תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , אני צריך עזרה , רכשתי את Call of Duty®: Modern Warfare® II החדש. הייתי צריך לפרמט את המחשב , התקנתי בחזרה את המשחקים האחרים שיש לי בסדרה COD. משום מה שאני נכנס לחנות רושם לי שיש לי אותו ב LIBRARY אבל אני לא מוצא את LIBRARY. אצטרף תמונה , מקווה שמישהו מכיר את התופעה הזו , התמיכה שלהם לא כ"כ עזרה עם הפתרונות שהביאו לי.
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, המחשב הנייד שלי לא מעלה את מערכת ההפעלה כרגיל, ובמקום זה, אומר שיש שגיאה באחד מהרכיבים במערכת. מתו לי כבר 3 קשיחים בנייד הזה, ולכן אני נוטה לחשוב שזה קרה שוב. מצד שני, הוא כן מזוהה ב-BIOS, אז אני לא בטוח. יכול להיות ששימוש לא נכון בנייד הוא מה שגורם לקשיחים למות? אמרו לי שאולי זה בגלל שאני הרבה עובד איתו כשהוא על הברכיים שלי, ואז אני חוסם את פתחי האוורור של הנייד. יש משהו בזה?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום,ברשותי HD 250GB של WD. בתוכנה speedfan יש אפשרות בדיקת HD,זה נכנס לאתר כולשהו ומראה לי את הביצועים שלו וכו'... זה רושם לי שיש לי בעיה בסקטורים(לא שאני יודע מה זה סקטורים..). האם זה יכול להפריע לעבודה בעתיד?כי אני לא מרגיש כול שינוי. איך אני מסדר את הבעיה? הHD שלי מסודר,אני עושה איחוי פעם בשבועיים-שלוש,אין לי וירוסים והוא מקורר ע"י קירור של TT אם זה קשור. תודה רבה לעונים!
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי 2 שאלות. 1. האם ניתן לעשות לדיסקים מסוג SATA איחוי (Defrag)? 2. איזו צורה שימוש עדיפה ומהירה יותר: לקחת 2 דיסקים זהים למערך של Raid 0 או לקחת דיסק אחד גדול. כאשר מדובר על 16Buffer בשני המצבים.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מעבד-Q8200 לוח אם-MSI P45 platinum RAM-gail 800hrz כרטיס מסך-ati gigabyte 4650 oc 1giga ספק כוח 500W ezcool הוחלף לוח אם בחנות עודכן ביוס התקלה לא עקבית מבחינת REBOOT ובזמן משחק הזמנים משתנים בדיקות בSANDRA תקינות אשמך לעזרה תודה המחשב נתקע ומבצע איתחול מחדש, כאשר בדרך הוא רושם על מסך כחול "זורק זיכרון"
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה במחשב כאשר אני לוחץ על כפתור RESET המחשב נתקע ולאחר זמן מסויים מבצע את ה-RESET. בנוסף מרגע הדלקת המחשב מלחצן ההדלקה ועד שהמחשב עולה למצב של ה-BIOS לוקח זמן ממושך. כאשר הזמן עובר המחשב עולה ומגיב כמו שצריך. ניסיתי לנתק את הארד דיסק ולראות את זמן התגובה מרגע ההדלקה וזה לא השתנה (חשבתי שאיזה התקן גורם לבעיות) בדקתי גם את הספק והוא מוציא 12 יציב. המחשב נקי מאבק המאוררים עובדים, הרכיבים אינם מתחממים מעבר לרגיל. המפרט שלי הוא : לוח אם : GA-H55M-UD2H מעודכן לגרסה האחרונה מעבד: INTEL I3 530 2.93Ghz זיכרון : kingston 6GB מחולק ל-2 2GB ו- 4GB מהירות 1333 Western Digital 500GB אודה לעזרתכם, אלירן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים קיבלתי מחשב יד שניה מקרוב משפחה שמכיל את המפרט הבא : פנטיום 3 1.2GHZ 512 SD-RAM MAXTOR 40GB HD ג'יפורס 4 64 מגה ווינדוס XP PRO מותקן שהמחשב הגיע אליי (מיועד לאח שלי) העברתי לו טיפול קטן שכלל ניקוי אבק,הוספת מאוורר מאחורה,התקנת צורב והוספת זיכרון SD של 128 מגה. שפתחתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות,לאחר כמה דקות שמפעילים אותו הוא היה קורס ועושה לעצמו ריסטרט,אני חשבתי שיתכן שמופעלות ברקע יותר מידי תוכנות והסרתי אותם מלהפתח שהווינדוס עולה. אוקיי,כרגע המחשב התייצב ולא קרס לאחר הפתיחה,אבל קרס שנפתחו תוכנות במקביל. חשבתי על כל מיני בעיות שיכלו לקרות ועל דברים שיכול להיות שגרמתי להם בעת שטיפלתי במחשב (לפני שהוא הגיע אליי הוא היה ללא בעיות),הסרתי את הזיכ…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי לפטופ של Lenovo\IBM מדגם R61i עם מערכת הפעלה XP. פירמטתי והתקנתי Vista Ultimate 64bit. הבעיה שלי קיימת בשתי מערכות ההפעלה. לדגם של הנייד הזה אין יציאת S-VID אלא רק יציאת (VGA (DE-15 ולכן בשביל לחבר לטלוויזיה (שאין לה כזה חיבור) אני משתמש במתאם. את השלב הראשון של להצליח לראות משהו בטלוויזיה עברתי גם אחרי צרות רבות (כל מיני תופעות מוזרות, הייתי צריך לעשות ריסט מלא אחרי שחיברתי וכו'). עכשיו כשאני רואה משהו בטלוויזיה זה מזכיר מצב שבו השידור ב-NTSC למקלט PAL או להיפך (קישקושים בשחור לבן למרות שאפשר לראות את העכבר זז). ניסיתי גם במספר טלוויזיות שונות (לפחות אחת שעובדת בכל שיטה). חשוב לי לציין שהיציאה עובדת מעולה כשמחברים אותה לצג אמיתי בחיבור VGA, וגם …
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני זוכר כאשר רכשתי את הרמקולים בהתחלה עלה לי איזה שהוא תוכנה בה אני יכול לשחק עם ההגדרות שלהם. עכשיו אני מנסה למצוא שוב איך מגיעים לשם ולא מוצא... זה משגע אותי. אם זה משנה משהו אז הרמקולים שיש לי הם microlab m 700 איך אני יכול למצוא את התוכנה היעודית שלהם?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כמו שאמרתי יש לי צורב רגיל של lg במהירות 52X32X52 והוא לא קורא לי דיסקים מה שקרא זה שחיברתי dvd רגיל ואז שהוצאתי אותו ובאתי לחבר שוב את הצורב אז הוא לא קרא לי דיסיקים לא משנה איזה הוא פשוט לא קרא הוא מזוהה במחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעיה , מגיע לשולחן עבודה ואין כלום, גם בsafe mode מגיע למסך שחור ריק. מסיף תמונות מה היה קודם ומה כעת . תודה http://www.up2me.co.il/images/39422338.jpg http://www.up2me.co.il/images/16053038.jpg http://www.up2me.co.il/images/56028767.jpg
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מותקנת המדיה פלייר הכי חדשה ורק מתוך 3 מחשבים 1 מזהה.... חיבורי הUSB תקינים
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, המאוורר של הכרטיס מסך שלי הפסיק לפעול, יש לי כרטיס מסך ASUS V7700 DELUXE, שאלתי היא מאיפה אפשר לקנות מאוורר חדש לכרטיס מסך ???????
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112 מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
המחשב עולה עד לתצוגה של הדסקטופ לא כולל השורה של הSTART ואז עושה ריסט לפעמים יש מסך כחול (c0000145) ולפעמים לא ואחרי איזה 2-3 או יותר ריסטים הוא עולה ולפעמים הוא עולה ישר, התקנתי את מערכת ההפעלה פעמיים לא אזר הצלבתי את הזכרונות עם מחשב אחר והם יאצו תקינים יכול ליהיות שהבעיה בלוח אם? ואולי חשוב לציין שהמחשב חדש לחלוטין תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
במחשב יש ויסטה 64 מחשב עם כרטיס קול ON BOARD 1.כשמזיזים את העכבר יש רעש ברמקולים (דרייברים של כ.קול ולוח אם הותקנו), קורה גם במחשב זהה אחר שרכשתי 2.אחרי SHUTDOWN המחשב עולה כאלו הייתה נפילה (ברוב הפעמים) מציע אופציה ל LAST KNOWN GOOD. מה דעתכם אלו בעיות חומרה?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מיקרוסופט? כי הכול מנגן ואפשר אפילו להקליט (רואים גלים ברשמקול כשאני מדבר במקרופון) אבל אי אפשר לשמוע סאונד דרך הרמקולים (פתחתי פה תרד אבל אני חושב שהבעייה היא אולי שהם לא חתומים על ידי מיקרוסופט) הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פיצלתי את הדיסק קשיח שלי במחשב ל 2 כוננים שונים בעזרת התוכנה Paragon Partition Manager Professional ומאז מופיע לי סימן של "הוצאת חומרה באופן בטוח". והשאלה שלי היא מה יקרה אם אני ילחץ על ה"הוצאת חומרה באופן קבוע"?? הכונן השני ימחק?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
(לא ידעתי איפה לשים ,אם זה לא מתאים אנא להעביר..) בכל מקרה, כל פעם שאני מנסה להפעיל/לצפות בסרט במחשב , לא משנה איזה סיומת, AVI,MPEG או כל דבר אחר DIVX XVID, זה נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? בחומרה? או בתוכנה? :-\ תודה, יאן.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע בלי שום התראה מוקדמת, כאשר על המסך בחלקו העליון בלבד מופיעה שורה של פסים ירוקים דקים מאוד. מאותו רגע המחשב פשוט קופא ואין שום אפשרות לגעת לא בעכבר ולא במקלדת אלא לעשות ריסט. ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך אני מצליח להעלות אותו אך ורק מן ה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו וחוזר כמה פעמים עד שהוא נתקע בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם P5B של אסוס .. אני חייב לעדכן את הביוס וההוראות האתר של אסוס: http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us אני קצת לא מבין למה הם מתכוונים שם. יצרתי דיסקט אתחול וצרפתי אליו את הקובץ AFUDOS אבל אז אין לי מקום מספיק בשביל P5B.rom . ואחרי שאני מתחיל את המחשב מחדש ומעלה את הדיסקט אתחול איפה הוא אמור למצוא את הקובץ ROM ?!? אני דיי משתגע מזה וישבתי על זה 3 שעות... בבקשה, עזרה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב אני מקבל את הציפצוף הבא: צפצוף <רווח של כחצי שניה> ועוד שני ציפצופים מהירים אחד אחרי השני. ניסיתי שתי מסכים שונים..אין הבדל. תודה סמיון
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב בימים האחרונים שאני לא יכול לשמוע דרך הדוק של האוזניות. כלומר דרך הספיקרים אני שומע, אבל כשאני מחבר את האוזניות שלי למקום אין סאונד דרכם וממשיך לצאת סאונד רק דרך הרמקולים המובנים. פתחתי את המחשב לבדוק האם יש חוט משוחרר וחיברתי הכל מחדש, עדיין אין פתרון. בעבר כיבוי המערכת והדלקה מחדש היתה פותרת את התקלה, לא עובד יותר. יש סיכוי שאפשר לדעת מה התקלה? או שעלי להחליף כרטיס קול חדש? נ.ב אני במסך הנ"ל כמו בתמונה וכשאני עושה TEST אין סאונד באוזניות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. התגלתה אצלי לאחרונה תקלה במחשב, שהוא לא קורא שני כונני זכרון. הם בעצם מחיצה בכונן קשיח (כמו שאבא שלי אומר...) D ו- E. אני פותח את המחשב שלי, והכוננים פשוט לא מופיעים שם. כמו"כ הוא גם לא קורה אותם בחיפוש, ובניהול (מקש ימני על המחשב שלי). אתמול עשינו ריסטרט למחשב ופתאום הם הופיעו כרגיל, אך היום לאחר שהדלקנו אותו שוב - נעלמו. כמובן שניסינו שוב ריסטרט, אך הפעם ללא הצלחה. כונן C מופיע כרגיל, למרות שהאייקון שלו נראה כמו אייקון של רכיב שלא ניתן לפתוח.. אם אוכל לקבל עזרה בבקשה אשמח. תודה נ.ב. אני חדש בפורום, אז אם עברתי אל תקנות כלשהי מאי ידיעה אני מבקש את סליחתכם.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-