תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, רציתי לדעת, כאשר אני נכנס ל- Start Task Manager ללשונית Performance. ה- CPU Usage נמצא על 100%-98% ויורד אחרי שניה ל- 0-5%. האם זהו מצב תקין? למה זה קורה? האם באמת משתמש ב- 100% מהמעבד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
פתחתי שרשור נוסף בפורום משחקים (כי חשבתי שהבעיה היא במחשק) ועדיין לא קבלתי התייחסות, מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום. לפני כחודש קניתי לי מחשב חדש עם המפרט שהמלצתם לי: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי כעת החלטתי קצת לשדרג אותו והוספתי עוד 2 …
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי לוח אם ישן של פנטיום 1 ו amd K6 עם סלוט איי גי פי ופי סי איי וכל הסלוטי החשובים אבל החיבור מקלדת הוא ps1 וכאשר אני מחבר אליו מקלדת הוא מתחיל לצפצף בכזה טרררררררררררררררררררררררררררר ואני לא יודע מה לעשות האם הבעיה היא במקלדת או בלוח? זה בטוח קשור למקלדת כי כאשר אני מנתק אותה הוא לא עושה את זה תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
התקהנתי צורב די וי די ואני לא רואה את הצורב הרגיל כאילו במחש ב שלי עכשיו מה שהיה הצורב הרגיל שלי נהיה הצורב די וי די ואני לא יודע איך לעשות ששניהם יעבדו יש לי די וי די במחשב צורב די וי די וצורב רגיל הדי וי די הרגיל והצורב הרגיל מחוברים על אותו חוט עבה כזה אפור שבמחשב והצורב די וי די מובר לחוט האפור העבה שמחובר עם הדיסק הקשיח אני לא יודע איך לעשות שהצורב הרגיל יעבוד לי ביחד איתם כאילו יהיה לי כזה במחשב שלי שאני נכנס
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי. הבעיה התחילה כשראיתי שאני לא מצליח לגשת אליו בwindows. פתחתי את הbios לראות מה קורה וראיתי שהכונן מזוהה אבל מוצג שיש לו 0GB זיכרון. ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את החיבורים של הכונן. נכנסתי שוב לbios והפעם נראה שהכל היה בסדר. התיקון הזה החזיק כמה שעות ואז שוב הבעיה חזרה. אחרי זה יצא שלא נגעתי במחשב כמה ימים בכלל. הדלקתי אותו הכונן היה נגיש שוב לכמה שעות ואז שוב לא נגיש. אני לא בטוח מה אני צריך לעשות במקרה וכזה.. תודה מראש על העזרה, כפיר
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
רציתי לדעת בגלל שמיקרוסופט דורשים לשדרוג למערכת וינדוס 11 מעבד של core is gen 8 האם אפשר להחליף מעבדים שתומכים בתושבת של 1356 למשל i7-8650U אודה לכם חברים לתשובות
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב מבוסס AMD בעל 750 MB זכרון ומעבד athlon 1.7 xp אני עובד תחת WINDOWS XP , הבעיה שלי התחילה כשהחלטתי להחליף את כרטיס המסך הישן שלי (GForce II Ti) , המליצו לי על ה RADEON 9200 בגלל שהוא זול מאוד יחסית ל"ביצועים" שמקבלים, קניתי כרטיס (sapphire Radeon 9200 Atlantis (128 mb 128 bit- אז ככה יש לי סך הכל 2 משחקים על המחשב אחד זה ה Enemy Territory והשני זה Call Of Duty , בכל משחק שאני מעלה , המסך נתקע והוא רושם לי GPU Recovery , שהוא נפל ואיתחל את הכרטיס מחדש, בCOD הוא גם נתקע אח"כ ומאתחל את המחשב לפעמים. אני ממש מאוכזב מהכרטיס שהפך להיות לגרוע אף יותר מהכרטיס הישן שלי. ניסיתי כבר הכל , הורדתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס ניסיתי את ה Catalist 3.9 , ואת ה Omega , הורדת…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לאחר כמה חודים טובים קניתי דיסק חדש והעברתי אחד ממה שהיה לי למחשב הקודם שלי ואזז אני בא להפעיל אותו והוא נדלק אבל עושה חלופים של ריסרטים והוא אפילו לא מראה לי את ההתחלה של הביוס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדיסק עבד יפה מאוד על המחשב החדש-ישן. מה אני עושה ? :-[
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די ישן שהיה בו הארד דיסק 80 גיגה עם חיבור IDE קניתי הארד דיסק חדש של WD 640 גיגה עם חיבור SATA חיברתי את ההארד דיסק החדש, הרצתי WIN XP, זה עשה פירמוט זריז וכאן מתחילה הבעיה ברגע זהמחשב בא לעשות התקנה של הוינדוס הוא מראה לי מסך כחול ורושם לי על עדכון ביוס או משהו כזה מה אני אמור לעשות ואיך? בדקתי ובביוס עצמו והוא מזהה את ההאד דיסק החדש אני כבר לא יודע מה לעשות יכול להיות שההאד דיסק תקול?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד E4600 שאמור לעבוד בתדר 2.4, אבל תוכנות מוניטורינג מציגות תדר קטן פי 2. לא עשיתי OC ולא נגעתי בשום הגדרות בביוס. האם התדר תקין? לפי מה שהבנתי, 2 הליבות צריכות לעבוד ב-2.4 ולא שסכום התדרים יהיה 2.4... מצורפת תמונה מ-OCCT. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכם צוות HZ יש לי בעיה קטנה ואני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי 2 כרטיסי קול במחשב אחד SB LiVe והשני VIBRA 128 הסאונד בלאסטר הוא הראשי והוא עובד מצויין השני לא עובד אני צריך אותו כי אני צריך מוניטור בתוכנה TRAKTOR קיץ קיץ המחשב מזהה אותו אבל נותן לי בעיה הנה תמונה יודעים מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מפרט: CPU - AMD 2400+ mobo - GA-7VRXP v1.1 video card - MSI ti4200 64mb memory - 2 sticks of 2700 256mb בעיה: כאשר אני מתחיל להתקין ווינדוז XP הוא מגיע לשלב שהוא רושם "SETUP IS STARTING WINDOWS ואז הוא נתקע ולא ממשיך WINDOWS 98 עובד פיקס. מה לעזעזאל הבעיה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN xp ואני מנסה למחוק דרייבר של SIS 330 מהמנהל התקנים. הוא נותן לי הודעה שהדרייבר יוסר לאחר ריסטארט וכשהמחשב עולה לאחר מכן אז הדרייבר לא הוסר. גם שאני מנסה לעדכן הוא לא מאפשר לעדכן אותו. מה עושים ? אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבוקר התעוררתי, והמחשב היה כבוי- שזה מוזר, כי לא הייתה הפסקת חשמל בלילה. הדלקתי אותו, והכל עבד מצויין לכ20 דקות. כעבור 20 דקות, הוא נכבה שוב. הדלקתי שוב, והוא התחיל לרוץ, ואחרי 10 שניות נכבה. הדלק רביעית- הוא הגיב ל2 שניות ונכבה. ומשם הוא כבר לא מגיב בכלל לכפתור ההדלקה. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד במאוורר. מה כדאי לעשות במצב כזה? יש סיכוי שרק ניקוי של המאוורר יפתור את הבעיה, או שצריך לקנות מאוורר חדש? יכול להיות שנגרם נזק למכשיר? ראוי לציין שהמחשב אצלי מ2006 ועד עכשיו לא הייתה לו שום בעיית חומרה חוץ מכמה תקלות בכרטיס מסך הראשון שלו, שהחלפתי קצת אחרי קנייתו עוד ב2006. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המחשב שלי כול 3 ימים מציג לי הודעה כחולה,פירשתי תקובץ dump שהמערכת יוצרת וזה אומר לי שיש שגיאה ב: Probably caused by : GV800V3.sys ( GV800V3+4455 ) שזה אומר,שזה הכרטיס מצלמות שלי,gv800 של מצלמות האבטחה המחוברות למחשב שלי. אז החלפתי כרטיס,ועדיין יש תמסך הכחול כול 3 ימים,ואותו שגיאה בדיוק,רציתי להיות חכם וכבר עשיתי שיעורי בית ,ועברתי על: דיסק קשיח-תקין,.זכרון-תקין,ספק תקין,לוח אם,למרות שהודעות השגיאה לא מתחייסת אליהם,אמרתי נבדוק אותם על הדרך,והם יצאו תקינים. ואני לא מבין מדוע זה עושה בעיה,ועוד אחרי שהחלפתי תכרטיס בכרטיס חדש אחר,ולמה זה לוקח 3 ימים,ואם הכרטיס עושה תבעיה מדוע זה עושה הודעות שגיאה כחולה. **הוספתי תקובץ dump ,הוא מקובץ מכיון שזה לא נותן לי לעלות אותו בסיומת שהו…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש לי מחשב p-3 450 Mhz עד כה היה מותקן בו זכרון מסוג sdram של 64Mb במהירות 100Mhz. היום הוספתי זכרון נוסף מסוג sdram של 256Mb במהירות 133Mhz. הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 128Mb ובסה"כ הזכרון גדל מ- 64Mb ל- 192Mb. מה הסיבה לבעיה ואיך פותרים זאת? תודה, טל
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר כבר 2 מסכים למחשב שלי אבל לא מצליח כלומר המחשב לא מזהה את המסך, זה אומר שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי ? או שיש בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז כשבוע התחילה לי בעיה מוזרה במחשב שלי מסך כחול מוזר הוינדוס 7 שלי יוצר לי דוח שגיאה כזה וזה מה שהוא כותב: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: F50DF405 BCP2: 00000000 BCP3: 92209C45 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\102010-20358-01.dmp C:\Users\ניב\AppData\Local\Temp\WER-31590-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא א…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
קניתי מ-comp-il דיסק קשיח של מקסטור: 200 ג'יגה, 8 מגה קאש. חיברתי אותו למחשב וציפיתי לטוב. הדלקתי את המחשב, הדיסק התחיל להרעיש בצורה מוזרה והמחשב לא זיהה אותו מה שנחשב מוזר כי הדיסק הגיע עטוף ומוגן מחבטות. החלפתי כבל חשמל, כבל IDE, שיחקתי עם הג'אמפר וניסיתי לזהות דרך הביוס. נאדה. האם אין מנוס מהחלפת דיסק בן יום?
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אוקי יש לי Windows 7, ובתוך "המחשב שלי" לא מופיע לי הכונן דיסקים, לא יודע כאילו שהמחשב לא מזהה אותו, ונכנסתי למנהל ההתקנים ואני רואה שם שיש לו סימן קריאה צהוב עליו, הנה תמונה: הדגם של הכונן זה LiteOn iHAS322 8, תודה מראש על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בעיית המגעים בלוח האם שלי קתה עוד פעם רק הפעם היה לי הרבה יותר קשה לתקן אותה.... תיקנתי. אחרי שתיקנתי הוינדוס העלה את הבוט סקרין ואז פשוט נתן מסך שחור וחיבה את ההארד דיסק ועשה ריסט... לבסוף אחרי הרבה שיחזורי מערכת מהSAFE MODE הצלחתי לתקן רק שעכשיו הבעיה שכל פעם שאני ריסט דרך הפנל הקדמי של המחשב הוא עוד פעם עושה לי את המסך השחור... הצעות מה לעשות בנידון יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ששלום יש לי מחשב די חדש מחובר עם כבר RGB לפלזמה ויש לי עוד פלזה של LG קניתי כבל HD 10 מטר כדי לחבר אותו לפלזמה LG חיברתי את שני הכבלים למחשב ונכנסתי להגדרות לשכפל מסך זה עושה לי את שני המסכים בצבע שחור איזה פתרון יש כדי שזה יעבוד ליי
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מאתרים אני צריך לפרמט דרך דיסקט את הדיסק הקשיח שלי, איזו תוכנה צריכה להיות על הדיסקט?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם! זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום מיזה תקופה ארוכהה מאוד שלא הייתי. הורדתי את המשחק medal of honor pacific assault וכאשר אני מפעיל את ההתקנה קופצת לי השגיאה הבאה: התקנתי את winzip registry והרצתי את התוכנה שפתרה לי בעיות רג'יסטרי במחשב אבל לא עזרה לי עם ההתקנה של המשחק. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-