עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by atm972,

שלום לכם ! שמי טל ואני חדש כאן... אשמח לקבל קישור למדריך שיכול לעזור לי בהתקנת הארד דיסק חדש למחשב נייח. בתודה מראש, טל

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי לוח אם P5LD2 ולאחרונה קניתי הארדיסק של MAXTOR 250G SATA II שהחליף את ההארדיסק IDE שהיה לי עד כה... מה שמוזר זה שאחרי שחיברתי את ההארדיסק הוא זיהה אותו אך לא זיהה את 2 כונני הדיסקים הנוספים שיש לי (שיושבים יחד על כניסת ה-IDE הכחולה שלא דורשת דרייבר!) מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא הגדרתי משהו בביוס? יכול להיות שפיספסתי משהו? :-\

• 12 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by שמנואל,

שלום. אני רוצה להחליף את ההארדיסק ולהתקין מחדש ווינדוס 98 (מחשב קצת מוגבל מה לעשות..). מהו סדר הפעולות שעלי לבצע בהראדיסק חדש של 40 ג'יגה ? אני צריך קודם לפרמט או לעשות FDISK ? אודה לכם מאוד אם תייעצו לי.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  4. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

דבר ראשון תוכנת ההתקנה היתה בצרפתית ככל הנראה אבל זה לא מה שהדאיג אותי... דבר שני, לעוד מישהו קרה שתוכנית ההתקנה פשוט נתקעת על Please Hold......... ובמשך כמה דקות טובות, המעבד מנוצל ב 100 % וכל מה שנותר לעשות הוא לסגור את התוכנית ע"י לחיצה על Ctrl + Alt + Del...

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום ! הערכה הקודמת היתה משהו 2.3 ? ניסתי להתקין אותה אז..והיו לי המון בעיות לא יודע איך קומבינות של שבוע לקח לי עד שהצלחתי להחזיר את המערכת.......(לא פירמטתי ולא כלום..בפוקס עם SAFE MODE ). עכשיו אני רוצה להתקין את הערכה החדשה ואני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון : 1.הורדתי את הערכה ל-XP. 2. אני מנטרל אנטי וירוס ואז מתחיל את ההתקנה... או שאני מסיר קודם את הישן שבא לי עם הדיסק.. 3.יש אפשרות של משהו עם IDE הבנתי שבמקום המעבד , הצ'יפסט יכול לעבוד עם זה , פעם שעברה גרם לי בעיות , לנסות !?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by G3nius,

שלום, קיבלת היום את כל החלקים למשב שהזמנתי והרכבתי אותו. הרכבתי את המעבד, ואז הרכבתי עליו את המאורר. אח"כ ראיתי שהכבל חשמל שלו קצת תקוע בתוך המאוורר אז הוצאתי את המאוורר לסדר את זה. אז ראיתי שיש על המעבד והקירור איזה שהוא חומר (משחה טרמית?). האם זה בסדר להדליק עכשיו את המחשב, או שלא הייתי אמור להוציא את המאוורר אחרי ששמתי אותו? יש סיכוי שבטעות נגעתי במשחה. תודה ובבקשה לא לצחוק עליי ^^"

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by יהודיתד,

קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה ויסטה. העברתי אליו את ההרד דיסק הישן שלי שיש בו מערכת הפעלה XP וחומר חשוב שלי. פתחתי את הכונן כדי לראות את החומר שלי ואני רואה כל מיני תיקיות עם שמות מוזרים באנגכלית ולא את התיקיות שלי. החומר שיש לי בהרד דיסק הישן מאוד חשוב. מה עושים? מתחננת לעזרה, בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Falcon007,

יש לי לוח אם asus p4p800 se ואני לא יודע איך להתקין את הדיסק החדש. אני לא רוצה להשתמש בraid אלא להתקין חלונות אקספי וזהוא, תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by JohnClark,

קיבלתי מחשב חדש (A64 3000+) עכשיו יש לי הרדיסק SATA של מקסטור והלוח הוא Abit KV8 אני מנסה להתקין את הוינדואוס, והוא אומר שאין הרדיסקים אז בתחילת ההתקנה אני אומר לו שצריך להתקין דרייבר אני מעתיק את הדרייבר, ממשיך את ההתקנה והוא עדיין אומר שאין הרדיסק!!! מה אני אמור לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by redead,

נכנסתי לCOMPUTER MANGEMENT ומשם לSTORG ולDISK MANAGEMENT משם אני מבין שאני צריך ללחוץ על ההרדיסק החדש ולעשות INITIALIZE DISK ? יש לי שם שתי אופציות לבחור מיד אחרי זה כשהראשון זה MASTER BOOT RECORD והשני זה GUID PARTITION TABLE מה אני אמור לבחור? ואם יש עוד משהו שאני אמור לדעת אז זה הזמן :-) תודה..

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  11. שלום, מפרט המחשב הוא לוח אם Gigabyte GA-P31-S3G, מעבד E7200 ו4 גיגה זיכרון המחשב יחסית חדש אני מנסה להתקין ווינדוס 7 מדיסק התקנה מקורי ההתקנה עולה נורא לאט - 10 דקות בערך (בדקתי את הדיסק על מחשב אחר וההתקנה עולה הרבה יותר מהר) כשאני מנסה לפרמט את הדיסק הקשיח בהתקנה אני מקבל הודעת שגיאה "Failed to format selected partition Error Code: 0x80070057" התחלתי לנתק רכבים מהמחשב כדי לדעת אולי אחד מהרכיבים גורם לבעיה כגון הסידירום, זכרונות כל פעם סטיק אחר ואפילו את הדיסק הקשיח ועדיין ההתקנה עלתה נורא לאט הרצתי גם memtest והבדיקה היתה תקינה איזה שהוא רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by bati6,

אהלן, יש לי מחשב של dell והבאתי אותו למצב ריסט כמו שקניתי את המחשב, כי נכנס לי וירוס. עכשיו קניתי את המחשב עם ווינדאוס 8.1 ואז שהגעתי הבייתה קניתי מהאתר של מייקרוסופט 8.1 pro. ואחרי שעשיתי את כל הפירמוט והאתחול הזה, הווינדאוס חזר לי לנקודת ההתחלה של 8.1 רגיל איך אני עכשיו מעדכן אותו חזרה לpro? הרי זה לא הגיוני שקניתי ואין לי דרך....חיפשתי במייל קבלה שלהם אולי שלחו לי מספר כלשהו, אבל לא מצאתי

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by bati6,

אהלן, יש לי ווינדאוס מקורי, איך אני מפרמט את המחשב ומתקין אותו מחדש?(והווינדאוס המקורי שלי זה 8.1 פרו שבא עם המחשב, ובזמנו שידרגתי ל10 ואני רוצה לחזור ל8.1 בכל מקרה אם אפשר או אם כן אפשר, אשמח לדעת איך אני מפרמט ומתקין מהתחלה. תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by reuvenkl,

קניתי לנובו E530 ללא מערכת הפעלה. התקנתי ווין 7 במחיצה חדשה (יש שם איזו מחיצת דוס שמגיעה עם המחשב ואי אפשר להתקין עליה את מערכת ההפעלה). הבעיה היא שווינדוז לא מזהה שום חומרה במחשב (נותנת מסך גנרי, לא מזהה את מתאמי התקשורת ולכן אין רשת), וגם כל ההוט קיז לא עובדים. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Yoel Shapira,

אהלן חברים, יש לי ווינדוס 7 ואני מעוניין לשדרג ל10, הבנתי שיש אפשרות פשוטה ואפילו חוקית לעשות את זה בחינם, הבעיה היא שהווינדוס שיש לי הוא פרוץ(מדי פעם גם קופץ לי הודעה על זה). השאלה היא האם במצב כזה אני יצליח לעשות את השדרוג, ולא יהרוס את המחשב, אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  16. Started by Hamudi Gufa,

שלום חברים יש לי מחשב נייד אסוס 750gb ו 24 gb ssd השאלה אם אני יכול להתקין את הווינדוס על ה 24 gb אם כן איך אני יכול לעשות את זה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני מנסה להתקין ווינדוס 10 על מחשב חדש וזה מה שמוצג לי ^ אני מתקין דרך usb מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה? תודה רבה הסתדרתי... אם מישהו שצריך: 1. לוחץ shift + f10 2. כותב diskpart 3. select disk 0 4. clean תעשה הפעלה מחדש וזהו

18. Started by tzahi20,

שלום קיבלתי מחשב נייד I7 עם 512GB SSD ללא ווינדוס. איזו גירסה של ווינדוס 10 מומלצת צריך שלא תתפוס הרבה מקום ? שאלה נוספת, האם רישיון חוקי לווינדוס 10 מ EBAY שווה משהו ?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by Talyos231,

היי חברים אני חדש פה. אני צריך עזרה עם התקנת ווינדוס על ssd . אני שיניתי את ההגדרות בbios ואז התקנתי את הווינדוס דרך דיסק און קי. לאחר ההתקנה הווינדוס לא עולה וכל פעם מופיע שאין קובץ או דיסק אתחול. העניין הוא שאם אני מחבר את דיסק און רי עם ההתקנה של ווינדוס אז הווינדוס כן עולה. יש לציין שהפכתי את כל התפריט ביוס וגם החזרתי להגדרות ברירת מחדל ועדיין זה ככה. אשמח לעזרה

20. אני מנסה להתקין את הווינדוס אך אין לי אפשרות לבצע boot דרך ה flash drive. מישהו נתקל בבעיה כזו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, נתקלתי בבעיה במהלך התקנת ווינדוס 10 על מחשב נייד חדש שהגיע עם אובנטו. הכנתי דיסק און קי עם ההתקנה של ווינדוס, שינתי את סדר הבוט בביוס ואז ההתקנה של ווינדוס עלתה, כשהגיע לשלב בחירת הדיסק קשיח שאליו להתקין רשום שלא נתן להתקין על אף אחת מהמחיצות (יש 4), ניסיתי לעשות אתחול לאחת המחיצות ועדיין אותה בעיה שהוא רושם שלא ניתן להתקין על המחיצות האלה בגלל שהן מסוג לא מזוהה, הבעיה כרגע שגם אובנטו לא עולה כרגע (ואני לא מבין כלום באובנטו) ואין לי מושג איך מפרמטים את הדיסק שיהיה בלי מחיצות ושיהיה במצב NTFS כדי שאני אוכל להתקין את ווינדוס. כל עזרה תתקבל בברכה ובתודה! עריכה: בינתיים פעלתי על פי הסרטון שבקישור למטה ונראה …

• 6 תגובות
    • 10.5k צפיות
  22. היי בזמן התקנת ווינדוס 10 על מחשב חדש נתקלתי בהודעה "אין אפשרות להתקין את windiws בדיסק זה הדיסק הנבחר כולל מחיצות מסוג MBR. במערכות EFI ניתן להתקין את windows בדיסק מסוג GPT בלבד" זה קרה בשני הדיסקים המותקנים במחשב קראתי קצת באינטרנט והבנתי שצריך לרדת לרמת ה command promt ולהקיש סדרת פקודות שהראשונה בהן היא פקודת diskpart. הקשתי את הפקודה הזו וקיבלתי בתגובה "bad command or filename" נא עזרתכם נערך ביום כעת על-ידי avner damari

23. Started by assaf972,

שלום לכולם ניסיתי להתקין במחשב ווינודס 7 כרגע יש לי xp הבעיה היא כשאני נכנס ל boot המחשב מבטל לי את השימוש במקלדת ובעכבר ואז אני לא יכול לבחור את האופציות שאני רוצה להתקנה אם מישהו יודע אך פותרים את זה אז תודה מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. היום בזמן נסיון לטפל בבעיה עם DOK שלא מזוהה ע"י מחשביי מה"ה של מחשבי שקקה חיים. מה שאני מעוניין לעשות כרגע זה להתקין מ"ה ווינדוס 7 על DOK ובכך לקבל גישה לכוננים במחשב שלי. בחיפוש בגוגל אני מוצא מדריכים רק על איך להתקין ווינדוס על הכונן שלי באמצעות הDOK. אם כן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במשימה של התקנת מ"ה על הDOK, כאשר כשאני מעלה המחשב הווינדוס יעלה ישר מהDOK.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, קניתי נייד של דל שבקושי זז בפעולות הכי בסיסיות - ללחוץ על כפתור ההתחל (!), לפתוח וורד או כרום או מנהל קבצים וכדומה. עשיתי את כל הדברים האפשריים שאפשר לעשות - העפתי תוכנות, בדקתי כמה פעמים שאין וירוסים, העפתי מהסטארטאפ, העפתי אנימציות וכו' וכו'. אני בטוח שהחומרה של המחשב אמורה להריץ כאלו דברים בסיסיים בגלל שדל בן 10 שנים שלי מריץ את הדברים האלו בלי למצמץ עם חומרה שהייתה לפני 10 שנים. אני חושב שהסיבה לכך היא פשוט כי יש ווינדוס 10 64 ביט ואילו בדל הישן שלי יש ווינדוס 7 32 ביט. השאלה שלי האם אני צודק ואיך אני עושה כזה דבר - איך אני מתקין ווינדוס 7 על הלפטופ שבתוכו מותקן ווינדוס 10? האם אני צריך טכנאי מ…

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.