תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום, יש לי בעיה כבר המון זמן ואשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה. כבר הרבה זמן בזמן משחקים המשחק קורס חזרה לווינדוז. עדכנתי דרייברים, הרצתי memtest, ואפילו בנצ'מארקים של שעות, הכל ללא בעיה, אבל כשנכנסים למשחק הוא קורס חזרה לווינדוז לאחר כרבע שעה, לעיתים פחות. לא הצלחתי למצוא פתרון ודיי ויתרתי מהנושא. בשבוע שעבר המחשב לא עלה לי, השאלתי משכן ספק והמחשב נדלק ונכבה ללא הפסקה. הוצאתי את הכרטיס מסך ועדיין לא עלה. החזרתי לספק שלי והמחשב עלה (ללא הכרטיס מסך). השאלתי מחבר כרטיס מסך וגם עם שלו היו לי קריסות. נתתי לחבר את הכרטיס שלי ואצלו אין בעיות. ככה שהבעיה לא בכרטיס. ההשערה היא ספק או לוח אם. …
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
יש WINXP והתכנה שמצאתי NVFLASH עובדת תחת דוס (אם למישהו יש אחת יותר מתקדמת שעובדת בממשק NT יבורך). אם התכנה שמצאתי היא היחידה מסוגה - אז איך משתמשים בה? לא הבנתי כלום ממה שמוסבר שם. בבקשה הסבר כמה שיותר מפורט - אני לא רוצה להחמיר את המצב. תודה והמשך שבוע נעים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, כתור הכיבוי של המחשב שלי נתקע (נכנס פנימה), למישהו יש איזה מדריך לפתיחת המחשב? האם זו אמורה להיות פעולה פשוטה או שעדיף לחכות לשיות של האחריות? אני סטודנט ודי לחוץ על המחשב ולא יכול לתת אותו למס' ימים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בחלק מהמשחקים... במשחק לדוגמא AA (AMERICAS ARMY)1 יש צבעים מוזרים על הטקטורות... כל מיני צבעים כאלה... במשחק אחר יש באגים לדוגמא שהרגל של הדמות פתאום נמתחת הצידה כזה... ומשחק אחר אני משחק אותו דקה ואז המחשב נתקע לכמה שניות (20 שניות בערך) ואז עושה ריסט או מופיע מסך כחול ...(ואז עושה ריסט) נכון זה נשמע מוכר לכל מי שעשה פעם אוברקלוק... ובאמת עשיתי אבל אחרי שראיתי את הבעיות האלה הורדתי את האוברקלוק... והם נשארו. חשבתי שאם הכרטיס מסך נדפק אז הוא נדפק ולא יעזור להוריד את האוברקלוק... אבל ניסיתי לקחת את הכרטיס ולשים אותו במחשב אחר... ולא היו שום באגים באותם משחקים... ועוד דבר... לקחתי כרטיס אחר תקין. שמתי אותו במחשב שלי והבאגים נשארו... זאת אומרת שזה לא …
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה איזה חצי שנה+- ועדיין לא עשיתי איתה כלום אז ככה זה התחיל פעם באמצע ששיחקתי קאונטר סטרייק פתאום המחשב התחיל לצפצף כמו סירנה : הקלטה מאז כל פעם שנכנסתי לקאונטר סטרייק אחרי איזה כמה זמן ששיחקתי זה התחיל שוב (כמובן זה מפסיק כשאני יוצא מהמשחק) במשך הזמן זה התדרדר ועכשיו זה כבר בכל משחק (טוב נו אולי חוץ ממשחקי פלאש ) וגם לפני כמה זמן זה התחיל להיות גם כשאני עושה למשל סריקת וירוסים או adware/spyware... חשבתי שזה אולי הטמפרטורה או משהו אז ניקיתי לפני איזה יומיים המון אבק ולכלוך שהצטבר בתוך המחשב..... אבל זה עדיין ממשיך בבקשה עזרה!! נ.ב. אם אתם חושבים שזה בכל זאת קשור לטמפ' אז איך אני יודע מהי ??? עוד נ.ב. תוספת קטנה כשמתחילה הסירנה המשחק לא מאט או משהו …
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לא הצלחתי לתקן עם CD של חלונות 7 עכשיו המלצה קטנה למי שמחפש ביטחון בעבודה התקנתי חלונות 7 מחדש - עבר במהירות מאחר ומדובר על SSD כל מה שחשוב נמצא בגיבוי ענן חינמי אצל גוגל ועוד חברה נוספת הדואר של גוגל ממילא מחוץ למחשב בקיצור תוך שעה המחשב עבר פירמוט כולל התקנה מחדש של חלונות, אופיס, אנטי וירוס וכל הדרייברים. והכל כרגיל.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום!! לאחרונה גיליתי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני עוזב אותו לכמה שעות כשהוא דלוק, האינטרנט ממשיך לעבוד האיי סי קיו והמסנג'ר פועלים אך הדפדפנים שלי לא עובדים. כדי להפעיל אותם מחדש אני צריך להפעיל מחדש את המחשב ואז הכל חוזר לעבוד. **אני חושב שהבעיה התחילה אחרי שהייתה הפסקה חשמל** מה אני צריך לעשוב כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אצלי הוא נשלף יחד עם המעבד למרות שהרגלית היתה סגורה. לא נגרם נזק אבל מעניין לדעת אם יש שיטה יעילה יותר.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום המחשב סלרון 733 מגה הרץ היה עושה בעיות שהמעבד מיתחמם כי לא היה מישחה טרמית הוא היה בגיע ל74 ואז ניתקע... אפילו שמפעילים סרט הוא היה ניתקע אז קניתי מישחה טצית והטמפ לא עולה על52מעלות... במאמץ... עכשיו הבעיה לא ניפתרה חשבתי שהסרט ניתקע ביגלל המעבד שהוא מתחמם אבל עכשיו שהוא קר זה אותה הבעיה גם שהוא קר!.... אולי כרטיס מסך מתחמם אז הוא תוקע את המחשב? גם עם כרטיס מסך אחר אותו הדבר לא עוזר... שאני מפעיל סרט אז יש צילצול ארוך בלי הפסקה וכלום לא זז גם העכבר לא זז אד שעושים ריסטרט עוד בעיה: ליפני ששמתי מישחה אז הייתי מנסה להפעיל את המשחק קונטר סטרייק 1.6 ובטעינה של המישחק גם היה ניתקע בלי צילצול רק ניתקע הוא ניתקע רק במפות מסויימות יש כמה מפות שעובדות חלק ויש שביכלל לא מ…
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
למה שאני רואה וידיו ב Windows Media Player הוא כול הזמן ניתקה (מקותע)?? תודה מראש! ???
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחשב נייח , 32 ביט. הכנסתי כמו מפגר, כרטיס זכרון למחשב שלא תואם לו בכלל. ואחרי שהכנסתי המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא עושה אור. גם אחרי שהסרתי אותו ממשיכה הבעיה. הוא לא עושה צפצופים או כל דבר אחר , כלהמאווררים על הלוח אם מסתובבים. רק המחשב לא עולה. חיזקתי את כל החיבורים , והמאוורר שעל הכרטיס מסך גם עובד.. מה עושים? תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז ברושתי לוח מסוג K8NSC של Gigabyte ברושתי ביוס F6 אני מעוניין לעדכן לF8 איך אני עושה זאת!? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אחד המאווררים פשוט הפסיק לעבוד.. ניקיתי מאבק.. לא עזר אולי משהו בחיבורים התנתק? אם כן, לאן אני אמור לחבר.. ואם לא, מה עוד אפשר לעשות.. יכול להיות שהוא נדפק לגמרי?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
במקרה שמתי לב עכשיו שהמאוורר של הספק פשוט לא מסתובב.. אני מניח שזה לא תקין, מצד שני סביר להניח שזה ככה כבר הרבה זמן (אולי שנים.. הספק בן 4 שנים) והמחשב (פנטיום 3 ישן) פועל בסדר. יש משהו לעשות, זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי באן חומרה [Hw Global Ban] ממשחק רשת [AmericasArmy] עכשיו לפי מה שאני יודע קיבלתי באן לקוד זיהוי של הHD שהשאלה שלי איך אני יכול לשנות אותו אם בכלל. ודבר שני איך אני יכול לדעת את כתובת הMAC שלי ואם אפשר בבקשה CHANGER לMAC ! תודה רבה רבה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי חברים, אני חדש כאן בפורום ולמעשה נקלעתי לכאן לגמרי במקרה. אבל הנה כנראה שאין מקריות בעולם. לפני מספר ימים נשבר לי אד הכפתורים במקלדת של הנייד, אמנם לא מדובר בשבר שגרם לכפתור כולו להישבר, אך היה די בחתיכת פלסטיק לבנה שמתחת לכפתור בגודל של מ"מ, שתגרום להוצאת הפלסטיק השחור ממקומו. כעת אני תקוע בלי אותו כפתור עם צ'ופציק ירוק שבולט לו במקום בו היה מונח הכפתור. סוג המחשב הוא inspiron 6000 של חברת DELL אולי מישהו בעבר החליף מקלדת ויש לו כפתור מיותר, או כל פתרון אחר יעזור. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי כונן חיצוני 1TB המשתמש אותי להפעלת משחקים פרוצים בXBOX. המערכת שם חייבת להיות FAT32 כי רק את זה הXBOX קורא , אני רוצה בערך 600 GB למשחקים ואת השאר אני רוצה לעשות NTFS. זה אפשרי ? אם כן , יש דרך שלא כוללת פירמוט של הדיסק ?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר כמה ימים שאני שם לב שהמעבד שלי לא רץ בתצורה הטבעית שלו למה הכוונה : רוב הזן הוא רץ על 3.8GHZ שזה הטורבו שלו ואז ישנם קםיצות שהוא יורד ל700MHZ קופץ לאיזור ה2000 שוב 3800 וכך הלאה . חשבתי שיש משהו בביוס (לא נגעתי בביוס בכלל) ואני לא רואה איזשהו בעיה. אתמול הבחנתי במנהל המשימות משהו שניקרא : Client Server Runtime Process אותו אני לא יכול לסגור בשום צורה וכשחיפשתי מה זה באינרנט ראיתי שזה משהו שבאמת מנצל כוח עיבוד גבוהה ולא הצלחתי להבין איך לתפור את זה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? הסברות ? משהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם אני לא מצליח למחוק קובץ שנמצא ב-MP3 שלי ניסיתי את UNLOCKER אבל מופיעה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב שלי החליט שלא לאתחל את עצמו. בין אם אני עושה ריסטרט או מכבה, הוא פשוט נדלק אבל לא מריץ שום דבר. המסך נשאר במצב של תרדמת וכך גם המחשב. רק רעש המאווררים מעיד על כך שהוא פועל. אני צריך להדליק ולכבות אותו מספר פעמים עד שהוא מועיל בטובו להגיב ולאתחל וברגע שהוא עושה את זה הוא עובד בסדר גמור וממשיך לעבוד כל עוד לא ריסטרתי או כיביתי. האם זו בעיית חומרה? תוכנה? האם פירמוט דיסק הסיסטם יעבוד? לא התקנתי שום חומרה חדשה בחצי השנה האחרונה שתגרום לו להתנהג כך. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
זאת ההודעה שקופצת לי תוך כדי עבודה וגלישה. למרות שבדיסק C נשאר פנוי 1.7 GB מתוך 185 GB. כלומר כ 10% בלבד. האם אחר ניקוי הדיסק זה יעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי מארז hec 6a21 ויש בו מקדימה חיבור firewire . הכבל שמגיע עם המארז הוא female header שאמור להתחבר ללוח אם. הבעיה שהלוח אם שיש לי הוא P35-DS3L של gigabyte ואין לו חיבור כזה עבור firewire. קיים כרטיס pci firewire. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא דרך לחבר את הכבל של המארז לחיבור הפנימי של הכרטיס. חשבתי על כבל male header >>male firewire או male header >> male header אבל לא הצלחתי למצוא למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המחשב שלי כל כמה דקות,כל חצי דקה-דקה, אין זמן מוגדר נתקע, נתקע זה אומר שהנורית של הדיסק קשיח דולקת ועד שהיא לא נכבית התקיעה לא משתחררת. בזמן הזה אני יכול להזיז את העכבר. התקיעות זה בזמן הגלישה באינטרנט שאז הדפדפן קפוא או גם שאני עושה חיפוש בווינדוס או סתם פותח אפליקציה, אין משהו קבוע, זה יכול להתקע וזה יכול לפעול טוב. לפעמים זה תקיעה מלאה ולפעמים זה תקיעה קלה שבה הכל זז איכשהוא. הורדתי SEATOOLS ,מדובר בדיסק קשיח מכאני של SEAGATE מלפני כמה שנים. בבדיקת סמראט הכל עובר טוב, עשיתי אח"כ בדיקה עצמית קצרה וזה נפל לי ולאחר מכן עשיתי FIX ALL. בהתחלה דרך הFIX ALL שעשיתי תיקון ארוך זה הגיע ל80 אחוז ואז נפל ואח"כ שעשיתי F…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב והוא זקוק לעזרה בהגדרת הזיכרון בביוס. DOMINATOR 2X2GB 1600MHZ בברירת המחדל הזיכרונות מוגדרים לפי הלוח כ1333 במקום 1600 במקור. אני לא מצאתי דרך להגדיר את הזיכרונות על 1600 ללא שינוי בתדר המעבד. כאשר הגעתי למצב של(1670 והגדרות נוספות משום שלא הגעתי ל 1600 במדויק) הייתה בעייה רצינית של יציבות והיחס עמד על 2:10 המפרט : CORE I5 750+STOCK HSF P55-UD4 Corsaiar Dominator 1600 2x2GB עובדים במתח של 1.65 וולט. Sapphire 4770 W.D 500GB Black Caviar LG X22 Enermax 525W MOUDULAR Thermaltake KANDALF Dell 2209WA מה עליו לשנות בכדי שהזכרונות יעבדו על 1600 במדויק ללא העלאת תדר ?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-