עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kong5,

אז הבעיה הראשונה היא שהמחשב מתחמם ... הוא היה דלוק כל הלילה..לא נגעתי בו רק אתה תוכנה פשוטה שסורקת משהו בבוקר אני רואה את זה http://img217.imageshack.us/img217/9651/bla8fg.png 70 מעלות בדרך כלל זה נע בין 40-50 עוד שאלה...איך אני יודע איזה דרייברים יש לי? אני רוצה לעדכן אותם. כיצד?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  2. Started by harel_d,

שלום לכולם, אתמול קרס לי אחד הכוננים במחשב. כונן מגנטי (2TB, Segate). מאחסן מסמכים, תמונות וכיו"ב (לא מערכת הפעלה ו/או תוכנות). הכונן מחולק למספר מחיצות לוגיות. בתחילה, "נעלמו" לי הכוננים הלוגים, אבל הכונן הופיע ב-management tools ב-windows 10 ונתבקשתי לבצע שחזור MBR לכונן. לא עשיתי כלום. אחר ריסט, הכונן כבר לא הופיע בכלל. מכיוון שמדובר בכונן בן 3-4 שנים, חשבתי שאולי קשור בחיבור הכונן - לאחר חיבור וניתוק הכונן מלוח האם, הלוח הקפיץ נורית אדומה (ללא צפצופים) והמחשב גם ביצע ריסט. לאחר ניתוק הכונן - המחשב פועל באופן רצוף וללא בעיות. אציין כי בחודשים האחרונים הכונן מועסק ב-I/O די אינטנסיבי בגיבוי המידע שעל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by שמנואל,

שלום. במחשב Intel Celeron 4, 1700 MHz עם לוח אם ECS P4VMM2 יש זיכרון 96 מגה בלבד. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ע"מ להתקין ווינדוס XP. לשם כך הוצאתי את הסטיק ומצאתי את המספר שלו. העניין הוא שאין כזה מספרר בשום מקום. גם באתר של HYNIX - שהוא היצרן של הזיכרון אין בכלל מספר דומה לזה אפילו, ואין בכלל איזכור לזיכרון 98 מגה. זהו המספר שעל הזיכרון - hynix213ahy57v28820hct-h שאלותי : איך אוכל בכל זאת לשדרג את הזיכרון ? לכמה כדאי ? האם יש עוד משהו שעלי לקחת בחשבון לפני השידרוג ? תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO MP7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן לא משנה ריק או מלא הוא טוען ומנבה לקרוא את הדיסק בלי הפסקה ואי אפשר להפעיל את הדיסק או לצרוב דרכו

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי מחשב וטלויזיה הם מחוברים בכבל שצד אחד הוא RCA והוא מחובר לטלויזיה והצד השני יש בו שתי בננות לאודיו וS-VIDEO כל פעםשאני רוצה להעביר את התמונה לטלויזיה אני פשוט נכנס למאפיינים של המסך ושמה משנה את המוניטור ואז זה עובר. עכשיו יש לי בעיה אני משנה את המוניטור ולוחץ אישור אבל הוא נשאר עדיין במחשב ולא מעביר לטלויזיה. אני לא יודע מה לעשות זה התחיל ממש סתם אתמול זה עבד והיום זה לא תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by NIVTAL,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחבר את העכבר הנ"ל וכשאני מחבר אותו למחשב בחיבור ה-USB שלו (כמובן ללא עוד עכבר נוסף שמחובר למחשב) הסמן מתחיל לעוף ולהשתגע ואני לא נוגע בכלל בעכבר.. עזרה? משהו מוזר ששמתי לב אליו זה כשאני מחבר את העכבר ב-USB יש הרבה את הקול של חיבור וניתוק USB.. פירסמתי את הנושא בפורום ציוד היקפי אבל אני לא חושב שזה קשור לשם ולא עונים לי שם בנוסף חח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב, המחשב שלי הפסיק לזהות את הסורק , המדפסת והפקס ולידם מופיע משולש צהוב, יתכן שבטעות מחקתי קובץ חיוני ? מה עושים ? בתודה אברהם avisat66@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by CraXeD,

אז ככה.. מדי פעם שאני מדליק את המחשב או סתם עושה ריסטרט זה מראה לי No-Signal . בדקתי שהמסך מחובר היטב בכל החיבורים ושהכרטיס יושב טוב בתוך ה-PCI-Express ככה שאין לי מושג מזה.. חוץ מזה יש לי עוד בעיה .. שאני מנסה להפעיל 1.6 אז זה פותח את המשחק אך אינו מגיע לתפריט רואים את הרקע אבל לא את התפריט ואז זה רושם לי "LoadTGA: only type 2 and 10 targa RGB Supports " ניסיתי להתקין מהתחלה את המשחק +הדרייבר של הכרטיס מסך + את הסטים וכלום לא עוזר.. נכנסתי גם לאתר של STEAM וחיפשתי את הבעיה , מצאתי אותה אחרי שעה ככה ועשיתי מה שרשום שם אך זה לא עזר גם. אם יעזור לכם אז זה המפרט שלי : Mobo: Asus P5K3 GPU : BFG 9600GT 512MB OC in SLI PSU : Corsair 550W-VX Memo : 2x1GB Ocz DDR3 1333Mhz C…

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by oded6188,

לפני כחודש התקלקל לי לוח האם Asus P4C800 E-Deluxe. היום קיבלתי לוח חלופי זהה (אני חושד שזה לוח משומש אבל לא משנה). ולבעיה: כשאני עושה "Restart" דרך ה-Windows אז הכל עובד חלק עד השלב שהמחשב אמור להידלק מחדש. אבל אז, המסך פשוט נהיה שחור, וכלום לא מגיב עד שאני לוחץ על כפתור ה "Reset"... מה שמוזר זה שכאשר אני עושה "Shut Down", אז המחשב נכבה כרגיל ולא עושה שום בעיות. ניסיתי לשחק בהגדרות בביוס וניסתי גם לפתור את הבעיה ע"י פורמט אבל כלום לא עוזר יכול להיות שמשהו לא מוגדר טוב בביוס?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. שלום לכל התותחים ! אני חדש פה ואני צריך עזרה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי מ ATI 4800 ל ATI radeon HD 3870 x2 גם שדרגתי את Catalyst לגירסה הכי חדשה ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) ופשוט כל פעם שאני מדליק את המחשב המחשב עושה 2 עד 3 ריסטרטים עם קווים על המסך !!! אחרי 2 או 3 רסטרטים הכל מסתדר !!!! והכל עובד מצויין ולפעמיים ויסטה מראה לי את ההודעה הבאה This problem was caused by ATI Graphics Driver, which was created by ATI Technologies, Inc.. There is no solution for this problem at this time עכשיו הנתונים של המחשב שלי מעבד - Phenom X4 9950 Black Edition מאוורר למעבד- Zalman CNPS-9500A CU LED לוח אם - + gigabyte ga-ma790fx-ds5 socket am2 Patriot…

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  11. שלום, כפי שרשום בכותרת, המחשב נדלק וישר יש צפצוץ מהיר ללא הפסקה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כשהמחשב עולה הוא כותב מעבד 1.7GHZ ומתחת לזה הוא כותב זיכרון ראם (כותב 520,000K למרות שיש לי רק 256 ) ונתקע, יש לי 3 סלוטים של זיכרון אם אני שם אותו בהכי שמאלי אז הוא מצפצף אבל באמצעי ובימני הוא לא מצפצף מה אני עושה ?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  13. אז הסיפור שלי הוא ככה: יום אחד המחשב הישן שלי עשה לי מסך כחול בכל פעם שהדלקתי את ווינדוס וכתב הודעות שגיאה,עד היום אני לא בטוח אם זה בגלל וירוס מסויים או בעייה כלשהי.... חיברתי את ההארד דיסק הזה שעליו מותקן אקספי (40GB)להארדיסק עתיק של 800 מגהבייט שעליו היה ווינדוס98 ששם קבצים מסויימים ניקראו רע משהו כמו 10 ג"יגה לקובץ של 5 מגה. עכשיו קניתי מחשב חדש וחיברתי את ההרד דיסק המדובר (40GB למחשב החדש, סילקתי וירוסים אבל עכשיו מופיעה בעיה הפוכה - קבצי MP3 שאמורים לתפוס 13 מגה תופסים רק 32KB וניגמרים תוך שניה. המצב הזה קשה בשבילי כי אלו קבצים נורא חשובים בשבילי שלהשיג אותם מחדש יקח לי חודשים וזמן שאין לי בגלל שאני חייל. ניסיתי תוכנות שיחזור כמו RSTUDIO אשר קראה את הקבצים שוב באותו…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by below_z,

לפני כמה ימים הביאו לי מסך מחשב LCD שלא עובד (לוחצים על POWER והוא לא נדלק). בתור ניסוי החלטתי לנסות לפתוח אותו ולבדוק אם יש קבלים מפוצצים. הסתבר שבאמת היה 4 קבלים מפוצצים ואחרי החלפתם המסך הראה סימני חיים ונדלק. אך ברגע שחובר למחשב הופיעו עליו מעין כתמים בהירים כמו שרואים בתמונה (כאשר המסך מראה תמונה שחורה לא רואים אותם). Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by lironn12,

שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? קודם כול המארז הגיע אליי אתמול והורכב היום שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? הסתקלתי עכשיו וראיתי ששלוש כבלים קטנים לא מחוברים אחד רשום בו H D D…

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  16. היי יש לי כרטיס קול חיצוני M-Audio Fast Track Pro בחיבור USB כשחיברתי אותו למחשב בחיבורים מאחורה הכרטיס עבד, אבל לא נכנס INPUT SIGNAL מתוך ערוצי הכרטיס למחשב. (כלומר - כשחיברתי גיטרה לכרטיס, יכולתי לשמוע אותה ברמקולים אבל לא נכנס סיגנל למחשב ולא יכולתי להקליט). אחרי שעות וימים של חפירות באינטרנט, חיברתי את הכרטיס לכניסת USB בקידמת המחשב והבעייה נפתרה. כשקניתי את המחשב (לפני חודש) אמרו לי שכניסות הUSB מאחורה חזקות ומהירות יותר ועדיף לחבר דברים כבדים (כמו כרטיס קול) מאחורה ולא מקדימה. ממה נובעת הבעיה של הכרטיס בחיבור האחורי?? (מה ההבדל בין החיבורים מבחינת המחשב?) האם יש דרך לגרום לכרטיס לעבוד תקין בחיבור לUSB מאחורה ולא מקדימה? (גם בגלל איכות הכניסה וגם בגלל הנוחות) תודה מ…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. היי עד לאחרונה הצורבPhilips PCRW804 שלי עבד מצויין וצרב כ 300-400 דיסקים. עד שלפני כמה ימים הוא החליט פתאום שהוא לא צורב אלא "Read only Drive" והוא לא מקבל יותר דיסקים ריקים ולא נותן לצרוב ... ניסיתי הכל - באמת שהכל ... מההתקנה שלו מחדש בWINDOWS (2000) דרך עידכון הביוס הפרימוור של הצורב והסרת כל תוכנה שיכולה להשפיע עליו ... ניסיתי גם לחבר מחדש לחיבור האי די אי ולהחליף בינו לבין הCD וכלום !!! לקרוא דיסקים הוא יכול ולצרוב לא !!! מה יכולה להיות הבעיה ? .... אודה לכל עצה .... אגב, ניסיתי כמה מדיות ריקות וזה לא זיהה - ומדיות של CDRW זה קורא אבל לא שאני מנסה לכתוב עליהם הצורב מנסה לצרוב ונתקע ...

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by .:YoGy:.,

היי, קיבלתי מחבר מחשב אסוס זנבוק. הפורט במחשב הוא MICRO HDMI עכשיו בהתחלה היה לי מתאם והוא עבד מצויין, אתמול המתאם נשבר לי מהמשקל של הכבל HDMI מהמסך. קניתי כבל שהוא מצד אחד MICRO HDMI ומהצד השני הוא HDMI. חיברתי אותו למחשב, והמסך טלווזיה (פיליפס) לא התגלה ע"י הווינדוז... עכשיו מה שמוזר, כשאני עושה ריסטרט למחשב... בזמן הטעינה של ווינדוז, כן רואים על המסך טלווזיה. אבל כשהווינדוז רץ, הוא לא מגלה שיש לי מסך נוסף (גם כשאני עושה detect) בחלק של המסכים.... למישהו זה קרה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן חברים ברשותי מחשב אסוס נייד וקניתי תחנת עגינה שאלייה חיברתי שני מסכים עם כבל HDMI, לא מצליח להתחבר איתם למסכים הנפרדים. מקבל את ההודעה הזו: אני כן מצליח להתחבר ל USB של התחנת עגינה אבל שאני מחבר את המסכים לא מצליח לראות אותם. זה הדגם של המחשב : https://www.asus.com/Laptops/For-Home/ZenBook/ZenBook-Flip-UX360/ אשמח לעזרה ?

20. החלפתי כונן דיסקטים ומארז הוא לא עובד טוב... יש אור והכול אבל רשום לי "PLEASE INSERT A DiSSKET" אני לא יודע למה! עזרההההה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by gal atedgi,

יש לי בעיה המקרופון לא עובד ואני לא מצליח להפעיל אותו, המקרופון טוב וגם אם לא יש לי 3 אז זה לא בעיה במקרופון זה משהו בהגדרות במחשב ואני לא מצליח לשנות, חברים אומרים שהם שומעים רעשים כשאני מדבר אז זה חייב להיות בעיה בהגדרות זאת התכונה שאני משתמש בה לשליטה על הצלילים במחשב איך אני מפעיל את המקרופון??

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. לוח GA-965P-DS3P עם שני סטיקים של GEIL 1GB PC2-6400 ששני סטיקים בפנים MEMTEST מראה 80 אלך ERRORS שרק אחד מהם בפנים אין ERRORS ב MEMTEST ששניהם בפנים כבר אחרי דקה וחצי אלפי ERRORS בMEMTEST מפרט מלא שלי בחתימה. בבקשה תעזרו לי....ביוס מעודכן....

• 14 תגובות
    • 715 צפיות
  23. שלום, שלחתי את המחשב לשדרוג של כמה חלקים באייבורי אשדוד. אבא שלי הלך לאסוף אותו ואמר לי שהם הדליקו את המחשב והווינדוס7 עלה. כאשר חיברתי את המחשב אצלי הכול עבד תקין המחשב פעל(מעבד כרטיס מאוורים הכול) אך המסך לא נדלק כלומר המסך נשאר כבוי ורשם "no signal" אני מדגיש שהבעיה היא לא במסך אלה במחשב כי כאשר חיברתי מסך נוסף הוא כתב את אותה בעיה- no signal אני באמת מיואש כבר ומת לבדוק את המחשב יש למישהו דרך לעזור לי או פיתרון? בנוסף יש למישהו רעיון מה הבעיה? נ.ב: המסך וכל החלקים מחוברים היטב ואינם רופפים כלל תודה,דניאל

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by ARIK1984,

שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.