תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
אחותי האידיוטית הייתה לי על המחשב בלי רשות .. כשחזרתי אי אפשר היה לשמוע דרך הפרונט פאנל מישהו יודע מה לעשות? מעולם לא קרה לי
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב פתחתי לפני כמה זמן חשבון משתמש מוגבל ב Windows כשרציתי למחוק את החשבון, המחשב מציג מסך כחול. לפי מה שכתוב שם מדובר בבעייית חומרה חדשה שלא זוהתה או משהו כזה. שזה מוזר בגלל שכל מנהלי ההתקן שלי מעודכנים, עד כמה שאפשר. תודה מראש. הערה- החשבון השני עובד לי מצוין. אני אנסה לקחת תמונה מפרט המחשב - Intel Core 2 Quad 6600 8MB LeadTek G92 PX8800 GT ZL 2G RAM GigaByte GA-P35-DS3L Enermax Liberty 400W Dual OS- XP כמו שאתם רואים, זה מחשב חדש, לא אמורה להיות בעיה.
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה שהיא שכל פעם שאני מפעל מחדש את מחשב במסך השחור רושם לי את זה http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00751qd6.jpg pri slave hard disk: s.m.a.r.t. status bad' backup and replace press F1 to resume מה זה אומר ואך אני פותר את בעיה??? תודה תודה תודה מאלכס!!!
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב הנייד שלי (HP) זה משמיע צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים והמסך שחור וכלום לא קורה, במה יכולה להיות הבעיה? המחשב לא קיבל מכות כלשהן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין לי את התיקיה C:\WINDOWS\minidump היה רק לפני שעשיתי פורמט נראלי... בכל אופן אולי זה בתיקיה אחרת? אבל חיפשתי , אין יותר =\
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בעיה במחשב כשר אני משחק כל מישחק שיש לי על המחשב לדוגמא MEDAL OF HONOR ALLIED ASSAUL(הראשון בסדרה) המחשב שלי ניתקע ומציג לי תמונה מרוחה על המסך הבאתי את חבר שלי שהוא תכנאי והוא אמר לי שזה הכרטיס מסך שלי שיש מצב שהוא הלך השאלה שלי היא עם הוא צודק וצריך להחליף כרטיס או שאולי זה בעייה אחרת???? תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התופעה לא מתרחשת בישומים כמו סרטים ואינטרנט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לאחרונה החלה בעיה במצב של שימוש של מעל 50% מהזכרון. האם יתכן שאחד הסטיקים של הזיכרון נדפק (ישנם 2) ? האם יתכן וזו בעיית מעבד? אולי וירוס שלא מאובחן? כיצד לאבחן את הבעיה בכלים פשוטים?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
-
מה המצב אנשים קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח WD 250GB ואני מנסה להתקין עליו WINXP HOME אני יודע שזה ישן ושזה גרוע ה HOME זה לא מחשב בשבילי זה מחשב שהם רוצים מקורי וזה דיסק מקורי שיש להם אז החלטתי להתקין את המקורי HOME בכל מיקרה הביוס מזהה לי 250GB הכל בסדר כשאני מתקין את הוינדוס בזמן ההתקנה כשהוא רוצה אעשה מחיצות חדשות הוא נותן לי רק 130GB מדוע? זה כונן קשיח בחיבור SATA האם יש למישהו מושג מה הבעיה? בעיה ידועה בHOME? אשמח לתגובות לוח אם :GIGABYTE GA-G31M-S2L כונן קשיח: WD 2500AAKS 250GB SATA תודה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלומות לכם, לפני כשבועיים הייתה לי בעייה שהמחשב ביצע reset ככה פתאום לאור יום, ואז הופיעה הודעה שחסר קובץ NTLDR וכו' אחרי טיפול התברר כי הHD לא מזוהה ע"י ה BIOS... אחרי שניתקתי את החיבורים של הכונן והחזרתי אותם - הוא כן זוהה ע"י המערכת, ובסופו של יום - הכל חזר לקדמותו (אחרי כמעט התקף שעברתי). אתמול הבן-ז... עשה זאת שוב!!! שוב משחק בחיבורים סידר את הבעייה. עכשיו אני מנסה להבין מה לא בסדר. ה HD הזה הוא בערך בן 4 (WD120GB SATA) לוח האם הוא חדש (בן חצי שנה אולי) M2A-VM HDMIוAsus מעבד AMD 4800X2 יש מצב שהסוס של ה HD מת? יש לי עוד HD במחשב (HITACHI 350GB) שלא עושה בעיות...
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לוח אם P5K SE מעבד Q6600 זיכרון OCZ2P8001G X 2 ספק 650W הגדרות בביוס הם הבעיה: אני לא רוצה OC אבל הזיכרון צורך בסטנדרת 2.10V מומלץ 2.20V הגדרות סטנדרטיות המחשב קורס במשחקים. הגדרה הכי יציבה יחסית זה תיזמון 4,5,4,15 מתח 2.10V בשאר אוטומטי. עדין אין יציבות במשחקים!! מדגיש שוב הטמפרטורה טובה יש בעיה רק עם הזיכרון ללוח אם בחברה שקניתי הם טוענים שהגדרה נכונה תפתור את הבעיה. בטלפון הם לא הצליחו ואמרו שאני יביא את המחשב. ממש לא בא לי להביא את המחשב. יש מישהו אם אותה בעיה השמח לדעת ולקבל הצעות לפיתרון.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני בא לעדכן תכרטיס קול ואז באמצע הטעינה הוא עושה מסך כחול!!! מה אני אמור לעשות?!
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מצלמת אינטרנט, ויש לי ויסטה שאני עובד איתה כבר קרוב ל- 7 חודשים הכל אחלה איתה רק שאני לא מוצא דרייבר למצלמה שלי שיעבוד עם ה - VISTA זה הקישור למצלמה בלוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/480/3378&cl=us,en רשום שם שזה טוב לויסטה אבל איפה הדרייבר? יש לי ווינדוס ויטסה ULTIMATE אנגלית
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק ופתאום הופיע לי מסך כחול השתמשתי במדריך והגורם הוא wdmaud.sys ולאחר שחיפשתי הבנתי שזה הכרטיס קול משהו יכול להסביר לי איך לתקן תבעיה?!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, מיום שבת ומשום מה כשאני משחק משחקים כבדים יחסית כמו Assassin's Creed ו - Need For Speed Pro Street המחשב מצפצף צפצופים ארוכים כל כמה שניות או שהוא פשוט עושה צפצוף ארוך ללא הפסקה. מה יכולות להיות הסיבות לכך?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לפני שבוע הכל היה רגיל המעבד והכרטיס מסך בלי אובר..לא הייתי בבית שבוע ושחזרתי הדלקתי ראיתי שהמעבד שלי במנוחה(איסיקיו מסנג'ר אינטרנט) מגיע ל39 עד 42 מעלות והלוח אם 45 עד 50 והכרטיס מסך לא יורד מ66 מעלות אני בדקתי את גופי הקירור כולם עובדים והכל בסדר אני לא מבין איך זה קרה פתאום מי שיכול לעזור אז בבקשה אני יודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מצורפים שתי תמונות של מסך המחשב שלי החל מאתמול. אין שום תצוגה ברורה, ג'יבריש על המסך (מרגע אתחול המחשב, עוד לפני עליית מערכת הפעלה) בחיפוש אחר מקור הבעיה זיהיתי צ'יפ עם שריטה (שרוף?) בלוח אם: אשמח לקבל עצה מה יכול להיות מקור הבעיה? האם זה באמת הלוח? ואילו בדיקות אפשר לעשות במצב הזה
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנגן שלי, אני מחבר אותו לכניסת הusb והמחשב לא מזהה אותו, אך הוא פעל יופי לפני כמה זמן. המחשב לא עבר המהרה\פירמוט או כל דבר אחר.... ניסיתי להכניס לכניסות אחרות שעובדות אך הנגן נישאר כבוי.... מה שמוזר הוא זה, שאני מנתק אותו אז הוא נידלק כאילו כלום לא קרה.... אך שאני מחבר אותו הוא לא צריך להידאר כבוי ז"א בחיבור הנגן לכניסה במחשב הוא צריך להיטען וזה צריך להדליק את האור של הנגן וכשאני מנתק אותו הוא צריך לעשות איזה שטות עם האור, מה שקורה גם עכשיו, אך ללא חיווי אור הטעינה אם הבנתם למה התכוונתי אנא עיזרו לי אוריה
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המקלדת פשוט לא עובדת היא מחוברת לPS/2 ופשוט לא מראה מנורות ולא כלום הבעיה היא לא במקלדת, קניתי מקלדת חדשה ועדיין לא עובד מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
Hi. אנשים נרשמתי לאתר הנ"ל רק בגלל שיש לי בעיה ואף אחד לא מצליח לפתור אותה, אני סומך עליכם אז ככה, יש לי מסך LCD 32 אינץ' של היטאצ'י, וכרטיס מסך ATI radeon 2900xt (דרייבר מעודכן כמובן) http://www.nordichardware.com/skrivelser_img/510/card.jpg שילשום עשיתי פורמט למחשב עקב וירוס שחדר לכרטיס מסך יש 2 חיבורי DVI, כשאני מחבר את הכבל מהמסך לחיבור הלימני רואים לא חלק והצבעים עכורים והכתב קצת מטושטש. בחיבור השמאלי רואים מושלם, אין צורך להרחיב. הבעיה שעכשיו אחרי הפורמט כשאני מחבר לחיבור השמאלי, כותב לי INVAILD MODE רק על הרזולוציה 768*1366 (או 1360), כשאני שם רזולוציה אחרת, גבוהה או נמוכה יותר, החיבור עובד, אבל הרזולוציות לא מתאימות למסך ולא רואים טוב. אז אני נאלץ לחבר ב…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התקנתי דרייברים וDIRECTX מחדש. מערכת הפעלה XP לא קורה בסרטים ושאר הישומים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אהלן. לאחר כשנתיים שלא פירמטתי את המחשב ( )- הגיע הזמן. רק מה, שמתי שישמת אדמין בביוס כדי שלא ישחקו לי בו אנשים אחרים, ושכחתי אותה ( ). אני רוצה לאפס את הביוס ואין לי מושג איך לעשות את זה... הלוח הוא GB 7VAX-A KT-400 של ג'יגהבייט. הביוס הוא ביוס רגיל כלשהו עם צ'יפ של דיואל ביוס לייד.... מה בדיוק אני צריך לג'מפר שם? (פרוט... אף פעם לא יצא לי לעשות את זה...) דבר שני: פירמוט. יש לי דיסק של וינדוס, אני רוצה לפרמט את C ולהתקין שוב.... בשביל זה אני זוכר שאני צריך לעשות בוט מהCD, נכון? אז איך אני עושה את זה? (מגדיר את הCD ככונן בוט עיקרי וזה רץ משם, לא?) ואני מבקש לא לצחוק. אחרי שנתיים אני קצת חלוד בזה תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 8.4k צפיות
-