תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה עם ה APG שלי הלוח M שלי תומך ב APG X4 וגם הכרטיס מסך תומך בזה, אבל בכל תוכנה שבודקת את המחשב (AIDA) וגם בDRIVER של כרטיס המסך נתון כי הכרטיס משתמש ב APG X 2. איך אפשר לשנות את זה שיהיה 4???? לא מצאתי שום מקום בו אפשר לשנות את זה. הכרטיס מסך הוא GF 2 MX 64MB לוח אם:ECS p4 vxms CHIPSET של VIA . תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב הכל עולה עד השלב של הווינדוס ששם הוא נתקע. אני רוצה לציין שכשפתחתי את המארז נדהמתי לגלות שהמאוורר בכלל לא מחובר(של המארז ) המעבד וה"קירור" שלו ממש חמים , הגשר הצפוני חם, בקיצור לא היה בכלל קירור למארז במשך כמה חודשים, אני מתפלא איך המחשב עבד לפחות 4 חודשים כך. החלפתי זכרון ומעבד על מנת לבדוק אם הם נשרפו אבל זו לא הבעייה. חשבתי אולי הלוח נשרף או הארדיסק(האופציות היחידות שנשארו). אני רק אציין שזה מחשב ישן: P-4 סוקט 478 לוח IBM [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה המחשב שלי לא מזהה שום דיסק גם כאשר אני פותח כוננים וירטואלים ב deamon tools הם פשוט לא מופיעים במחשב שלי ב device manager כל הכוננים מופיעים עם סימן קריאה עליהם בדקתי חיבורים בדקתי הכל והכל בסדר. מי שיכול לעזור יבורך.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי נייד של HP ואחרי ההפעלה והכל נכנסתי ל BIOS שלו לראות מה הולך שם.. והבעיה היא שפשוט לא הולך שם כלום ! בקושי יש שם כמה הגדרות עלובות בסיסיות וזהו... אין אפילו אפשרות לבטל התקנים שאני לא רוצה כמו FIREWIRE... האם מישהו מכיר אפשרות להציג מאפיינים מתקדמים ב BIOS הזה שמגיע עם הניידים של HP ? כי קשה לי להאמין שאין בכלל דרך לשלוט על דברים כל כך בסיסיים (אני כבר לא מדבר על FSB או OC... ) תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, רק היום (לראשונה),הופיעה הודעת שגיאה,אשר אומרת כי הOC failed,וצריך להיכנס לSETUP כדי לסדרה - זאת לאחר אך ורק,שרק כבל החשמל+חיבור למסך (HDMI) מחוברים למחשב;על מנת לבצע בדיקה,וכל שאר החיבורים החיצוניים=לא מחוברים (חיצוניים=כמו חיבור הרשת,העכבר וכו'...).האם לכך יש קשר,שהודעת השגיאה הנ"ל הופיעה? - לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב,כשכל יתר החיבורים חוברו - הודעה זו לא הופיעה שוב - מה זה אומר?,שהכל בסדר ואין בכלל מה לדאוג?,למה הופיעה הודעת השגיאה הנ"ל מלכתחילה?,ולסיום אם לא הופיעה שוב,אלא רק פעם אחת בלבד,בתנאים אשר ציינתי - זאת אומרת,שהסיבה/סיבות להופעתה - הן אך ורק,שיתר החיבורים לא היו מחוברים,ושאין שום סיבה לבעיה ו/או לדאגה? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... רניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... תודה יקיר
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם DG31GL. העברתי אותו עם כל החלקים למארז אחר. ובהדלקה הראשונה הכל עבד מעולה- עשיתי boot מדיסק און קי, חיברתי מקלדת, עכבר. לאחר התקנת הווינדוס הפורטים הפסיקו לתפקד. יש חשמל אבל אין data. גם לא בדוס ו\או ביוס. ניסיתי לאפס ביוס, בדקתי שה וUSB מאופשר בביוס וגם שדרגתי ביוס לגרסה חדשה יותר. כבר ניתקתי הכל והשארתי רק לוח, זכרון, מעבד וספק (ספק תקין בוודאות) - אך ללא הצלחה לפתור את הבעיה. אולי התשובה כבר ברורה, אך החלטתי להתייץ בכל זאת. יכול להיות שזכרון או מעבד אחראים לבעיה? או שנשאר להסיק שיש תקלה בלוח? ומה שנשאר לעשות זה להתקין PCI TO USB... תודה.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי לפני כשבועיים בערך קניתי עוד סטיק 512 זהה למה שהיה לי. חיברתי אותו והמחשב סירב לעלות. ניסיתי לשחק עם הסלוטים קצת ולאפס ביוס ולבסוף המחשב עלה (אחרי רבע שעה של נסיונות). לאחר מכן המחשב עבד טוב וללא שום בעיות. היום ריעננתי את המשחה הטרמית שלי ולאחר מכן שוב המחשב סירב לעלות. אני כבר מנסה בערך שעה לשחק עם הסלוטים ולאפס ביוס, ושום דבר לא עוזר. יש צפצוף אחד ארוך כל 3 שניות. מה ניתן לעשות? (אני מזכיר ש-2 הסטיקים הם זהים לחלוטין [OCZ PREMIER] ושניהם תקינים לגמרי).
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כמו שקראתי במדריך לSSD אמרו שצריך לעשות משהו עם יש ווינדוס קיים יש לי micron400 SSD CRUCIAL שנקנה בקנייה הקבוצתית מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT P4 RADEON 9550 חברה איך אפשר לעדכן את הביוס? אם בכלל אפשר.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
זה ממש מצעבן קניתי HD חדש מחבר אותו למחשב נכנס לBIOS נכנס לזיהוי IDE ומחכה....ומחכה...ומחכה...חשבתי אולי יש מצב קטן שזה בגלל שהרד דיסק בגודל 80G אז נתתי לו זמן ראיתי שלאחר 32 דקות שום דבר לא עוזר התחלתי לשחק: החלפתי ג'אמפרים, החלפתי כבלים, שמתי אותו פעם בMASTER פעם כSLAVE עם CD ופעם עם HD אחר לא עוזר. הניחוש הכי טוב שלי שלוח אם שלי לא תומך בסדר גודל HD שכזה אולי PATCH לBIOS והכל סבבה? השחקנים: MAXTOR DiamondMax 80GB 8MB ATA 133 Gigabyte GA-6BXC BIOS AWARD 1998 PII 350 הצעות כלשהם?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ערב טוב, נתקלתי בתקלה מיום שבת ב DELL שלי, באמצע סרט המחשב נתקע פתאום, הפעלתי מחדש ומאז הוא כל הזמן נתקע אחרי כמה דקות שאני נמצא בוינדוס המסך טעינה שמדליקים ניהיה איטי מאוד (איפה שהוא טוען את ה bios) יש לי Dell OptiPlex GX260 bios = A09 winXP PRO מישהו יודע מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה בקובץ viamraid.sys התקנתי הארד דיסק 160 ג`יגה לפי חודש בערך, נמתי שאני מנסה לעביר קבצים מהארד דיסק של ה-160 להארד דיסק אחר שלי (80 ג`יגה, שניהם SATA) והוא עושה לי IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ניסיתץי לשחק בקומפיוטר מנג`מט העברתי אותו לדינמיק (160 ג`יגה) שניהם היו על בייסיק ) גם לא הצלחתי מישהו יכול לעזור לפתור בעיה זו ? יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד של 80 ואחד של 160 גם כשאני מנסה לצרוב מהדיסק משהו הוא עושה לי בעיה וגם שאני מנסה להעביר ממנו (מ-160) ל-80 אני מקבל את אותה הודעת שגיאה עם הקובץ viamraid.sys מישהו יכול לעזור ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לכונן SSD הקודם באורח פלא היו סקטורים פגומים (הבחור במעבדה אמר שבחיים לא ראה דבר כזה), אחרי שהוחלף לחדש שוב התחילו אותם הבעיות שהווינדוס לא עולה והוא נכנס ללופ של ריסטים... יכול להיות שיש בעיה בלוח אם (המחשב בן 4)? יש תכנה שבודקת לוחות אם? רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה. נ.ב - מדובר בכונן M4 128GB
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 4 2.93, מהי הטמפ' התקינה שלו במהלך שגרה (לא במאמץ מיוחד)? מהן הסיבות שיכולות להיות לכך שהטמפ' תהיה גבוהה מהנורמל?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לע…
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שאלתי את השאלה גם בפורום "חלונות" כי איני יודע להיכן לשייך אותה. אבא שלי (בן 79) החליף מחשב שולחני . מקלדת ועכבר אלחוטי נשארו. ( של מייקרוסופט נראים איכותיים ) וגם המסך ( בן 3 בערך) נלקח מהמערכת הישנה. יש לציין כי אבי אינו יודע מה הרכיבים שהותקנו במחשב החדש,לוח אם, כמה זיכרון וכד'. בכל מקרה מדובר במחשב בן כמה ימים שהותקן ע"י "חבר" שהם מכירים וסומכים עליו שנים. הבעיה - פתאום, מזיזים את העכבר והסמן מתחיל ללכת ב"סלוא מושן" בהילוך איטי וזה פשוט מעצבן. לאחר כמה שניות טובות לפעמים עשרות שניות, חוזר לעצמו והמהירות עקיבה של הסמן אחרי תנועת העכבר רגילה וטובה. הוחלפו סוללות בעכבר ובמקלדת אבל התופעה ממשיכה. במחשב הישן היתה מערכת הפעלה אקס פי ועכשו ווינדוז 7 מה יכולה להיות הסיבה תו…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בDRAM CONFIGURATION שבביוס להגדיר T1/T2 מה זה?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קניתי אוזניות חדשות, חיברתי אותן למחשב והן היו מאוד מאוד חלשות היום הלכתי להחליף לדגם אחר - הלכתי למחשב אחר - בדקתי, מאוד חזקות ואיכותיות חזרתי הביתה חיברתי, והופ, הן שוב חלשות! מה עלי לעשות ?? אני חייב לציין שזה ככה רק עם חיבור אוזניות כנראה כי עם הרמקולים של המחשב אני שומע מאוד חזק.
-
- 8 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מסך דק איכותי ביותר (VP930 של VIEWSONIC) רמקולים ג'נריים פשוטים ביותר (עודף מ 40 ש"ח) האם זה בעייתי להניח את הרמקולים על השולחן מאחורי או בסמוך למסך? האם זה מסוכן מבחינת שדות אלקטרומגנטים? אם כן, מהו המרחק המינימלי המומלץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
המחשב עובד אצלי כל הזמן. כשאני עוזב אותו לזמן ממושך, נניח במהלך הלילה, המחשב נכנס למצב שינה והמסך עובר לסטנד-ביי. בבוקר אני מנסה להוציא אותו ממצב שינה, אבל המסך מתקשה "להתעורר". הנורה שלו עוברת לירוק, אבל מהבהבת והמסך לא מציג דבר. לאחר המתנה של רבע שעה, לפעמים יותר, המסך פועל כרגיל. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה במסך, אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש, בשלב שהביוס עולה, המסך נדלק כמו שצריך פתאום והנורה מפסיקה להבהב. כשאני מעלה את וינדוס במצב בטוח המסך גם כן מתפקד כרגיל. הנחתי שאני צריך למחוק ולהתקין מחדש את הדריבר להכי מעודכן. עשיתי את זה, אבל הבעיה חזרה על עצמה. יש לכם רעיונות? כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GeForce 8500 GT.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, שלשום קיבלתי מחשב חדש מFOXPC. E5200 עם סטוק קולר DFI LANPARTY T2R UT 2X2GHZ DDR800 GSKILL CL4 מפנדס GAINWARD GTX260 216SP SEA SONIC 500W COOLERMASTER ELITE 334 בלי שום OC, הכל סטוק. התחלתי להיתעניין בOC..אז הורדתי תוכנותכמוspeedfan, SANDRA,prime95'real temp', cpuz, mbm5, occt אני מריץ פריים והכל עובד כהלכה..המעבד מתחמם ל63-65 אחרי 40 דקות בערך ונשאר יציב ככה בעקרון. משחקים עובדים מעולה, בלי שום בעיות..ובעקרון הכל יציב ותקין. כשאני מפעיל SANDRA נכנס לHARDWARE ומקליק על PROCESSORS, המחשב נתקע. אם יש תוכנות ברקע[טמפ'+מסנגר+פיירפוקסים ולאדע] המחשב נכבה..בתכלס, זה נכבה לרוב..רק פעם אחת קרה לי שהוא נתקע. הפעלתי את SPEEDFAN בלי לום ברקע, הכל עולה והכל בסדר..אם אני מפעיל…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי SSD חדש ואני רוצה להחליף את ה HDD הקיים. על ה HDD קיים WIN 8.1 חדש ואני רוצה להעתיק אותו ל SSD. יש מספר תוכנות לביצוע מיגרציה כמו AOMEI. אף פעם לא ביצעתי תהליך כזה ואשמח להכוונה איך לבצע את זה כמו שצריך תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כונן SSD והמקום אצלו יורד ואני לא מבין איך זה יכול להיות כל ההורדות לדיסק השני כל ההתקנות הכל והוא איכשהו מתמלא ספרתי את כל המקום שנמצא עליו ויצא לי 18 GB אבל משום מה כתוב לי 84 פנוי מתוך 119 איך זה הגיוני? כל התקיות עשיתי מאפיינים ראיתי כמה הם שוקלות ויצא 19 מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי את זה? ובדקתי גם את התקיות המוסתרות
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מנסה להתקין ווינדוס7 64 ביט על מחשב נייד של לנובו ללא כונן דיסקים ואני מקבל שגיאה כזאת: לחץ בשביל לבחור קבצים