תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך, בסוף חשבתי אולי לתמיכה טכנית. בכל אופן.... איך נורת LED עובדת? תודה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכניס דיסק התקנה של XP למחשב חדש, הוא מזהה את הכונן כ131 גיגה במקום 500... נתקלתם בזה פעם?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש (ראו מפרט מחשב בלינק הצד ימין) לוקח לו בערך 15-20 שניות להיות במסך לוגו של ה Asus (הבורד שקניתי) ואחרי זה איזה 20-30 שניות אם לא יותר במסך השחור שאחריו, כשהסמן מהבהב בצד שמאל. האם זה הגיוני?!? ??? ואם לא, מה יכול להיות הגורם לעיכוב?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש כמה בעייות: 1) אחרי זמן מסויים נורת הסי די רום מתחילה להבהב והסידירום לא נפתח והמחשב לא מזהה אותו (לא רואים אותו ב"מחשב שלי") לאחר ריסטרט הוא פועל כרגיל והבעייה נוצרת עוד פעם לאחר כמה זמן. 2) נורת האהארד דיסק תמיד דלוקה (מארז SIMBADDA) - כאילו שהוא תמיד במאמץ לאחר ריסטרט הכל גם מסתדר וגם הבעייה נוצרת עוד פעם אחריי זמן מסוים. פרטים על המחשב: PENTIUM 4 2.4 256MB DDR ASUS P4S333-M האם זה אומר שהסידי רום הולך להישרף או שהוא כבר נשרף? לדעתי הבעייה בספק (ג'נרי) ומה בקשר להארד דיסק? אותו סיפור כמו של סי די רום או שפשוט נורת המארז התקלקלה? עריכה: הספק הוחלף לפניי כמה זמן (עדיין נשאר ספק ג'נרי). תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה מיפרט: מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram wd 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז ככה אני משחק ב overlord2 החדש יש מידי פעם תקיעות נניח אני הולך ופעם ב השחקן כזה מקרטע המשחק מקרטע לכמה שניות וממשיך,גם ב god fuather 2 זה קרה מתי שהיסתובבתי המכונית היה כמו קירטוע והמשיך,אותו דבר ב x men מידי פעם היו קירטועים ואז המשחק המשיך כרגיל,גם crysis שאני משחק על high עם הרזולוצייה שציינתי יש תקיעה לשנייה מתי שמיסתובבים וממשיך! גם ב וורהד אותו דבר כרטיס מסך במאמץ על 68 מעבד במאמץ על 50 שתי הליבות הארד דיסק על 43 לוח על 36 aux 42 מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קניתי מחשב MINI PC דגם: TronSmart ARA X5 PLUS הוא ללא ביוס כמו שהבנתי איך עושים פירומט מלא כולל מחיקת הכונן שלא ישאיר לי את המחיצה Windows.old
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק The Bureau: XCOM Declassified אני שומע סאונד ואין תמונה אותו דבר במשחק ODDWORLD
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנה מומלצת לגיבוי דרייברים תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הרגע הדלקתי אותו ממחשב המתנה ואז אחרי כמה זמן הוא מרסט את עצמו ושניה לפני הוא עושה מסך כחול (לממש שניה... לא ראיתי מה כתוב..) וזהו... הכל בסדר עכשיו. האם אני צריך לחשוש? ממה זה יכול להיגרם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כי בזמן האחרון יש לי בעיות במחשב למשל כשאני מדליק את המחשב הוא ניכנס ל WINDOWS מהר אבל לוקח לו הרבה זמן לעלות את הדברים ליד השעון ... ועוד הרבה דברים מוזרים מה אתם אומרים ? גם OC אני אלא מצליח יש לי AMD 2500 ABIT AN7 512 סמסונג DDR 400 ראדיון 9500 XT ויש לי ספק 300 וואט של HEC ...
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני בערך 4 חודשים קנינו מחשב חדש. המפרט הוא משהו כזה: E8400 OCZ 800Mhz 4GB RAM Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample Gigabyte EP43-DS3l Tagan 480W החל מאתמול המחשב לא נדלק בכלל. שום לד/מאוורר/כלום. ניסיתי לעשות איפוס לביוס, ניסיתי לנתק מהחשמל ולהוציא את הסוללה ולחכות זמן מה, עדיין אותו דבר. אני מניח שמחר בבוקר אני אקח את המחשב אל פנדה (במידה והם פתוחים מחר). אבל עד אז, האם יש משהו בסיסי שאני שוכח לבדוק וכדאי לנסות? Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המערכת: חלונות 2000 , GBVRXP 1800XP , SOUND ON BOARD . התקנתי כרטיס קול PCI של CRATIVE (דגם VIBRA 128) וכמובן שעשיתי דיסאיבל לסאונד ציפ שעל הבורד דרך ה BIOS. הכרטיס קול שהתקנתי עבד לי בערך איזה שבוע עד שעכשיו המחשב גם נהיה לי איטי נורא (קצת עבר לו) אבל קול - אין. אין שום הודעת שגיעה, אין איקסים או סימני קריאה ברשימת חומרה והכל נראה תקין. אבל קול כאמור, אין. ועכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת. אני מכיר את ההודעה הזאת בעיקר ממחשבים נשאים וכרטיסי PCMICA שמוציאים אותם בזמן שהמחשב עובד. אבל לקבל הודעה כזו על כרטיס PCI? ואט דה פאק? מצטער על הקישור לתפוז, לא ראיתי דרך אחרת לעלות תמונה לפורום תודה לכל הפונים.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
טוב אז כמו שרובכם יודעים אפשר לשמוע גלגל"צ באינטרנט עכשיו אני רוצה להקליט אותו למחשב בקבצי MP3 מישהו יודע איך אני עושה את זה או לפחות איך אני מגדיר למחשב שיקליט את עצמו??? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם: ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 זיכרון: [Corsair 1GBx4 (4GB) ( Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 כרטיס מסך: ASUS 8800GTS GeForce 640MB PCIe דיסק קשיח: WD2500YS Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II *** מערכת הפעלה: 64BIT Windows Vista Home Premium מהירות ביצועי המחשב לא יציבה משום מה רואים את זה בדר"כ בפתיחת קבצי ראר לפעמים המחשב פותח קובץ ראר 700MB (סרט) ב8 שניות ולפעמים ב50 שניות (אותו קובץ ראר בדיוק) רואים את זה טוב גם במשחק המחשב PES 2009 - לפעמים המשחק רץ חלק ולפעמים השחקנים מקבלים את התגובה של המקלדת כמה שניות אחרי. (זה קשור לדעתי למחשב ולא למשחק עצמו) …
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב כמו במפרט והוא נתקע לי לסירוגין למשל העכבר נתקע לשנייה ואז חוזר לעבוד וחוזר חלילה וגם ה WINAMP באותו מצב אני עושה ישר ריסט כדי שזה יפסיק וזה מפסיק זה נראה לי כמו בעיית חומרה אולי ספק ? כי יש לי ספק גרניק איך נראה לכם ? חומרה או תוכנה ? אגב היתה לי את הבעייה הזאת כבר חודש חודשיים אבל לא בתדירות כזאת
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני חי עם הבעיה הזאת כבר די הרבה זמן ועד עכשיו לא הצלחתי לאתר מה גורם לזה. בחלק מהמשחקים ואלה לא חייבים להיות משחקים כבדים מבחינת גרפיקה המסך הופך להיות שחור או לבן. זה קורה גם כאשר אני רואה טלוויזיה במחשב דרך כרטיס טלויזיה או רואה סרטונים ביו טיוב, במיוחד תוך כדי alt-tab לחלון אחר. לגבי המשחקים, ממש אין כאן חוקיות - המשחק שקורס בתדירות הכי גבוהה זה Football Manager וזה משחק די פשוט מבחינת גרפיקה, משחקים כבדים יותר יכולים לעבוד ללא שום בעיה, למרות שלמשל ב-Skyrim אני רואה הרבה פגמים ויזואליים אחרי 10-20 דקות משחק. אחרי שזה קורה, אם אני מוציא את המחשב מהשקע אני רואה USB device overcurrent detected, the system will shut down in 20 seconds. אם אני עושה ריסטרט רגיל, המחשב עולה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאחרונה יש לי העיה בכבל שמחובר אל הכרטיס מסך מהמסך ובזמן שאני מזיז את הכבל ואפילו טיפה בלי קשר לכרטיס אני רואה את המסך כולו אבל בגוון צהוב אז עכשיו יש אייזושהי דרך לסדר\להחליף כבל נתונים למסך?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תקלה לאחר חיבור כרטיס מסך מחשב לא נדלק ועושה צפצופים מוזרים וארוכים
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני מקבל תקיעות במסך הפוסט (post), המסך הראשוני של בעליית המערכת.. מה אפשר לעשות? תודה, והמשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מריץ הכל מעולה פתאום ב 34 אחוז זה נתקע לי הזמן לא רץ ? WTF ניסיתי להריץ פעם שניה עדיין נתקע תמיד ב 34 אחוז צרבתי על דיסק ויש לי שתי סלוטים של ראם 512 512 אני צריך להוציא אחד ?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הפלאג הירוק בכרטיס הקול זז ויש בעיות עם השמע בגלל זה אפשר לסדר את זה איכשהוא?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נטבוק של ASUS מדגם EeePC R11CX. המחשב, משום מה, לא מזהה את המצלמה המובנית הקיימת במחשב. פשוט לא מופיע בהתקנים הימצאות מצלמה. אינני זוכר האם אי פעם זה עבד. חשוב לי להדגיש שהמחשב לא עבר פרמוט כלשהוא. אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני חדש פו,המליצו לי מאוד על הפורום למה ב FXP אן המון עזרה, תודה לכל מי שיעזור. שלום אתמול היתחדשתי ה מסך 22 אינץ של חברת LG הW2252TQ, חיברתי הכל כמו שצריך הפעלתי את הדריברים שלו, והגדרתי את ההגדרות הבאות: brightness = 90 Contrast = 20 Sharpness = 3 Resolution =1680 - 1050 Color TEMP = 6500K RGB = R-55,G-55,B-55 Gamma = 0 אחרי שסימתי להגדיר הפעלתי את המשחקים CRYSIS ו FAR CRY 2 בהגדרות האלו: 1680-1050, ULTRA HIGH או ב CRYSIS VH, וVSYNC ENABLE ,וAAX8 להלן התמונות מהמשחקים: CRYSIS http://www.zix.co.il/viewer.php?id=351779852.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1186488425.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1293263634.jpg FAR CRY 2 http://www.zix.co.il/viewer.php?id=537…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שינתי תכותרת אז זה שהגיב זה היה על שאלה אחרת.עכשיו השאלה זה זאת שבכותרת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-