תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום רב חברים. במחשב שלי ישנו לוח אם מסוג: Gigabyte GA-P35-DS3L אשר תומך לפי הקישור למעלה ב 8GB זיכרון (4 סלוטים סה"כ), כלומר בכל אחד מהם אני יכול לשים עד 4x2GB. יש לי כרגע 2x2GB פרוסים על שני סלוטים, הוספתי עוד 2x2GB אבל משום מה במחשב זה מראה לי את כל הזכרונות על הסלוטים, אבל תאחלס ב CPU USAGE מראה לי 3.5GB. לפני ההוספה היה מראה לי ב CPU USAGE סה"כ זיכרון של 4GB, לאחר ההוספה מראה לי סה"כ 3.5GB, גם לאחר שהורדתי את הזכרונות החדשים עדיין מראה לי 3.5GB במקום 4GB כמו שהיה. ניסיתי לשים את ארבעתם ביחד לא השתנה, הורדתי אחד לא השתנה, שיחקתי איתם בין הסלוטים השונים בכל מיני וריאציות ועדיין לא משתנה כלום. כל הזיכרונות שיש לי הם מסוג: KVR800D2N6/2G כולם אותו דגם, אותה מהירות, …
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי במחשב 4G זיכרון (2X2G), ביום שישי התחילה בעיה עם זיהוי הזיכרון. במקום להראות 3.2G (מערכת הפעלה 32BIT) המערכת המפעלה הציגה 340M זיכרון בלבד. הבעיה הסתדרה וביום שבת הכל עבד כמו שצריך, היום שב הבעיה חזרה והפעם לא הצלחנו לסדר אותה. ניסיתי לפרמט את המחשב אבל הוא התקשה לעשות BOOT מ CD (שוב כניראה מחסור בזיכרון). עכשיו אני מריץ MEMTEST אבל הוא כותב שיש 1090M זיכרון ולא 4G (גודל שונה ממה שהוצג במערכת הפעלה). לפני שבוע-שבועיים היה לי בעיות עם הורדה ופריסה של קבצים מקובצים (RAR/ZIP), הוצאתי את הסטיקים של הזיכרון ובדקתי כל אחד בנפרד, MEMTEST הראה שהכל תקין, באחד בהם באמת הייתה בעיה עם קבצים מקובצים אבל אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו הוא הסתדר ומאז ועד שהתחילו הבעיות בששישי הכל עבד …
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי לוח של gigabyte מדגם GA-8T800, עם עדכון ביוס מס 3 (מופיע במסך איתחול בתור F3). הזיכרון שעובד עליו הוא DDR 333MHz, כשיש 3 סלוטים ובכל סלוט יש לי כרטיס של 256MB. ועכשיו לבעייה: עד עכשיו, בסלוט האמצעי לא היה שום כרטיס. קניתי עוד כרטיס של 256MB ושמתי אותו בסלוט האמצעי (מס' 2), ו-כלום. המחשב בכלל לא מתייחס. ניסיתי להחליף בין הכרטיסים, וכולם בסדר, הוא מזהה רק 2 סלוטים- את מספרים 1 ו-3. איך אני יכול להפעיל/לתקן את הסלוט הסורר? בתודה מראש, אורן
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
[size=81 ] מי יכול לעזור לי ברשותי מחשב פנטיום 3 550 וזיכרון 128 MB של טושיבה לאחרונה הוספתי זיכרון נוסף של 256 MB אבל המחשב מראה שיש רק 256 במקום 384 MB הלוח אם שלי הוא P2BXA-VP ולפי מפרט היצרן הוא יכול לתמוך עוד הרבה יותר ניסיתי גם שידרוג ביוס לגירסה 1.8 ללא הועיל אשמח מאוד לקבל פיתרונות TONY
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום החלפתי במחשב (לא שלי) סטיק אחד של 512MB בשני סטיקים של 256MB. לקח לי דיי הרבה זמן עד שהצלחתי להכניס אותם אבל בסוף הצלחתי... עכשיו הבעיה: מקש ימני על המחשב שלי: רשום שיש לי 256MB. בתוכנה אוורסט: רשום שיש לי 2 סטיקים של 256MB. מה נכון?!
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב די ישן (עשור בערך) שהחלטתי לעשות לו קצת MAKEOVER. אני מחפש זכרון ללוח אם GA-P35-DS3 של חברת Gigabyte קישור מה הכי טוב בשביל הלוח? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
:AR15: ברשותי מחשב p3 133mhz אני הוספתי זיכרון 256 אבל במאפינים אני רואה שזה מזהה לי רק 128 ניסיתי זיכרון אחר אותה בעיה מה עושים?????? ::
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב של ידידה שלי (DELL LATITUDE110L). כרגע יש לה 256MB במהירות 333HZ. קראתי פעם שעדיף שהכפולות של הזיכרון יהיו: 256, 512, 1024 וכו'... או שאולי עדיף לי להוסיף עוד 512 ולהגיע ל 768MB? אני זוכר גם שאולי זה קשור לדואל צ'אנל (אולי התמונה שצירפתי תעזור) בקיצור מה לעשות, להוסיף עוד 256 או 512? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שבוע טוב, במחשב שלי יש שני סטיקים של 8 ג'יגה והחלטתי לשדרג אותו עם עוד שני סטיקים כך שיהיה עם 32 ג'יגה זיכרון סך הכול. רכשתי בדיוק את אותם המודולים שכבר קיימים, לוח האם שלי הוא ASUS H170M-PLUS, התקנתי אותם המערכת הפעלה עולה כרגיל. ב-BIOS כן רואים את 4 המודולים של 8 ג'יגה אבל במערכת הפעלה Windows Server 2019 רואים רק 16GB. אם אני מריץ תוכנה כמו CPU-Z היא מזהה את כל הזיכרון לעומת מערכת ההפעלה. אני מפספס איזה הגדרה ב-BIOS שתאפשר לי להשתמש בכל הזיכרון?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם! רציתי לשאול: רכשתי מערכת חדשה שמתוארת במפרט, שמתי לב שהזכרונות שלי מזוהים כ1333 במקום 1600. הזיכרונות הן Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Edition CL9-9-9-24 צירפתי את הצילומים מCPU-Z. יש לזה סיבה מסויימת? תודה למגיבים! שנה טובה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שאני מקבלת עליה תשובות סותרות לכן אשמח לתשובה אמינה ועניינית אבא שלי עובד במקביל על כ5 אתרי אנטרנט כולם קשורים לבורסה ומכילים גרפים טבלאות ומתעדכנים תדירות יש לו זכרון של 768 (512 ועוד 256 שהוסיף לפני כמה חודשים) המחשב זז באטיות שמוציאה מן הדעת והאתרים פשוט לא זזים צב עוקף אותו בסיבוב אמרו לנו שזה קשור לזכרון והוא צריך לפחות עוד ג'יגה.. מה דעתכם? ישנם גם כאלו שאמרו לנו שהוא אמור להסתדר עם 256 גם ושאין צורך ביותר אני מדגישה שהוא עובד עם לפחות 5 אתרים והם די כבדים אבל המחשב איטי גם כשרק אני עובדת עם הג'ימייל וכל שאר התוכנות/ אתרים סגורים והמחשב עבר פרמוט לפני שבוע.. ושום דבר לא השתנה.. אשמח לתשובה חג שמח ושנה טובה נעמה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כשאני מסתכל על מפרטים של מעבדים,יש הבדל משמעותי מאוד בגודל הזיכרון מטמון לטובת מעבדי אינטל,זה משהו שאמור להפריע בבחירה שלי לבחור בamd?ואיך באופן כללי האמינות של המעבדים שלהם לאורך שנים?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני שומע את המחשב מתאמץ ישר אחרי שהוא עולה שחוץ מקספרסקי אין שום תוכנה ברקע נכנס למנהל המשימות > ביצועים: שימוש במעבד - 1% שימוש בזיכרון - 1.24GB (ווינדוס 7) זה מאט לי את המחשב מאוד עשיתי סריקה ולא נמצא שום וירוס
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם נגיד אחבר זיכרון DDR2 ללוח אם שתומך רק ב-DDR1, הזיכרון מסוגל לשרוף את הלוח אם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב חדש לחלוטין [הרכבתי הכל לבד אז הכל נקנה בחלקים] שלו רכשתי 3 סטיקים של זיכרון 2GB DDR3 (עבור וינדוס 7 64 ביט). מעבד I7 920. שמתי את הזכרונות במצב של 3 ערוצים בדיוק כמו בספר, שזה מיקומים 1,3,5. כאשר עשיתי זאת המחשב עולה אחרי 18 דקות בדיוק (ספרתי). מה עולה? המסך של הלוח אם שמאפשר ללחוץ על כפתורים לביוס,POST וכו'... כלומר עד אז אין בכלל תצוגה של המחשב, כפתור ריסט/כיבוי לא עושים דבר, אין שום צליל. כלום.. כאשר התחלתי לנתח את הבעיה התחלתי מהכרטיס מסך כי אין תצוגה וחשבתי שהמחשב עובד אבל אין תצוגה ומסתבר שהכרטיס מסך תקין לחלוטין. לאחר מכן עברתי לזיכרון. שמתי רק סטיק אחד ועולה מהר. שמתי 2 סטיקים ועולה מהר. החלפתי בסטיק השני את האחרון שנשאר כך ששוב יש 2 סטיקים. ו…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
במנהל משימות -> זיכרון פיזי מה זה זיכרון פיזי זמין ומה זה מטמון מערכת? הסה"כ שלי - 1039596 (בק"ב) והזיכרון ראם שלי הוא רק 1 ג'יגה. (אני בנטבוק) איך זה יכול להיות? האם זה קשור?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה הזיכרון הפיזי שלי ממש גבוה (משתמש ב 99% ) ואילו ה CPU שלי ממש נמוך מה אפשר לעשות כדי להוריד את הרמת שימוש. זה יוצר מצב שהמחשב שלי לא זז
-
- 10 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
לאחר מספר סריקות עם מספר תוכנות אנטי וירוס, רוגלות ועוד ולא נמצא דבר, גם חיפוש מורחב בפורום ובאינטרנט לא מצאתי תשובה. במחשב מותקן 6GB זיכרון RAM. לאחר הפעלת המחשב הזיכרון הפיזי מתמלא לאט מאזור ה20% עד ל80% גם בלי לגעת במחשב. יש סה"כ 74 תהליכים, הבולטים מבניהם אלו 2 תהליכי svchost.exe אחד מהם לוקח 500MB והשני 200MB. אך זה עדיין לא מסביר כיצד מתמלא הזיכרון. בלשונית הביצועים יש חוסר התאמה בין סה"כ זיכרון למה שניתן בכלל להשתמש בו מצורפת תמונה של לשונית הביצועים. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לדבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב מבוסס i7 + GTX970 כשרכשתי את המחשב עשיתי טעות ואת המערכת ותיקיית התכונות (כונן \:C) ביססתי על זיכרון פלאש קטן יחסית של GB128 (המסמכים והורדות ב-\:D כ-1T). עם כל התוכנות והעידכונים נשארו לי רק 10-15GB שבאופן חשוד תוך כדי עבודה (דפדפן, תוכנות גרפיות) מצטמקים עד ל-0 כשהמחשב נשאר פתוח כמה ימים. 1) מה אוכל את הזיכרון? (אולי זה שאני עובד עם מלא לשניות פתוחות בכרום?) 2) יש דרך להעביר את המערכת לפלאש עם זיכרון גדול יותר בלי לבצע התקנה מחדש של מערכת הפעלה וכל התכנות?
-
- 28 תגובות
- 6.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד Asus X541 UA מולחם עליו 4 ג'יגה זיכרון ושמתי לו עוד 4 ג'יגה זיכרון פיזי בחרתי ההרחבה למה אני רואה במאפיינים של המחשב רק 4 ג'יגה בלבד??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מאייבי 4gb ראם ואחרי שאני מחבר אותו למחשב נמחשב מצפצף והמסך שחור
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.זיכרון ראם במחשב יש לי 4GB אך רשום ניתן לשימוש 3.75GB מערכת חלון 7 64 סיביות אם אפשר הסבר למה פחות ואיך משנים .מצ"ב תמונה ! 2.אם הנתונים מצינים שיש יכול לזיכרון ראם עד 16GB מהירות 2200 האם יש נתון נוסף שצריך לקחת בחשבון ברכישת הזיכרון בהקשר ליכול מעבד ? מענה במייל רק מידע ברור חד משמעית תודה HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי לאחרונה באמזון זיכרון ראם של חברה שלא שמעתי עליה, המחיר ממש מצוין (אולי יותר מדי) אבל התגובות מאוד חיוביות. קצת חושש לקנות מוצר של חברה לא מוכרת מצרף קישור למוצר, אולי מישהו מכיר? https://www.amazon.com/gp/product/B07QRSPFG7/ref=ox_sc_act_title_8?smid=AWD7GDDT7Q2ZT&psc=1
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 זכרונות של 16G של חברת HyperX מהירות 3466 חיברתי אותם ללוח אם ואז אני רואה בתוכנת CPU-Z שהם רצים רק על 2400 חפרתי קצת וגיליתי שאני צריך להפעיל בביוס את XML עשיתי לו ENABLE ועדיין זה רץ לי על 2400 לא יותר. מישהו יודע מה הבעיה? ראיתי שעוד אנשים זה קרה להם בפורומים שונים אבל אין לאף אחד תשובה אם יש פה מישהו שמבין אשמח לתשובה מפרט המחשב: לוח אם x299 gigabyte gaming 7 מעבד: i7-7820X ד 8 ליבות
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-