עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by novice,

היי לכולם, רכשתי לוח ga-z68x-ud3h-b3 עם מעבר CORE I5 וזכרונות של GSKILL PC3-12800 התקנתי את הכל במארז חיברתי כבל 24 PIN + כבל 12VX4 את המעבד + הקירור שלו (FIRO OCK) הכל היה נראה סבבה ... הדלקתי מכפתור ההדלקה והמחשב נדלק לשניה ואז נכבה ואז שוב נדלק לשניה ונכבה ככה בלופ אין סופי ניסיתי כבר כמה פעמים לבדוק שהכל יושב טוב והמעבד במקום ונעול היטב והזכרונות כמו שצריך אבל כלום פשוט לא ראיתי פעם אחת BOOT כמו שצריך !!! דרך אגב ספק כח 600W של TT ToughPower האם יש לכם עוד עצות ? האם כדי לקחת את הלוח + המעבד + הזכרונות למעבדה ב KSP שם רכשתי את כל הציוד (מלבד ספק הכח והדיסקים הקשיחים שהעברתי מהמחשב הישן) ? מת להתחיל לעבוד כבר על המחשב החדש !!! אז תשובה מהירה תתקבל בברכה

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  2. ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה? רשמתי על הבעיה בפורום משחיקם והפנו אותי לכאן

3. לפני מספר שבועות קניתי צורב DVD למחשב ( Toshiba 5272) עכשיו יש לי בעיה שהרבה כונניים במחשבים אחרי ואפילו הרדיו דיסק שלי ברכב קורא חלקית את הדיסק ולא מצריך לקרוא הכל ולכן נתקע כל הזמן.... האם לעוד מישהו זה קורא והאם יש דרך לטפל בזה? תודה מראש לכולם.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  4. היי, היה לי Radeon 9800 XT, הבאתי אותו לאחי בתמורה לFX 5200 שלו, למה? כי אני בצבא וגם ככה אין לי זמן לזה... מה שכן, עכשיו פתאום זה עובד ב2x: תסתכלו בתמונה, למישהו יש מושג מה קורה? זה כותב שהבעיה בWindows... אחרי שהחלפתי כרטיס מסך העלתי בsafe mode, השתמשתי בDriver Cleaner ואז התקנתי את Omega Geforce Drivers. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by ofeky1,

אני משחק ב CSS המיקרופון לא פועל לי חיברתי אותו נכון ללוח ושהוא שאל אותי מה חיברתי סימנתי את אפשרות "מיקרופון נכנס" ואני לא יודע כל מה לעשות מדוב בלוח של גיגבייט P35-DS3L אני לא יוד אם זה קשור אבל זה נראה לי קשור לבעיה: תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  6. שלום אנשים יש לי לוח אם ASUS P5B Deluxe היציאה הדיגיטלית הקוקסיאלית והאופטית שתיהן עובדות, אבל המחברים האנלוגיים לא...ואני צריך להשתמש בהם בעיקרון אני רוצה את הכניסות כדי לחבר כבל מכרטיס הטלויזיה לכניסת המחשב בתוכנה עצמה על המחשב יש זיהויי לניתוק וחיבור של PLUG אבל אין שמע.... לאחר בדיקה הLINE IN פתוח לקבלת שמע ולא ב MUTE / כנל לכניסת המיקרופון. המעניין הוא שבחיבור ישירות לכרטיס טלויזיה יש סאונד דרך אוזניות או רמקולים... כנראה שהחיבורים האנגלוגיים לא תקינים.... מה יכולה להיות הבעיה? פיזית או דרייברים? תודה לכל העוזרים אסף

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by adiperets-xsen,

מופיע מסך שחור ולא עולה כלום..... מה הבעיה..

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב עם לוח אם אסוס דגם P4S533-MX והבעיה היא שהמסך היה מחובר אל כרטיס ה onboard והיציאה של כרטיס המסך נשברה יחד עם הפינים וכעת חיברתי כרטיס מסך AGP אך עדיין המחשב עולה כנראה מכרטיס המסך ה ONBOARD . האם יש אפשרות לבטל את כרטיס המסך על ידי ג'מפרים שעל לוח האם?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  9. טוב, אז המפרט הנוכחי מעודכן לפרופיל שלי... לא הרצתי בדיקות למחשב (אחרי שהרכבתי אותו בעצמי).. בשותף הכל עובד כרגיל, כשאני נכנס למשחק קצת כבד המחשב "מרסט" ומופיעה לי ההודעה בתמונה.... מההודעה אני מסיק שהספק אינו חזק דיו להפעיל את המערכת למרות ששאלתי מישהו מקצועי והוא אמר שזה לא בטוח... לחילופין הוא טוען שזה יכול להיות הגדרות או משהו שחובר לא נכון.. מה אתם אומרים? (מפרט נוכחי מעודכן בפרופיל

• 35 תגובות
    • 7.7k צפיות
  10. אני מתחיל ללמוד אדריכלות אוטוטו והבנתי שמשתמשים בתוכנות כבדות כמו אוטוקאד, לפי האתר שלהם הדרישות המינימליות לא הכי ברורות לגמרי, בהתחשב בעובדה שאני רוצה לפטופ ולא נייח, רוצה לחסוף בעלויות, ונמצא בישראל היכן שהיבוא מוגבל בדגמים בודדים יחסית. מישהו יכול לומר לי מהן הדרישות שהן בין מינימליות ל"מקסימליות"? האם מעבד כזה "Intel® Core™ i5-1035G1 Quad Core Processor, 6M Cache, 1.0 GHz up to 3.6 GHz" יכול להספיק בהחלט? וכרטיס מסך אחד מאלו? Nvidia GeForce MX230/130/330? לגבי זיכרון ראם וSSD ניתן בעתיד לשדרג אז זה פחות קריטי, מה שכן קריטי זה להבין טוב את דרישות התוכנה לעבודות קלות/בינוניות לסטודנט (כולל פרויקטים).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by AlcHEMisT,

ההודעה המעצבנת :-\ הזו מופיעה כל פעם שאני מנסה לנגן סרט ב media player או ב divx player וכדומה, התוכנה פשוט נתקעת או נסגרת מעצמה ומציגה את ההודעה שיש בעיה בזיכרון הוירטואלי. חשוב לציין שאני יודע מה זה זיכרון וירטואלי (על הדיסק הקשיח) והעלתי אותו אבל הבעיה לא נפטרה. נתונים: זיכרון ה RAM במחשב הוא 256MB מסוג SDRAM . HDD MASTER 40G HDD SLAVE 10G מערכת הפעלה נוכחית XP PRO בעבר (אם אותה הבעיה) W2K PRO . ברירת המחדל כרגע ב virtual memory הוא: initial size - 384mb maximum size - 640mb חשוב לציין!!! שיש לי מספיק מקום פנוי על הדיסק הקשיח (למעלה מ 90%) וניסיתי לשנות את גובה הזיכרון הוירטואלי פעם הזיכרון הפיזי כפול 1.5 ופעם כפול 2.5 ואין שום תוצאה עדיין נתקע... אולי הבעיה…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by hard_comp,

ניסיתי להתקין את המשחק Return to Castle Wolfenstein אך בהפעלה הוא מודיע לי את הודעת השגיאה הבאה: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem אני מתאר לעצמי שזו בעיה קלה ורק צריך להתקין משהו אגב, אני משתמש ב GeForce 2 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, לפני יומיים כמו בכל ערב, ביצעתי כיבוי למחשב Shut Down מה START . כיבוי שיגרתי לחלוטין. אבל משום מה ממש לקראת הכיבוי הסופי המחשב החליט שהוא מפעיל את עצמו מחדש ! מה יכול לגרום לבעיה ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Shaldagon,

שלום לכולם. יש לי בעיה די רצינית עם המחשב, שאני מעלה אותו הוא עולה והכל ואחרי הטעינה של ווינדוס אמור לבוא מסך ה-Welcome אבל זה לא קורה, מופיע סמן העכבר על רקע שחור. ב-SAFE MODE עובד בסדר, אבל ב-SAFE MODE WITH NETWORKING אותו סיפור. ניסיתי לשנות כרטיס מסך - לא עוזר, ניסיתי להזיז את הזכרון שלי (ג'יגה) סלוט - לא עוזר. אמרתי אולי קשור משהו במערכת..? פירמטתי, הפירמוט עצמו בסדר, בהתקנת הווינדוס והקופיגורציה יש קטע של InSTALLING DEVICES ומס' הדקות מעליו, הוא עומד על 34 דקות כבר הרבהההה מאוד זמן. יש לציין שאתמול היו 2 קפיצות במתח בכל הבית, נכבה ונדלק המחשב כמובן פעמיים אבל המשיך לתפקד כרגיל, היום בבוקר שבאתי להדליק את המסך הוא נדלק והמחשב עבד בסדר אבל עם קפיצות/פלאשים במסך, כאילו…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  15. ערב טוב יש לי לפטופ אסוס חדש עם כרטיס מסך NVIDIA 3070 עד היום עבד מצויין היום הכרטיס לא מזוהה יותר ולא ניתן היה לעדכן את הדרייבר או להשתמש הכרטיס הסרתי את הדרייבר ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש מקבל שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעלה ניסיתי הסרה מלאה דרך DDU לא עזר אודה לעזרתכם הדגם הוא FA506QR

16. אני חייב עזרה! מחקתי את נורטון אבל בחלון הMSCONFIG עדיין מופיעים לי הפריטים הבאים שקשורים לנורטון: ccRegVfy ccApp NAV CfgWiz ccEvtMgr רציתי לדעת איך אני מסיר אותם אם זה בכלל אפשרי מהחלון הזה דרך אגב יש לי חלונות 98 מהדורה שנייה תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  17. שלום, יש לי במחשב שלי הפרטי בעיה, כל פעם שאני מתקין תוכנה או משחק במחשב ואחרי זה שאני איתחול למחשב הוא מסרב לעלות, הוא מתחיל להריץ איזה 10-15 שניות ואפילו פחות והוא ישר מתכבה, אני תמיד מחכה איזה רבע שעה - עשרים דקות ואז מפעיל אותו רגיל, אני בודק גם אם הוא מתחמם דרך תוכנה האוורסט אבל שם הוא מראה שהוא בסדר, איך אני יכול לעלות על הבעיה ? אם אני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש אולי הבעיה תיפתר?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  18. אהלן, יש לי בעיה קצת מוזרה כשאני רואה סרטים ב- HD בחיבור לטלוויזיה FULL HD 32 אינץ'. כשהסרט (בד"כ באיכות 720p) מופעל במחשב, אין שום בעיה, הכל עובד חלק. ברגע שאני מעביר את החיבור לטלוויזיה, הסרטים נהיים מקוטעים קצת, כאילו כל כמה שניות יש עצירה מסויימת שגורמת לזה שכל תנועה של המצלמה נראית לא חלקה ומפריעה בעין. ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות בדרייבר של ATI - יש לי כרטיס מסך HD4850 - אבל ממה שראיתי שום דבר לא עזר. מישהו מכיר בעיה כזאת ויכול לעזור? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by PsyDream,

יש לי מחשב נייד של לנובו ועכשיו הוא פתאום לא עולה..טוען מלא על הלוגו ואז יש שגיאה bad system config חיפשתי בגוגל אפשרויות נתנו כמה אופציות דרך הadvance startup option נכנסתי לזה אבל כשאני מגיע לחלק שצריך לפתוח לי את האפשרויות (מצב בטוח,cmd,שחזור וכל אלה) הוא פשוט נתקע לי ולא ממשיך אז אין לי שום אופציה לסדר את זה יש למישהו פיתרון?? אין לי עוד מחשב אז להתקין מחדש וכאלה לא רלוונטי כרגע יש לי מלא קבצים שאני צריך שם. פה זה נתקע לא משנה מה לוחץ https://ibb.co/HGZsBjm

20. Started by HeX0R,

שלום, יש לי בעיה מוזרה עם המחשב... הוא מסרב בתוקף להישאר במצב שינה. ז"א כאשר אני מכניס אותו למצב שינה הוא באמת מתכבה אך נידלק מיד. נכנסתי לביוס והגדרתי את Wake UP on USb כמבוטל. למרות זאת לא חלפה הבעיה. בניסיון נוסף הכנסתי אותו למצב שינה ותוך כידי שלפתי את כל חיבורי הUSB החוצה. רק אז הוא נכבה ולא נדלק שוב... ההתקנים המחוברים הם רק מקלדת ועכבר... מה יכולה להיות הבעיה פה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  21. יש לי שני מחשבים נייחים ונייד אחד שמחוברים ברשת, אני מצליח לקרוא מהדיסקים הקשיחים של מחשב אחר אולם לא מצליח לשנות או להכניס אליו קבצים דרך החיבור ברשת, נכתב לי הודעה שהנך זקוק להרשאה לביצוע פעולות אלו, הגדרתי את הדיסקים בשני המחשבים כמשותפים ואפשרתי העברת קבצים במשבצת שמצויה שם בדף ההגדרות ובכל זאת עדיין לא ניתן לשנות דרך מחשב אחר ו/או להעביר קבצים, מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. בעיה של חבר שלי: "יש לי מעבד AMD1800+ , לוח אם A7V333 , יש לי בעיות התחממות עם המעבד, ולכן קניתי מאורר VOLCANO 7 , התקנתי אותו, והכל עבר חלק, אבל כשניסיתי להדליק את המחשב, לא ראו על המסך כלום והלוח אם צעק: system faile cpu משו, לא הצלחתי להבין בדיוק את ההמשך, וגם זה לא בטוח.... :-\ חיברתי שני כבלים, אחד לאן שהישן הלך, והשני, שאין במאורר הישן, חיברתי לחיבור אחר שיוצא מאני חושב הדיסק הקשיח, שמחובר אליו עוד מאוור של המארז, בהתחלה שכחתי להוריד את הכיסוי, אבל אחר כך הורדתי, יש למעבד ריח מסריח, אבל יכול להיות שזה מהתחממות נורמלית שלו." תודה בשמו.... זה דחוף

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Hen7,

שלום רב, יש לי לוח אם של Gigabyte מסוג G41M-COMBO ובתוכו יש לי 2 סטיקים של ראם מסוג KVR800D2N6 של ג'יגה אחת לכל אחד. מכיוון שיש לי מערכת של 64 ביט ועוד שני סלוטים פנויים אני רוצה להגדיל קצת את הזיכרון לאזור של ה4-6 אבל הידע שלי בנושא נחלד מאוד בשנים האחרונות. רציתי לשאול את המבינים כאן בפורום איזה עוד סטיקים של ראם אני יכול לקנות ולהוסיף ומה האופציה הכי טובה שיש לי, אני יודע שלא כל סטיק של ראם מתאים לכל סוג של לוח אם ושהרבה מהם לא מסתדרים אחד עם השני, מכיוון שהידע שלי די אפסי בזה אשמח אם המומחים כאן ייתנו לי שם ואישור, כדי שלא אקנה שום דבר בטעות שאחרי זה לא יתאים. תודה רבה. עריכה - אופס התכוונתי לפתוח את הטרד בפורום של 'מעבדים, לוחות אם וזכרונות', אם אפשר בבקשה להעביר, מת…

24. שלום כונן ב שלי המלא לגמרי לגמרי מ 50GB נשאר פחות מ 500 MB תוכנת וינדוס לבד תופסת מעל 16 GB up data מעל 10 GB win sxs מעל 5 GB האאוטלוק אצלי מעל 10 GB אני לא מתמצא ופוחד למחוק עשיתי ניוקי דיסק כולל קבצי מערכת וכו' משנה בפרומילים יש לי כונן D שיש בו עשרות GB פנויים איך אני יכול להעביר או מה ???? אשמח לעזרה דחופה 052-3786281 תודה יצחק

25. Started by sfx,

זה התחיל מאז ששדרגתי את המפות הישנות למפות החדשות של גוגל. תמיד שאני נכנס למצב מפה "לווין" המסך נכבה והמחשב עושה RESET. הבעיה קורת כל פעם שאני נכנס לgoogle maps יש אולי סיבה לזה שזה נגרם? כי פעם זה לא היה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.