תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום רב בימים האחרונים בתוך כדי שימוש במחשב אני נתקל במסך כחול , לא יכולי לעשות לזה צילום מסך אם יש אפשרות אשמח שתגידו לי איך עושים צילום מסך למסך כחול) ובכל פעם שזה קורה אני נאלץ להפעיל את המחשב מחדש הצצתי ביומן האירועים בחלונות 7 64 ביט בעברית המעבד שלי הוא CoreI7 2600K , לוח אם Gigabyte ud4-b3 וראיתי שיש דיווח מהמערכת על בדיקת באגים המחשב אותחל מחדש מבדיקת באגים. בדיקת הבאגים היתה: 0xa0000001 (0x0000000000000005, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000). קובץ Dump נשמר ב: C:\Windows\MEMORY.DMP. מזהה דוח: 051311-20748-01. צירפתי תמונת מסך של יומן האירועים אשמח שמישהו יפרש לי את הדיווח הזה ומקור התקלה היכן נמצא ? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה.. היום פירמטתי (לפחות התחלתי.) את המחשב(לא זה.. חח) באמצע הפירמוט ב 36 אחוז פתאום נתקע הפירמוט.. אז הפעלתי תמחשב מחדש.. ומאז הכונן לא מגיב.. כאילו בביוס הוא מזהה אותו אבל היונדוס לא מזהה אותו ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וגם הוא לא מזהה אותו כאילו הוא לא עובד עכשיו שאני נכנס לפירמוט הוא כותב לי איזה שורה כאילו הרגילה הזו ומתחת הוא כותב <setup cannot access this disk> עכשיו אני לא זוכר מה ההבדל או אבל או שרק אצלו היה כתוב לי בסוגרים מרובעים [mbr] בשורה הראשונה הזו שכתוב בה תגודל כונן וכל זה.. או שרק אצלו זה לא היה כתוב.... יש למישהו רעיון איך לסדר? אני מנסה כבר מספר שעות.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חלונות 10, נתב אלחוטי וטלויזיה חכמה. הכל הוגדר אבל אינני יודעת איך להעביר סרטים מהמחשב לטלויזיה. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של סמסונג ויש עליו ווינדוס 7 חוקי ! כשאני מנסה לעדכן אותו לווינדוס 10 באתר הרשמי של מיקרוספוט קופצת הודעה "התקן זה אינו תואם לwindows 10 פנה ליצרן לקבלת מידע נוסף intel r hd graphics family intel copration אתה צפוי להתקל בבעיות תצוגה בווינדוס 10 " מה צריך לעשות ????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני אני משחק למשל במשחק Stranglehold" אז זה תופס לי 90% cpu Usage זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה. אני שומע את כל קבצי הקול למיניהם (MP3, WAV...) במהירות כפולה ללא קשר לתוכנת ההשמעה. לעומת זאת דיסקים של מוסיקה דרך ה - CDROM אני שומע במהירות רגילה. מישהו מכיר את הבעיה ואיך להפטר ממנה? (WIN2000) בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בניתי 3 מחשבים 2 של אינטל עם מעבדים של סלרון ואחד אתלון 64 ביט של AMD והבעיה היא כזאת שלושתם עבדו הכול בסדר אבל היו איטיים ניסיתי לבודד רכיב רכיב וכלום לעומת זאת לחבר שלי יש פנטיום 4 ישן עם לוח פולק עממי והכול רץ שם ...אצלי על הנייר הכול חדש מתקדם ועדיין איטי ..אם בשלושת המחשבים יש איטיות אז זה כבר אומר שהבעיה לא בלוח ולא במעבד או בספק כח או בזיכרונות ... הדיסק הקשיח חדש Sata 1.5 GB / 150MB/S בנפח 120GB. יכול להיות שאני שוכח לעשות משהו ובגלל זה יש איטיות מחפירה ? אני חייב לציין שבשלושת המחשבים עשיתי פירמוט דרך ה XP אבל פירמוט מלא .. לא מהיר אולי פה הבעיה צריך לפרמט קודם כל מה DOS ? הקטע שהדיסק הקשיח ממש חדש קיבלתי אותו באריזה בלי וירוסים בלי קבצים בלי כלום אפילו פירמוט מה…
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב , לפני שבוע החלפתי את המאוורר של הקירור , ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מראה כאילו הוא נדלק , נכבה לשניה , מדליק את עצמו שוב , נכבה שוב ואז מדליק את עצמו עוד פעם ועולה כרגיל. מה לדעתכם יכול לגרום לזה ? המפרט שלי מופיע בצד. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי צורב של סמסונג שהוא צורב CD\DVD משהו פשוט שנקנה לפני שנתיים. אני צורב עם Nero 7 ultra edition ובחצי מהפעמים אני מקבל פשוט דיסק ריק. הסימולציה מצליחה והצריבה גם מצליחה אבל אם נכנסים לדיסק רואים דיסק ריק. למשהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הי, ווינדוס 10. חיברתי מקלדת אלחוטית קטנה של Rapoo. לחיצה רציפה על אחד המקשים מקלידה את התו רק פעם אחת. במקלדת החוטית הקודמת, לחיצה רציפה הייתה מדפיסה רצף ארוך של התו. איך אפשר לסדר את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב HTPC הכולל מארז של EZCOOL. לצערי ספק הכוח של המארז הוא רק 400W. כאשר קניתי את המחשב לא חשבתי על ספק רציני ולכן לא בררתי את הנושא לעומקו. כרטיס המסך של CLUB3D דורש ATX2.2 ובדרישות המינימום של הוא מבקש 450W. כאשר אני מחבר ומנצל את כול חיבורי החשמל כלומר: 2 כוננים קשיחים וכן צורב אחד פלוס כמה יציאות USB המחשב מתחיל לעבוד מוזר ולפעמים הוא נתקע על BLUESCREEN או לא מזהה חלק מההתקנים אחרי RESTART. כאשר אני מנתק את הצורב - חיבורIDE העסק שובחוזר לעבוד. אתמול חשבתי שיש לי בעיה בחיבור IDE והחלפתי ל צורב SATA אך שוב אחרי זמן מסוים המחשב קרס על הודעת BLUESCREEN. שאלותי הם איך אני יודע בוודאות שהבעיה בספק הכוח? האם יש תוכנה כלשהי שמודדת האם הספק מספיק חזק? האם ספק ה…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
??? יש לי צורב , בערך שנה כבר , פלקסטור 16X בכל מקרה , לאחרונה , (לא התקנתי דבר חדש או משהו) הוא מתחיל לצרוב..שומעים רעש של הדיסק מסתובב , ואז הוא מפסיק , ככה במשך 4 פעמים בערך...ואז יש כמה אופציות. א. הוא מתחיל לצרוב..והדיסק נצרב בסדר. ב. (מה שקורה בד"כ) הוא נותן Error - שאומר - Bad Medim , יענו מדיה דפוקה (מה שלא הגיוני , כי החלפתי כבר כמה מדיות). ג.נותן ERROR של - POWER CALIBRATION ERROR בכל אחד מהמקרים - הוא לא דופק את הדיסק , במקרה ב,ג הוא רק לא צורב , וגם לא דופק את הדיסק.. פתרון????!?!?! אני נואש. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסיפור של המחשב שלי ארוך ועצוב... החלטתי לשדרג מחשב לצורכי גיימינג. היה לי i7 2770 gtx 560ti 8gb ram ושידרגתי מעבד לוח אם וכרטיס מסך... Hasswell i74770 gigabaite gtx770 4gb oc Asus H לא זוכר דגם מדוייק.. תומך pci exsprees 3.0 הכי חשוב... קיבלתי את המחשב פעם ראשונה, אחרי חמש דקות נכבה, שוב אחרי עשר דקות.. וחוזר חלילה. החזרתי אותו למעבדה.. אמרו לי להחליף זיכרונות ram, שמתי 16 gb.. חזר לי אחרי שבוע. הדלקתי אותו אחרי עשר דקות מסך כחול.. קיבלתי בערב אחד ארבע פעמים מסך כחול... בצרחות מטורפות בטלפון לחנות החזרתי את המחשב פעם שלישית.. הם החליפו לי את הכרטיס מסך לאחד חדש, אותו דגם בדיוק. קיבלתי את המחשב, עבד בלי מסכים כחולים, אבל ביצועים ממש איטיים... משהו נורא! החזרתי את המחש…
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב יש מן צפצוף כזה שבא כנראה מהלוח אם, הוא נמשך כמה שניות ואז מפסיק. מעבד e8400 לוח אם GIGABYTE ep43-DS3l :s05:
-
שלום, יש לי תקלת אינטרנט ממש מוזרה... כאשר אני מחובר לראוטר שלי בבית עם המחשב הנייח החיבור לאינטרנט מתחבר ומתנתק כל שניה , אני רואה את זה במנורה של הכרטיס רשת שהוא משתולל וגם שמופיע איקס לשניה ונעלם וחוזר כל שניה על חיבורי הרשת שלי. וכמובן שאני לא מצליח לגלוש. אם אני מחבר מחשב נייד לאותו כבל רשת- זה עובד מצויין.(מזה יוצא שיש בעיה במחשב) לקחתי את המחשב לחבר ואצלו המחשב מתחבר ללא בעיה לאינטרנט ונשאר מחובר לכמה שעות טובות. מזה יוצא שאין בעיה במחשב וגם לא באינטרנט שלי בבית... אז איפה הבעיה? למה הנייח שלי לא עובד בבית שלי? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר את הכבל רשת מהראוטר לחיבור האחורי של המחשב הנייח.יש נורה אדומה חשבתי שאולי יש בעיה בכבל אבל אולי זה בעיה בלוח רשת של המחשב.מה צריך לעשות כדי שהחיבור יעבוד?תודה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק את המחשב, הביוס לא עולה, המסך מציג שחור, המאווררים עובדים...קיצר מצאתי פיתרון לבעיה שלי- ברגע ההפעלה אנ עוצר את המאוורר של המעבד עם האצבע ומפעיל מחדש את המחשב לאחר פעולה כזו המחשב עולה כמו שצריך. הבנתי מכאן שיש בעיה במאוורר של המעבד..הייתי רוצה יותר פרטים לגביי זה..למה זה קורה? ממה זה קרה? ומה אני צריך לעשות על מנת שהתופעה המוזרה הזו לא תחזור בעתיד? תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, ניתקלתי לאחרונה בכ.קול הנ"ל: Creative Sound Blaster Z השאלה שלי היא איך הולכים החיבורים לרמקולים נניח מהסוג הזה: Microlab SOLO 3C 2.0 לקבלת הצליל האיכותי ביותר? האם יש הבדל בין חיבור שכזה לחיבור לכ.קול בלוח אם מובנה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחודש חודשיים האחרונים אני נתקל בתופעות כמו בתמונה, או פסים דקים בצבעים שונים שממלאים את המסך או חלקו, לפעמים המסך מתמלא בפסים צבעונים ואז הרקע שחור וחייבים לעשות ריסטרט למחשב. התופעה אינה מתרחשת דווקא כשמאמצים את הכרטיס ויכולה להתרחש בכל רגע נתון וללא סיבה מיוחדת. הכרטיס מעולם לא עבר OC הוא לא מתחמם ( סביב ה 50 מעלות ) והמאוורר תקין. כרגע עקב התרחשות התופעה, פירקתי אותו ניקיתי אותו וחיברתי מחדש, גם הבטתי בו ולא ראיתי שינויי צבע או התנפחות, לכן כרגע הוא עובד תקין, עד לפעם הבאה, הבעיה היא שזו לא הפעם הראשונה שפירקתי וניקיתי אותו וסביר להניח שהתופעה תחזור על עצמה מתי שהוא בהמשך, המפרט שלי הוא בדיוק כפי שרשום ללא שום שינוי. בקיצור, האם הכרטיס הזה הוא בסוף דרכו ( הוא בקוש…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי AMD 2700+ A7N8X-E ולפעמים(לעיתים קרובות) כשאני מדליק את המחשב עז הוא סורק את החארד דיסק וכול מיני שטויות מעלה את המערכת שלו ולפני שהו מגיע לעליה של הווינדוס אז הוא ניתק יש לי SATA ובRAID ניראה לי יש בעיה כאילו הוא בודק את ההרד הראשון וניתן עוד לפני טבלת ה DMI מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שאולי זה לא המקום,אבל לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת. המפרט שלי הוא כזה: מעבד Q6600 כ.מסך:8800GTS 640 זכרון:320 GB קבלתי ב DMrk : 9500 בערך,האם זה נחשב טוב? גל
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב שלי החל לכבות את עצמו או להתקע לעיתים קרובות. זה קורה בדרך כלל כשאני מפעיל תוכנות רבות (לא תמיד, אבל רוב הפעמים). המחשב עבד עד לא מזמן בלי שום בעיה, ועכשיו אפילו אם אני מפעיל כמה תוכנות, אבל פחות ממה שהפעלתי בעבר, המחשב נתקע או נכבה. מה יכולה להיות הסיבה לזה וכיצד אפשר לתקן? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב אני חייב את העזרה שלכם פה קניתי X800GTO2 ובמקום לצרוב לו ביוס של X800XL צרבתי בטעות X1800XL ועכשיו המחשב לא עולה, הבנתי שצריך כרטיס PCI והשגתי(איתו אני כותב לכם) הבעיה כשאני מפעיל את הכרטסים ביחד המחשב לא עולה ושאני שם את הכרטיס PCI לבד הוא עולה מישהו יכול לעזור לי זה דחוף :'(
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום היו לי בזמן האחרון בעיות במשחק שפתאום לאחר שעמה-שעתיים של משחק המסך ניכנס למצב "שניה". ואז התי עושה ריסט וזה היה ניפט היום זה קרא לי שוב(אחרי איזה 5 פעמים בעבר) ועכשיו הוא לא מצג תמונה בכלל אבל המסך עובד! המסך הוא LCD וראים שהוא מפעיל את התאורה האחורית שלו וגם התוח בקרה שלו עובד כמו שצריך... אז חשבתי אולי הוא התחממם נתתי לו כמה דקות להתקרר ואז בדקתי שוב ואותו הדבר אבל עכשיו אחרי כמה שניות קיבלתי תמונה מוזרה של צבעים בנקודות בלי שום קשר למה שצריך להיות... מה יכולה להיות הבעיה? זה יכול להיות משהו אחר חוץ מהכרטיס מסך? נ.ב במסך אחר גם אין תמונה.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חווה תקלה מאוד משונה. חיפשתי פתרון באינטרנט, אך לצערי טרם מצאתי. אני מקווה שפה אמצא את הפיתרון בעזרתכם יש לי דיסק חיצוני עם 40 ג'יגה פנויים, אני יכול בקלות להעתיק אליו מגוון קבצים בנפחים שונים. יש רק קובץ אחד שאותו אני לא מצליח להעתיק אליו, או להעביר. זה קובץ MVK, ששוקל כמעט 7 ג'יגה. כאשר אני גורר אותו אל אחת התקיות בדיסק החיצוני, המחשב פולט הודעה שהקובץ גדול מדי מכדי שאוכל להעבירו. אך זה לא הגיוני, משום שאני יכול להעתיק קבצים גדולים בהרבה מזה, של 19 ג'יגה לדוגמא, בלי שום בעיה. אני ממש לא מבין מה גורם לזה, ומה יכולה להיות הבעיה. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-