תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי ביום שישי עם הE6600, בכל אופן שמתי לב פתאום שהמאוורר של המעבד מדי פעם מפסיק לעבוד ואז ממשיך, ולפעמים עובד לסירוגין. האם מדובר בתקלה חמורה, או שיש לו תרמוסטט או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לאחר כיבוי פתאומי של המחשב, כנראה בזמן גישה לרג'יסטרי המחשב לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. ההודעה הראשונית המתקבלת, windows could not restart because the following file is missing or corrupted; \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לאחר שחפרתי קצת באינטרנט ניסיתי להעלות את המערכת דרך ה-CD כאשר שם ניתקלתי בבעיה שיצרה את הלופ הבא: אני מגיעה ל windows setup ושם לאחר ניסיון הטענה של הקבצים התקבלה ההודעה הבאה: File \i386\vgaoem.fon could not be loaded the error code is 32768 setup cannot continue.press any key to exit שמביא אותי ישר לנקודת ההתחלה עם ההתראה הראשונה. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
נתקתי כונן קשיח אחד וזכרונות והחזרתי את הזכרונות כמו שצריך. כרגע המחשב נדלק טוען את ההתחלה, מזהה את הלוח של ג'יגה בייט ומגיע לשלב אחרי עם הטבלה בשחור ופשוט נתקע. לא מעלה BOOT מCD ולא מכונן קשיח. הוצאתי את הסוללה כמה דקות ועשיתי פריקת חשמל למחשב ועדין אותה תקלה. מה יכולה להיות הבעיה? הלך הלוח? מה אפשר לעשות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני כבר מיואש, אני קופץ מבעיה לבעיה. קניתי את המחשב כולה לפני חודש... (אתה יכולים לראות ליד הפרופיל שלי את המפרט מחשב) אתמול באתי הביתה שמתי הורדות ב-uTorrent ויצאתי היום בבוקר באתי ראיתי שהיוטורנט סגורה ואין מצב שמישהו סגר כי הייתי לבד בבית וגם ההתקן USB שאני בדר"כ מפעיל אותו ידנית איך שאני פותח ת'מחשב היה מכובה. סימן לריסרט... היום אני בא מהבסיס אני רואה שוב שהמחשב עשה ריסרט בזמן ששמתי הורדות ב-uTorrent והפעם בדוק כי שוב פעם חוזר הסיפור וההורדות נפסקו לי באמצע. מה אפשר לעשות במצב כזה ? אני ממש מתוסכל... לא יודע כבר מה הבעיה. נ.ב הנה האשכול שרק פתחתי אתמול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348387.0
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בימים האחרונים המסך של המחשב הנייח שלי היה משחיר פתאום (כמו נעצר), ואז חוזר לעצמו בצירוף הודעת שגיאה למטה (משהו בסגנון: המסך/ המאיץ הגרפי NVIDIA נעצר וביצע שחזור בהצלחה) היום פתאום המסך השחיר - ולא חזר לעצמו. האם עלי להחליף כרטיס מסך? * ניסיתי לחבר את המסך לתקע המסך השני בלוח האם - אבל אני לא רואה שהוא מגיב. האם יש אפשרות לחבר ללוח אם ולעבוד דרכו (אין לו צורך ביותר מצורך בסיסי למסך) אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
את המאוורר כבר הזמנתי כי המוכר אמר לי שזה אמור ליהיות מתאים אבל הוא לא מבטיח לי כלום .. כאן כתוב לאיזה סוגים הוא מתאים וה8600GT לא מופיע ביניהם מה שכן הוא מתאים לכל סוגי הג'יפורס של נוידה גם לסידרה האחרונה של 7 ככה שיש מצב שזה לא מעודכן מבינים .. http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=164&pr_name=VF700-AlCu%20LED מה נראה לכם זה יתאים לי לכרטיס או לא ?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד גיימינג מNEWEEG. לאחר הקנייה עלה איזשהו נושא שהכבל חשמל שיגיע הוא כבל של חו"ל ויכולה להיות גם בעיה של הרצים ו-וולטים לא תואמים לחשמל של הארץ מלבד החלפת הכבל מישהו יכול יותר להסביר לי על הנושא? ולהביא לי פתרונות? זה המחשב BTW https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834234950
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי WINDOWS 7 קניתי היום הארדיסק 500GB עכשיו נכנסתי לביוס ראיתי שההרדיסק של 500 גיגה שם והכל בסדר. עכשיו באתי לMY COMPUTER ולא ראיתי את הדיסק החדש!???? אז אחרי זה הלכתי ל DEVICE MANAGER וראיתי את ההאדיסק שם ועשיתי עליו UNINSTALL ואז INSTALL וזה התקין אותו והכל בסדר אבל עדיין לא ראיתי בMY COMPUTER את ה500 גיגה! מה אני צריך לעשותת כדי שיראו.????@!?@?!אני לא מביןןןן תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח GIGABYTE X58A-UD3R, ויש לי דיסק WD פספורט USB3 כשאני מחבר את הדיסק לחיבור ה USB3 הכל עובד מצויין. כשאני מדליק את המחשב והדיסק מחובר למחשב, המחשב לא עולה ונתקע בחלון הפתיחה של החלונות 7. רק שאני מנתק את הדיסק ועושה ריסטרט המחשב עולה כמו שצריך, הדרייברים מעודכנים. יש פתרון יצרתי?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב הנ"ל. קיוותי שאוכל לכתוב עליו בצורה נוחה, רציפה ואמינה, אולם זה לחלוטין אינו המצב - אני מנסה לכתוב עם העט ב-ONE NOTE 2016- התוצאה : או שזה כותב ואו שהוא לא כותב, או שהוא כותב או שהוא בכלל מזיז את המסך לקיבינמט. אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה עם המחשב הזה. ניסיתי את ה- עט שהגיע עם המוצר, ניסיתי את ה- ACTIVE PEN 2 ואין שינוי בתוצאה. הדרייברים מעודכנים עד לרמת הביוס בוצע נסיון עם ה-ONE NOTE שמגיע עם ווינדוס 10 שהוא בכלל על הפנים לעומת ה-16. כמו כן עשיתי כיול למסך / עט ווידאתי שה-Ignore touch input מסומן. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאני פונה ללנובו ומבקש מהם לסייע ? אני נו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אפשר לינק לתוכנה שתוכל לבדוק לי תקינות של זיכרון פנימי .... תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם! הפורום הזה מתעסק בתקלות חומרה, ולכן חשבתי שהשאלה שלי צריכה להופיע כאן. אם זה לא שייך לכאן, אני אשמח אם הפוסט יועבר או יופנה לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש, הוא עובד בסביבות השבועיים בסה"כ. מהרגע שהפעלתי אותו שמתי לב לתופעה מוזרה: ישנה שריקה מוזרה (בדומה לשריקת רוח דרך חלונות לא אטומים) שעולה מהמארז. השאלה שלי היא מה עלול לגרום לשריקה המוזרה, המעיקה והמציקה הזו, ואיך אפשר לפתור את זה? (המפרט המלא בקישור בצד)
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הוא פשוט לא מזהה. מדי פעם הוא מזהה, אני מכבה ומפעיל והוא לא מזהה. זה משגע! אותי. פתחתי את המחשב ודחפתי טוב את הכבלים אבל אחרי הרבה הפעלות מחדש וסגירות של המחשב הכונן דיסקים והצורב לא חוזרים. מה לעשות?.?.?. בתודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה....אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני חייב עזרה אז ככה: קניתי מוטורולה E378i עם חיבור USB ואני מחפש דרייבר בשבילו... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=202396&sid=127 (המכשיר שלי) תודה מראש לעוזרים RoEi
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הכוונה היא שאני ב NVIEW ב DUAL VIEW, כשה TV הוא ה PRIMARY, ואז אני מחזיר את המסך מחשב להיות ,PRIMARY אז במקום לראות את שולחן העבודה אני רואה מסך שחור ואת הסמן של העכבר וזה נשאר ככה עד שאני עושה REBOOT. פתרונות? מה זה לא: 1: בעיה של דרייברים(עדכנתי וזה לא פתר) 2: חיזוק של כבלים(בדקתי) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היום ניקיתי אבק המחשב ועל הדרך חיפשתי מקום אסטרטגי לראדיאטור שלי הוצאתי את הכבל סאטא לדקה , ואח"כ את הכבל של הצורב דיוידי וכשסיימתי לנקות חיברתי הכל ואז שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי verifying dmi pool data וממשיך להישאר על זה שעה.(לפני הווינדווס) מה ללא חיברתי נכון?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום המחשב נדלק אבל המערכת הפעלה לא עולה וגם לא המסך של הביוס. אם אני עושה ריסט פעם פעמיים המחשב עולה רגיל.... איפה יכולה להיות בעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא יודע איך קוראים לו של איזה חברה הוא בקיצור אני לא יודע עליו כלום והעלתי לפה תמונות שאול אתם תזהו ותביאו לי גם את ההתקנה שלו(דרייבר) תמונות: 1)http://img260.imageshack.us/my.php?image=001ru5.jpg 2)http://img235.imageshack.us/my.php?image=002du3.jpg
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
3 נורות בקרה דולקות אחת כבתה.. עדיין לא עולה החלפתי מעבד זכרונות ניסיתי לשים זיכרונות בסלוטים שונים.. שומדבר לא עוזר.. אני מיואש ... גם סימוס ריסט עשיתי אולי 20 פעם בכל דרך שהיא.. האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה ומעצבנת במחשב שכבר מציקה לי מספר חודשים. אני כמעט בטוח שמדובר בבעיית חומרה כי ניסיתי כבר להחליף תוכנות. המחשב שלי פועל בסדר גמור בסביבת העבודה הרגילה, אבל הוא נתקע באופן קבוע כשאני מפעיל משחקים. אני מצליח לשחק מקסימום 5 דקות לפני שהוא אומר לי שחלונות מצא בעיה והוא צריך לסגור. לפעמים החלון שלי פשוט נסגר, לפעמים המחשב נתקע ולפעמים הוא מאתחל את עצמו. ניסיתי להפעיל מספר משחקים ובכולם הוא נתקע בשלב מסויים. ניסיתי להחליף חלונות, עבדתי עם אנטי-וירוס, בלי אנטי-וירוס, עם תוכנה הזאת ובלי ההיא ושום דבר לא משתנה. ניסיתי גם להחליף את רכיב הזיכרון וגם לא עזר, המחשב נתקע גם עם רכיב זיכרון אחר. אני אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות ולמי לפנות. אני בטוח שמדובר או…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קורה לי בלא מעט סרטי 4K כמה שנסיתי לא הצלחתי לפתור את הבעיה או להבין בכלל ממה היא נגרמת.. קורה ב VLC, 5KPlayer, BS.Player וכל נגן מדיה שהצליח לפתוח את הקובץ מצורף דוגמה ונתוני המדיה נתוני המחשב: מעבד AMD Ryzen 7 2700x לוח אם: GIGABYTE b450 aorus m 32 RAM DDR4 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB מסך: LG 27GL83A-B 27 Inch Ultragear QHD IPS 1ms NVIDIA G-SYNC
-
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס ולא מצליח!!! התקנתי כבר בעבר את ה SATA שלי של WD עכשיו אני מנסה להתקין את של דוד שלי ולא הולך לי!!! זה לא חדש לי ואני עובד בדיוק לפי הסדר הנכון: F6 כשמבקש ממני ,טוען את הדרייבר מהפלופי אבל בסופו של דבר שהוא אומר להתחיל את ההתקנה הוא מוציא אותי וכותב: או שיש בעיה בחיבור המתח או הנתונים או שיש בעיית תוכנה... מה דפוק פה? לחבר את הכבלים לא צריך להיות גאון ועם הדרייבר לא נראה לי שטעיתי איפה שהוא. אני די לחוץ בשבילו כי בדיוק הרכבתי לו את הרכיבים הנ"ל במחשב: AMD 3500 64BIT 939 + ABIT AV8 3RD EYE + CORRSAIR 1024 MEGA 3200XL
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, נשרף לי הארד דיסק הנוכחי, 80gb Ide 7200 rpm 8mb buffer, by Wd חיברתי במקומו הארדיסק של Quantom Firebell 4500RPm, משהו נוראי בקיצור, חיברתי תהארד דיסק השני, פירמטתי אותו, הרצתי לבדקה סתם AquaMark, הציון שקיבלתי היה 11000, כשעם ההארד דיסק הקודם קיבלתי 55000 המחשב שלי בחתימה. האם ההארד דיסק יכול לפגוע כל כך בביצועים??? תודה או שאולי הרסתי עוד משהו? |: מקווה לשתובה מהר, בתודה דני.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בהתחלה לא ידעתי ש EZCOOL זה בעצם JSP TECH אמרו לי ש JSP TECH זה לא גנריק ויש להם מארזים ב 200 - 250 שווה לקנות אותם ? ראיתי גם ספק כח בנפרד שלהם 420W REAL במחיר מצחיק 120 ש"ח .
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-