עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים צצה לי בעיה בה ברגע שאני צופה בסרטונים ביוטיוב, או בסרטונים מאתרים אחרים למשל אתרי חדשות או ספורט בנוסף לאחר שימוש בפייסבוק המחשב קופא כולל עכבר ומקלדת ואם באותו רגע ראיתי סרטון אז הסרטון נתקע ומושמע לי הצליל האחרון, רעש שמאוד מעצבן.. הפתרון היחיד שמחזיר את המחשב לפעולה הינו כיבוי והפעלתו מחדש באופן ידני. מה ניסיתי לעדות עד כה: 1. ניקוי אבק 2. עדכון גרסאות גאבה, פלש ועדכון ל gpu 3. בדקתי טמפרטורה והיא נראת נורמלית לחלוטין. אשמח מאוד לעזרה בנושא!

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  2. הרצתי את המשחק: Assassin's Creed Brotherhood ואחרי כמה דק' של משחק המחשב נכבה.. שיחקתי במשחק הזה בעבר. בגרסה הקודמת שלו ולא היו בעיות בכלל. המחשב לא מראה מסך כחול לא כולם, פשוט נכבה. מה ניסיתי לעשות: לבדוק האם יש שגיאות בדיסק הקשיח - אין לשנות את ההגדרות לנמוכות יותר בגרפיקה של המשחק סגרתי תוכנות שפועלות ברקע. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה.. אודה לעזרה תומר עדכון: עכשיו המתחשב התחיל לקרוס גם סתם ככה החשד שלי הוא שזה דיסק קשיח...יכול להיות קשר? איך בודקים?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by maxy250,

רציתי לשאול האם החלפת וינדוס בטאבלט דומה להחלפה במחשב נייח\נייד? או שאני צריך לוודא שהטאבלט תומך בוינדוס מסויים ? או האם להתקין רק את הסוג שהיה עליו במקור? בקיצור אני צריך להחליף וינדוס ואני אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה בטאבלט. מה אני צריך לדעת? הטאבלט הוא: Surftab wintron 10.1

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ybe,

משום מה, windows media player :AR15: לא מאפשר לי לצפות בפורמט MPEG-2 , באיז תוכנה איכותית כדאי להשתמש אם רוצים לראות סרטים בפורמט הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. כל השבוע שיחקתי BF4 הכל רץ חלק, ULTRA HIGH, פתאום אחרי שבוע ה FPS התחיל לרדת, לרמות שאי אפשר לשחק בכלל, אני מצרף תמונה מ GPU-Z בזמן מאמץ (BF4 עובד) . תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by danielool,

שלום שאני פותח את המחשב בטעינה של הווינדו לפני אני מקבל הודעה BOOTMGR והמחשב לא עולה. הבנתי שאני צריך לעשות WINDOW REPAIR. אבל הבעיייה המוזרה שאני לא מצליח לעשות BOOT הוא לא טעון לי דיסקים ב CDROM אפילו שהגדרתי אותו בBIOS. ההודעה הזאת צצה לי לפני שהוא טוען את הCDROM ואני אפילו לא יכול להכנס למצב פירמוט.. =\ מה אפשר לעשות?... תודה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  7. היה לי ארדיסק פנימי עם לא מעט סרטים, משחקים וסדרות, וכשנגמר לי המקום בארדיסק ההוא, הבאתי ארדיסק עם שטח כפול ממנו והעברתי אליו את הכל. את הארדיסק הישן שהתרוקן שמתי במגירה. עבר זמן והארדיסק החדש התקלקל ואיתו אבד כל התוכן.. כעת אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לארדיסק הישן והריק שבמגירה ולשחזר ממנו את כל הדברים שהיו עליו.. אני יודע שיש תוכנות שיכולות לשחזר קבצים שנמחקו, ואני מעוניין לדעת אם זה אותו הדבר גם לגבי קבצים שהועברו.. חשוב לי לציין שמאז שכל הקבצים הועברו מן הארדיסק הישן, הוא עדיין נותר ריק באותו המצב עד עכשיו מבלי שהעברתי אליו כלום.. וחשוב לי להדגיש זאת משום שהבנתי שבעייתי לשחזר קבצים שהועברו לשטח שלהם קבצים חדשים.. אז אני שוב מדגיש שלא הועבר לארדיסק הישן כלום ואני ר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ido.K,

אז ככה חברים ישבתי לתומי במחשב פתאום בלי שום דבר כל התוכניות התחילו להיסגר במחשב עד שנאר רק הרקע במחשב, עשיתי ריסט כמה פעמים כיבתי את המחשב ועדיין הוא לא זיהה את ההארדיסק הוצאתי וניקתי את החיבור החשמל מההארדיסק והכל עבד מדובר בהארד דיסק די חדש משהו כמו חודש מסוג: MAXTOR-120GB 7200/133 (8MB) ויש לציין שהיום שידרגתי היום את הכבלים של המחשב מרגילים לעגולים, תודה תודה ענקית לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  9. בד"כ שאני מכבה תמסך אז אני רואה כאלה ברקונים(ברק) על המסךך משהו מזה ??למה זה קורה??

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by scohen360,

gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w שלום אני מפעיל תמחשב ולוחץ f12 להיכנס לboot לבחור מה המחשב יעלה קודם בשביל לבחור מה המחשב יעלה קדום זה מגיעה לי לרשימה של הדברים אבל הboot לא מגיב אי אפשר לזוז שם ולבחור תאופציה הרצויה משהו ניתקל בבעיה כזאות ?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  11. לאחר חיבור דיסק קשיח 80 ג'יגה של מקסטור (IDE) כראשי, וניסיון איתחול להתקנת חלונות, נתקבלה הודעה שייתכן והדיסק פגום. האם יש פעולות נוספות שאפשר לעשות לפני שאני מוותר עליו? הדיסק הותקן כ"מאסטר", ודיסק 80 נוסף על אותו החיוט כ"סלייב". דיסק קודם של 40 ג'יגה עבד (באותו אופן) מצויין עד שהופיעו בו סקטורים פגומים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by אין עוד מלבדו,

שלום, המחשב הנייד, אחרי שנה וחצי של טרטורים של עדכוני תכנה של ווינדוס, לא החזיק מעמד והחליט לקרוס. הוא נתן לנו שגיאה (0x000225) ואומר שצריך להשתמש בדיסק לתיקון המערכת. אממה, צרבתי דיסק, וגם עשיתי כונן פלאש, ואת שניהם הוא לא מעלה בבוט מיידי(את הדיסק און קי הבנתי שצריך להכין עם התכנה rofus על הגדרות gpt אבל זה עדיין לא עזר). נכנסתי למסך של בוטים, רק אין לי מושג מה אני אמור לכתוב לו כדי שיעשה בוט מהפלאש או מהדיסק. מישהו מוכן ברוב טובו לעזור לי? תודה רבה, וחג שמח. (חוץ מזה, הוא המליץ לי כל מני דברים, הפעלה במצב בטוח, דבאגינג, וכו', אבל הוא לאמ מצליח להיכנס לאף אחד מהם . לכן אני חושב שהאופציה היחידה היא עם הדיסק, כי המשפחה לוחצת לא להחזיר לנתוני בסיס מחשש לאיזו תמונה שלא גי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 3 בשלב בדיקת הביוס בהפעלת המחשב, אני מקבל שגיאה כזו שהוא אומר לי CPU משהוא ואז להכנס לתפריט בביוס בשם CPU אני נכנס לשם ואז הוא רוצה אני יגדיר לו משהוא נראה לי מהירות והאפשרויות שם גדולות העיניין שאני לא יודע מה להגדיר שם אבל אם אני לוחץ F1 וממשיך בתהליך אז הכל כשורה, כיצד לפתור את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  14. שלום, במהלך ניסיון תיקון מחשב שלא נדלק לחבר (אותו לוח שפורסם כאן) ראיתי שהמעבד שלו בלי רגליים, זה כאילו שהרגליים נשארו בתוך הסלוט. אני רגיל למעבדים עם הרבה רגליים קטנות, שאפשר להוציא, ושבסלוט יש חורים לרגליים הללו. ולא שהרגליים בתוך הסלוט. וזה לא שמשכתי בכח את המעבד החוצה, הוצאתי אותו ממש בקלות בלי מאמץ. תמונות:

15. Started by ActiveBass,

אהלן התקנתי בעבר את המשחק Pro Evolution Soccer 5, שפעל במשך זמן מה ללא שום בעיות, ולפתע החלה הבעיה: עם הרצת המשחק, לאחר הצגת שני העמודים הראשונים עם הלוגו של KONAMI וכו, למעשה בשלב של התפריט הראשי - נהיה מסך שחור, אין שמע, והמשחק נתקע. הצלחתי פעם אחת להגיע ל Task Manager, וראיתי שהוא ב Not Responding. מיותר לציין שהסרתי והתקנתי את המשחק מספר פעמים, אך ללא הצלחה. עם יציאת PES 6 התקנתי אותו, ואני נתקל באותה בעיה בדיוק! חומרה - Intel Celeron 2.6, 512RAM, כרטיס מסך - Gforce PX6600 LE. המחשב הזה מריץ משחקים כבדים אחרים ללא שום בעיות, אני ממש חסר אונים. אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  16. ערב טוב לכולם, ביום ראשון רכשתי מחשב חדש שאחד מרכיביו היה i7 8700k בתצורת TRAY, לא שמתי לב לזה בחנות וכשהגעתי היום הביתה ראיתי שיש מבדקה עם ברקוד על אחורי המעבד (צורפה תמונה) מה זה אמור להביע? יש להסיר אותה/היא מפריעה בכלל? זה יפגע לי באחריות? אני ממש מבולבל...

17. שלום . יש לי לוח של אינטל se440bx מותקן עליו מעבד של סלרון 266 , ביצעתי עדכון ביוס לפי מה שרשום באתר אינטל כדיי שהוא יתמוך לי במעבד פנטיום 450 , ובמדריך של הלוח הוא רושם שהלוח תומך רק עד 400 , אחרי העדכון ביוס הרכבתי את המעבד 450 והמחשב נדלק אבל לא עולה לי לא מציג שום דבר .. עכשיו או שהאתר של אינטל טועים או שביצעתי משהו לא נכון .. אשמח לעזרה ממכם המבינים ..

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by avz,

היי הרכבתי את לוח האם הנ"ל עם מעבד I5 650. כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב, הוא כאילו מתחיל לעבור, 4 הלדים של ה-flash led נדלקים למשך כ-3 שניות, המאוורר של המעבד כאילו רוצה להתחיל להסתובב אבל מתחיל רק אם אני עוזר לו עם היד, מסתובב גם הוא למשך כ-3 שניות והכל כבה. כעבור מספר שניות התהליך חוזר על עצמו - בלי שלחצתי על לחצן ההפעלה, כאילו מנסה שוב ושוב לפעול אבל לא מצליח. פרקתי את הלוח מתוך המארז כדי לוודא שאין קצר לגוף, החלפתי ספק אבל התוצאה לא השתנתה. רעיון?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by WindWin,

יש לי שני מחשבים (אחד נייח ואחד נייד) שניהם רצים על ווינדוס 10 ושניהם מחוברים בכבל רשת לאותו רשת ואני רוצה להעביר קבצים בינהם בעזרת הרשת אבל בלי כל מיני תוכנאות עם ממשק לא מובן וכולי (אין לי בעיה להתקין תוכנה בשביל להעביר קבצים אבל שאני לא אצטרך יותר מדי להתעסק איתה) אם זה משנה אני משתמש בתוכנה בשביל לשלוט בשני המחשבים (Input director)

20. Started by Ac-Boy,

זה לא אחד מהצלילים של הלוח אמ שמתריעה על משהו לא בסדר. זה צליל שנגיד נכנסים לתיקייה שומעים אותו... או שנכנסים לתמונה או משהו כזה זה צליל ממש חלש.. אני שומע אותו כל הזמן בהפרשים של חצי דקה-דקה.. אני לא יודע מה לעשות.... וכל פעם שיש את זה העכבר נהיה סימן שאלה וחצי מאיה וחוזר.. זה כזה מציק, יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by bettyb,

פתחתי את הלפטופ לאחר זמן רב שלא היה בשימוש... פתאום רואה כי חסרים לי רכיבים במנהל התקנים כמו עכבר, שאני רואה את הזמן אבל הוא לא זז. התקני ממש אנוש וכו... ניסיתי להוריד כמה תוכנות לעדכון דרייברים אבל לא מצליחה לתפעל ללא העכבר (וניסיתי עם המקלדת, אני יודעת לעבוד עם הקיצורים שלה ממש טוב. התוכנות שהורדתי לא מותאמות כנראה..) רעיונות נוספים לטיפול? אשמח אשמח לשמוע... מצרפת תמונה של המנהל התקנים של המחשב. מדובר במחשב של חברת FUJITSU LIFEBOOK AH531

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by CrashZone,

שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by Raz20,

כשאני מפעיל את המחשב אז יש סריקה אוטומטית כזאת עכשיו הוא מוצא דברים שפעם לא היו , כיראה הוא מצא איזה פגם או משהו . מה אפשר לעשות? גם המחשב שלי התחיל לעבוד לאט לאחרונה , יכול להיות שיש קשר. תראו בתמונות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by gutman78,

הלו אנשים אני מעוניין להתקין raid אצלי במחשב, השאלה יא מה עדיף ומה ההבדל בינהם, אני מעדיף מהירות ולא גיבוי. תודה, שמוליק

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לפני חודש התחילה הבעיה והסתיימה שנהרס לי הדיסק קשיח, עכשיו קניתי לפני יומיים דיסק קשיח חדש ועוד פעם יש לי מסכים כחולים עם רעש חזק, בינתיים קרה לי פעמיים, עשיתי בדיקת מאמץ והכל תקין ניקיתי את המחשב, לא יודע מה כבר לעשות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.