תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
בcomputer management הוא כותב עליו FAILED. מה עושים?? מצורף תמונה
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עשיתי בדיקת מהירות בשני מחשבים שונים במחשב הפחות טוב מהירות ההורדה קרוב ל 50 , העלאה 5. במחשב היותר טוב מהירות הורדה בסביבות 9 והעלאה קרוב ל- 5. הכוונה שהנייד הטוב יותר היא מבחינת המפרט השלו. איך יש הבדל כזה גדול בין הניידים.?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוצאתי את הכרטיס מסך ניקתי אותו והחזרתי כמו שצריך המחשב עולה עד שהוא מגיע לווינדוס ואז עושה no singal גם במצב safe mode מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהיום חזרתי מהעבודה המסך היה מכובה כמו שהוא תמיד, כשהדלקתי אותו הוא לא הראה תמונה אז עשיתי ריסטרט, המחשב עלה ועשה שוב ריסטרט. כמה פעמים הפעלתי אותו מחדש וכל פעם מחדש הוא עשה ריסטרט לפני שהוא עלה לווינדוס. כשהבנתי שהבעייה רצינית יותר ממה שחשבתי הלכתי לSafe mode ושם הכל עבד והכל עלה. ישר חשבתי שהבעייה במשהו של הכרטיס מסך אז מחקתי את הדריברים, ואז כשהעלתי מחדש את המחשב בלי הדריברים של הכרטיס מסך הוא נדלק ועבד והראה תמונה. טוב אז ניסיתי שוב להתקין את הכרטיס מסך, וכל פעם שהתקנתי מייד כשהמחשב זיהה את הכרטיס ישר המסך נהיה כולו מפוצץ בארטיפקטים נוראיים, כאילו רואים רק המון המון צבעים פסיכודליים וזהו, המחשב תקוע אבל כל הצבעים האלה מרצדים. בכל מקרה ניסיתי 5 דריברים שונים, וכל פעם…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הכפתור "הקודם"באקספלורר ובמחשב שלי לא עובד הוא לא נותן אפשרות לחזור לעמוד הקודם. תודה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הבעייה: ברזולוציות גבוהות(הכי גבוה שאני עובד זה 1024*1280 32ביט) ובקצבי רענון גבוהים שנעים בין 85HZ ל-100HZ, גודל המסך פשוט כל הזמן משתנה, כאשר אני קובע לו גודל שמתאים למסגרת שלו, המסך מרצד וכל הזמן הגודל הזה משתנה ולא נשאר מתאים למסגרת... הכל נראה תקין אבל הוא ממש מפמפם את זה...פשוט קופץ לכל מני גדלים, אחרי שאני מגדיר את זה מחדש, יש איזה דקה של שקט אבל אז שוב השינויים הללו בגודל מתחילים. זה קורה בעיקר אחרי שאני משאיר אותו מכובה הרבה זמן (לא מהלחצן POWER אלא מהשומר מסך ומהכיבוי האוטומאטי של מערכת ההפעלה). מה ניסית עד עכשיו? לעבוד ברזולוציה נמוכה יותר וקצב רענון נמוך יותר -> יש שינויים כאלה, אבל הם הרבה פחות דינאמיים והרבה פחות משמעותיים וזה נסבל לעבוד. כיבוי וה…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית חדש שהיה באחסון במשך כחצי שנה (לפני האיחסון היה בשימוש ופעל בצורה תקינה). כשהחלטתי להשתמש בו שוב וחיברתי אותו גיליתי כי המחשב נדלק אולם המסך לא נכנס לפעולה- לא נדלק ונשאר בסטנד ביי. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ותקין (נבדק במחשב אחר ועבד) למחשב הזה וגם הפעם המחשב נדלק אבל המסך לא נכנס לפעולה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לבעיה, האם זה הלוח אם?! או שמא משהו אחר... האם יש טעם לתקן?! . תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אתם יכולים למצוא לי את הקובץ שבתמונה להורדה? זה הדרייברים לכרטיס קול שלי =] תמונה: http://img63.imageshack.us/img63/513/dwf6cb.jpg
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
דבר ראשון זה ה3די מארק, התקנתי את התוכנה עכשיו כשאני מפעיל את התוכנה יש לי הודעה: IDirect3d9::CreateDevice failed: Not availible (D3DERR_NOTAVAILIBLE) and an "OK" button. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? :s05: ולגבי Motherboard monitor 5 יש לי לוח אם ASUS TUV4X וברשימה של לוחות אם של אסוס זה בכלל לא מופיעה. יש משהו שאני יכול לעשות? יש תוכנה זהה לזאת שאתם יכולים להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
איך אני יודע אם יש עידכונים לביוס שלי? ואם כן איך אני מבצע אותם? זה מסוכן? צריך לגבות משהו לפני?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי סאונד.. יש לי לוח אם Asus P4S533-MX אך אני מחזיר את הסאונד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן של קריסת המחשב שרשום שם bug code usb driver ניסיתי לעדכן להתקין מחדש אותה בעיה שאלתי מישהו שאני מכיר והוא אמר שיכול להיות שהמודם דורש יותר כוח ממה שיש ב usb ובגלל זה הוא קורס אפשרי? מי שרצה לעיין ב3 קבצי minidump שיש בהם אותה תקלה http://rapidshare.de/files/28640921/minidump.rar.html
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי את הקירור Noctua NH-D14 שמתאים בעקרון לתושבות 1156, 775, 1366 ולא מצויין שום מידע נוסף לגבי ה 1155 האם הוא יתאים ? אני זוכר שראיתי בעבר שהחיבורים 1155 ו 1156 הם אותו חיבור בדיוק מבחינת תאימות הקירור של המעבד בנוסף יש לי את הספק כוח SeaSonic S12D 850 חיבור אחד של שמונה פינים וחיבור שני של 4+4 פינים מצורף תמונה איזה מהם אמור בפועל להתחבר ללוח אם (למעבד) ומה ההבדל ביניהם ? למה יש שתיים ? עריכה: לפי מה שהבנתי במידה ואני משתמש בלוח אם עם מעבד אחד יש צורך להשתמש ב 4+4 (או רק ב-4 במידה והלוח אם לא דורש 8), האם אני צודק? * נ.ב. זה לא חיבור ל PCI-E בוודאות (יש לי 4 חיבורים אחרים שרשום עליהם במפורש PCI-E)
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום כונן מחשב COSMOS מגדל+ לוח אם GA-X99P –SLI +ספק כוח 10000W מחשב שעבד בצורה תקינה, בימים האחרונים אני חווה בעיה, כשאני מכבה את המחשב בסופו שלו יום, ובבוקר אני מנסה להדליק אותו, עם לחצן ההפעלה המחשב לא נדלק, פעם אחר פעם, אבל כשאני מוציא את כבל החשמל משקע הספק ואני מחזיר אז מדי פעם המחשב נדלק , פעולות עם ידע נרחב במחשבים בבדיקה ספק כוח נבדק חיצוני עי ביצוע קצר בנקודת לבדיקה המאווררים פעלו, וכמו כן לוח ההדלקה(LED נדלקו)בבדיקה ארוכה מספר פעמים= לעניות דעתי הספק תקין... לעניות דעתכם היכן הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הלוח יש A7N8X דלוקס וכשמדליקים את המחשב באיזה שלב המחשב אומר איזה משהו (זה משהו של הלוח שמדבר בקול אנוש) והוא אומר משהו על הזיכרון אבל עכשיו הוא אומר לי משהו כמו SYSTEM MEMORY FAILED. יש לי שני סטיקים זהים של קורסייר 256M 3200 וגם אני רואה שהווינדוס(XP PRO) מזהה 512. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפני כשובע יהיה הכל בסדר הרצתי משחקים עבדו טוב אחרי איזה יומיים אמרתי לעצמי "אני הולך לעבור לVISTA" וכך עשיתי התקנתי אותה לאחר מכן אחרי שסיימתי להתקין אותה ואת כל הDRIVERS של הלוח אם עברתי להתקין את ה-SP1 של VISTA אחר כך התקנתי את הכרטיס מסך ופה התחילה לי כל הבעיה כאן מתחילה אחרי שסיימתי להתקין את הDRIVER של הכרטיס מהאתר של NVIDIA התקנתי איזה משחק כשאני נכנס למשחק פתאום אני רואה כל מיני עיוותים כאלה ואחרים (ARTIFACTS) כאלה ניסיתי להתקין מחדש את כלומר למחוק דרך DRIVER CLEANER PRO ואז התקנתי מחדש לא עוזר עכשיו בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא: מצב מנוחה 51 מעלות צלזיוס ובמצב מאמץ 61 מעלות דרך אגב המערכת היא WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1 יש מצב שיש ספציפית עם המערכת הזאת בעיי…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחשב חדש של ASUS בין כמה שבועות, כשאני על המחשב אני דואג לעבוד איתו עם מטען מחובר. האם תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום זאת הבעיה אני מדליק את המחשב אז כל הזמן המחשב מצפצף בלי ששום מסך מופיע הוצאתי והכנסתי את הזיכרון לא עזר ואז ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולהחזיר לא עזר מה אני צריך לעשות תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחיסית חדש, מעבד i7, לוח אם של ASUS X58 וכרטיס מסך NVIDIA GTX650 מערכת הפעלה Windows 8 x64. אתמול פתאום באמצע עבודה רגילה (גלישה) פתאום המסך נהיה חשוך כאילו הוא נכבה לאחר שומר מסך וכלום לא הגיב. כיביתי והדלקתי והמחשב עשה פוסט ולאחר מכן אחרי המסך שבו רואים את הלוגו הכחול של חלונות איך שהוא נעלם ואמור להיראות השולחן עבודה כלום לא קרה כלומר שוב הכול חשוך ואחרי כמה שניות שכלום לא הופיע במסך נהיה רשום no signal ושוב המנורת מסך מהבהבת כמו בשומר מסך למרות שהמחשב דולקת לא בסליפ ולא כלום. כלום לא עזר לי כולל איפוס ביוס, הדבר היחידי שעזר בסופו של דבר זה שניתקתי את הספק לכמה דקות. היום הדבר חזר שוב כבר פעמיים אלא שעכשיו פשוט המחשב אחרי שנכנס לשומר מסך והמסך נכבה לא קורה כ…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי הרד דיסק של 250GB מקסטור הם התקינו לי אצלהם והכול היה טוב ויפה אבל היום עשיתי פירמוט אני נכנס אחרי הפרמוט למחשב שלי ואני לא רואה את הכונן?! ומה שמוזר שבמנהל התקנים הוא נמצא שם ללא סימן קריאה והוא רושם שההתקן פועל כראוי רק משום מה אני לא רואה אותו במחשב שלי. בבקשה אנשים תעזרו לי היה לי שם מידע ודברים שאני לא ישיג בשום מקום אחררר זה החיים שלי שמה בבקשההההה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מקרטע לכמה שניות בכל 2-3 דקות, יכול לראות במשחק מיינקראפט, או כשאני עובד על 2 תוכנות (פוטושופ ואוטוקאד - לא שימוש כבד במיוחד) ויוטיוב פתוח ברקע. מצרף סרטון מהמשחק מיינקראפט שאפשר לראות את התקיעות של המחשב. המפרט של המחשב: Intel core i7-7500 8gb ram 512 ssd Nvidia Gefroce 940 MX - מעודכן
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף של כמה שניות,ובהדלקות אחרות פשוט המחשב נתקע על הנורה האדומה(חושב) ולא זז,מזה יכול להיות? הכרטיס מסך תקין ויחסית חדש. יש מצב שהלך הלוח אמ?(ואם הלך,לקנות מחשב חדש?) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הוינדוס כבר עלה לי, הספקתי לעשות כמה דברים, ואחרי כמה דקות המחשב נתקע לי וכלום לא זז כאן. קפצה לי הודעה והיה כתוב בה ככה: {כתיבה מושהית נכשלה}- ל-windows לא הייתה אפשרות לשמור את כל הנתונים עבור הקובץ .......... ואז רשום שמה איזה משהו על הLOCAL \DOCUMEMNTS AND SETTIND ואז עוד איזה משהו כזה.///settings\Temporary Internet Files\content משהו עם מספרים אנערף.. הנתונים אבדו. ייתכן ששגיאה זו נגרמה עקב כשל של חומרת המחשב או של החיבור לרשת. נסר לשמור קובץ זה במקום שונה. לא בדיוק ידעתי איך לכתוב איך הקובץ שרשום בהודעה הזאת כי הסתבכתי, אבל זה פחות או יותר מה שהיה רשום שמה. אני לא מבין מה הבעיה במחשב שפתאום צצה לי...עד 10 בבוקר הכל היה טוב ויפה ועבד חלק. ב14:00 בצהריים שעליתי שוב פע…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היום בבוקר רציתי להדליק את המחשב,ושהדלקתי אותו ואת המסך המסך לא נדלק.אחרי הרבה לחיצות על הכפתור הדלקה של המסך המסך נדלק,אבל עדיין,מסך שחור. הבעיה הזאת התחילה רק היום ואין שום דיווח של תקלה על המסך.פשוט כמו מסך מכובה.רק שהכפתור שלו דלוק בכחול.הכבלים מחוברים,הייתי על המחשב אתמול בערב. תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הסרתי את הדרייבר הישן והתקנתי תחדש אבל הוא לא סיים כי הוא אמר לי שאני צריך "standarf VGA driver" ניסיתי להתקין את הדרייבר הקודם ולא הצלחתי להתקין. יש לי כרטיס ATI Saphire 9600XT 256Mb בקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-