עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by IMT,

שלום אני חדש בפורום, אז אם השאלה לא שייכת, או ששואלים אותה בלי סוף, סליחה מראש. אני צריך עזרה בזיהוי לוח האם שלי הוספתי תמונה עם כל המידע שהצלחתי להשיג על הלוח אם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sharonp,

ערב טוב המיקרופון שלי לא עובד - ניסיתי הכל ולגעת בכל האפשרויות שניתן דרך המחשב אז חשבתי שאולי כדאי שאתקין את הדרייבר של הלוח אם. אני מנסה לזהות את הלוח אם אבל לא מצליח (המחשב בן 5.. מי זוכר) אפשר עזרה?

3. Started by Evgeni Gofman,

היי, אני מנסה למצוא את הפרטים על הלוח אם ישן שנמצא אצלי אך אני לא יודע איפה בדיוק הדגם

4. Started by LRa,

אתחיל בזה שאני לא בטוח באיזה פורום לפרסם את הבעיה הזאת... הבעיה היא כזאת : התקנתי לחבר ווינדוס 2000 מ-0 לאחר פירמוט, והכל עבד כשורה. הבעיה היא שהמחשב ממש ישן ווינדוס לא מזהה את ה USB. ווינדוס מזהה את ה USB כ unknown usb... בלי סימן קריאה לידו. אין לו דיסקים שבאו עם המחשב, ואני לא מצליח לזהות איזה לוח אם זה, בשביל להוריד לו דריוורים. השבב הוא via VT82C693 והמחשב הוא compaq presario 5700t. למישהו יש פיתרון? האם התקנת WINXP תעקוף את הבעיה ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by AyalaNaylo,

היי שלום, לא מזמן פתחתי כאן שרשור בנוגע לזיהוי מסך שני שלא זוהה, נפתר במסקנה שהבעיה כנראה במסך. לאותו מחשב ניסיתי לחבר עכשיו לוח גרפי כמסך שני והמצב כמעט זהה, לכן אני לא בטוחה שהבעיה במסכים. בפרינט סקרין רואים את מה שאמורה להיות התצוגה במסך השני, אבל במציאות הוא סתם שחור ולא מציג כלום. הנה דוגמה: בנוסף, ההגדרות תצוגה - זה הצליח להגיע למצב שבו הוא מראה לי אופציה למסך שני (במקור הוא אפילו לא השתנה כשלחצתי על detect), אבל עכשיו כשמסך "2" לחוץ ולחצתי שוב על detect מופיע הריבוע האפור שצמוד אליו בו כתוב "display not detected". בתוכנה של הלוח גרפי עצמו אפשר לראות בשורה למעלה שאני יכולה להגדיר לו שיהיה "display 2" א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KoDkOd,

בחיפוש מצאתי כמה תשובות אבל לא ממש עוזרות אני ישמח אם תעזור לי ,אני רוצה לדעת את הדגם המדוייק של הלוח שלי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ערב טוב, קניתי היום דיסקים ריקים של DVD לצריבה של חברת Silverline. בעת הכנסת הדיסק לצורב, Nero מזהה שניתן לצרוב רק ב-2X במקום ב-8X כפי שהדיסקים תומכים. 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. האם זוהי בעיה של איכות הדיסקים, על איזו חברה/ות חברה אתם ממליצים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by uriya,

לכל מען דבעי........... איך אני מוצא בכמה הזיכרון שלי "רץ"??, 333 MHZ או 400 MHZ האם זה אפשרי לדעת???, כי אני מעוניין להוסיף עוד סטיק זיכרון אבל לא רוצה לשים פחות מדי או יותר מדי ואז הוא יירד בגלל הסטיק היותר נמוך... תודה לכל העוזרים.........

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by Roni_H,

האם כל מודם בעל יציאת קול וכניסת מיקרופן הוא מודם VOICE , אני יודע שהשאלה נשמעת דפוקה , אבל יש לי מודם שכזה והמחשב לא מזהה אותו בתור מודם VOICE .. אני גם לא ממש מוצא לו דריברים מתאים עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. הוספתי למחשב שלי 512מגה זיכרון SDRAM היו בו לפני זה 128מג. כך שביחד היה צריך לצאצ 640מגה זיכרון... עכשיו הבעיה היא שהלוך מזהה רק 384מגה משום מה... כל אחד מהצי'פים החדשים לבד נותן 256 אולפ 1 חדש + הישן או רק 2 החדשים ביחד נותנים תמיד 256מגה... רק 3 הצי'פים ביחד נותנים 384מגה... כל הציפים עובדים והלוח תומך עד 756מגה.... הלוח הוא Asus Spacewalker אם יש למישהו מושג איך מתקנים את זה אשמח לגלות מקס.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by AyalaNaylo,

היי, אני מנסה לגרום ללפטופ שלי לזהות מסך נוסף וזה לא הולך. קראתי שזה יכול להיות בגלל שהדרייבר של הכרטיס מסך לא מעודכן - עידכנתי, לא עובד. קראתי שאולי דווקא צריך לעשות roll back לדרייבר - המחשב לא נותן לי (כפתור ה-roll back אפור ולא לחיץ). המסך מחובר לחשמל ומודלק, ניסיתי שני כבלים hdmi שונים. מישהו יודע איך לפתור? פרטים: AMD Radeon HD 8730M Intel HD Graphics 4000 מסך חיצוני: Envision P2273wL תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Mr.wiz,

האים יש תוכנה שתוכל לתת זיהוי של המעבד שהוא לא זויף?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by hixx,

ברשותי מחשב אחד עליו מותקנים 2 מערכות הפעלה, 1. ubunto 8.10 2. windows xp בדרך כלל בשלב האיתחול המחשב שואל אותי איזה מערכת הפעלה עלי לבחור, ובעזרת הלחיצים אני בוחר בווינדוס, כאשר ברירת המחדל הוא האובונטו. לאחרונה התקלקלה לי המקלדת שליוותה אותי בנאמנות שנים רבות וקניתי מקלדת חדשה -Microsoft Curve Keyboard 2000 כאשר החיבור של המקלדת נעשה ישירות לשקע הusb שבמחשב, הבעיה היא שהלוח אם לא מזהה את המקלדת, ולכן בשלב האיתחול אני נכנס אוטומטית לאובונטו. השאלה היא איך ניתן לערוך ללוח אם הכרות עם המקלדת כבר בזמן האיתחול. אגב אם זה חשוב לוח אם הוא מהדגם gigabyte ga-p35-dq6 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by yaloner,

שלום לכולם, המחשב שלי התחיל פתאום לעשות קולות וצלילים כאילו שמידי פעם יש מקש שנלחץ רצוף. ניסיתי לזהות אותו ללא הצלחה. פתחתי מסמך טקסט בתקווה שאני אראה משהו שמוקלד שם, אבל זה לא עבד. מעבר לזה המחשב עובד בלי שום תקלה (אני משתמש בו כרגע). באופן רגיל פשוט הייתי מחליף מקלדת - אבל מדובר בלפטופ. יש למישהו רעיון איך לבדוק מה הבעיה ואיזה מקש לחוץ? (במידה וזאת הבעיה...)

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. שלום,יש לאבא שלי במחשב בעיה מוזרה,המחשב עובד כל השבוע ברצף חלק,ואחרי שבת שהוא מכובה יש בעיה בהפעלה, המחשב נדלק ונכבה אחרי כמה שניות,ניסיתי עם ספק כוח אחר ולא עזר,ניקיתי את המאווררים+פלוס החלפת משחה טרמית, וגם לא עזר,הלוח אם נראה בסדר ללא קבלים נפוחים. הדבר היחיד שעזר זה הוצאת הסטיקים של הזיכרון ופריקת מתח.כרגע החזרתי רק 2 סטיקים מתוך 4,והמחשב הצליח לעלות. מחשב ישן,לוח אם מ2011,מעבד i3 3220. אשמח לרעיונות שלכם לפיתרון הנושא,כמו כן מצרף תמונה של הסטיק זיכרון,כי אני לא יודע איזה מתח זיכרון מתאים למחשב, וחשבתי אולי לקנות 2 סטיקים חדשים וזה יפתור את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by Mr.wiz,

האים חלונות 98 מזהה אוטומטית את הסידירום או שצריך להתקין לו דריברים?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  17. אשמח לעצה ממי שכבר נתקל בתופעה - על המחשב הנוכחי שלי מותקן אופיס 2016 שרכשתי לפני מספר שנים. התוכנה נרכשה מאתר מיקרוסופט דרך הסדר עם האוניברסיטה שבה למדתי. קניתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין את האופיס עליו (כמובן שאמחק את התוכנה מהמחשב הישן שיעבור פרמוט מלא). אני לא מצליחה למצוא את קוד המוצר. הורדתי מספר תוכנות שאמורות לזהות את הקוד, ביניהן - https://www.nirsoft.net/ ומה שמוזר זה שהתוכנה מזהה את האופיס הקודם שהיה מותקן על המחשב (2010) ולגבי האופיס החדש היא מציינת רק את חמשת ה"ספרות" האחרונות- XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-VP2KU תחת product name מצוין - Office 16, Office16ProPlusR_Retail edition אם מישהו נתקל בזה …

18. קניתי מחשב חדש עם שלושה HD לשם עבודה אני רואה שיש שלושה דיסקים אבל הצוכנות לא מזהות לי אותם אייך אני יכול לדעת שבאמת יש שלושה דיסקים עובדים והרייד (מראה RAID 1) עובד

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. טוף... מדובר פה על לוח אם של חבר, שלא משנה כמה חיפושים הרצתי בגוגל וכמה נסיונות התקנה ניסיתי(מהדיסק שבא עם הלוח עד לקודקים של AC'97 ו-SiS מהאינטרנט) הוא פשוט מסרב להפיק סאונד. להלן מידע מ-CPU-Z: Mainboard and chipset Motherboard manufacturer ECS Motherboard model P4S5MG/GL+, 1.0 BIOS vendor American Megatrends Inc. BIOS revision 07.00T BIOS release date 04/02/01 Chipset SiS 650 rev. 01 Southbridge SiS LPC Bridge rev. 04 Sensor chip ITE IT8705 Graphic Interface AGP AGP Status enabled, rev. 3.0 AGP Data Transfer Rate 4x AGP Max Rate 4x AGP Side Band Addressing supported, enabled הכל(והקול) עבד מצויין עד שבחוכמתו הרבה הוריד את הווירוס שמטייל כיום באיי.סי.קיו ודפק לעצמו …

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by ghadad,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש בנסיון להתקין XP PRO SP1 , ההתקנה זיהתת דיסק בגודל 130GB במקום 320GB הדיסק הוא WD SATA2 . יש למישהו רעיון ? תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  21. ראיתי שיש פורום יותר מתאים. אפשר למחוק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, לאחי יש בבית מחשב ישן פנטיום 4 סוקט 478 2.4 GHZ עם לוח אם P4MAM2-V: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=171&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= אני לא בטוח בקשר למהות הבעיה: או שהוא קורס לפעמים ומסרב לעלות, ואחר כך באורך פלא מצליח בכך משום מה. או שפשוט הוא משום מה מפסיק את הפלט למסך ולכן נראה כאילו הוא לא עובד גם באמצע עבודה וגם כאשר מתחילים את המחשב. בכל מקרה אין לו רמקול פנימי ולכן אני לא בטוח אם הוא עושה POST בתחילת העבודה. בדקתי את המחשב על ידי חיבור מסך חלופי שהראה אותן בעיות כמו המסך הישן ולכן שללתי את בעיה זו. עידכנתי ביוס וסרקתי וירוסים. נראה לי שזה לא בעיה בדיסק קשיח מכיוון שהוא לפעמים אפילו לא מראה פוסט. לפעמים המחשב ע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, החלפתי לאחרונה לוח אם, מעבד וספק, וזאת לאחר שהתברר לי שהספק ככל הנראה זייף וגרם לשריפת לוח האם והמעבד. החלפתי את שלושתם, מהבנה שככל הנראה הדבר נגרם מעומס על הספק ושהוא לא יספיק גם בהמשך. לאחר ההחלפה, החזירו לי מהחנות גם את הספק "המזייף", באריזה בצד. שאלתי היא, האם עם מחשב שצורך כמות חשמל הרבה פחות גדולה הספק יכול עדיין לעבוד? או שנגרם לו נזק כלשהו וצריך לזרוק אותו? תודה, יונתן

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by Vortex,

שלום, יש לי שני "סרגלי" זיכרון אחד של 256 PC133 והשני 64 PC133 עכשיו כשהרצתי בדיקה בסנדרה זה רושם שזה פועל 1X100MHz למה לא 133?? עשיתי בBIOS שהFrequency יהיה 133 וזה עדיין לא עבד..

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Oranl,

אהליין, הוספתי זיכרון DDR2 1GB למחשב פנטיום 4 עם 512MB והזיכרון לא מזוהה ע"י המערכת. הוא כן מזוהה ב-EVEREST ואני רואה את הסטיק אבל זיכרון המערכת נשאר כפי שהיה.. למה?? ניסיתי להחליף בין הסלוטים וזה לא עזר. הלוח המדובר הוא MSI PM8M (MS-7222). האם כל שנשאר הוא להחזיר את הזיכרון ולקוות להחזר כספי?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.