עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Culandur,

מפרט המחשב מימין כל פעם שסלולרי ליד המחשב ושולחים אליו הודעה או מתקשרים אליו המחשב מרביץ ריסט! למה זה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by itaim,

שאני מחבר למחשב את איפוד למחשב הוא כותב שהתקן מהיר חובר ליואסבי לא מהיר וככה זה בכל נק' של USB במחשב הלוח הוא IC-7, אני משוכנע שיש לו USB2 מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  3. אוקי, אני הכנתי לי שיעורים בנחת... אני חוזר למחשב פותח את האינטרנט, זה נותן לי ERROR, משו עם SERVICECOM נראה לי.... אוקיי מנסה פיירפוקס... אותה בעיה האמת היא, כמעט שום תוכנה לא עובדת!!! טוב, אז התחלתי את המחשב... והוא לא עולה (!!!) אני בהיסטריה, אין לי גיבויים, מלא עבודות שלי שמה, מוזיקה, תוכנות וכאלה... יש לציין עוד כמה דברים: 1. כשהמחשב לא עולה הוא אמר שיש בעיה ב: C:\WINDOWS\SYSTEM32 2. ניסתי את הREPAIR שיש בדיסק התקנה, אני לא מבין מה זה רוצה ממני.... בבקשה תעזרו לי מהר! אני נואש יש לי עבודה להגיש בעוד יומיים *זה הפורום המתאים?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by ronto,

יש לי מחשב ישן יחסית שעבד טוב ופשוט יום אחד החליט לא להידלק יותר הוא היה נדלק ומיד נכבה עכשיו החלפתי לוח אם והמחשב נדלק לדקה אין צפצופים ואז נכבה ניסיתי כל דבר אפשרי ניסיתי עם מעבד אחר עם קירור אחר עם זכרון אחר ובלי זיכרון ניסיתי לאפס ביוס ניסיתי להדליק אותו בלי כרטיס מסך דיסק קשיח והכול ניקיתי מאבק המחשב לא עולה פשוט ונכבה כל המאוורים עובדים והמנורות אני לא חושב שזה הספק כי הוא חדש של seasonic 520w שהשתמשתי בו כמה חודשים רק אני כבר אובד עיצות.. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. יש לי דיסק קשיח וכונן cd ע"ג צמה אחת. אני צריך להוסיף צורב. קניתי צמה נוספת ועלי לחברה ללוח האם. שאלה: האם יש מקום בלוח האם ל 2 צמות (ועוד צמה קיימת לכונן הדיסקטים) ? מה שמות החיבורים ? (כוונתי: primary, secondary, slave) האם זה כתוב ע"ג לוח האם ? איך אני יודע מהו primar, secondar, slave(צריך שיהיו 4 מונחים ל 4 מדיות, מהו המונח הרביעי?) בכדי לג'מפר נכון את הדיסק הקשיח ? מישהו יכול לענות לי על שאלותי ? לינק למדריך קיים ? תודה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by y4niv,

שלום, יש לי שרת מסוג Buffalo Linkstation Pro Duo עם שני כוננים של 2TB כל אחד. בזמן שהעתקתי קבצים לאחד מהם פתאום הכל קפא והשרת נפל, ממש ניכבה, הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל ולחבר שוב כדי שיתחיל לעבוד ואז אותו כונן כאילו מת אני לא רואה אותו בשרת יותר וגם כשהוא מחובר אליו לוקח לשרת המון זמן לעלות (בסביבות ה-5-10 דקות) ניסיתי לחבר את הכונן למחשב והוא גם גורם למחשב להיתקע ולא לעלות כלל, הוא ניתקע ממש אחרי שהלוגו של הבאיוס נעלם וגם בבאיוס אני לא רואה שום כונן מחובר. מישהו יודע מה לעשות ? אני חייב עזרה...יש לי שם מידע ממש חשוב ואני לא רוצה לאבד אותו :-( אפילו אם אתם מכירים מישהו מיקצועי אשמח לשמוע, אני גר האיזור הקריות. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. קבצים פשוטים שהורדתי פעם, הווינדוס אומר לי שהם בשימוש של תוכנה אחרת. מה אני יכול לעשות? (אתמול לדוגמה היה לי 2 GB והים אחרי שהורדתי משהו בגודל של 500 mB יש לי 500 MB פנויים)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by edy99,

ברשותי מסך CRT של 17" מלפני כ- 7 שנים. לאחרונה המסך והכתב נהיו בהירים מאוד. התקלה התחילה לסרוגין ועכשיו נהיתה קבועה. כוונון הבהירות של המסך לא משפיע. כרטיס המסך שלי מובנה. אולי אתם יודעים מה סיבת התקלה ואיך ניתן להתגבר עליה? בתודה

9. Started by vlad2k,

שלום חברים. יש לי את המשחק בנ'ל ,אבל יש בעיה מעצבנת, אני נכנס למשחק ולאחר כמה דקות משחק הוא נתקע לכמה שניות וממשיך,ושב נתקע וממשיך,עכשין תוך כדי שהוא נתקע המשחק קופץ לשולחן עבודה לכמה שניות וחוזר כאילו לא קרה כלום. תוך כדי הקטעים האלו הוינדוס רושם לי שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד.(זה קורה כול פעם שהמשחק נתקע). יש לציין שזה קורה רק במשחק הזה. ושאר המשחקים פועלים חלק וללא בעיות. אני משחר במשחק הנ'ל בהגדרות הכי גבוהות וברזולוצייה 1440X900 המפרט שלי :dual core cpu e6300 2.80ghz 4gb ram motherbord g31 nvidia 220 gt windows 7 ultimate 64 bit יש לציין שהדרייבר המותקן הוא הדרייבר החדש של נבידיה (257 בטא)לפניו היה את 197 הרשמי. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Kineret,

הי, סליחה, קצת ארוך.. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש. הכל חוקי.. אני עובדת כמעצבת מהבית וחשוב היה לי שהמחשב יהיה מקצועי איכותי ואמין. לצערי נראה לי שנפלתי על חנות לא טובה שבינתיים לא אציין את שמה. שתי תקלות עיקריות: בעיקרון הזמנתי טכנאי חירום להערב אבל מכיוון שאני לא מבינה בזה הרבה, אשמח לשמוע דיעות נוספות.. 1. התקינו לי כונן בנוסף לכונן C. מהתחלה היו איתו בעיות, לא ניתן היה לפתוח בו תיקייה חדשה, ולהעביר אליו קבצים. (כמובן שיידעתי את החנות אבל לא כלכך חזרו אלי במשך ימים, אמרו רק שפתחו תקלה מה שלא עוזר לי הרבה..) היום עשיתי טעות ובדקתי האם במקרה זה הסתדר ופתאום היה אפשר לבצע את הפעולות הנ"ל. העתקתי לכונן, כדי לעשות סדר, את כל הקבצים החשובים האחרונים.. לאחר מכן עשיתי אתחול (כי…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by edy99,

הי חברה אבקש לעזור לי בהסבר איך אני מפרק דיסק קשיח ממחשב ישן שלי שפועל עדיין. המחשב מלפני 5 שנים אני צריך לקחת את הדיסק לטכנאי כדי שיעתיק את התוכן שלו למחשב חדש שרכשתי לאחרונה אני מעונין להחזיר אחר כך את הדיסק למחשב הישן כדי שימשיך לפעול בתודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. אני מסתכלת מנהל המשימות של הוינדוס, בלשונית "ביצועים" הינה תמונה: השאלה שלי היא כזאת: כפי שאתם רואים יש לי 2 GB ראם. מה זה אומר "זמין" ומה זה אומר "מטמון מערכת" ומזה אומר : " שימוש בPF" זה הכל, תודה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by אנימשוגע,

ההרד דיסק שלי משמיע רעשים מוזרים בזמן עליית המחשב רעשים כמו חריקות(והווינדוס לא עולה) האם ההרד דיסק הלך?

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by bullet,

טוב אני חייב פעם אחת ולתמיד לסדר את זה כבר כמה חודשים שלא השתמשתי במחשב הנייח שלי בגלל הבעיה הזאת ועליו כל המשחקים וכל הדברים החשובים נמצאים אני חייב שתעזרו לי לסדר את זה.. המחשב לפעמים קופא ברמה שגם הסאונד מתחיל פתאום להיות תקוע אבל עדיין שומעים אותו זאת אומרת כמו תקליט שבור אבל שומעים וכל המחשב קופא אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט ידני בכפתור ההדלקה של המחשב.. בעיה נוספת היא כמובן המסכים הכחולים שאין לי מושג מה הם רוצים ולמה פתאום הם הופיעו למרות שאני חושד מאוד בתוכנה שהורדתי וכבר מחקתי אותה כי היא לא עזרה אבל נראה לי שמאז קרו המסכים הכחולים אבל לא בטוח אל תפסו אותי במילה בקיצור אני חייב עזרה לפתור את זה למי שצריך.. המפרט שלי הוא מלפני שנה בערך מחשב יחסית חדש לא אמורות ל…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. גם במחשב הרגיל שלי וגם במקבוק,כשאני נוגע בהם אני מקבל זרם חלש.... זה ככה שנים (זה גם קורה במכונת כביסה שאני נגוע בה) עד עכשיו זה לא הפריע לי ,אבל עכשיו נראה לי שזה עושה בעיות עם המקבוק. לפעמים כשיש זרם אני גם רואה הפרעות בתצוגה שלו(המסך מעט מרצד ולא נוח בעיניים). כמו שאתם יודעים הוא עשוי מאלומיניום ואולי הזרם מגיע גם ללוח אם וקצת. אני די בטוח שהריצוד נגרם מהחשמל כי החלפתי כבר 3 פעמים את המקבוק הזה. לפי דעתי יש לי בעיה בהארקה בבית, יש משהו שאפשר לקנות? אל פסק? או מייצב מתח?? יש לי כבר מגן ברקים כזה פשוט אבל זה לא עוזר נראה לי.... תודה!

• 56 תגובות
    • 9.8k צפיות
  16. Started by ohadaridan13,

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים והיא החמירה בזמן האחרון, המחשב פשוט קורס ומופיע לי חלון כחול כאשר ישנם שני הודעות שגיאה עיקריות IRQL not less or equal - Page Fault In Non Paged Area המחשב קורס בכמה מקרים, שאני משאיר אותו דלוק לאורך הלילה רוב הפעמים שאני קם יש הודעת שגיאה, שאני משאיר תוכנות הורדה פועלות כמה שעות, משחקים למינהם, לפעמים אפילו סתם בגלישה באינטרנט קרה לי גם כמה פעמים שניסיתי להעלות תמונות. יש לי ווינדוס XP אם אתם צריכים קצת מפרט אז - AMD 64 X2 Dual core+ 6000 3.01 GHz 2.00 GB של RAM של G.skill שניים של ג'יגה. ATI HD4600 תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Snoopy2006,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ורציתי לבקש את עצתכם. קניתי היום מסך CRT. שחיברתי אותו בבית למחשב התצוגה לא הייתה בפוקוס (הכל נראה כפול ומטושטש). לאחר 10 דקות בערך ראו כבר יותר טוב. הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך אז חיברתי את המחשב למסך אחר וראו מצויין. עכשיו חיברתי את המסך החדש למחשב אחר (שבו רואים טוב במסך אחר) ויש מן תופעה מוזרה. אם למשל אני קורא דף אינטרנט עם רקע בהיר לבן ולאחר מכן ממזער את החלון כך שיראו את שולחן העבודה יש לפעמים מן תופעה שבה כאילו המסך מנסה לשפר את התצוגה (גוונים משתנים מעט והכתב יוצא וחוזר לפוקוס). מוזר מאוד. זה לא קרה לי אף פעם במסך CRT. הבעיה היא שזה לא קורה אף פעם ובחנות אני רוצה להראות להם את זה ... יש תוכנה לבדיקת מסך שיכולה לעזור לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. כמו בכותרת, אין אילו שהם הפרשי זמנים באין קפיצות המסך הכחול, זה קורה הרבה.. פעם ביומיים.. וזה ממש מעצבן כי באמצע עבודה במחשב, משחק או כל דבר אחר הוא יכול לקפוץ למסך הכחול. קרה לי כבר פעם שכשעשיתי (בגלל שהיה לי מסך כחול-והייתי חייב לעשות ריסטארט)ריסטארט, אז לפני הכניסה לווינדווס המסך הכחול שוב קפץ, אבל בפעם השלישית שעשיתי ריסטארט, היתה לי אפשרות לחזור למצב האחרון בו הווינדווס עבד בסדר... אבל אתמול(יום שישי) קפץ לי מסך כחול שגם אם הייתי אומר לווינדווס לחזור למצב שבו המחשב עבד טוב בפעם האחרונה הוא הגיע כמעט עד לעלייה של הווינדווס ושוב קפץ המסך הכחול. אפילו אם הייתי אומר לו לעלות בsafe mod היה מסך כחול(שזה לא קרה אף פעם). פעם כשזה היה קורה safe mod היה עולה תמיד, אף העלייה ה…

19. Started by taotao,

פירקתי תמחשב וכנראה כנראה נפל איזה חלק עכשיו אני לא בטוח מזה תיאור: זה עגול כזה קטן פלסטיק שחור שבאמצע שלו יש חור קטן הוא בגודל של גולה בערך ומתחתיו יש שתי רגליים שכנראה אחת מהם נשארה איפשהו במחשב ואחת נשארה אצלי ולפי החיבור זה היה מחובר לחוט או משהו ושהדלקתי תמחשב הוא רשם לי משהו כמו WIN32 ועוד איזה שורה שבוצע שגיאה וזה אמר לי שלח דוח או לא רשמתי לו לא וזהו יש למישהו מושג מה זה יכול להיות המחשב עד לפי מה שאני רואה עובד כרגיל

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by Redraff,

שלום אני חושב שהספק כוח של לא טוב כי במקום 2.5 וולט הוא מוציא 1.99 ובמקום 3.2 הוא מוציא 2.96. אז אני צריך לשרוף אותו כדי שיסכימו לי לקנות משהו חדש אולי ליברטי 400. בקיצור : שווה לשרוף או שזה נורמאלי ובסדר שהספק יוציא כאלה מתחים? תודה ואני יודע שזה נשמע מפגר

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  21. Started by Sblast,

המסך שלי הוא G90FB , המסך הישן שלי LG17 אינץ' מציג דברים עם פרטים רבים ופוקוס מצוין, בעוד שהמסך שלי פשוט לא בפוקוס. האייקונים בדיסקטופ מופיעים עם פחות פרטים מאשר במסך הישן, ונראים קצת מטושטשים. מה לעשות"??? תודה ??? ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by דןזט,

היי האם אוכל לבצע סטרימינג של משחקים ממחשב חזק לטלוויזיה באמצעות הרשת האלחוטית הביתית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by IL ORANGE,

שלום! פירקתי את המחשב כולו כדי לחתוך גרילים מובנים אחרי שחתכתי החזרתי הכל ובאתי להדליק ופתאום לא נדלק :bash: יכול להיות שהלוח נשרף? או מה הבעיה? תודה מראש! נ.ב-ניסיתי הכל אני נואש בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  24. שלום, כנראה שסוף סוף מצאתי את הבעיה ל CRASH שיש לי עם BF3. בצעתי בדיקה עם MSI STRESS TEST , ולאחר בערך שתי דקות, בעת שהכרטיס מסך הגיע ל 74 מעלות - המחשב ישר נתקע ומיידית לאחר מכן מבצע RESTARTING. לממש אחראיות? יכול להיות שיש בעיה נוספת - ספק כוח (למרות שאצלי הוא איכותי) ? מפרט בצד, אודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by SixKiller,

שלום קניתי מחשב חדש מיזגזג האלופים ופשוט... אני הרכבתי ראותו בעצמי בקיצור לפעמים זה לא כל כמה זמן בתדירות ..אלא כל כמה זמן שבא לו המחשב עושה רסטרט והנה כמה דברים שנראה לי שתצטרכו לדעת Cpu temp 41-43 cpu AmdXpBarton2500 mb Abit Nf7 SL חברה המחשב פצצה!!! אז בבקשה תנסו לעזור כי זה הדבר היחיד שמבעס אותי...

• 29 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.