עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by puffer,

יש לי לוח אם מסוג Intel 845G. עכשיו הכול טוב ויפה, רק שאין גיליתי שפלופי דיסק (Floppy 1.44) והUSB 2.0 הקדמי לא מחוברים. מישהו יכול לעזור לי בחיבור של הפריטים הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by asaf556,

אם יצאו כמה גרסאות חדשות של ביוס האם אנ י צריך להתקין את כולם או רק את החדשה ביותר

3. שלום. קניתי לא מזמן מחשב חדש ובתוכו היה הארדיסק 500 ג"ב של WD AAKS ASTA 2 לפני כן לא היה בו רעש אבל אחרי שהתקנתי פאצ' למשחק כלשהו אז הרעש של תיקים התחיל כשהמחשב חשב. בכל מקרה החליפו לי את הארדיסק הנוכחי באחד חדש בלי בדיקה ובלי בעיות. התקנתי את ווינדוס והכל מחדש והנה להפתעתי שוב פעם רעש כשהמחשב חושב. הרעש הזה רגיל או שאולי הוא ספציפית של הדגם הזה? תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rollita,

המחשב שלי נתקע לאחרונה הרצתי minidump וקיבלתי התוצאות הבאות: Probably caused by : SYMDNS.SYS ( SYMDNS+eaa ) ברשת זה מופיע כדרייבר של סימנטק (יש לי נורטון). התקנה מחדש של התוכנה תפתור את הסיפור?

5. Started by Lirans,

שלום חברה לפני יומיים היה לי restart פתאומי בלי bsod ובלי שום קול מהמחשב. עלה כרגיל והכל עבד עד היום. אחרי שהוא הפעיל מחדש גם היום התחלתי חיפושים באינטרנט ולאחר חצי שעה עוד פעם restart. המחשב עלה ובמסך הlogon של הוינדוס עוד פעם restart. עכשיו אחרי קצת מנוחה למחשב הוא כן פועל כבר איזה רבע שעה. אני די בטוח שהספק כוח אשם בבעיה אבל האם יכול להיות משהו אחר שיבצע restart בלי שום bsod ולא הודעה ב event viewer? הספק כוח שלי הוא enermax noisetaker 420w כבר עובד כשנה וחצי. לא שיניתי במחשב שום דבר לאחרונה. הערה: לקחתי מחשב אחר בבית (שעובד) וחיברתי אליו את הספק שלי וכשהפעלתי את המחשב שומעים את המאווררים אין תמונה ויש צפצופים ( כל צפצוף באורך של 2-3 שניות ובמרווח דומה). לאחר מכן החזרת…

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by shmulik13,

שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 2.6GHZ עם WIN XP הבעיה במחשב היא שהמחשב עולה אך לא מוצג כלום על הצג ניסיתי להחליף כרטיס גרפי חדש אך לשוא כמו כן גם ספק (בחשש שהוא נדפק) יש אולי עוד דרכים לבדוק חוץ מהחשש שזה לוח אם? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by דן@,

אך הופכים עותק של windows XP לחוקי בכדי להוריד עידכונים?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by TiGeRGuY,

שלום. יש לי E6750 עם קירור סטוק. ביום חמישי הדלקתי אותו והוא עשה רעש חזק, פתחתי אותו כדי לראות מה קורה וראיתי שהמאוורר של המעבד לא מסתובב (נראה כאילו אפשר לשמוע את המנוע שלו מסתובב אבל אני לא בטוח). המחשב בכל זאת עובד אבל לא השארתי אותו דלוק אתם מבינים למה. הכל מחובר כמו שצריך. מפרט מלא בצד. תודה לעוזרים! עריכה: שכחתי לציין שכשאני מדליק את המחשב המאוורר זז ממש קצת (בערך ס"מ) ונשאר ככה עד שאני מכבה את המחשב, כשאני מכבה הוא חוזר למצב הקודם. למה כל הבעיות המוזרות תמיד אצלי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by אוהד,

לאחר כדקה שהמחשב במנוחה (אני לא נוגע בעכבר) השימוש במעבד מגיע ל- 100%. בתמונה שצירפתי ניתן לראות בחלקו המצעי של הגרף את המעבד כאשר אני פותח תוכנה ולא נוגע שוב בעכבר (9%-2%). בחלקו השמאלי של הגרף ניתן לראות את המעבר לאחר שסגרתי את התוכנה (100%) ולא נגעתי בעכבר. למען הגילוי הנאות אציין שהרצתי חיפוש בפורום על הבעיה שתוארה לעיל ומצאתי הודעה שמתוארת בה בעיה דומה, אך לא מצאתי שם מענה הולם. מפרט המחשב שלי (אני קצת מתבייש): מעבד- PENTIUM 4 3Ghz זיכרון- 1GB כרטיס מסך- NVIDIA GeForce 6200 TurboCache [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 16.3k צפיות
  10. Started by dj_poo,

אממ חברה יש לי בעיה עם המחשב של אחי הוא ניכבה אחרי כמה זמן עכשיו זה לא הווינדוס כי אני פירמטתי ובאמצע הפירמוט זה קרה גם עכשיו הטמפרטורות נכונות ובסדר גמור למחשב הבעיות התחילו אחרי הפסקת חשמל מה יכול ללכת לו שם שעושה את הכיבוי מחשב הזה אחרי כמה זמן הלוח או הספק?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש לא מכבר ורציתי להעביר מידע בין ההארד דיסקים. ההארד דיסקים מחוברים היטב לעניות דעתי,הוינדואוס מזהה את הכוננים ויש הגדרה בין master לsecondary תקינה (אבל לא נגעתי בג'אמפרים) כשאני מנסה להעביר קבצים אני נתקל בהודעת שגיאה cyclic redudency check וכד'. למישהו הישועה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by Blinker,

אז ככה אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון .. אם לא תעבירו בקשה עשיתי עכשיו את שני הבנצ'ים של קרייסיס וגיליתי בעיה מאוד מטרידה שלא שמתי לב אילה במהלך המשחק עצמו כי הייתי עסוק בלירות לכל כיוון כל הזמן מופיעים לי אוביקטים מול הפנים בבנץ' של ה GPU כשהמצלמה מטיילת בכל האי כל שניה צץ אוביקט חדש שיחים עצים אבנים והמון דברים מה יכולה להיות הבעיה .. לא נראה לי שזה אמור להיות ככה עוד שאלה מאחר אני לא ממש מבין בזה .. איך ה FPS והכל ? GPU ============================================================== TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s) !TimeDemo Run 0 Finished. Play Time: 123.28s, Average FPS: 16.22 Min FPS: 11.89 at frame 1953, Max FPS: 19.23…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by Melike Pk,

שלום לכולם. שדרגתי השבוע את כרטיס המסך שלי ל8800GT אבל בUT3 לא משנה אילו הגדרות אני מכוון המשחק רץ על איזה 10 FPS... יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק? המפרט שלי: athlon 4400+ x2 2gb ram 667 mobo gigabyte m61ps3 התקני פאטץ' 1.1 והבעיה לא הסתדרה. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס (6928) תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. אהלן חברים, איך אני מבטל הגנה מפני כתיבה (לא פיסית עם כפתור LOCK לדוגמא) בכרטיס זיכרון SDHC? הוא מכיל וירוסים ואני לא יכול להסיר אותם כל עוד ההגנה פועלת. תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by mskladman,

המפרט של המחשב הוא P4 2.8 לוח אם MSI עם צ'יפסט PT880 של VIA 512MB DDR 400MHZ הכרטיס מסך הוחלף מ FX5200 ל HD2600 PRO 512MB.(AGP עם הכרטיס מסך הקודם המשחק עבד כרגיל לא נתקע אבל באיכות נמוכה מאוד. לאחר החלפת הכרטיס המשחק תמיד נתקע באמצע. בדקתי זכרונות עם MEMTEST, הרצתי 3D MARK 06 , ניסתי לשים את ה AGP על X4 בלבד , ניסיתי דרייברים של OMEGA, דרייברים מהאתר של SAPPHIRE, ומהאתר של ATI ושום דבר לא עוזר המשחק תמיד נתקע באמצע ורק ריסטרט למחשב משחרר אותו. המחשב מריץ משחקים אחרים כמו MOH RISING SUN בקלות ונתקע רק במשחק הזה. אני אובד עצות. יש למישהו רעיון מה עוד נותר לעשות שלא עשיתי עדיין?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  16. אהילן חברים, קניתי מחשב חדש GIGABYTE P35 DS3L G-Skill 2*1GB INTEL 2 QUAD Q6600 Arctic Cooling freezer 7 pro GIGABYTE 8800GT 512mb CORSAIR 450W חיברתי הכל (בדקתי 10 פעמים שהכל נכון) אני לוחץ על כפתור ההדלקה - המאווררים מתחילים להסתובב - הוא לא עושה צליל של POST והמסך לא מגיב, ואז המאוררים מפסיקים לעבוד (המחשב נכבה). אחרי 3 שניות שוב המאווררים נדלקים ל5 שניות ואז שוב כובים, כששום דבר לא עולה על המסך ואין צליל של POST. ניסיתי לעשות RESTART לCMOS, לא עזר. בדקתי עם ספק אחר (480W של Thermaltek) - בדיוק אותה בעיה. החלפתי קירור למעבד - לא השתנה כלום. ניתקתי את כל הפריפרלים מהלוח, אותה בעיה. מה זה יכול להיות? בעיה בלוח אם אני מניח, מה אפשר לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. החלפתי היום לכ.מסך חדש, וכבר פעמיים המחשב נכבה לי באמצע משחק (HG:L), לחיצה חוזרת על כפתור ה-PWR לא עוזרת, אלא רק ניתוק של כבל החשמל מהספק והחזרתו ואז הפעלה של המחשב. מפרט מלא: Intel CoreDuo E6550 ASUS P5B motherboard CORSAIR CL4 800 1024gb X 2 BFG Geforce 8800GT OC2 512MB NEC DVD-RW ND-3540A WD 2500JS הספק הוא CoolerMaster RS-430-PCAR (400W)

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  18. המחשב הוא P42.6 Ghz, Asus P4S800-VM, 512 mB Ram. ה- Windows עולה די לאט (דקה+ במסך עם הפס הכחול), הסאונד מאוד מקוטע כשהוינדוס עולה (למשל צליל הפתיחה נשמע מאוד מקוטע). גם אח"כ כששומעים מוזיקה היא קצת מקוטעת, והיא הופכת לעוד יותר מקוטעת כשאיזו תוכנה פשוטה פועלת ברקע (כמו AntiVirus למשל). מדי פעם אפילו אין בכלל סאונד. עד עכשיו סרקתי לוירוסים, SpyWares, והתקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. (אין מסכים כחולים גם) אשמח להצעות לפתרון הבעיה. תודה!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by dj_poo,

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=848p_neo-v זה הלוח 848p neo-v של MSI 478 עכשיו מהלוח יוצא לי power led 3 pinim hd led 2 pinim power sw 2 pini reset sw 2 pinim ואני לא יודע איך לחבר ללוח יש אפשרות למדריך אני הפכתי את הרשת לא מצאתי וזה לוח שהיה זרוק לי כאן כי שידרגתי לסוקט החדש ואני מביא את זה לחבר יש מצב לעזרה

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  20. לוח: asus p4s800d-x מעבד p4 3000MHZ HT זכרון: samsung 256X2 הארד דיסק קודם שנשרף היה maxtor בנפח 80 ג'יגה SATA החדש שקניתי WD 160GB ניסיתי להתקין ווינדוס 98 ובתחילת ההתקנה המחשב מבקש לפרמט בתצורת DOS ואחרי הפירמוט אפשר להתקין ווינדוס. הבעיה היא שבהתקנת XP אחרי שהמחשב טוען את קבצי ההתקנה - מופיעה הודעה שהמחשב לא מזהה אף כונן קשיח שמחובר ולכן צריך ללחוץ f3 לצאת מההתקנה. כבר יומיים שאני מנסה כל מיני דברים ושום דבר לא מצליח מישהו נתקל בזה? למישהו יש פתרון? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Mazumotte,

טוב זה התחיל לפני משהו כמו שלוש חודשים. סרקתי את הכונן(וירוסים SPYWARE וטרויאנים), לא מצאתי כלום( משתמש בZone alarm security suit) עשיתי איחוי, לא עזר. מחקתי את כל השטויות שמצאתי וזה לא עזר, פירמטתי פעמיים, כל פעם המחשב חזר לקרטע תוך שבוע ככה. אני לא מתכוון לקרטוע במשחקים, משחקים דווקא עובדים מעולה על הגדרות קרובות למקס, יישומי מערכת לא עובדים-לוקח לדפדפן שנה וחצי לעלות, אם אני אומר לו להוריד דרך פלאשגט, לוקח לו שנה להעלות את פלאשגט אם אני פותח תקייה קצת אחרי שביקשתי לפתוח תוכנה אחרת(כמובן שגם לאותה תוכנה לוקח שנתיםם לעלות) , המחשב נתקע. אני יודע שזה לא אמור להיות ככה עם המחשב הזה כי חומרה ישנה יותר עובדת יותר טוב כשאני מנסה את אותם דברים בדיוק. אני די נואש. תעזרו לי בבקש…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. יש לי 5 מאווררים במארז. אחד של המעבד פריזר 7 פרו, אחד מכניס אוויר מקדימה, אחד מוציא אוויר מאחורה, אחד מחובר לAC S1 ואחד על דלת המארז שמחובר לספק. הלוח שלי הוא P35-DS3L. מה שמוזר הוא שלפני כמה ימים הלוח אם זיהה את המאווררים והראה את המהירות שלהם. אין לי מושג מה עשיתי (לא ניתקתי אותם זה בטוח) אבל עכשיו הלוח מזהה רק את המאורר של המעבד. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  23. שלום, לאחרונה בעת הפעלת קבצי וידאו אני נתקל בתופעה מוזרה: המסך הופך לשחור ולאחר מס' שניות חוזר לעצמו.. התופעה חוזרת על עצמה לכל אורך הפעלת הקובץ וגם גורמת למחשב להיתקע קצת. יש לציין שהתופעה לא קיימת בזמן שרואים סרטים באינטרנט (באתרי חדשות \ YOUTUBE וכדומה). לדעתי הבעיה היא ב DRIVERS של הכרטיס מסך (NVIDIA FX5200) אבל יש לציין שהתקנתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA. עזרה מישהו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by ozeini,

שלום לכולם, הלך לי ההרד דיסק לפני שבועיים, קיבלתי את החדש, שמתי את ה-WINDOWS והתקנתי את הדרייברים של המחשב. בקיצור כשאני באינטרנט אני רואה אתרים לאט חבל על הזמן וכשאני מוריד את הגלגלת למטה באתר זה ממש איטי. רציתי לדעת אם זה יכול להיות מההרד דיסק החדש או אולי בעיה בלוח אם. מה שבטוח זה"זד מחשבים" האלה דפקו לי משהו במחשב. אם יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות או איך אני יכול לבדוק את זה (ע"י תוכנה כלשהי או משהו אחר) אז תשפכו. אגב זה לא בעיה באינטרנט כי אצל אחותי עם המודם הזה האינטרנט עובד מצויין. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. Started by remolus,

לאחר התקנת מתאם לרשת אלחותית נמחק לי התקן השמע מהמחשב בצורה לא מובנת. ניסיתי להתקין אותו חזרה דרך הדיסק של הלוח אם ונחלתי כישלון. אודה למי שיוכל לעזור. לוח אם: gigabyte GA-P31-DS3L (775 C2Q 1333Mhz intel P31DDR2 800PCI-E HD AUDIO GBL). במנהל ההתקנים בבקרי קול וידאו ומשחק מופיע לי התקן : audio device on high definition audio bus עם עיגול צהוב ובתוכו סימן קריאה . במצב ההתקן שלו רשום: ‏‏התצורה של התקן זה אינה מוגדרת כראוי. (קוד 1)‏‏ כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. כשניסיתי להתקין מחדש קיבלתי הודעה שארעה תקלה במהלך ההתקנה וככה בכל ניסיון התקנה מחדש מתוך דיסק הלוח האם וכשניסיתי להוריד את זה מהאנטרנט ולהתקין קיבלתי את ההודעה הבאה: …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים