עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shimon23,

שלום אני מחבר מדי פעם את המחשב שלי לטלויזיה באמצעות יציאת ה Tv-out, אך כשניסיתי לחבר את יציאת ה audio out שבכרטיס קול לטלויזיה, משום מה אין תגובה ואני לא מתליח לשמוע את המחשב בטלויזיה. הכבל בו השתמשתי נלקח ממצלמת הוידאו שלי בצד אחד שלו יש לו חיבור לכרטיס הקול ובצד השני שני חיבורים(במקור אחד נועד לוידאו), שנכנסים לכניסת הטלויזיה. ניסיתי לחבר גם רק את כבל הסאונד ועדיין אין תגובה, מישהו יודע איך אני צריך לעשות זאת או באיזה כבל להשתמש?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה זה התחיל שכיביתי את המחשב ואחי הדליק אחרי ופתאום כלום לא עבד... המסך רשם וידאו ארור וכלום לא עבד... החלפתי לוח ומעבד וזה לא עזר... החלפתי כ.מסך וזה לא עזר... הכל מחובר כמו שצריך ואני חושב שהבעיה בספק... אתם חושבים שאני צודק? או שמה הבעיה במקום אחר...עיזרו לי בבקשה... עריכה:כל זה קרה לחבר שלי...

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  3. שלום לכולם, עשיתי שינמוך גירסא מ IE9 ל 8. לאחר השינמוך, שום דף מהמועדפים לא עבד. ניסיתי להוסיף מחדש כול מיני אתרים וקיבלתי הודעה Catastrophic failure. עשיתי כמובן uninstall ו install מחדש ל IE8. ניסיתי לרסט את כול ההגדרות. חיפשתי באינטרנט כול מיני פתרונות כמו לבטל את ה adds on וגם זה לא עזר... מישהו נתקל בבעיה ? אני חייב לעבוד עם exporer 8 בגלל שאני עובד עם Quality Center שלא תומך בשום גירסא אחרת או דפדפן אחר בצורה אופטימלית. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by *ShLoMi*,

כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא ניתקע בן הטעינה של הווינדוס לבין טעינת התוכנות שנידלקות עם המחשב (לרוב הוא ניתקע במסך של ברוך הבא) לפעמים גם המסך לא נידלק ואז צריך לתת לו זמן לנוח ואז להפעיל מחדש מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  5. המחשב השני שיש לי היום החליט שלא בא לו לעלות כרגיל. כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה העלה לי הביוס. יצאתי ממנו ללא שום שינוי, נכבה ומנסה לעלות ולא הצליח, התיאור: בעת ההדלקה נדלקים שתי המנורות אחת ירוקה והשניה אדומה, אחרי מספר שניות נכבית האדומה ונשארת הירוקה דלוקה. אינו משמיע פיפס בזמן ההדלקה ואינו מעלה את הלוח, פשוט משאיר את המסך שחור. האמת זה לוח אסוס P4800, האם יתכן הזיכרונות או כ. מסך מתנגשים? כי ניסתי להוציא כרטיס זיכרון אחת והדלקתי שוב את המחשב ושוב נכנם לי לביוס ושוב יצאתי ללא שינוי ושוב חזרה הבעיה. לטיפולכם - תודה

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  6. אורח עפרה
    Started by אורח עפרה,

שלום, שימוש ב- Office וב chrome בקליק ימני, תיבת השיח שנפתחת מוםיעה שקופה. לפעמים כשעומגים עליה עם העכבר הכתוב מתגלה איך פותרים את הבעייה ? (רק בתקןפה האחרונה)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by evy,

אהלן,קניתי לפני חודש וחצי נייד של טושיבה sattelite l655 ,והמחשב היה שקט לחלוטין. עכשיו אני שם לב שיש רעש צפצוף דק מאוד ומתמשך מהמחשב,זה צפצוף בתדר גבוה שנשמע ברקע רק שיושבים במקום שקט,הוא לא כל כך ברור אבל מטריד. אז שלחתי את המחשב למעבדת טושיבה,והם אמרו שהכל תקין ושהם לא שומעים שום רעש מוזר וגם הדיסק קשיח תקין,ונלחמתי והתווכחתי איתם שכן יש רעש ושהוא מטריד,כי אני רוב הזמן לומד ואני צריך מחשב שקט ליידי. בכל מקרה אומרים שלא שמעו רעש ובכל זאת יעשו ניקוי למערכות קירור וישלחו אותו אליי. שלחו אותו אלי בחזרה ואני שומע את אותו רעש,ולא השתנה שום דבר. בכל מקרה היתה לי תחושה שזה רעש שבא מהדיסק קשיח,ופתחתי את הפאנל שלו ,עד שראיתי את הדיסק קשיח באופן גלוי,והרעש ממנו היה הרבה יותר חזק כ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by buuhaa,

שלום. המחשב שלי לא מסתדר עם התקני USB . הוא מתחיל בזיהוי, ומודיע שהחומרה לא זוהתה וזהו. זה קורה עם HD חיצוני חדש, וגם עם דיסק און קי חדש. התקנתי במנהל ההתקנים את ה USB מחדש אבל זה לא עזר. האם תוכלו לתת לי רעיון, יכול להיות שזה הספק ? אני אציין שלאחרונה פירמטתי אותו (XP), אולי זה קשור ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by FinalArrow,

הדלקתי את המחשב היום בבוקר וגיליתי להפתעתי שהווינדוס שולח אותי ל-Startup Repair, ואז אומר לי שלא ניתן לתקן את הבעיה, שולח אותי לעשות ריסטרט וחוזר חלילה. יצרתי דיסק Windows Repair ממחשב אחר וניסיתי לעשות שיחזור מערכת או תיקון נוסף וכלום לא מצליח. מה שכן שמתי לב אליו, הוא שהמחשב מנסה להעלות את הווינדוס מכונן D כאשר הוא מותקן בפועל בכונן C. האם זאת בעיה מוכרת? יש לזה פתרון? תודה!

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by Dor5,

אני מקווה שאני כותב את ההודעה בפורום הנכון, אז ככה - במחשב השני שלי אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הסיבה לבעיה לפי מה שהבנתי מHOT היא שמשהו חוסם את המחשב מלייבא כתובת IP תקינה המודם תקין כי עכשיו אני גולש דרכו במחשב אחר. הכתובת IP שהמחשב השני מקבל היא משהו מוזר מאוד שהוא שילוב של מספרים ואותיות באנגלית. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  11. היי, אני מחפש דרך יעילה למיין קבצים על פי סוג לדוגמה כשאני מוריד מהאינטרנט MP3 אל שולחן העבודה אני רוצה שהוא יעשה את דרכו באופן עצמאי אל תיקיית מוזיקה וכו'. איך אני יכול ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by orlupo,

לאחרונה לאחר 4 שנים של נאמנות הסורק שלי מתחיל לעשות בעיות ואת כל התמונות הצבעוניות סורק בגווני סגול... האם יש משו שניתן לעשות או שישר לזבל ולקנות אחר? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by Nissim82,

תעזרו לי בבקשה, נרשמתי לאתר רק בשביל זה. מי שיפתור לי באמת תותח. ניסיתי הרבה מדריכים וכלום לא עזר, השגיאה עדיין מופיעה. ב cmd (צירפתי תמונה) שם המחיצה של מערכת הפעלה הוא בג'יבריש, זאת כנראה הבעיה, אשמח אם יענו לי רק מי שבאמת מבין בזה

14. הפוינטר בוחר פי עשר ממה שמקליקים והמקלדת רושמת כל אות מלא פעמים. אנא עיזרו לי.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by ~oren~,

יש לי בעייה עם השומר מסך הוא לא עובד למשל אני מגדיר שיפעל אחרי כמה דקות והוא לא פועל וגם יש את הכיבוי צג אחרי כמה דקות ללא פעילות עם המחשב אז גם זה לא פועל משהו אולי יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by AdiD,

יש לי בעיה עם המקלדת, השורה העליונה של המקשיםם מ[ עד / לא עובדים ועוד כמהה מקשים , וגם ההמחשב אתמול נכבה לי מעצמו מספר פעמים, יכול להיות זה קשור אחד לשני. לפי דעתי יש וירוס או שבעיה עם הטמפרטוורה של רכיב כלשהו, רציתי לבדוק אברסט אבל לא מצאתי שם.. אשמח לדעתכם והצעה לתיקון. תודה.

17. היום הדלקתי את המחשב והמסך לא הראה כלום, ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב ואת המסך וניסיתי כמה כבלים בין המחשב למסך ועשיתי הכל בסדר הנכון אבל זה לא עזר, עד עכשיו לא היו בעיות, מה נראה לכם שהבעיה פה?

• 25 תגובות
    • 16.2k צפיות
  18. Started by oxana555,

היי כולם יש לי בעיה הורדתי ויסטה מפה: *הקישור נערך ע"י מנהל הפורום* התקנתי והכל היה בסדר אבל אז אחרי הורדתי אנטי-וירוס המחשב נכבה!! ושאני הדלקתי שוב זה מה שקרה: אחרי כמה שניות מופיעה מסך שחור וכתוב שם: windows error recovery(כותרת) ואז יש בחירה.... 1.safe mode 2.safe mode with networking 3.safe mode with command prompt 4.last known good configuration 5.start windows normaly לא משנה מה אני בוחרת זה מגיעה לדף הזה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be in cause. to fix the problem: 1: insert your winfows installation disc and restart your computer. 2: choose your language settings and then click next. 3: click repair your computer. if you d…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  19. Started by Nitrous,

החליפו לי לפני כשבוע לוח-אם, עשיתי אוברקלוק ממש לא רציני הכל עבד סבבה... פתאום כבר יומיים, הכרטיס רשת פשוט מת או משהו, האינטרנט מת כאילו לא היה, עד שאני מאתחל מחדש את המחשב.. אולי צריך לציין שזה גם קורה אחרי שהתקנתי FEDORA LINUX אבל לא מאמין שזה יכול להיות קשור איכשהו, מה יכול להיות פשר הבעיה? תודה...

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה (יש איזה שהוא דרך לאפס את הביוס ?להחזיר אותו להגדרות שהיו לי לפני?)

21. לפני כמה ימים ניגשתי לשחק במחשב את המשחקים שיש לי בSTEAM כמו counter strike source,HL2 DEATHMATCH ועוד. בזמן המשחק אני מזהה כל מיני תקיעות למינהם שמפריעות לי לשחק,ניגשתי לTASK MANGER ושמתי לב שהמעבד עובד יותר ממה שהוא צריך. זאת אומרת שכאשר שום תוכנה פועלת הוא על 20 במקום על 5 HELP

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  22. אורח קאנדוקו
    Started by אורח קאנדוקו,

מישהו יודע איך אפשר להתקין מערכת הפעלה של הסתדרות המורים הניתנת כשידרוג בלבד למערכת הפעלה רגילה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום. יש לי מחשב נייד ישן שאני מנסה להשמיש אבל הוא לא עולה (ביוס עולה, מע' הפעלה לא עולה). עשיתי דיאגנוסטיקה להארד דיסק דיסק. היא עוד לא סיימה אבל זו ההודעה שקיבלתי. עושה לי רושם שזה לא ניתן לתיקון (לפי מה שקראתי עד כה). האם יש דרך לתקן? אם לא, האם לדעתכם תהיה בעיה להתקין SSD במקום?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by yigal_26,

היי, קניתי לפני שבוע מחשב חדש intel duo core 6300 gigabyte 965p-s3 2xtwinmos 667MHz 512MByte gigabyte 7600gs HDD WD 160G sata HDD WD 160G IDE (פשוט היה לי אז שמתי אותו במחשב החדש) dvd rw pioneer 111d foxconn 570A + 400W אך אין לי דקת נחת מהמחשב. לפחות פעם ביום זורק מסך כחול. בהתחלה התקנתי דרייברים ללוח אם מהדיסק המצורף ואחרי מסכים כחולים פיענחתי MINIDUMPS והיה סלט: פעם כרטיס רשת, פעם כ. מסך, פעם זכרון, פעם סתם win32k.sys. כמה וכמה פעמים עשיתי פירמוט והתקנתי XP מחדש.פעם אחרונה התקנתי בזהירות דרייברים הכי חדישים להכל עם איתחול אחרי כל אחד ואחד. עבד יום אחד ולמחרת הודיע בצבע כחול: I'm back . MINIDUMP הודיע על win32k.sys. הרצתי MEMTEST הכל היה תקין, למרות שהרצתי…

• 3 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.