תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי ערכת רמקולים 5.1 ואני לש שומע את הבאס טוב....כאשר אני בודק בתוכנה realtek HD audio manager את "הבאס" נשמע לי בצליל שלו דרך רמקול אחר וכאשר אני עושה על אחד הרמקולים אני שומע את הבאס. (חמשת הרמקולים שלי מחוברים לבאס ומשם למחשב) ולמחשב שלי יש כרטיס קול של 7.1 ערוצים!!!
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שלי: הוא פתח את המחשב רואה שהספק לא עובד אם כי המאוור שלו עובד. נראה כאילו חלק מהחשמל כן מגיע למחשב כי האור בCD למשל פועל, המחשב עצמו כמובן לא עובד. הוא חושד בהספקות חשמל שהיו לאחרונה בבניין שגרמו לבעיה הלא לגמרי ברורה. 1. יש לכם מושג מה הבעיה? 2. כמו כן ישמח להמלצות למעבדה אמינה באזור חיפה (עדיף באזור מרכז חורב). אפשר גם להשאיר לי הודעה פרטית אם אסור לפרסם בפורום. 3. במידה ואכן הספק הוא מקור הבעיה, מהן החברות המומלצות (נראה לי שהוא צריך ספק של 400W)
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה במחשב שמשגעת אותי.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... ~HELP~ יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, לוח ASUS P4S800D, וכונן קשיח של SAMSUNG HD160JJ. אני מנסה לעלות את המערכת הפעלה אבל נתקלת במסך כחול (כמו בעיה של H.D) של שניה ואחרי זה המחשב מבצע ריסט לעצמו. רציתי לבצע פירמוט לכונן אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. לא היה לי דיסקט RAID מקורי של הלוח, אז הורדתי אותו מהאתר של ASUS בלינק הבא http://www.driverstock.com/ASUS-P4S800D-driver-download/6-9-10052-80125/index.html אבל משום מה ההתקנה של הWIN לא זיההת את הדיסקט (אני מנסה להתקין מערכת הפעלה XP SP2) 2. חשבתי שהכונן הקשיח הלך לעלומו אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא זיהה אותו בצורה תקינה, ניתן ליצור/למחוק בו קבצים, אז …
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודשיים עברה עלי תקופה רעה והכונן הקשיח הראשי שלי שהיה כבן שנה(!!) (בגודל 250 ג'יגה מתוצרת Western Digital בתצורת IDE ATA) נידפק - כתוצאה משגיאות בסקטורים. עקב הקריסה הנ"ל אבד לי מידע רב וחשוב ביותר, החלפתי את הכונן קשיח בכונן זהה (באמצעות האחריות דרך היבואן עצמו - Midicom). לפני כשבועיים שמתי לב שהמחשב שלי חזר להיתקע, הפעם חשבתי שאולי הלך לי הזיכרון ועקב כך שהיה לי פחות מג'יגה זיכרון, קניתי כרטיס זיכרון חדש בגודל של 1 ג'יגה והתקנתי על המחשב חלונות וויסטה - המחשב טס! אך יחד עם כל זאת המחשב התחיל להיתקע, ולתת לי הודעות שגיאה מוזרות + חלונות כחולים.... שלשום בדקתי את הנושא לעומק ומצאי כי שוב בכונן הקשיח יש לי סקטורים פגומים. אין לי בעיה לחזור ליבואן ולהחליף כ…
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי בבקשה אתם תותחים ! תקשיבו אני בא בבוקר מנסה להדליק תמחשב הכל עולה רגיל פתאום אחרי הטעינה של הווינדוס עושה הפעלה מחדש ועוד פעם ועוד פעם עכשיו באחד הפעמים שמתי לב למשהו... היה מסך כחול ממש לחצי שניה .... מישהו יכול לעזור לי בבקשה???? תודההה מראשש לעוזרים!!!! דרך אגב אני במחשב של אח שלי... כי שלי לא עולה
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אממ .. שלום לכם לפני שבועיים הזמנתי חלקים מ2 חנויות .. זכרונות מחנות אחת : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=500 ושאר החלקים מחנות אחרת .. בעיה אחת: הרצתי את CPU-Z וזה מראה שהתזמונים של הזכרונות הם : http://img155.imageshack.us/img155/829/87805073dh9.jpg במקום מה שמצויין באתר שממנו הזמנתי את הזכרונות .. OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 מק"ט: OCZ2RPR800C44GK אחריות: לכל החיים יצרן: OCZ מהירות: 800MHZ נפח: 4GB קירור: גוף קירור + HEATPIPE תצורה: DUAL CHANNEL SPD: CL 4-4-4-15 VOLTAGE: 2.1V מה שיש לי זה באמת מה שהזמנתי ? בעיה אחרת , יותר רצינית זה שיש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון .. מאז שקניתי את המחשב .. …
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פתאום נוצרה לי בעיה בכונן ה-DVD הוא לא מצליח לקרוא אף דיסק. הנורה הירוקה דולקת, אך הבעיה היא לפי דעתי שהדיסקים לא מסתובבים. כאשר אני שם את הדיסק, הוא נשאר באותו הכיוון שלו. מה יכולה להיות הבעיה, ומה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
התקנתי על לפטופ של דל כרטיס רשת אלחוט Senao EUB-362 על גבי USB Extender שזה מוצר בעל שני רכיבים כאשר אחד מתחבר לכרטיס רשת ב USB, הצד השני מתחבר למחשב ב USB, וביניהם יש עד 40 מטר CAT5. המוצר הוא של Minicom: http://www.minicom.com/kvm_usb.htm על אף שלדעתי יש לו הרבה וריאציות OEM. בהתקנה הראשונית הווינדוס הציג הודעה כמה פעמים ש USB device not recognized אבל לאחר כמה הוצאות והכנסות של ה CAT5 למתאם, זה עבד מצויין. עכשיו הכרטיס פשוט מתנתק בלי שום סיבה ובזמנים לא קבועים... פשוט נעלם מהמחשב בלי שום הודעה או שגיאה. ואז כמובן שאני רוצה לחבר בחזרה אז זה לוקח כמה נסיונות עם ההודעת שגיאה של not recognized עד שלבסוף זה מתחבר עד הפעם הבאה שזה מפסיק לעבוד... כמה פעמים ביום. בעיקרון ה CAT…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאור המזג האויר האחרון וחברת חשמל מחורבנת (אפילו לא עונים בטלפון)כל יום יש לפחות שלוש הפסק אחרי כל הפסקה כאשר המחשב עולה יש הודעה: WRONG CMOS SETTING WERE LOAD ואז יש לי אפשרות של לעלות את ברירת המחדל או להגדיר מחדש. שמרתי כבר FAVORITE וכל הזמן אני טוען אותו,אבל שוב השעון מתאפס ועוד חלק מההגדרות... אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אעשה OC. הבעיה דחופה ,אודה מאוד לתשובתכם
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את מצב Safe Mode בזמן Boot של עליית המחשב באמצעות מקש F8. כאשר עולה לי המסך אני בוחר את מצב ה-Safe Mode אך לאחר שאני בוחר באפשרות זו המחשב עושה לעצמו ReBoot ועולה בחזרה אך לא נכנס למצב Safe Mode ניסיתי לבדוק בBios אם יש משהו שמונע ממנו ובנוסף עדכנתי גרסה של ה-BIOS כי רק לפני שבוע התקנתי עליו את מערכת ההפעלה ואת כל הדרייברים והתוכנות הנלוות. מה עליי לעשות זה דחוף...אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה,
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם! מה יכולה להיות הסיבה שהמקלדת הפסיקה להקליד? מה צריך לבדוק ואיך בשביל לשלול ש"פג תוקפה"? המקלדת מחוברת למחשב והנורה Num Lock דלוקה. הבעיה במקדלת של אחותי. היא גרה לבד ואין לי מושג מה עשו במחשב שזה הפסיק לעבוד.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר 2 ספקי כוח במחשב 1. ז"א עם 2 כבלים כמובן לחשמל. יש אפשרות כזאת?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח בנפח 80GB למחשב Pentium 2 הישן של אחותי הקטנה, חיברתי את הדיסק הקשיח ללוח האם בתור Primary Master, הוצאתי את הג'אמפר על מנת שיזוהה בתור Single/Master (כי למעשה זה הדיסק הקשיח היחידי במחשב הזה) והחלק שאחרי מסך ה POST הראשוני פשוט נתקע. יש לציין שהדיסק הקשיח מזוהה אך ורק באופן אוטומטי בביוס ולא בצורה ידנית, יכול להיות שהתקיעה נגרמת מכיוון שהדיסק הקשיח גדול מידי על המחשב הישן? אולי כדאי לחפש עדכון ביוס ללוח אם או למשהו דומה?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
זכרונות החלפתי מעבד חדש לוח אם לא מזמן החלפתי ועדיין יש בעיה מוזרה כזאת מדי כמה ימים... מה אתם אומרים ספק 480 וואט לא מספיק? QUAD 6600 4GB DDR2 8800GTX שני קשיחים ב SATA לוח BAD AXE 2 הספק לא גנרי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
.... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המסך שלי, לאחר שביצעתי התקנה של ה Drivers מהדיסק שהגיע עם המחשב,המסך לא מפסיק להיכבה כל מספר דקות. ואז אני מקבל הודעה שלDigital Power saving . כרטיס המסך בוא : ATI RX2400PRO ומסך של LG -- L1953TR. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון, כל פעם שאני מוציא את המסך ממצב סטנדביי (מזיז את העכבר..) הוא נדלק ומהבהב בקצב קבוע משהו כמו 2-3 דקות, ואז מתייצב לגמרי ועובד ללא בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה? המסך הוא LG 1970HR. תודה
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי המחשב לא נדלק בכלל פתחתי את מארז הוצאתי את כל הכרטיסים ,הכל כולל זכרונות ניתקתי את דיסק הקשיח והוא לא רוצה להדלק בכלל . דרך אגף החלפתי גן ספק כוח וכלום אותו הדבר . היום שמתי לב למטה בלוח יש מנורה שדולקת ברגע שהוא מחובר לחשמל אבל לא נדלק ומאוורים לא עובדים בכלל שום מאוורר. אשמח לקבל תגובות
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה כזאת אני משחק במשחק שנקרא UAZ Racing 4x4 ובזמן המשחק המעבד על כמעט 100% עבודה, לפני שאני יפרט את החלקים רציתי לציין שהמשחק אינו עובד על גרפיקה מלא ואינו גם דורש כזה אימוץ לפי דרישות המשחק. החלקים במחשב הם: לוח אם GA-K8NF9 REV1.0 אחרי שדרוג ביוס מעבד AMD FX-60 + בעל קירור מסיבי צלעות קירור של חברת COOLER MASTER אם אני לא טועה ושני מאווררים 120mm שיושבים על הקירור זיכרון 2GB DDR1 400MHZ שאת שם החברה אני לא זוכר כרטיס גרפי לבנתיים ATI RADEON X1550PRO 512MB ד"א שמתי לב שגם בהעברת מידע עוד פעולות נוספות מסוימות המעבד עולה במאמץ, הייתי שמח לקבל תשובה לבעיה ופתרון. בתודה מראש נאור
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב שהמחשב עולה נותן לי הודעה הבאה : WARNING. SOME CHANGES IN CHIPSET OR CLOCK SETTINGS CAUSED BOOT FAILURE DEFAULTS FOR THESE SETTINGS HAVE BEEN LOADED וברגע שלוחצים F1 המחשב ממשיך לעלות תעזרו לי בבקשה מה זאת הודעה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
באמצע משחק של HG:L המשחק נסגר ובWindows התקבלה שגיאה: Memory has been exhausted. WTF?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ברשותי התקן מצלמה שמאפשר ליכדת הסרט על גבי המחשב ע"י ILINK (IEEE1934 במפרט המחשב שאני מעונין לקנות כתוב IE1394A יחד עם מע וינדוס ויסטה 64 . השאלה שלי האם המע החדשה אמורה לקבל את ההתקן (מצלמה) כשאחבר אותה למערכת החדשה ?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי שני כונני LG, בחיבור IDE שמתחברים לבקר IDE מובנה על הלוח. בעת התקנת משחק ההתקנה לא נתקעת אבל הכונן הפסיק לעבוד, יש חלון שמראה איזה קובץ מועתק ויש קובץ אחד שנשאר ככה הרבה זמן.כל פעם זה קורה במקום אחר. ניסיתי לעשות עדכון קושחה, עדכון דרייברים (דרך DEVICE MANAGER). וזה לא עזר. לפני זה לא היתה שום בעיה איתם (חוץ מזה שהם מרעישים כמו צי של 747 בהמראה). ניסיתי לבדוק עדכון ביוס אבל באתר של ג'יגהבייט לא כתוב על דכון סיוב כלשהו שהוא פותר בעיית IDE. יש מצס שזה וירוס. כי הקספרסקי הדפוק שלי מצא סוס טרויאני אבל הוא לא רוצה למחוק אותו... אני משתמש בוויסטה, לפני כמה חודשים שני הכוננים נעלמו מ"המחשב שלי", עשיתי חיפוש ומצאתי עדכון קושחה שפותר בעיות תאימות עם ויסטה. מאז החלפתי מחשב, ו…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש בעיה במחשב של אחי ... פתאום איזה יום אחד הוא התחיל לעלות ממש לאט ... אחרי זה הוא התחיל לעלות במסף שחור שמבקש ממני להעלות את המחשב ב - Safe Mode או Start Windows Normally וכל האפשרויות הנוספות ... בחרתי ב - Last Known Good Configuration That Worked ... זה היה עולה כמו שצריך ... יום אחד הוא היה עולה אבל ממש לאט ... פתאום יום אחד הוא בכלל לא עלה ... היה רק מסך שחור ... פירמטתי לו את המחשב היום ונראה כאילו זה הסתדר ... אחרי הריסטרט הראשון שוב הוא התחיל לעלות לאט ... הוצאתי את הכונן וראיתי שאין בו את הג'אמפר שאמור לשבת על Slave ... שמתי את הג'אמפר ב - Slave ושוב אותו דבר, עולה לאט ... ניסיתי לנתק את הכונן הנוסף שהרכבתי לו ושוב נראה שזה הסתדר עד הריסטרט הרא…
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-