עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bishop1,

כל פעם המחשב נתקע ואני מקבל את ההודעה הזאת driver stopped responding and has recovered display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered מישהו יודע מה זה? יש לציין שמחקתי את הדרייבר והתקנתי והבעיה עדיין לא נפתרה.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by tamirgolan,

יש בזה סכנה שהרכיבים יתחממו ויגגרם נזק או שאין בעיה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום לכולם אני רוצה לחבר דיסק און קי לטלוויזיה לראות סרטים.. סטרימר וכל האופציות האלה נשמע לי מסובך ובאמת שאין לי מושג איך לעבוד ומה לקנות כל בן אדם ממליץ על משהו אחר בכל מקרה בטלוויזיה שלי בחדר הכל עובד יופי טלוויזיה של SAMSUNG ככה גם בחדרים של אחים שלי פשוט מעביר את הסרט (בינתיים קורא לי את כל הפורמטים) לטלוויזיה נכנס בהגדרות ורואה הכל מושלם אבל בטלוויזיה אצלנו בסלון של PHILIPS שיש לציין הרבה יותר חדשה וטובה ועלתה יותר.. כלום... מחבר את הדיסק און קי זה קורא אותו אני נכנס לתיקייה שלו וכאילו הכונן ריק.. אין כלום הכנסתי גם כונן קשיח חיצוני אותו דבר אני רואה את כל התיקיות אבל הקבצים עצמם לא רואים אותם הייתי חושב שזה לא קורא את הפורמט אבל בכונן קשיח יש כל כך הרבה דברים.. תוכ…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by niruse,

המחשב זה מחשב נייח מפרט לוח אם של GIGABYTE GA-P35DS3L ספק כוח 450W של CI-POMER (החלפתי את הספק כוח בשני ספקי כוח שהם תקינים אחד של 500W שלקחתי מהמחשב שלי ועוד אחד שלקחתי ממחשב ישן) בסופו של דבר השאלה אם זה לוח אם, מעבד או ביוס חושב לציין שיש לי נורה אדומה שנדלקת עכשיו אני אתאר יותר לעומק המחשב הוא של חבר בעיקרון השינויים שעשיתי זה החלפת שני מאווררים אחד של המעבד ואחד רגיל חיבור מאוורר שלא היה מחובר שנמצא באיזור של ההארדיסיקם וחיבור האררדיסק נוסף ניסיתי להחזיר את המחשב למצבו הקודם שזה אומר ניתוק כל המאווררים החדשים וגם ההארדיסק וחיבור והמאורר הקודם של המעבד שהוא לא עובד אבל לבדוק אם התקלה נפתרת לא עזר איפוס ביוס לא פתר את הבעיה, בנוסף ברגע שאני מדליק את המחשב הוא …

• 25 תגובות
    • 8.4k צפיות
  5. Started by bennyye1,

שלום רב, המערכת הפעלה שלי מותקנת בכונן C שהוא דיסק SSD של 120GB הכונן מראה לי שכביכול נשאר לו 11GB פנויים בעוד שבתכלס רק 67GB בשימוש. מצ"ב תמונה סימנתי את כל הקבצים והתקיות שיש כולל המוסתרות והקבצים המוסתרים של ווינדוס, וראיתי שהכל תופס רק 67 איפה כל השאר נעלם? מה אפשר לעשות? עשיתי כבר ניקוי דיסק, איחוי דיסק, ובדיקת דיסק, זה הוסיף לי בערך 2GB אבל עדיין יש פה פער של כמעט 30GB יש למישהו רעיון?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by shlom_eminob,

שלום לכולם מאז שקניתי מחשב חדש כשאני מכבה את המחשב הנורות של עכבר(אופטי) והמקלדת דולקות גם כאשר המחשב מכובה. אני לא יודע בדיוק איפה יכול להיות הבעיה אבל אני משתמש עם אותו וינדוס גם במחשב הקודם וגם עם החדש ואני חושב שיש בעיה או בחומרה או איזה הגדרה בביוס . הנורות ממש מעצבנות בלילה דולקות בחושך תודה למי שמנסה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  7. שלום, נפל לי הארד דיסק, והוא לא מזוה לי במחשב שלי. ניסיתי לבדוק קצת וראיתי שהוא מזוהה בניהול דיסקים אבל לא מצליח לגשת אליו מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by silky,

אהלן. אני כותב כעת מהמחשב של השותף שלי והוא לא אוהב את זה אז עזרו לי מהר בבקשה... לקחתי את המפרט בחתימה והעברתי את החומרה מהמארז הישן ל ANTEC-900 החדש שקיבלתי. לאחר שסיימתי והעברתי את הכל. המחשב נדלק אך אני שומע צפצוף כל 9 שניות ואני לא רואה כלום. לפי מה שהבנתי זה יכול להיות 4 דברים: לוח,מעבד,זכרון,כ.מסך? נכון? לכן אפרט לכם פה על כל אחד מהחלקים ומה עשיתי לו: לוח: כלום, לא מאמין שהוא נדפק. זכרונות: כנ"ל. מעבד: פירקתי את ה BT שעליו, ניקיתי עם איזה בושם זול(80% אלכוהול) כי לא מצאתי אציטון, ניגבתי ושמתי משחה טרמית ואת הקירור בחזרה. כ.מסך-פירקתי את הקירור , ניקיתי מאבק, אבל לא נשארה לי משחה טרמית אז החזרתי בלי לגעת בכלל בחלק שנוגע בליבה. חשוב לציין: נזהרתי להאריק את…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום. הכרטיס עבד כבר תקופה ארוכה במחשב, ועבד עם יכולות העיבוד הגראפי של המעבד (עם וירטו). היום הגעתי למחשב, ולא היתה תמונה. ריסטרטי, ולא היתה שום תמונה (גם לא התמונה של הביוס). העברתי לחיבור שעל לוח האם וכרגע אני נמצא במצב זה. התוכנה של וירטו לא עלתה, ועל ה GPU METER נראה כאילו רק המאוורר חי. איך אפשר לבדוק אם הכרטיס תקין? תודה

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. אוקי אז ככה בניתי כמה מפרטים וזה ובסוף הגעתי להחלטה שאם אני יקח מעבד טוב וכרטיס מסך בינוני אז יש מצב שירוצו המשחקים טוב מאוד (דרך אגב זה מחשב לגיימר כבד שמשחק משחקים חדשים וכבדים) אוקי אז ככה המעבד שאני רוצה זה intel quad core extreme Q6600 2.4 GHZ והכרטיס מסך שאני רוצה זה CLUB3D 8600GT 512MB OVERCLOCKED EDITION והזכרון שיהיה לי זה 2gb אולי אפילו 4 של corsair 800mhz עכשיו עם מחשב כזה המשחקים ירוצו טוב? אני מדבר למשחקים כמו crysis cod4 bioshock ועוד כמה משחקים חדשים.. כאילו אני מתכוון על ההגדרות הכי גבוהות אם כרטיס כזה ומעבד כזה. אז מה שאני בעצם רוצה שתגידו לי אם זה משתלם לי כאילו אם זה כדאי או שאני יקח 8800GT אבל עם מעבד core 2 duo (6750( והודעה למנהלים אני מצטער אם זה …

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by zam,

שלום לכולם. אז נתחיל מהתחלה. מערכת ההפעלה שלי היא win7ult 32b לפני כשבועיים התחילה הבעיה הזו. לאחר כיבוי מלא או לאחר restart של המחשב, הוא עולה וכדקה לאחר עבודה הוא נתקע. רק restart נוסף מחזיר אותו לעבודה רגילה כאילו לא קרה כלום. דברים שעשיתי: מחקתי את כל הדברים שהתקנתי במהלך השבועיים הקודמים להופעת התקלה. משחקים, תוכנות, עידכונים וכן את הדרייבר של כרטיס המסך(מסוג 8800GTS ה- 640MB) עשיתי ניקוי קבצים, תיקון שגיאות כולל שטח ואיחוי. במהלך הבדיקות שלי העלתי את ה-win במצב בטוח. עבד יפה אבל כשחזרתי למצב רגיל הוא נתקע. העלתי win ללא דרייבר כרטיס מסך והוא עדיין נתקע. התקנתי עידכוני win חדשים במקום אלו שמחקתי ועדיין הוא נתקע. זהו. אני דיי אובד עצות וחושב לפרמט את המחשב. אגב זו הפע…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הרמקולים הם creative inspire 2400 2.1 זה בסדר שהם ליד המארז? כי שמעתי שזה יכול לגרום לנזקים בהארד דיסק או שיש להם הגנה? הסאב כמובן מתחת לשולחן...

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  13. בבקשה! :'( תעזרו לי לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב שיעלה לי משחקים כמו the sims 2 sirius sem ועוד וכו' עם מעבד core 2 duo מהירות אמצעית צורב dvd משולב.. ולא אכפת כמה ייעללה!! אבל בקשה לא להגזים תודה..!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי שני HD במחשב אחד של 20 GB והשני של 3.2 GB . כל עוד אני מעתיק חומר מהדיסק הגדול לקטן הכל בסדר הבעיה מתחילה כאשר אני צריך להעתיק חומר מהדיסק הקטן לדיסק הגדול זה לוקח לי פי 10 יותר זמן . ניסיתי לעשות FDISK + FORMAT אבל זה לא עזר אין סקטורים פגומים כמו כן לקחתי את הדיסק לחבר וחיברתי את הדיסק הקטן אצלו והתופעה חזרה. (יש לי מערכת הפעלה WINXP ) למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש על כל תשובה טל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MODI,

יש לי לפטופ של דל דגם XPS 17. לפי המדריך שלהם לFACTORY RESET אני צריך להפעיל את המחשב מחדש וללחוץ על F8, להגיע לFIX COMPUTER ושם למצוא את dell factory image restore, אבל לא קיימת שם האפשרות הזאת. כשאני נכנס לניהול דיסקים אני מוצא מחיצה בגודל של 400MB ואין לי גישה אלייה (לכן לדעתי אמורה להיות האפשרות של פירמוט להגדרות מהמפעל) הדיסק היחידי שיש לי הוא של DRIVERS AND UTILITIES. עריכה: להורדת קובץ ISO של מערכת ההפעלה שלחו מייל ריק לכתובת ywplus@gmail.com

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by מומה6,

בעיה מוזרה, שפתאום המחשב נכבה ללא שום סיבה.. מישהו מכיר את הבעיה? פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by aviz,

קניתי מחשב חדש חיברתי הכל בהתחלה הייתה בעיה עם אחד הכרטיסים אבל החליפו לי לחדש ואתמול לשמחתי סוף סוף אני מדליק את המחשב והוא נדלק כמו שצריך הלוח אם הוא ab9 pro ועולה לי הארור הזה שיש תמיד ללוח אם הזה שצריך ללחוץ f1 בשביל להמשיך אוקיי אני לוחץ רואה שהכל בסדר מכבה את המחשב והולך להוריד עדכון לביוס בשביל לפתור את הארור הזה מאז שכיביתי את המחשב אני לא מצליח להדליק אותו מחדש אני מקבל את הארור 2a על הצג הקטן שבלוח אם חיפשתי קודם בספר של הלוח אם ואין שם את הארור הזה ואחר כך חיפשתי באינטרנט ומצאתי שזה ארור של ספק\כרטיס מסך\זכרונות מבין אלה הכי הגיוני אצלי שזה יהיה בכרטיס מסך ניסיתי לחבר אותו מחדש אך גם זה לא הועיל יש לכם הצעות מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by ofir38,

יש לי בעיה כאשר אני מפעיל את האימיול הגלישה פתאום נהיית מאוד איטית ולכל דף לוקח המון זמן לעלות.. ברגע שאני יוצא מהאימיול האינטרנט שוב עובד מהר והגלישה מאוד מהירה מה אפשר לעשות כדי שאני יוכל להנות מאימיול וגם לגלוש במהירות? (יש לי אינטרנט של בזק מהירות 2.5 מגה)

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. היי לכולם, יש לי מחשב שבבעלותי כבר בערך שנתיים שאני משתמש בו לעריכת מוסיקה ומשחקים. עד לפני כמה חודשים השתמשתי בWINDOWS VISTA והכל עבד חלק. בהתקנה הראשונה שלי של WINDOWS 7 עשיתי שיהיה DUAL BOOT, ושמתי לב שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מהWINDOWS 7, קופצת לי הודעת SMART בRAID CONTROLLER, ושאני מפעיל מחדש מהVISTA, לא קופצת לי הודעה. גיביתי את כל הקבצים, פירמטטתי, והתקנתי מחדש WINDOWS 7. ההודעות SMART נשארו, ואמרתי לעצמי שאני יתעלם מזה, אבל לאחרונה כל פעם שההארד דיסקים עולים ממצב שלהם מכובים, (אם המחשב מכובה או ישן) אז הם פשוט עושים לי FAIL, לפעמים לוקח לי משהו כמו 10 פעמים של לנסות לעלות את המחשב עד שהם עולים בסדר, ואחרי שהמחשב עולה, הוא עובד חלק. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נראה לי בחיים לא כתבו לכם דבר כזה תקשיבו נשפך לי קולה על המקלדת של המחשב נייד ועכשיו 7 מקשים נדבקים לי כל פעם שלוחצים עליהם.. אני חייב רעיון איך לסדר את זה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אז ככה.. כול עשר איזה עשר דקות ב "עוצמת שמיעה" הקובץ Wave מתנמך ל 0 תמונה : ועשיתי ריסט למחשב וכלום. וזה משגע כול פעם ללכת ולהגביר מחדש..

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by dannygnh,

יש לי לוח של msi רציתי לדעת איך מחברים את הכבל של הusb הקידמי במארז ללוח. בלוח רשום רק usb ובחוברת אין נתונים מדויקים , הכבל מחולק ל4 או 5 מחברים שרשום עליהם data, וvcc.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  24. מדובר בכרטיס קול creative sound blaster pci128 (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) הקטע הוא ששומעים דיסק מוזיקה, אבל צלילים של הווינדוז (98) או של משחקים לא שומעים. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של creative ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש למישהו פתרון? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Domovoi,

היי,כאשר אני מכניס CD לכונן אני לא רואה אותו ב-My computer,כאילו הכונן לא רואה אותו.. ניסיתי עם כונן אחר ויש את אותה בעיה,אזה כנראה זה משהו בתוכנה. יש למישהו רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.