תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
חיברתי ספק 20- pin power ללוח אם 24-pin power השאלה שלי האים זה מגביל את המערכת?
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3, זיכרון 4 גיגה, כרטיס מסך GT630 המחשב שלי מחובר ישירות לטלויזיה FULL HD באמצעות כבל HDMI (הטלויזיה חכמה, תומכת גם תלת מימד, דגם של סמסונג ES6200) שמתי רזולוציה מומלצת של FULL HD 1080\1920 הבעיה היא שהסמלים של שולחן עבודה הם קטנים, יש לציין כי התצוגה מבחינת גודל יושבת בול על המסך הטלויזיה ולא חתוכה או משהו. נכנסתי להגדרות של הווינדוס "הגדל או הקטן פריטים" והברירת מחדל היתה "קטן יותר" שיניתי את זה ל "גדול יותר" (150 אחוז) וראיתי שיפור, רציתי להגדיל יותר ולא היה אפשרות בווינדוס אבל אני רוצה שהסמלים יהיו גדולים יותר מבלי לשנות את הרזולוציה האם זה אפשרי? מה אתם ממליצים לעשות? כי אני יושב 3 מטר מהטלויזיה וזה מציק. ואני רוצה שכל התיקיות שאני נכנס אל…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי שלט רחוק עם הגלאי שלו (זה שקולט את האות שנשלח מהשלט) חדש לגמרי, רק שזה מהפקרד-בל הישן מאוד שלי. הוא מתחבר דרך החיבור הצהוב (התקע עצמו הוא 9 חורים- 5 למעלה ו4 למטה) שליד זה של המדפסת וכו'. אין לי דיסק התקנה ואני לא יודע אם צריך כזה. מישהו יודע על מה אני מדבר? האם יש אפשרות שWINDOWS XP יזהה אותו לבד? האם יש בכלל סיכוי שאולי יש דרייבר לזה? אולי עם מעביר לUSB? אשמח לכל תגובה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אווקי אז ככה כשאני מפעיל את המחשב הוא ניכנס לBIOS ורושם באדום בצד: During the last boot up your system hung for an improper CPU speed for DRAM settings your susttem is now working in safe mode (BUS 100 mhz pci:33 MHZ to otimize the system peroramance and reliaity make suret. cpu and DRAM condorms to the specifications. אין לי מושג מה הבעיה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיגיד לי מה הבעיה או מה הפירוש של הדבר הזה בקיצור-מה התקלה.. :'(
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הי,, יש לי דיסק קשיח חיצוני שמחובר ב USB. הדיסק עובר למצב שינה לאחר 10 דקות ללא גישה אליו (פיצ'ר של הדיסק). הוא היה מחובר לחלונות 7 ולא התעורר אם לא ניגשתי אליו. שידרגתי לחלונות 10 ומאז הדיסק מתעורר מספר פעמים ביום (גם אם אני משתמש במחשב וגם אם לא) ביטלתי דברים שאולי עשויים להעיר אותו כמו איחוי וסריקת וירוסים - לא עזר האם יש אפשרות לדעת מה מעיר אותו? או אילו SERVICES או SCHEDULED TASKS לבטל או לשנות כדי שלא יתעורר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב! המחשב שברשותי, נמצא בשימוש אצלי כשנה. הוא נבנה בבחירה אישית. מאז שקניתי אותו הוא עושה לי בעיות בעיניין הרצת משחקים (אני סטודנט אז לא באמת היה לי זמן להתעסק עם זה..) מידי פעם שאני משחק המשחק נותן הודעת שגיאה ויוצא או במקרה הגרוע אני מקבל מסך כחול עם ספירה לאחור של איתחול מחדש בטענה שאין מספיק RAM וירטואלי או משהו כזה.. אני מצרף את הנתונים של המחשב דרך DXDAIG ------------------ System Information ------------------ Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: To be fi…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שמשמש כמקום אחסון ושרת מוסיקה. לפני שלושה חודשים הוא עבר שדרוג קל: ניקוי, החלפת ספק ומאווררים, הוספת זיכרון והוספת HD. כל הרכיבים המקוריים וגם בשדרוג הם רכיבים איכותיים. לפני ארבעה ימים שמתי לב ש-windows מתקין עליו באופן אוטומטי עדכון אבטחה (זה win xp) ומבצע boot. אחרי ה-boot הוא התחיל לעלות ובזמן העלייה היה reset. ככה כמה פעמים. לא הצלחתי לתקן את זה ובסוף פירמטתי אותו והתקנתי win מחדש. הוא עבד תקין יומיים, ואז אתמול שמתי לב שעל המסך יש מריחות ופסים. ניסיתי לחזק את הכבל של המסך, ואז הוא החשיך לגמרי. פתחתי את המארז, ניסיתי לחזק את הכרטיס מסך אבל לא עזר. בהתחלה חשבתי שזה רק הכרטיס מסך, וניסיתי לגשת את המחשב מרחוק (file sharing ו-remote management ) אבל לא …
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה אשרתי את המחשב פתוח בלילה בתוך משחק לא משנו גבוה זה: http://www.gameogre.com/reviewdirectory/upload/Supreme%20Destiny.jpg זה הפרטים של החשב: intel core 2 duel e8500 hd 4850 ram 4g בקיצור מחשב טוב ואני לא יודע מה הבעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב לפעמים הוא נדלק לפעימם לא ועוד דבר חשוב הוא יותר איטי ב50% ויותר אני לא יודע למה איך אני יכול לבדוק מה קרה או נשרף?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בקצרה - יש לי 2 מחשבים. האחד, מעבד AMD Athlon 64 3000+ (אתם יכולים לראות אותו בצד, במפרט), שמתנהג כמו מחשב ישן, מקרטע במשחקים בצורה חמורה, מוציא בסופר-פאי 60 טיימינג-זמן, מקבל תוצאות מדאיגות בבנצ'מארקים וכו'. הכרטיס מסך שם הוחלף פעמיים, ויש שם בעיות צבע.. בקשר לבעיות הצבע, אפשר לקרוא אותם בת'רד הבא שפתחתי לפני שבועיים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153096.0 עכשיו, יש לי עוד מחשב. Celeron D 2.8GHZ, לוח GIGABYTE עם צ'יפ SIS תומך SATA, זיכרון 256MB, כרטיס מסך GF4 והארדיסק של WD. בקיצור, שם אותם הבעיות.. מקרטע בצורה הכי חמורה במשחקים (אתם לא תאמינו באיזה משחקים, אפילו במשחקי מחשב דו-מימדיים משנת 1999-1997, גם מחשב ה AMD ד"א) ש GF4 אמור להריץ די יפה. המחשב עצמ…
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך GeForce Nvidia 5500 עכשיו בלי דריברים מהדיסק התקנה שלו אני יכול לעבוד על 1024על768 כאשר אני מתקין את הדריברים שלו אני יכול לעבוד רק על 800על600 איך זה הגיוני? ביצעתי את העידכון הזה , והוא לא עזר http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html העלתי תמונות של פירוט המצבים שהכרטיס מסך תומך בהם כהדריבר מותקן וכשהוא לא מותקן. זה מתי שהדריבר מותקן http://img48.imageshack.us/img48/4798/16908567fn1.jpg http://img48.imageshack.us/img48/9219/58612226lf0.jpg זה מתי שהדריבר מחוק. http://img465.imageshack.us/my.php?image=34363902hj3.jpg http://img465.imageshack.us/my.php?image=34363902hj3.jpg יש למישהו הסבר לזה? או פיתרון ? תודה אור.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא עולה לי בכלל ישנן שתי ספרות דיגטליות על הלוח שאמורות לציין מהי הבעייה בלוח כתוב עליהן FF , בחוברת ההדרכה כתוב " FF = boot attempt" זה לא אומר לי הרבה כמובן. מישהו יודע מה זה אומר? א\
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מדובר ב-XP. לאחרונה התקנתי אופיס2007 ומאז התחילו הבעיות. למרות שאני מאפשר למחשב להתקין עדכונים אני מקבל את אותה הודעה פעם אחרי פעם. איך אני יכול לבדוק איזה עדכונים הותקנו לאחרונה? כי יכול להיות שזה בגלל שביקשתי בהתחלה לא להתקין את כל האופיס (רק וורד ופאוורפוינט), ובנוסף לא אפשרתי להתקין שום עדכונים שקשורים לאופיס פרט לעדכוני אבטחה. יכול להיות שזה קשור? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בעיה בהתקנת DRIVER מה מומלץ לעשות תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק במשחק המלא והמשחק פועל יפה אבל יש הרבה תקיעות מעצבנות,ואני לא מדבר טקיעה של אפסית שנייה אלא על 1 שנייה בערך ולפעמים רחוקות קצת יותר ,אבל כמעט כל הזמן יש תקיעות ויש לי דווקא מחשב שאמור להפעיל את המשחק בצורה טובה!! אז מה הבעיה???? AMD ATHLON XP 2000 SUMA Geforce 4 Ti 4200 64 mb 256 ddr 333mhz הדרייברים מעודכנים. 40gb 7200 rpm ויש לי חבר שיש לו מחשב כמו שלי רק עם זיכרון 2100 וכרטיס של INNO3D זוהיא הגראפיקה שאני עושה ויש עדיין תקיעות: 1024*768 32 bit physics-high character-highest texture-highest world deteils-highest Decals coronas foliage dynamic lights projectors ואצלו הוא אומר שהמשחק פועל מהר מאוד בלי תקיעות, אולי זה קשור לכך שהוא הגדיל מאוד את ה- virtual memo…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום רב, עשיתי בדיקה לכונן הקשיח, וקיבלתי הודעה שאני צריך לעשות איחוי. אבל לצערי עם גמר האיחוי,רוב הקבצים שבכונן נשארו מפוצלים. ניסיתי תוכנה אחרת בשם perfectdisk 6 ,וגם זה לא עזר. האם מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, המחשב של חבר שלי נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה עם הכרטיס מסך וחברתי את הכרטיס מסך שלי אבל זה לא עזר. אחרי זה חשבתי שזה הספק, שמתי ספק אחר ועדין לא רואים כלום על המסך. ניסיתי להדליק את המחשב ללא הזיכרונות ולא היו אפילו צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם מדובר בלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעייה, לפחות כל יום או יומיים יש לי מסך שחור זה לא משנה אם זה במשחק או באמצע עבודה מהבית פתאום מסך שחור אין צילילים אין כלום שום דבר לא עוזר מלבד ריסטארט אין לי שום כיוון היה לי בעייה עם הכ. מסך אז החלפתי ונתנו לי חלופי לא טוב אז קניתי חדש! המסך שלי חדש ועובד מעולה T240 של סמסונג! יש לי גם קשיח חיצוני של MAXTOR..יכול להיות הבעיה ? איך אני מגלה מה הבעיה שלי ? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל כבר הרבה זמן והוא היה שקט ללא רעש הרעש התחיל לפני איזה חודש בהתחלה לא יחסתי חשיבות לעניין ורק בזמן האחרון שהוא באמת מרעיש פרקתי את המחשב ניקיתי את תושבת המעבד והמעבד את המאוור שעליו ואת גוף הקירור ואז רק דבר אחד השתנה שהמחשב מרעיש רק בזמן מאמץ בדקתי את המעלות של המחשב בעזרת התוכנה (לא זוכר את שמה אבל זה עיגול ירוק שבאמצע יש סימן קריאה היא מתחילה באות E באנגלית) וזה מאוד משתנה פעם הוא כותב אפס מעלות ואז קובץ ל20 ואז לשלושים וכך חוזר חלילה אבל הוא לא עובר את ה33 מעלות משהוא יודע מה הבעיה???
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
רעיונות? התקנתי אותם פעמיים, על מערכת לא מומהרת...
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי כרטיס מסך מסוג GEFORCE PNY GTX 680 יש לו 4 יציאות DVI-I ּDVI-I ּ HDMI ּ DISPLAY/PORT המסכים שלי היציאה שלהם VGA שאלתי: 1) היכן אני יכול לרכוש מתאמים 2) האם אני יכול להפעיל בו זמנית 4 מסכים תודה על כל פיסת מידע שיוכל לעזור BARAK
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400 (קירור סטוק) והטמפרטורה שלו במנוחה 32-34 מעלות, זה בסדר??? וזה סה"כ מחשב חדש! והאם שאר הטמפרטורות בסדר?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
עשיתי בדיקת וירוסים ותוך כדיי מחקתי את קובץ geebx.dll היה נגוע בוירוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי הודעה שחסר לי קובץ בשם geebx.dll. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אתמול הייתה הפסקת חשמל יזומה בזמן שהמחשב הנ"ל פעל והיה מחובר לחשמל, הסוללה שלו נגמרה ומאז מסרבת להטען(המחשב עצמו עובד כרגיל כאשר מחובר לחשמל). האם יש אילו טריקים שאפשר לנסות על מנת לנסות להציל את הסוללה או שהיא מתה ולהחליף? המחשב עצמו בן כשנתיים ולרוב עבד כנייד לא מחובר לחשמל.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים המחשב היה מריץ הכל חלק סרטים עם דפדפנים חלק בלי בעיות... עכשיו אני מפעיל סרט והוא כל כמה שניות נתקע. מפעיל שירים ואז דפדפן ופתאום השירים נתקעים... המחשב בן 6-7 שנים פנטיום 4 2.4 זיכרון 512 לא עושה בו יותר מדיי חוץ מאינטרנט סרטים והורדות....
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים השתבש לי האינטרנט בבית והייתי צריך להשתמש במחשב נייד שלי. הורדתי מן plus-ins לאפטר אפקטס שהוא מוסיף מודלים תלת מימדים לאפטר. עכשיו ראיתי שבתוכנה הוא עושה לי קוד שגיאה שהמחשב לא תומך בתלת מימד, הסתכלתי ביוטיוב וראיתי שצריך דרייברים של NDIVIA כדי לשנות את זה. הורדתי מהמחשב נייד דרייבר. ועכשיו הוא דורש לעשות כניסה. ואין לי אינטרנט עכשיו. (פעם הורדתי גם דרייברים ללא צורך בכניסה, כנראה בגרסאות החדשות הוא מבקש את זה)
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-