוא חינמי ופועל לא רע, אבל האם הוא באמת שורש הבעיה? חוץ מזה, עשיתי סריקה לכונן ה5000AAKS שלי, כונן 500 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, הממצאים: 50MS:461 150MS:9 ז"א מבחינת הסקטורים האיטיים אני סך הכל במצב לא רע. מצד שני, היו 3 UNC. הבעיה? זה לא אומר לי כלום. יש לי יכולת טכנית גבוהה, אבל עדיין איני מומחה ברמה שאני יכול להבין מושג שלא למדתי שום דבר עליו. הUNC היו: 3285300 628266920 629747617 החוש הטכני הבסיסי שלי אומר לי שזה בעצם הסקטורים עם הבעיה ושמן הסתם הם לא אומרים לכם כלום. אני רוצה לברר מה הם אומרים בעצם …
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבורי ה USB במחשב .. עד לפני כחודש הם עבדו כרגיל ..אך כעת כשאני מחבר משהו ל USB המחשב כלל לא מזהה אותו ..כלומר כאילו לא הוכנס וחובר דבר . לדעתי אולי זה קשור להגדרות במחשב .. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-