עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קראתי כאן וב GOOGLE המון פוסטים לבדיקת תקינות המחשב. הצלחתי לבדוק את כל החלקים חוץ מהמעבד (אין לי לוח-אם עם חיבור "חלק(ללא פינים)") 1- אין צפצופים. 2- אי אפשר לכבות את המחשב דרך לחצן/ג'אמפר אלא רק בעזרת כיבוי הספק. האם יש עוד בדיקה כלשהי, פיזית(לראות על הלוח) או מערכתית(היווצרות חום בחלקים מסויימים(התושבת,צ'יפסט וכו') לאחר ההדלקה). בדקתי את לוח-האם ללא שום דבר מחובר חוץ מספק וספיקר, גם החלפתי ספיקר- אין צפצופים. הלוח הוא: Ga-8i945plge-rh בתודה, נתן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. זה התחיל אתמול... הדיסק קשיח נכבה.... הוא לאחר שניה.. ואז נתקע המחשב... והמחשב עשה ריסט... אחר כך הדלקתי את המחשב. בדקתי את הטמפ'... הדיסק קיח היה על 37 וזה לאחר מנוחה של כמה דקות, בדרך כלל הוא על 28-33... הוח אם היה על 43... המעבד היה על 55-58.... המחשב לא היה במאמץ אז אין לי מושג איך הם הגיעו לטמפ' כזאת.... עשיתי ריסט.. המסך לא נדלך.. עשיתי עוד פעם ואז הוא נדלק... אבל החיישנים בלוח אם ובמעבד לא טובים.. אני מסתכל בסנדרה אין את החלק של הטמפ'.... אי עוש ריסט וגם אין... לפעמים יש ולפעמים אין.... אז ככה שאני לא יודע מה המצב עכשיו.. המחשב היה מכובה כל הלילה....

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש תכונה שנותנת את פירוט המחשב בצורה בהירה ומפורטת.עד לא מזמן השתמשתי בתוכנה SIW שלדעתי הייתה מעולה, אך כעת היא בתשלום. אני מחפש תוכנה חינמית. אני בטוח שיש הרבה. למישהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yaniv1306,

בקיצור הלד הזה מפריע לי לישון בגלל התאורה שלו בגלגל האם אני צריך לנתק אותו פיזית או שיש איזה פונקציה תוכנתית לכיבוי הלד

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by mrraz,

אני רוצה להתקין חלונות 8 על מחשב נייד Dell vostro 3300 כרגע יש לו חלונות 7 האם צריכה להיות בעיה בהתקנה כזו ?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by ag43,

המחשב התחיל בזמן האחרון להכבות תוך 2 שניות, 3 שניות להשאר כבוי, להדלק שוב ל2 שניות וחוזר חלילה. אחרי עשרות נסיונות הוא נכנס לWINDOWS ועובד כרגיל. כשניסיתי לעבור לביוס משני הוא לא נכבה אבל לא הגיב. ניסיתי עם ספק אחר, זכורונות ובלי ציוד הקפי וזה לא השתנה. כרגע אני פשוט משאיר את המחשב דלוק כדי להמנע מבעיות. מעבד I7 4790K לוח אם GIGABYTE Z97X-UD5H 16 גיגה זכרון יש מה לעשות או להתחיל לחשוב על מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם התקנתי וינדוס על דיסק נייד. אני מצליח לעשות איתו boot והתקנה למחשב הנייד (שזה אומר שהוא תקין) אבל לא למחשב הנייח. במחשב נייח נתתי קדימות boot לדיסק הנייד, אז לא זאת הבעיה. יש רעיון למישהו?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shay767,

שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים נעלם לי קובץ במחשב ועכשיו בגלל זה הוינדוס לא עולה לי. שאני מעלה את המחשב יש לי את ההודעה הזאת: windows could not start brcause the following file is missing or corrupt: windows root\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file האם יש איזה דיסק או משהו אני יכול להריץ וזה יסדר את הבעיה? תנו לי איזה עצה לפני שאני עושה פירמוט כי יש לי דברים חשובים שם ... תודה

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  9. אני כבר יותר משתניים בלופ של בעיות חומרה, כל הזמן אותה בעיה המחשב נכבה במאמץ וזה קורה שאני משחק משחקים מידי פעם זה חלון כחול שכתוב שיש בעיית חומרה או משהו אחר מידי פעם פשוט עושה ריסטרט. פעם ראשונה לקחתי את המחשב אמרו לי בעיה בכרטיס מסך החלפתי כרטיס מסך הכל עובד טוב ויפה, פעם שנייה הרצתי איזה בדיקה הזכרונות נמצאו בעיתיות החלפתי זכרונות הכל טוב ויפה, אחרי כמה חודשים שוב פעם אותה בעיה לקחתי למעבדה הלוח אם הלך, החלפתי לוח אם הכל טוב ויפה, עכשיו הבעיה שוב פעם חזרה אחרי כמה חודשים של שקט, המחשב פשוט עושה ריסטרט במשחקים, אין לי מושג כבר מה זה יכול להיות, קשה לי להאמין שהמעבדה נוכלים כי כל הדברים האלו קרו בזמן שהייתה לי אחריות ואין סיבה שהם יחליפו לי סתם משהו בחינם אם זה לא באמת…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה, קניתי לא מזמן מחשב נייד לראשונה אחרי רצף נייחים. 1.יש בעיה כלשהיא שהנייד יהיה מחובר באופן קבוע לחשמל? (נייד גיימינג שבדר"כ לא זז יותר מדי). 2.בנוסף לזה, כשהוא לא מחובר הסוללה נגמרת תוך שעתיים/שלוש במסך דלוק (רק כרום ו2/3 כרטיסיות ברקע) זה סביר? 3.יש דרך לראות בצורה יותר מפורטת מה אוכל את הסוללה חוץ מהכלי המובנה של הווינדוס? 4. קיים במחשב מצב טורבו שמדליק את המאווררים בהרבה יותר עוצמה, יש בעיה שהם יפעלו בזמן משחק באופן קבוע או שברגע שהטמפרטורה יותר לכבות ולהדליק שוב כשצריך? אשמח לעצות נוספות לשמירה על חיי סוללה. תודה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by tsvika,

בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם קבצי Word גדולים במיוחד (עבודה במקביל עם שני קבצים מעל 30 עמודים+שרטוטים וצורות) או לחילופין עם גליון עבודה Excel גדול במיוחד המחשב מתפעל את הקבצים האלה בצורה נוראית, הגלילה היא מאוד מקוטעת ובגלילה מעמוד ועמוד יש לפעמים מרווחי זמן של 4 שניות ויותר עד שהעמוד הבא נטען בדרך כלל הוורד נתקע או שמופיעה ההודעה הבאה: "אין די זיכרון בכדי להשלים פעולה זו" המפרט שלי בצד ימין איך אני פותר את הבעיה?

12. Started by שי כהן,

שלום, הדיסק קשיח שלי ככל הנראה נהרס, ורציתי להשקיע כבר ב SSD חדש, בערך 250GB. חשבתי על Crucial BX500 או MX500. https://m.newegg.com/global/il-en/product/20-156-187?ignorebbr=1 עדיף להשקיע בMX500 או שהמחיר עכשיו (170 שקלים) על BX500 עדיף? אם יש גם הצעה אחרת אשמח לשמוע.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אהלן, אז הנה המפרט של המחשב: intel core 2 quad 6600 2*1gb kingston ram לוח אם p5q pro של אסוס כרטיס מסך ג'יפורס 9600gt הארד דיסק 160 ג'יגה ide של wd בנוסף צורב dvd חדש sata של Lg הכל חדש מהניילון, והמחשב מעתיק קבצים (בהתקנת xp או vista) לקח המון זמן להתקין קבצים, לדוגמא: בהתקנה דרך הדוס, כמה דקות אחרי שמכניסים דיסק התקנה של הווינדוס (במסך הכחול) לקח 20 דקות להעתיק קבצים... לא הגיוני, מחשב חדש לגמרי. שבת שלום ותודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הבאתי הביתה אתמול מחשב חדש מאייבורי שמח ומאושר ונחשו מה ? ידעתי שמשהו יקרה מפרט : E5300 MSI G41M4-F CEON 2GB 800MHZ RAIDMAX APEX + FSP 400W 12CM התקנתי מערכת הפעלה - ולפתע המחשב עבד לאט כמו פנטיום 3 ישן קירטע בקושי זז ושוב עבד מהר ושוב קירטע לחצתי התחל כיבוי הפעל מחדש במסך היה " NO SIGNAL " ובמארז של המחשב היה מתח ! כיביתי את המחשב הדלקתי והפעם עשיתי הפעלה מחדש בלי מאמץ ולא קרה כלום שהפעלתי 3DMARK זה קרה שוב עשיתי MTEST ל CEON ויצא תקין הבעיה בכרטיס מסך ! OB . רק ביום ראשון יבדקו את זה ואני תלוי בטכנאים החובבנים של אייבורי מזל שקניתי מחשב בגרושים ולא נסחפתי ! התעקשתי שיבדקו את המחשב לפני שאני הולך שלא יאשימו אותי בגרימת נזק כבר קלטתי עם מי יש לי עסק אני מ…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by guandms,

שלום לכולם ! אני יודע שזה קשור למשחק אבל זה קשור לבעיית חומרה עם המחשב שלי , אם זה לא המקום לשאלה הבאה שלי אני מצטער ומקווה שיעבירו אותה למקום הנכון ... ועכשיו לשאלה : יש לי בעיה להריץ את ה קריסיס החדש , המשחק פשוט מסרב לרוץ על FPS נורמלי !!! . . . המפרט שלי הוא כזה : Intel C2Q 6600 Gigabyte - P35C-DS3R 2X1GB Crossair 4-4-4-12 3X500GB W.D 500AAKS Thermaltake Eureka Full Tower Enermax Liberty 500W Active PFC LG X20 SATA DVD-RW LG DVD-ROM Ati Radeon 4850 - Gigabyte אני ראיתי שאצל חבר שלי עם AMD 3800X2 וכרטיס מסך 8800GT המשחק רץ ממש טוב על GAMER ! ואצלי על MAINSTREAM הוא בקרטע מדי פעם ... ועל GAMER הוא לא זז !!!! בכלל . . . ניסיתי הכל , להתקין על 2 הארדיסקים שונים , …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by fp581,

היה לי טראיל של 30 יום והוא ניגמר ואני לא יכול להיכנס למחשב אם אני לא מאמת את הוינדוס יש משיהו לעסות? יש לי home] זה מה שהוא נותן לי שאני מנסה ליפתוח את המחשב http://up29.siz.co.il/up3/yh2jzeymxmjy.jpg http://up13.siz.co.il/up1/hzmzgjmjjfzi.jpg (הוא גם לא נותן לי לעסות אקטיוציה זה אומר שהוא לא מצליך) אם יש דרך שאני יוכל להיכנס למחשב ולגבות את הקבצים

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  17. שלום, המדפסת הנ"ל עבדה פחות או יותר כשנה וחצי ולפתע החליטה שזהו, עד כאן, לא מדפיסה וגם איננה מאפשרת התקנה מחודשת מתקליטור ההתקנה באמתלה: "המדפסת איננה מחוברת". ניסיתי להדליק ולכבות, להוציא כבל ולהחזיר, להתקין ברשת מקומית או אלחוטית והכל חינם. דרך windows 10 מחקתי את המדפסת ב apps and features וניסיתי settinsgs troubleshooting ו Add printer מאום לא עובד ! צילום מסמך ידני, לא באמצעות המחשב, עבד ולדעתי המדפסת תקינה לחלוטין. הנורות דולקות, צילום מסמכים עובד, רק המגע עם המחשב הנייד פגום. לדעתי הבלתי מלומדה, העידכון האחרון האוטומטי, גרם ל windows לא להכיר בדרייברים. למישהו יש פיתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by bissli82,

כל פעם שאני מפעיל משחק זה רושם לי את הדבר הזה ואני חייב לעשות איתחול המערכת: אקס פי. בעיה:מסך כחול בכל הפעלת משחק פתרון:????? מי יכול בבבקשה לעזור?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by roma,

היי אנשים, בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מוזרה. המחשב פשוט נכבה. זה קורה כל כמה ימים והיום אפילו חוויתי את זה בזמן שאני עובד על המחשב. חשוב לציין שאין BSOD, המחשב פשוט נכבה, אין מאווררים, אין לדים, כבוי לחלוטין. בדקתי ב- Event Viewer וזאת ההודעה שאני מקבל בכל פעם שזה קורה: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. החשד שלי הוא בעיה בספק, אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני קונה חדש. בברכה, רומן.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. ווינדוס 7, 64 ביט. התקנה חדשה. הותקנו כל העדכונים (מלבד אקספלורר 10+11). בגלישה לכל אתר נורמלי, אפילו גוגל, הוא טוען שאישור האבטחה לא מוכר. בד:כ מקבלים את במחשב שלא בוצעו לו העדכונים, אבל כאן הותקנו כולם. מצאתי דף במיקרוסופט להורדת עדכוני אישורי בסיס למערכת הזאת לחודש נובמבר 2013, אבל ההתקנה סתם מסתיימת בשנייה בלי לתת שום הודעה - לא חיובית ולא שלילית. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן לכולם, יש לי מארז קיים עם כרטיס 1050 שאני רוצה להחליף בכרטיס 1070 שחבר הביא לי. שתי שאלות קטנות - 1. האם ההספק של הספק מספיק לדעתכם? 2. הכרטיס החדש דורש כבל כוח נפרד בחיבור, האם זה הכבל שמחובר בתמונה? ובעצם, האם יש לי מקום במארז כזה לכרטיס יחסית גדול? *** הסתדר****

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני "משוטט" לי באינטרנט ושומע מוזיקה, ופתאום נתקע המחשב והמוזיקה נפסקת. המחשב נתקע כולו, זאת אומרת אי אפשר לעשות כלום חוץ מ"ריסט", העכבר לא זז והמקלדת לא פועלת (כשהוא נתקע). מה זה יכול להיות?!?! חייב עזרה! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. יש לי ווינדוס XP כשאני מדליק את המחשב בקטע של הטעינה של הווינדוס שיש את הסמל של הווינדוס XP ואת הפס הזה שנטען מתחתיו אז בקטע הזה המחשב עושה ריסט לבד וככה זה חוזר וחוזר וחוזר ניסיתי להעלות את המחשב בsafe mod וזה גם לא עוזר עדיין הוא עושה ריסט מישהו יכול לעזור לי לי... מה הבעייה? עריכה: כשעלה המחשב עשיתי F8 ובחרתי שם אפשרות אפשרות ואיכשהו אני לא זוכר איך הגעתי למסך שהיה כתוב בו: <windows root> \system32\ntoskrnl.exe שיש בעייה בעייה עם זה או משהו כזה תודה

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by adirke,

לפני יומיים המחשב עשה כמה ציפצופים ונכבה, אחר כך פתחתי אותו נגעתי קצת בכרטיס מסך ובכרטיס זיכרון הוצאתי תבטריה העגולה הזאת והחזרתי הדלקתי את המחשב והוא עבד. שיחקתי באיזה משחק ושהגתעי לנקודה מסוימת במשחק המחשב נכבה,שוב פעם שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך וכל אלה והמחשב עבד, שוב שיחקתי במשחק ושוב הגעתי לאותה נקודה במשחק והמחשב נכבה ועכשיו אני כבר לא מצליח לתקן את זה.. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by mp91,

אהלן חברים, המחשב שלי מרעיש בזמן שהוא חושב. לדוגמא כשאני פותח קובץ והמחשב טוען אותו או כשאני מעביר קובץ מכונן לכונן אחר אז כל הזמן הוא רועש. אני מניח שהבעיה היא בהארד דיסק, האם זה נכון? ומה אפשר לעשות? תודה רבע לעוזרים=]

• 4 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.