תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
hello i have the asus m2a-vm hdmi and i am trying to operate the hdmi and i have problems. the first screen which show the motherboard name is shown and than the windows vista start to load. after the screen that shows that the windows is loading - the screen is shown that no input signak detect the operation system is working well on the vga screen but i want to see it on the lcd tv with hdmi connection. i have to tell you that the safe mode is working perfect with the hdmi connection. it seems to me that the hdmi is not working well. what do i have to do? eldad[br]פורסם בתאריך: 18.01.2008 בשעה 15:32:46 חברה מה קורה?אני מת כבר לסדר את זה. האם מישהו יכול לעזור לי? המסך LC…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
חברה תראו לחברים של ההורים שלי יש לפטופ מחשב נייד אז קרה משהו לוינדוס והוא לא עולה... והם צריכים לפרמט תמחשב והם לא יודעים(מבוגרים) אז הם התקשרו אלי לשאול אם אני יכול לפרמט להם תמחשב השאלה שלי האם מפרמטים מחשב נייד כמו מחשב רגיל? אותה שיטה? כגון: BIOS אחרי זה ללשונית BOOT ואחרי זה מגדירים הכול שהCDROM יעלה ראשון?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ניקיתי במחשב את המאוררים ומאז המסך לא עולה... יש לה Gforce4 על אחד המגעים יש מן שכבה (נראה כמו בדיל) שלא שמתי לב אליה, אולי היא הייתה גם קודם... ניסיתי גם לבדוק את המעבד אבל אין לי מושג איך להסיר את הקירור הזה אשמח לכל עזרה אפשרית. ניתקתי את כרטיס המסך ולוח האם לא משמיע אף צפצוף...הלוח הלך?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
מחשב P4 לוח אם ASUS P4GE-VM המחשב לא נדלק בלחיצת כפתור. וגם לא בקיצור הפינים של ההדלקה. הנורה שעל הלוח דולקת אבל המחשב לא נדלק. האם יכול להיות שהלוח הלך?
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדווס אקס פי פרופשיונל, והארדיסק של 160 gb הבעיה שבווינדווס הוא מזהה לי רק 127 gb אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי מדריך איך לפתור את הבעיה.. בתודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום כשחזרתי מבצפר גיליתי לחרדתי שכונן F,בו אני מאחסן בו את קבצי המוזיקה שלי,נעלם מהמחשב.לאחר מכן גיליתי שגם כונן D נעלם. כרגע אני על סף התמוטטות עצבים.הסיוט הכי נורא שתמיד שחשבתי שלעולם לא אחווה אותו,מתרחש ברגעים אלו.מעולם לא התמודדתי עם סיטאוציה כזו וקשה לי מאד לעכל אובדן של מעל 80 ג'יגה של מוזיקה שנאספה במשך שנים. השאלה שלי היא האם יש פתח לתקווה?האם יש מצב כלשהו בו אני אוכל לשחזר את המידע שנעלם? יש לציין שההיעלמות הכוננים לא נובעת מפירמוט.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב! לפני חצי שנה קניתי מחשב הנה המפרט: מעבד של אינטל 6420 2.13 ליבה כפולה כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט GA965 PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה של קינגסטון ספק ג'נרי 480 W המחשב לפעמים קצת כבד ומקרטע לי מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה ליאור
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אח שלי הביא הביתה את המחשב שלו הבעיה שהוא סטודנט והמחשב היה בשימוש כל החבר'ה בדירה אז הוא לא יודע איך זה קרה. המחשב די חדש (כשנה) עם גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP בהפעלה רגילה הוא מעלה את התמונה הראשונה של הווינדוס עם הפס הטענה למטה ואז עושה ריסטרט כל פעם מחדש. בSAFE MODE הוא מריץ את כל הרשימה של הקבצים ואז עושה ריסטרט בלי להעלות את הווינדוס . אני לא מבין גדול אבל לפי מה שנראה לי זה בעיה באיזה קובץ הפעלה (הבעיה שהם לא מפעילים אניוירוסים וכו') תקנו אותי אם אני טועה ואשמח לעזרה תודה מראש .
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ברשותי מעבד Intel Core 2 Duo E6400 על לוח אם Asus P5B Deluxe. עד לאחרונה הוא עבד בצורה טובה ללא שום בעיות ובטח ללא איטיות. לאחרונה החלטתי להרכיב מהם (הלוח והמעבד) מחשב חדש. הרכבתי אותם על מארז אחר, עם ספק כוח חדש, זכרונות חדשים, ודיסק קשיח אחר. בנוסף, חידשתי את המשחה התרמית (Scythe Ninja). כמו כן עדכנתי BIOS לגירסה עדכנית. הכל נראה תקין - הטמפרטורות נמוכות וקרירות. הכל מחובר, מהירות המעבד והזיכרונות היא כפי שהיא אמורה להיות (כך ה-BIOS מדווח). באתי להתקין Vista וההתקנה איטית להחריד! בערך פי 4 מהמהירות הנורמלית של המחשב. שמתי לב שפעולות העתקה אינן איטיות, אך כנראה פעולות הדורשות חישוב הן איטיות ביותר. לא הצלחתי לסיים את ההתקנה בהצלחה. נדמה שלעתים היא נתקעת, וגם כאשר ווינדוו…
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
when i run 3dmark its shows me that my score is 7200 Ihave amd 4200,hd3850,2X1 Ram,windows vista basic is it ok? :'(
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני הרדיסקים, אבל למה כשאני מחבר רק את ההרדדיסק של ה WINDOWS אז המחשב שלי עולה לאט לוקח לו הרבה זמן להידלק, אבל כשאני מחבר עוד הרדיסק אז המחשב עולה יותר מהר? מוזר לא?! תודה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ביוס כי שאני מדליק את המחשב אז הוא נדלק ואז נכסה כזה ואז נדלק שוב ואמרו לי שזה בגלל שהביוס ישן.. יש לי לוח אם של ABIT IB9, אשמח אם תסבירו לי איך לעדכן... זה מסוכן? אשמח לכל מה שיכול לקרות, איך עושים,כמה זמן זה לקוח וכו'... תודה.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אחים שלי הUSB שלי הפסיק לתפקד ... הוא הפסיק לעבוד לי לגמרי אחרי שחיברתי את הפלאפון החדש שלי למחשב וניסיתי להתקין אותו.... הדרייברים מותקנים טוב גם פירמטתי את המחשב והתקנתי אותם מחדש ועדיין שום דבר לא פועל... גם הUSB המשולב על הלוח אם וגם הUSB של הפאנל הקדמי... ניסיתי גם לנתק את החיבורים של הUSB הקדמי מהלוח אם ולחבר שוב ושום דבר לא מצליח יש למישהו עוד רעיון אחר לנסות או שקרה לו את זה כבר ופתר את הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום!! היה לי לוח אם P4P800 DELUXE של ASUS וקניתי לפני כשנה כרטיס מסך חדש 7600GT של LEADTEK. הכל עבד יפה עד שמסיבה מסתורית הכרטיס מסך הפסיק להזדהות וכל הזמן היתה התראה BOOT FAIL VGA TEST. הכרטיס הוחלף באחריות וכעבור שבועיים של עבודה המחשב התחיל להיתקע עד שלבסוף לע עלה בכלל ובביוס הופיעה שגיעה: DMA CONTROLLER ERROR FATAL ERROR SYSTEM HALTED מהמצב הזה כבר לא הצלחתי לצאת אחרי נסיונות לאפס את הביוס המחשב היה מתחיל לעלות ואז ניתקע עדין בביוס ושוב היתה חוזרת ההודעה. לבסוף אפילו הספק הפסיק להידלק מהכפתור למרות שהוא תקין. אחרי המון זמן מצאתי לוח מתאים וקניתי ספק חדש של HEC הרכבתי את המערכת שוב התקנתי הכל ולאחר יום אחד של עבודה הופיעה אותה הודעה שוב. אז התחלתי לחשוב מה הוספתי לפנ…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב אחרי הPOST מופיע לי מסך שחור עם כיתוב לבן שאומר שיש ארור בדיסק ושהוא לא יכול לקרוא ממנו. a disk read error occurred אתמול בלילה ניסיתי להתקין לינוקס בנוסף לחלונות על מחיצה נפרדת והוא לא הצליח לעשות את השינוי גודל מחיצה של החלונות. לא יודע אם זה קשור אבל ממש לפני שהתחלתי להתקין לינוקס, הכיבוי חלונות לקח הרבה יותר זמן מהרגיל. יש מצב הבעיה קשורה ללינוקס או שהדיסק הלך ? יש איזה תוכנה שאפשר לעשות איתה בוט ולראות את הדיסק תקין? mhdd?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בס"ד כשאני אומר היטסינק.. מצד אחד אני משחק אותה חכם חח.. מצד שני אני לא יודע איזה שם אחר יש לזה.. מצד שלישי אני לא סגור על זה שזה בדיוק מה שאני מתכוון.. ולכן הוספתי תמונה: אני רוצה לפרק אותו לחבר.. מותר לחבר אותו בלי למרוח שום חומר קירור או משהו כזה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מחשב כשנה עם כרטיס מסך POWERCOLOR X1950 PRO 256 MB GDDR3 ARCTIC COOLING 2XDVI VIVO PCI-E RETAIL אתמול התקנתי עליו משחק מקורי NBA 07 ואחרי כמה דקות התערבב לי המסך ונתקע וכשניסיתי להפעילו מחדש היה לי מסך שחור ובראשו כתוב באותיות אדומות מהבהבות: you are not connected the power cable to your video card please refer to the "getting started guid" for proper hardward instalation אתמול כל הערב הוא לא נתן לי להפעיל את המחשב בכלל והיום בבקר הוא הואיל בטובו לעלות אבל עדין עושה כל מיניבעיות של רזולוציה וכדו'. מישהו יכול לומר לי מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב אז הייתה לי בעיה במחשב, MB נשרף עקב הפסקות חשמל... בכל מקרה, מאז שהוא חזר, ניסיתי להכנס למשחק, ואחרי 6 שניות בערך ראיתי מסך שחור, כאילו המחשב כבוי, אבל המחשב פעל (מאווררים)... בכל מקרה, ניסיתי בATITOOL לעשות סריקה לארטיפקטים, ואחרי 10 שניות קרה אותו דבר....חשבתי שאולי זה קשור לספק כח (ג'נרי), ואולי קרה לו משהו כתוצאה מההפסקות חשמל... אבל המחשב פועל רגיל לגמרי כאשר זה לא במשחקים... כולל סרטי HD... הסתכלתי ב-SPEEDFAN והמתחים נראים בסדר (לא שאני ממש מבין בזה) את הספק הכח אחליף בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה מקור בעיה... חשבתי אולי לאמץ את המחשב בדרך שהיא לא גרפית (מאמץ של המעבד או משהו כזה)... אבל לא יודע... תנו רעיונות... עריכה: הוספתי כמה פרטים מאוורסט... תודה מרא…
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מצב הCPU USAGE גרוע ביותר , הוא לא יורד מ60-70% , גם כשאר אני מבצע איתחול ומיד בודק את המצב הוא נשאר אותו דבר , הוא פשוט לא נרגע , למרות שכמעט ואין שום תוכנה שפועלת ברקע , למעט אנטי וירוס ו - Windows Blinds מצ"ב תמונה להמחשה: אשמח לקבל תשובה במהרה, תודה רבה מראש נאור.
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המחשב אתמול נפל לי נפילה קטנה באותו רגע לא קרה כלום אחרי 5 דקות הוא ניתקע הווינדווס לא עולה פירמטתי אי אפשר לעשות פורמט מלא רק מהיר אי אפשר גם לסיים את ההתקנה של ווינדווס הוא תמיד ניתקע ולפעמים קורה משהו מוזר שהוא ניתקע הצבע מתחיל להיעלם מהמסך אני חושב שזה הארד דיסק עזרה בבקשה..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לוח חדש מסוג gigabyte p35 ds3p rev2.1 מפרט: ספק 620w corsair מעבד e2160 מארז : compucase כרטיס מסך : gigabyte 7600gt extreame משום מה המחשב נדלק המאוררים עובדים מספר שניות ואז נכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה מסך שחור : לא מגיע אפילו לשלב ה post בדקתי את הרכיבים במחשב אחר והם עובדים משהו אמר לי שצריך להעלות את המחשב עם מעבד 775 יותר ישן לעדכן את הביוס ואז לעלות עם המעבד שיש לי האם ידוע למשהו על בעיה דומה בלוחות אלה ?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם Windows XP Pro ולפני כמה זמן ילדים שחקו בו, וכשילדים משחקים הם לפעמים הורסים. יום אחרי אני מנסה להעלות את המחשב והוא טוען את הווינדוס אבל כשהוא מגיע לפני פתיחת שולחן העבודה הוא עושה RESTART לא לפני שהוא מציג את הודעת המוות הכחולה. ניסיתי להכניס את הדיסק של ההתקנה של ווינדוס אבל הוא לא מזהה שיש מערכת הפעלה על ההארד דיסק. וגם הוא לא מזהה את הסוג של מערכת הקבצים של ההארד דיסק (NTFS). ניסיתי עם ERD COMMANDER כדי להוציא את הלוג של השגיאות אבל הוא לא מזהה שיש נערכת הפעלה ואומר שההארד דיסק ריק. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... נ.ב גם בSAFE MODE הוא לא עולה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, שלשום ניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס ומאז המקלדת לא עובדת. במצב דוס היא פועלת אבל ברגע שהווינדוס מתחיל להיטען היא לא פועלת. כאילו הווינדוס לא מזהה את המקלדת בכלל וזה רק בווינדוס. אני במקלדת וירטואלית למי שמתעניין. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ידועה איזושהי בעיה בהתאמה בין לוחות gigabyte p35 מ revision 2.1 עם ספקים של corsair במקרה שלי יש לי ספק corsair hx 620w אמרו לי שישנם לפעמים בעיות בתאימות עם לוחות אם מסוימים במקרה שלי gigabyte p35ds3 rev2.1 המחשב נדלק ונכבה כל הזמן בלי להגיע ל post בדקתי אם מעבד אחר איפסתי את הביוס ושום דבר לא עוזר האם משהו נתקל בבעיה דומה עם ספקים של corair
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-